| http://www.alemegel.net |
|
| Msn nickleri | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 19:29 | |
| DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM...
$eYtaNmIsIN? MeLeKmİSİn? SaNkİ ßeNdEn YüReKLiMiSiN?
$heytanıN teqK suçuU meLeqe tecavüzZ etmesiymiş$$ !
.. kim séwér béni bén kéndimi séwmésém?? Hér$ey béndé ba$Lar béndé biTér..!!!
insanLıqK öLdü ..! katiLi ; menfaaT !
AŞK;DeNiZ MeLTeMLeRi GiBiDiR SeSiNi DuYARıZ AmA NeRDeN NeReYe EsTiĞiNi KeSTiReMeYiZ!!!
Sevgi; seni seviyorum demek değil, derken titremektir! |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 19:35 | |
| şahta bnm piyonda senide mat ederim yeri gelir kendi şahımıda deviririm
çıkışmıyor param melek yürüyerek geliyorum sabret
mutluluk hep masallarda prensesin keloğlana kavuşmasına kaldı
bu hayat bir sınavsa bn kağıdımı verip çıkmak istiyorum
seni beyaz bir kağıda bnzetmiştim afedersin arkasını görememişim
sakladın karalanmış yanını
yüz vermeyelim acıya
gücüm yok artık çek ipimide öleyim
güzel gülüşlerimi çaldılar anne
iliklerimdeki seni sensizliğe ilikleyemedim
gözlerinin siyahında tutuştu aşk ateşi
seni sevdiğim için özür dilerim
gebere_jackson>ağlaya_jackson
git hadi git altı üstü bir sevda bnmkisi alda git
(̅_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̲̅̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅_̅_̅_̅()ڪ:BIZDEKI ALISKANLIK!!! (bunu nicke yapıştır sigara olsun)
anladım sadece nefes almak değilmiş yaşamak
hangi günahın bedelisin sen mühürlü kaderim
bir kere daha anladım benzemediğini hayatın masala
dayan yalnızlığım
günlüklerim aylık olmuş
evvela elveda
sevemedim vedaları
sanma sakın senden bn kendimden vazgeçtim
yazdığım her cümle ağlıyor bu gece
gidene yol yakışır
hiç bu kadar uzak olmamıştı yokluğun
sen hiç azraile meydan okudunmu bnm canımı alamazsın diye
şu günlerde pamuk prensesin gözleri yaşlı
yan gönül yan kalpten düştü yaşama sevincim inan
yırtık kalbim yamalı
===((puffy puffss))===
sürüden ayrılma zamanı
yüz vermeyelim acıya,
yıldız olsaydım ilk sana kayardım
tıklım tıklım yalnızım
hayat beni bazen çok kırıyor |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 19:36 | |
| Bizde bilirdik sevgiliye pırlanta almasını.....ama dostlarımız açtı yedık içtık pırlanta parasını
Sizin orda asklarmış sevda yaaaaaa
daha boyun bi karış beyfendi olmaya çalışş..peşimde dolaşma otur dersıne çalışş
Her söze verecek cvpım var...ama bi söze bakarım sözmü die birde söyleyene bakarım adam mı die
aRaBaNiZi FaZLa YiKaMaYiN... üSüTüP HaSTa oLaBiLiR )
Gecen gün dilenciden dayak yedim. verilMEmis sadakam varmis.
sevgilim bana bir gul verdi,bu gul soluncaga dek gelirim dedi,fakat hic gelmedi cunki gul plastikti
Eger aska bir ceza verebilseydim... onunda benim gibi sevmesini isterdim! _________________ |
| | | Misafir Misafir
| unutma hayat çok acımasız
bni sevmek için programlanma devrelerini yakarım
hey büyücü yaptı büyüyü büyüde gel tutulmaz her el
vakitsiz ölümlere akıttığım gözyaşları için sürtük kader utansın
gelme artık gecelerime
nihaha takıl bana hayatın kararsın
çekerim giderim bnde kıyarım sevgime yanarım ölürüm belli etmem kimseye
sokak aralarında kayboldu gençliğim
oyunun en güzel yerinde zil çalınca üzülürdük ya işte öyleyim
varmı hiç kullanılmamış sıfır bi yürek
elveda yalancı sevdammm
hayallerim iç cebimde
eğer leylan ölmüş derseler sakın gelme buralara bulamazsınki bni burda
leylan hayatta ey istanbul
olmadı anne affet istanbul bu lanettttt
sen hiç hayallerinden vazgeçtinmi aşk için kanlı bıçaklı oldunmu gönlünle |
| | | Misafir Misafir
| Adı var kendi yoklardan bıktım...Adı var kendi yoksa ben de yokum!
ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz... TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!
"seni ölesiye sevdim kıymetini bilemedin üzgünüm artık son şansını da kaybettin
ayrılık bana zulüm sana çözüm sen böyle mutluysan, olsun be gülüm
SEVMİYORUM ŞU SAATİN SESİNİ, AKMASIN DURSUN ZAMAN, HERŞEYİN BİR ÖNCESİ VE SONRASI VARDIR DERLER YA; YALAN… SENDEN ÖNCE VARDIM BELKİ AMA SENDEN SONRA YOKUM…
şιм∂ι ∂αнα çσк ѕєν...уσℓℓαяıмızı αуıяαη кα∂єяє ιηαт
AşK bİr mEsElE gEl BeNi KeSeLe''
Umudun bittiği yerdeyim..Önümde ağır bir kapı..Açsam ölüm..Dönsem azrail...
''''Gel KaLBiMDe YaŞa KiRa iSTeMeM''''
Kalbim yaralı ve yamalı, tamir dolayisiyla bir süre kapalı..."
çéKiNMé éSKiC! iÇéRi ßuYuR ßuRaDa ßiR aŞKıN aTéŞi uYuR ßaKTıKÇa iÇiMiN YaNgıNı ßüYüR aL qöTüR éSKiCi ToPLa Né VaRSa .
Sildiklerim vardır bir de,onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır adları anılmaz,hatırları sorulmaz sadece beddualarımdır |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 19:37 | |
| Yaptığım bir hatadır, aklım bunu bana anlatır, özrün arkasına saklanmak istemem ama senden tek dileğim ; bir 'AF'TIR
†‡± «MËLËĞİM» ±‡†
---FaNaTiK GeNÇ FeNeRLi---
kabul et kalbim biz ayrıldık
yOkLuĞuNdA "SuS" dİyOrUm iÇİmDe kİ ÇoCuĞa AğLaMa!!! sİl gÖzLeRiNi MenDiLiM YOk aMa tUt eLiMiN tErSiNi...
gittin ama bitmedin
üserinde isminin yasıLı øLduqu ßi mesAr ta$ıım ßen..!!
Sénin O Haincé védandan SonRa ßen çoktan véda ettm aşklara..
BIR KARANLIK GELIYOR YOKLUGUNUN ARDINDAN. NE ZAMAN GUNE$ BATSA BU SON GECEM DIYORUM. VAZGEC YALAN DUNYANIN KOHNE SALTANATINDAN. YETI$IR BUNCA KEDER BUNCA ELEM DIYORUM. BU NE BITMEZ AYRILIK, BU NE BITMEZ OZLEM DIYORUM.
Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_Gitsede_Ben_Seni_Unutamam
dostLarm wardı hayaLLerm qißi..hayaLLerm wardı dostLarm qißi..ikisi de yaLndı sefdiim qißi..qosLern yaLndı nefretm qißi..
susmak en büyük sanattır
Ecelim Olsanda INADINA SANA Yangınım!...
Sen Neden ßöyLe Üzücü ßakarSın Hayata.Hayatmı seni güldürücekk sen önce sevgi arasana sana dünyayı tattıracak dünyadan hiç ayrılmayacak ve üzülmeyi unutacaksın..
ßy éS!nT! ..●●God_iS_Lové●●
Biz serserilik te serseri... Asilikte Asiyiz.. Efendilikte ise herkesten efendiyiz...
HaYaTTa HeRşEYi ÖqReNdİqİn KaDaR ßiLiRsİn ßuNu Da öqReN SeVdİqİn KaDaR SeViLiRsİn!!!
yosun gözlümmm
sensizlik bana hiç yakışmadı
yabancı binaların önünden gidiyorum sessiz ,içimde bir ses var benden sessiz...
Küçük Bir Aşk Kırıntısı
GüLüŞüNe BiR KuRşUn SıKsAdA ÖLÜM,, UnUtMaA,, UmUdA KuRşUn İşLeMeZ GüLüMmMm...
ÇöllerDe Su giBii...Özledİm seNi...HAYAL~GözlüM
Hãsrêtîm'd!ñ $îmdî îsê Ñêfrêt!m'sîñ, duy bunlãrî; kãlbîñê î$lêsîñ, sêñ ñãsîl bîrîsîñ?
Yani...Sızlayan yerinden sevmeye başlamalı bir insanı, Sevdiği kadarda sevilmektir zaten bir acının YARA BANDI...
şarkılar kal diyor dudaklar git
Simdi saat sensizligin ertesi,Yildiz dogmus Gökyüzü ayaydin,avutulmus cocuklar coktan uyudu.Bir ben kaldim tenhasinda gecenin,bir avutulmamis BEN.
KeNdİmİ KeSiCeM_KONTAkk
HAYALİN BİLE ÇOK GÜZELDİ ŞİMDİ UYANMA VAKTİ
(¯`v´¯) `*.¸.*´ ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
Kelebekler özgürdür düşlerimse tutsak. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 19:50 | |
| ~Git Demek koLay...Unutmaqq ZoR..!~
#SenDe KıRdın KaLbimi...ŞimDi SenDe Çek Gitt..!!!# _________________ |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 20:35 | |
| defamm kiMİ askLAr hich ßitmzmish ßzmkisi ßitnLerdn sefmeye y3t3nksizİz.
" SahîpSîz KaLıp tµtµŞµn¢a etekLer, Sahîßîne Döner Tûm KöpekLer!
BaqLnmayacaksn bi şeye,öLe körü körüne"O oLmzsa yşayamam" demeyecksn.Demeyecksn işte!Yaşarsn çnkü.Yaşıorm işte! | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 20:36 | |
| Kurtar beni hiçliğimden
Senin sevgin olmadan içim buz tutmuş gibi
Tüm bu ölüm arasında hayat sensin
Her şeye açmalıyım gözlerimi
Aşk hayattır(L)---___(*)___Hayat güzeldir___(*)___
ßakMa ßaNa öYLe ! NefretLe DoluyuM..!
Arkadaşlık zaten ölmüşş Morga kaldırınn ( Sagopanın)
''Ctrl+Alt+Delete'' bile yaramıyor kalbime artık | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 22:08 | |
| AşK BeNi BeNi BenDeN EtTi
KaLBimiN AynaLaRı |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 22:22 | |
| єу αşк!! нαzıяıм ѕση нαмℓєηι уαρ
Odam! Sanki kafes,firar etmiş nefes Her geceyi tabutlarda geçirmeyi bilmez herkes..!
---- Çektiğim Sıkıntılar Kadar Güçlüyüm----
\\\/// / _ _ \ (| (.) (.)|) _________.OOOo__()__oOOO._________ _I___I___I___I___I___I___I___I___I___I_ ___I___I___I___I___I___I___I___I___I___ _I___I___I___I___I___I___I___I___I___I_
kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar ! haDe BB :/
yaşaNmadan çözüLmeen sıR " benim "
UmRumdışı - Zıt (Y)
ßisde böLe qüseLim ya kaBuLLeniR ßuRda kaLırsIn yaDa aRqanI döneR yoL aLırsıN _________________ |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 22:22 | |
| Herşeyi Çöpe Attım...Gün gelecek senide çöpe atacağım...
Her zaman için olsun seni hiç üzmedim...şimdi sende beni üzme ve Defol git!...
Aşq bir boqtur yemeyen yoqtur yiyen ise toqtur(iiuydurmuşum dimi )
Gün gelir demiştim...hatırlayıp ağlarsın...ağlamışsın duydum ki...beni sevmeye doyamamışsın...
Sevdiğini söyledi melekler(L)doğru mu dediler?(L)unutamadın mı? |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 22:23 | |
| маѓїјцапа † | ßèи ßιқтιм аŕтιқ ] : Gіdiџогцź ōĿцмé...џоĿсцĿцқ мéźåřå...
Boshwer, HepaynI MaSaL. “Hayat ve Ben” işte hepsi bu kadar…
BeyNimdeKi Tek Güc oLan NefretiME Thank yoU… NefretiMi cekeMeyeN HerkeSe f*ck yoU
˙·٠٠•● aNLam vErEMeDim vErEmiyORuM iNsaNLar yapıyOr hEp roL !●•٠٠
HerKezin Biraz Faili Oldugu MecHuL Bir Cinayetim şimdi...
[ /BuraX\] {heRŞey güzEL oluYor deRKen :: yook ya yaşamak istemiyorum ben...!!!!}
Ne İstediğimi ßulamadım Hala ßi Yanım Çek ßi Yanım Kal Der...
aAşk mı dedin bna? SAÇMALADIN!
KaLbİm KaFeStE RuHuM SoN NeFeStE!!!
Nefrete sevgiden daha cok güvenirim... cünkü nefretin sahtesi olmaz...!^^
Kendi ELLerinLe beni kaybettin..!!
Ben Seviorsam sen Bahanesin..
Çok yaratıyıcımdır acayip sorun yaratırım
ay cnm cnm canımın içi..gönLümün Pichi
Eski Günahların Gölgeleri Uzun Olur...
Bir nasihat: kendine dikkat et_Bir dilek: beni unutma _Bir yalan: Seni sevmiyorum
GitMeK çÖzEcEksE, iLLa biRi gidEcEksE, buRaLaR GitsiN sEn gitmE..!!!
kaybedebileceğim bişey yokken kendimi kaybettim...
??((-_-))???Şeytanın avukatı???((-_-))??
ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ
ßéNim unuttuğum kadarnI sén özLérmisin?
sOnunda ßoĞuLmaq oLsada ßnm o suLarda yüzmém qérék
déğişmés huyLar ßiLirsin! ßi kérédé sén déné ALI$MAI
Çırpındıkça batarsın bataklıqa... Kurtaran kalmaz unuttuqun dışında...!!!
Yeni 1 SayFa Actım Kendime İcinde Sen Yoksun KaLBim Hayvanat Bahcesi DeqiLki İcinde KöpekLer OLsun..!
ßen à$ık olmazdım ama Senin à$kın ß1R bà$kà
İkimiz Ayrı DühyaLarda Artık KaLBim Kayıp İLanLarıyLa..
Artık Tutamıorum Gözya$Larımı. Eskisi GiBi DeiLim...
Düşündümdé. ßazı Zamanlarda ßazı İnsanları Kéndi Kadérlériné Öylécé ßırakmak Gérékiyør Öylécé Gidişlérini İzlémék.Bir Kaç Güné Kalmaz Sıyrılır Ténindén Køkum. Şair Ölür, Zaman Ölür, Aşk Ölür Kalplér Vé Kalélér Hép İçtén Yıkılır. Sana Dair ßir İhtimal Karışmadan Kanıma Artık Git. ßiliyørsun ßéni ßu Hiçlik, Séni KAN Tutar..
Çok sevmiceksin meseLa... o daha az sewerse kırıLırsn..
*yazk qnah zyansın hayataa ne aç ne tok snin umrnda zehrsn yaLan doLan we koskocaman bir paLawraaa ..
...ynemessn onLarı ..kıyamate kadar ..ezer durur sni insanLık adına .. xd
..artık yok yok sana itimad'm yok yok sana ihtiyac'm yok yok sana tahammüL'm yok sana çek qit kurtuLay'm ! xd
bni öLesiye sew demişdin sevdim artık qeLmesende oLur !! |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 22:23 | |
| ...[İmkansız hayallerden başka tutunacak bir şeyim kalmadı]...
Hiç anlatamadm * Hiç anLamadılar x[
..ι| кέйDiiйii мสятιLสяLส вiiя тυтмส..รέйiiй кสйสтLสяιй уσк |ι..
(L)xXx(L) L0√3 (L)xXx(L)
Alma kalsın ahı,sorma boşver olmasın dönüşleri..
ßeni Vurun ßu Aşk'a ßir ( . ) Koyun !
(; inSan umurSaMAdıQLarına Karsı hép eii dawRanır/.
zamanın eli değdi bize. . çoktan değişti herşey. aynı değilz ikimzde.. !
Mutlak Deger! // |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 22:39 | |
| нαуαт ѕαнηєℓєηємιує¢єк вιя σуυηυη ѕσηѕυz тєкяαяıη∂αη ιвα∂єттιя ησℓυя∂υ вι уαρяαğıη ∂αнα σℓѕα!!!!! ѕєνмιуσ çıктı ιşтє нαιη ραραтуα нαуαℓ кıяıкℓığı υğяαмα∂ıм çüηкü кιмѕє ιçιη нαуαℓ кυямα∂ıм υçυяυмυη кєηαяıη∂α σℓѕαη вιℓє ѕıяƒ нαуαтα gı¢ıкℓıк σℓѕυη ∂ιує güℓüмѕє...!!! ѕєηι υηυтмαк ιçιη αη∂ ιçтιм gözℓєяιη gєℓ∂ι αкℓıмα ναzgєçтιм. вєη ѕєν∂αηıη ѕσкαğıη∂α σтυяυуσяυм gє¢єℓєя нιç вιтмιуσя, вєη нιç υуυмυуσяυм. gєηçℓιğιηє güνєηιρ єякєη ∂єякєη вєℓкι єℓνє∂α вιℓє ∂ιуємєzѕιη gι∂єякєη. αℓℓαн gü¢ü єякєğє güzєℓℓιğι кα∂ıηα νєямιş ηє ναя кι нєя şєуι уєηєη güç güzєℓℓιğє уєηιℓмιş... нαѕяєт кαρıм∂α ηöвєтℓєя тυтυуσя. ѕєνgιℓιм υzαк вιя şєнιя∂є gözℓєяιм σηυ αяıуσя... вιя кυş σℓυρ gιтѕєм αşѕαм şυ єηgιηℓєяι ναяѕαм ѕєηιη уαηıηα öρѕєм ∂σуαѕıуα кσкℓαѕαм ѕєηι ∂єηιzι ιçєякєη мανιℓєя тαкıℓ∂ı вσğαzıмα, кαяαуα νυяαη вαℓıк gιвι çıяρıηıуσяυм. ѕєηι güη∂є вιя ∂єƒα ∂üşüηüуσяυм σ ∂α 24 ѕααтιмє мαℓσℓυуσя. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 22:40 | |
| вıктıм вüѕвüтüη нєя şєу∂єη, ѕєηιη уüzüη∂єη, кαняєтѕιη..
Bende Anın Kalmasın Bu kalpte Yerin Öldü Zaten... Ben Yarınla Yaşayamam ki Fark etmez Gelme zaten..
ßir kişi tanıdm çok vefasız ve de artık sözLr anLmsz.. Kaybettn bni, bnde kendimi..Sna bndn SoN 1 söz: 'Kim Sevdi Seni ßnm Kdr?!'
Dilim Özgür Bugün Herkesi Kırabilirim Bana Hak Ver.. Ne Hissettiğimi Bulamadım Hala Bir Yanım 'Çek Git' Bir Yanım 'KaL' der ...
gözℓєяιмє çιz∂ıм ѕєηι...
Ah verin eLime de kırayım, cadının derisi kara eLini.. Seni gidi diLLeri fitne fücur kıyametin geLsn =)
ÖSS’ye hazırlanmak bisiklette gitmek gibidir, pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Hiçbir şey yıLdırmadı dünyayı doLaşırken. Tek bir yerde yoruLdum; a$k incitti ruhumu.
Tüm hataLar bnm, tüm yanLı$Lar bnm, tüm cezaLar bnm.. Sewgimizi tek ba$ıma tükettim.!!
Gözdn uzksa gönldn de uzak, eskidndi gidne yas tutmk!! Aşk dediğin ne ki hormanal tepki
Ne ara Ne de Sor ßundan Sonra, Sakın Çıkma ßir Daha Yoluma.. Seni siLdim, sni gömdüm içimde en kuytu KaranLığa.!!
Son günLerde pamuk prensesin gözü ya$Lı, Özrüm içimde pranga yemi$ zanLı.. Sanırım en son Karadeniz'de gemiLerim battı.!!
Sen geceyi bana beLa ettin, ben sensiz her şeye Lanet Ettim.!!!
Seviyorsan, buLutLara takıL qeL.. Yine Gidersin !?
Bu bir masaLdı.. Hep sen anlattın ! Çocuktum, İnandım..
Hala akLımda, adın... ßir dursan, bir dinLesen !! ßir dursana ah bir dinLensen.. Yakışmaz mı İstanßuL bize!?
Senin gülün için harcadığın zaman var ya, işte gülünü bu kadar önemli yapan şey odur. Saint Exupery
Ya gittikLerinden, ya wakitsizLikten.. ßir çarem oLmadı, sewdikLerimden.!!
Ne UnutabiLdim, Ne aLı$abiLdm.. ßöyLe geçior günLerim.. ßen o, gönLü geni$Lerden deiLm.!!
Şimdilik bu kadar.. Not: Bunlar da dahil olmak üzere şu ana kadar verdiğim nicklerin hiçbiri başka siteden alıntı değildir.. _________________ |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 22:40 | |
| ѕєνєи ѕєνιℓмєz, ѕєνιℓєи ѕєνмєz ¢üикü вυ ∂üиуα∂α уαℓαи∂αи ѕєνєи $єяєfѕιzℓєя тüкєимєz !! *нαуαтι кєи∂ιиє мєи∂ιℓ є∂єяѕєи,σ ∂αιмα ѕєиιи gσzуαѕιιи σℓυя !! *вєи ѕєиιи gιвιℓєяι вιя вαя∂αк яαкıуα göмєяιм!!! *кöя∂єи ∂єgιℓ иαикöя∂єи уüzѕüz∂єи ∂єgιℓ 2 уüzℓü∂єи тιρι ßσzυктαи ∂єgιℓ ѕüтü ßσzυктαи кσяк *вιя zαмαиℓαя кαяαиℓιктαи кσякαя уαgмυя∂αи кα¢αя∂ιм,ѕιм∂ι ιѕє уαgмυяℓαя gσzуαѕιм кαяαиℓιιк ιѕє ѕıя∂αşıм σℓ∂υ *нєякєz αуиιукєи вєи fαякℓιу∂ιм,ѕιм∂ι нєякєz fαяк ρєѕιи∂є..вєи αуиιуιм.. ιѕтє вυ∂α вєиιм fαякιм *уüяєgιи ναяѕα gєℓ,,ѕєνgιи ναяѕα gєℓ,,нαѕяєтιи ναяѕα gєℓ..ѕєνєи ιиѕαи тαиιмαz єиgєℓ *иαикσя ιиѕαи нєяѕєуιи fιуαтιиι вιℓєи fαкαт нι¢вιяѕєуιи ∂єgєяιиι вιℓмєуєи ιиѕαи∂ιя.. *ѕσи иєfєѕιм∂є вιℓє α∂ıи кαℓвιм∂є ѕαкℓı σℓα¢αк *ßαѕιтℓєя ιfтιяα є∂єя ! / α¢ιzℓєя şιкαуєт є∂єя.! / αѕιℓℓєя ∂є ι∂αяє є∂єя..! *кαℓвιмι кıя∂ığıи güиü нαтıяℓıуσяυм∂α..кαℓвιмιи кıяıк ραяçαℓαяı αуαğıиα вαтмαѕıи ∂ιує уєяℓєя∂єи тσρℓαмışтıм *αşк αşк ∂ιє öℓмüşтüм вιя zαмαи...αмα şιм∂ι αşıк σℓ∂υğυм кιşι ιçιи öℓüимüує¢єğιиι αиℓα∂ıм *ѕαиα уαz∂ığıм мєктυρℓαяı çöρє αтмışѕıи...υмяυм∂α ∂єğιℓ...çüикü ѕєиιи∂є вαиα уαz∂ığıи мєктυρℓαяı вєи∂є çöρє αтмışтıм вιя zαмαиℓαя *вєиιм кαℓвιмιи вιя тєк кαиυиυ ναя...öℓєиє кα∂αя ѕα∂є¢є νє ѕα∂є¢є ѕєиι ѕєνмєк *вυgüи вυ мαѕα∂α ιкι тαиє кα∂єн ναя...ѕєиѕιzιм αмα ѕєиιи нαуαℓιи ναя...∂üşüи∂üкçє αиℓıуσяυм...şєяєfι σℓмαуαи вιяιиιи şєяєfιиє ιçιуσяυм *gözüиüи öиüи∂є αğℓıуσяυм..вαиα ∂ємιуσяѕυикι αğℓαмα σ gözℓєяιиє уαzıк ∂ιує...ιşтє ѕєи вυиυ ∂ιуємι¢єк кα∂αя şєяєfѕιz νє кαℓρѕιzѕιи *кαℓρℓєя вιяєя ¢αм gιвι∂ιя ∂ιккαт єт кιяιℓαвιℓιя *şυ çєşмєиιи нαℓιиє вαк ѕυ ιçмєує тαѕι уσк кıямα ιиѕαи кαℓвιиι уαρα¢αк υѕтαѕι уσк *уαℓαиℓαяιмιz güzєℓ,ιиαимαѕι zєνкℓι,вιяѕєу ѕєνмєує ∂єğєяѕє öℓмєує∂є ∂єğєя мι *вєи ѕαиα ∂üşüи∂üкℓєяιмι αиℓαтαвιℓѕєу∂ιм zαтєи ѕєи∂є уαиıм∂α σℓυя∂υυи *кιмѕєуι вυ кα∂αя ѕєνмє∂ιм çüикü ∂αнα öи¢є нιç ѕєνмє∂ιм *вєиιм ιçιи нαуαт кαραℓı вιя кυтυ∂αи ιвαяєт,нєя ιℓєяℓєуιşιм∂є кöşєує çαяρıуσяυм *нєя ℓαfα νєяє¢єк ¢єναвıм ναя∂ıя єℓвєт! αмα вι ℓαfα вαкαяıм ℓαfмı ∂ιує вιя∂є ѕöуℓєуєиє вαкαяıм α∂αммı ∂ιує *üzüℓмєм νєуα мυтℓυ σℓмαм ιçιи кιмѕєує ιнтιуα¢ıм уσq кυяαℓℓαя ∂єğι$тι σуυиα ∂єωαм..! *мυтℓυℓυкℓαя ∂ιℓєяιм уєиι αşкıиℓαѕєи вєиι ∂üşüимє∂єи уαşαмαиα вαк ѕєиιи ∂єятℓєяιи ναяуα вєиιм уαиıм∂α вєи σиℓαяℓα уαşαяıм *вüтüи ѕυçℓαя şυ αи∂α вαиα уüкℓü ∂αуαиαмıуσяυм нαуαтıи νє ѕєиιи çιℓєиє *ѕєиιи ιçιи ¢αиıмı νєяє¢єк кα∂αя ¢єѕυя,ѕєиι вιя кαℓєм∂є ѕιℓє¢єк кα∂αя уüяєкℓιуιм *вιя çєяçєνє αѕтıм σ∂αмα ιçι вσş öиємι уσк, иє∂єи ∂ιує ѕσямα иєує вαкѕαм ѕєиι göяüуσяυм иαѕıℓ σℓѕα.. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 22:41 | |
| Seni ne kadar seviyorum biliyor musun? Söz verip de tutmadığın günler kadar, beni beklettiğin saniyeler kadar, bana sevgiyle bakmadığın an kadar, uykularımı kaçırdığın geceler kadar, sonunda anladım senin de beni ne kadar sevdiğini zalim...
Kahvaltı hazırladım sana da gönderiyorum, umut dolu omlet, haşlanmış sevgi, bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve bir de yalnızlık demledim kaç şekerli olsun?
Sabahları seviyorum, insanları seviyorum, filmleri ,şarkıları , kitapları,sıcak ekmeği, kalabalık sofraları,çikolatayı, minicik bebekleri, rüzgarda yaprak olmayı, geceleri yıldız olmayı, yaz gecesinde yağmur olmayı sevdim... Ve en çokta seni sevdim, Hep yokluğunda... (b.s.ö.s 04.mayıs.2005)
Sen, Solgun baharlardaki mavi yağmurum, Akşam kızıllığında yorgun gölgem, Kış ayazında yaz güneşimsin. Bulutlardaki saklı düşlerim, Her günün sonunda özlediğimsin. Yüzün kadar temizdir kalbin, Hangi sevgi alabilir yerini? Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, Sensizlik ölüm kadar acı… (b.s.ö.s 05.mayıs.2005)
Sen, kalbime giren bir sevda kurşunusun, Seni, ya orada bırakacaklar, Ya da, çıkarırken canımı alacaklar aşkım...
Her mevsim kalbimde kır çiçeğim benim Dualarım sana gözbebeğim benim Ölsem de vazgeçmem tek dileğim benim Sen benimsin ben de senin Sonsuza kadar yemin ederim
Yaşadığım her an Seni özlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, özlediğimsin, özlemimsin...
Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim Bir ömrüm daha olsa inan Yine bir tek seni seveceğim
Adını kalbime aşkla süsledim, Yıllar yılı bir tek seni düşledim, Bilmem ki nasıl bir günah işledim, Selamın geliyor sen gelmiyorsun...
Yedi ayrı iklimden, Yedi çeşit arı getirseler, Yedi çeşit arı, Yedi ayrı çiçeği dolaşsa, Yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz...
sen hala anılarımın en beyaz yanısın sen buğulu bir camın ardından izlediğim hayatın yarısısın sen sağanakla gelen sabahlarda çok eski bir şarkının adısın...
Sen yemeğimin tuzu, yüreğimin buzu, anasının en güzel kızı... Sen kalbimde en tatlı sızı, sen bütün varlığımın sevimli hırsızı... Sen sevdikçe sevilesi, övdükçe övülesi, öptükçe öpülesi, aşık oldukça olunacak aşkımsın
Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...
Ne zaman tutsam ellerini, Gözlerimin önünden mevsimler geçer, Ne zaman gözlerin gözlerime değse, Samanyolu’nda bir yıldız düşer...
Sıkıntı çekecek kadar gücüm acı çekecek kadar sabrım kalmasa da Seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır. Hani dağlarda dört mevsim erimeyen kar olur ya; yokluğunda yüreğimden eksilmeyensin sevgi...
Çarşıda kaybolan çocuğun elinde soğuyan anne sıcaklığı hızıyla ayrıldın benden, Oysa ben çay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile ayrı kalamam senden…
Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, Kalbimi, Ümit etmeyi… Seni sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim belki seversin diye…
Bir gece titreyerek uyanırsan Bil ki resmini öptüğüm andır… Bir gün yaşlar süzülürse o güzel gözlerinden Bil ki bir tanem yokluğundan öldüğüm andır.
Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım , Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy ben hep oradayım!! |
| | | Misafir Misafir
| Msn nickiniz için kalp ritmi
~√V''^√~√V^√V'^~----------
Bu kod sayesinde nickinizin önüne im simgesini koyabilirsiniz
*wwf |
| | | Misafir Misafir
| Her ne kadar sosyetenin üst basmaklarında adımız olmasada her kahvede yerimiz her mevzuda ismimiz her güzelde bir resmimiz vardır
Ne polat gibi kafa kesenlerdeniz nede çakır gibi kurşun yiyenlerdeniz biz sadece bir grup arkadaş ESRAR çekenlerdeniz!!!
Erkeklerin kalbi mezar gibidir bi giren bi daha çıkamaz,Kadınların kalbi beş yıldızlı otel gibidir giren çıkan belli olmaz...:
Aşk dudaklarda kahkaha değil gözlerdeki yaşTIR,Maksat sevgi uğruna ÖLmek değil uğruna ölecek sevgi bulmaktır
Kimine göre kralız, Kimine göre yalan,Herkes rahat olsun biz adam gibi ADAMIZzz
Çekmiş esrarı gözleri kanlı,sahilde yuruyor bir delikanli,boş gezmez belinde sılahi,sevdigine yurekten baglı cunku o DERELİİ DELİKANLI
Ben büyük davaların çocuğuyum...Sevdam büyük olur öfkemde......Seversem destan kızarsam katliam olur........
Bizim rahat edemedigiz yerde kimse istirahat edemez,Keyife keder istedigine degil lan alayına gider!
Soranlara yalanız,Bilenlere kralız,Şan söhret sizin olsun,Biz falan filanız!!
Bu gece kendimden geçebilirim,Sokaklarda gezip içebilirim,Sanmayın bi ayyaş bir serseri,Yıllar önceki mazimdeyim
...... severse kimse durduramaz,....... ağlarsa kimse güldüremez,....... giderse kimse bulamaz,unutma herkez......gibi Olamazz..!:(noktalı yerlere isim yazın)
!!!Kahretmişim hayatıma her gece içiyorum,Sevilmeden sevmenin cezasını çekiyorum!!!:
Bitanem beni artık iki yerde bulursun,Ya mezarlın karşısındaki meyhanede,Yada onun karşısındaki mezarlıkta
Ölümden korkma benden korktuğun kadar,Hayeller kur ama ben koyana kadar..
Mecidiyeköy Merkez Kafasına Göre Herkes,Çatılır Kaşlar,Kesilir Başlar,En Güzel AşKlar MeCiDiYeKöYdE Başlar
!!!!Acıma yok Nefret var,Taviz yok İşkence var,Sen yoksun Sadece ben Varımm !!!
Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık,Allah bizi affetmez çok günah aldık,Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık,Bütün çarşı cehennemden kombine aldık
Kaderde varsa düzülmek,Neye yarar üzülmek..
Aşkıma değerimi sordum,Dünyalar kadar dedi,Dünyanın değerini sordum,Beş para etmez dedi...
Bizi Eskiler Tanır , Yeniler Örnek Alır , Görenler Anlatır . . .
Son bir sigara içelim öyle git gideceksen ne olur yavaş iç yavaş iç dönmiyeceksen
Esrarım 3'lü Olsun,Hapım Bol Olsun,Şarabım Şişede Olsun,Tek Bir Sevdiğim Olsun
SiGaRam SaNa BnZiYoRr İçErKn GöZleRiMi YaşArTTıĞı OlUyOr aRaSıRa,çEkeRkN BiTTiğİmİ AtArKeN bİttİĞiNi ANlıYoRuM..!!!
BiZ MeCiDiYeKöYlÜ DeĞiLiZ kİ PaRaMıZ oLsUn, GüLbAğLı DeĞiLiZ kİ MaNiTaMıZ oLsUn,DeReLiYiZ bIrAkTa KaFaMıZ gÜzEl OlSuN
(um)·@·#nİcKiNi bİLe GöRmEk İsTeMiYoRuM,iLeTi YaZmAsAn İyİ eDeRsİn,E-mAiLiM sAnA aĞıR mI gElDi,EnGeLlEdİm SeNi AfFeDeRsİn(um)
Penceremin Perdesini Havalandıran Rüzgar,Denizleri Köpük Köpük Dalgalandıran Rüzgar,Gir İçeri Usul Usul Beni Bu Derrten Kurtar...
Param PµLµm yOkkí ¦ TahtIm Ta¢ım oLsµn , èƒéndí DéğíLímkí ¦ ítíßarım oLsµn , Ànam ßaßam yOkkí¦ èvím ßarkım oLsµn , Cígaram Tıka ßasa EsrarLa DoLsµn , ßírdé yanımda sèvdígím oLsµn , öLèné Kadar í¢mèzsém ¦ GèncLígím ßana Haram oLsµn ..!
Eqer Hayat Bir Gün Bize Oyun Oynayıp Seni Benden Alıp,Başkasının Kollarına Atarsa ; Seni Dansa Kaldıracak İlk Müzik Cenaze Marşım OLsun.!!
GiDeN GiTmİşTiR GiTtİğİ An BiTmİşTiR BeN gİdEnİ DeĞiLdE GiDeN BeNi KaYbEtMiŞtİr..!
Ben Hangi Sonbahar Akşamı kiminle Nerede Sevişsem Hala içimde ki Seni Aldatıyorum...
fizik ile araştırdım, kimya ile cözdüm, edebiyat ile söylüyorum seni çok seviyorummmmm
Cndn öte sevmedkmi sni KANARYA Issız geclrde gittk deplasmnlra Öl dedinde ölmedikmi senin uğrna FENERBAHÇEM fda olsn bu cnlr sna!:
BiR çErÇeVe AsTıM oDaMa İçİ bOş ÖnEmİ yOk, NeDeN dİyE sOrMa NeYe BaKsAm SeNi GöRüYoRuM NaSıl oLsA
FARKEDİLMEK İÇİN FARK YAPMAK FARK YAPMAK İÇİN İSE MEYDAN OKUMAK GEREKİR |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 22:42 | |
| bunlar benden ♥ İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM...
♥ SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA, SENSIZ OLMAYI ASLA OGRENEMEDIM.
♥ DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
♥ SEN HIC DENIZIN DIBINE BAKTIGINDA YESIL ORMANI GORDUN MU? SAKIN IMKANSIZ DEME; CUNKU BEN SENIN GOZLERINE BAKTIGIMDA OLULERIN BILE SAHIT OLAMADIGI CENNETI GORDUM
♥ INSANLAR GELMELERIYLE YALNIZLIKLARINI DAGITANLARI SEVERLER, GITMELERIYLE KENDILERINI YALNIZ BIRAKANLARA ASIK OLURLAR.
♥ SENSIZLIGI BUZLARA YAZDIM; GUNESTE ERISIN DIYE. HASRETI SAHILE YAZDIM; DALGALAR GOTURSUN DIYE. ADINI KALBIME YAZDIM; BIRLIKTE GOMULSUN DIYE...
♥ OZLEMEK GUZEL SEYDIR, OZLUYORSA OZLENEN. BEKLEMEK GUZEL SEYDIR, GELECEKSE BEKLENEN. SEVMEK GUZEL SEYDIR, SEVIYORSA SEVILEN...
♥ BIRAZ BURUK BIR DUYGU YUKLENIRSE YUREGINE, GOZLERIN ZAMAN ZAMAN TAKILIRSA UZAKLARA, KULAKLARIN ZAMANSIZ DELI GIBI CINLARSA, BILKI BIRYERLERDE OZLENMISSINDIR.
♥ BU DUNYADA 6 MILYAR INSAN VAR,30 MILYONU UYUYOR, 20 MILYONU yemek YIYOR, 10 MILYONU MUZIK DINLIYOR, 1 GUZEL KIZ DA MESAJ OKUYOR...
♥ SENI GUNDE BIR KERE DUSUNUYORUM, O DA 24 SAAT SURUYOR...
♥ OYLE SENDEN COK UZAKLARDA DEGILIM, GORMESINI BILEN GOZLERIN BAKISINDAYIM. BELKI SANA SENDEN DAHA YAKIN BIR YERDE, CARPAN KALBININ HER ATISINDAYIM...
♥ BIRGUN DUDAKLARIN KURURSA OKYANUSU GETIRIRIM SANA AKSAM AYAZINDA USURSEN GUNESI GETIRIRIM SANA EGER GONLUN BIR SEVGI ARARSA KALBIMI SOKUP GETIRIRIM SANA...
♥ GOZLERIN NEHIR, KASLARIN KOPRU OLSA TAM ORTASINDAN GECERKEN IPLER KOPSA, YANAGINDAN SUZULUP DUSSEM DUDAGINA. BENI OPERMISIN YOKSA BIR GOZ YASI GIBI SILERMISIN..
♥ SENI TANIMADAN ONCE BEN DEGILDIM, SENI TANIDIKTAN SONRA BENDEKI BENSIZLIGIN ASLINDA SENSIZLIK OLDUGUNU ANLADIM...
♥ SEVGIYI GOSTERECEKSIN, SOYLEMEK YETMEZ. SEVGI GOZLERINDE OLACAK, SOZLERIN YETMEZ. SEVGI HERSEYDIR, KALBE HAPSEDILMEZ. SEVECEKSIN BENIM GIBI AMA YUREGIN YETMEZ..
♥ BIR INSANIN IDEALLERI OLMALI, SONSUZLUK GIBI BIR INSANIN OZLEMI OLMALI, OZLEMLE ACAN CICEKLER GIBI BIR INSANIN BIRTANESI OLMALI, O DA SENIN GIBI...
♥ DALGALAR KIYIYA CARPARKEN SU SOZU SOYLER; SENI SEVIYORUM...
♥ EN AGIR ISCI BENIM. CUNKU 24 SAAT SENI DUSUNUYORUM...
♥ NE SENI UNUTACAK KADAR ZAMAN GECECEK, NE DE GECEN ZAMAN SENI UNUTTURMAYA YETECEK, BIRAKIP GITSEMDE UNUTURUM SANMA, ZAMAN ALISMAYI OGRETIR, UNUTMAYI ASLA...
♥ LAYIK OLDUGUN YER SENI KABUL ETMESE BILE, GIYDIGIN GELINLIK YERINE KEFEN OLSA BILE, ARDINDAN GOZYASI DOKENIN OLMASA BILE, BEKLEME ARTIK DONMEM SANA... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 22:43 | |
| SARAN SARMIŞ SARACAĞINI ALAN ALMIŞ ALACAĞINIYAPAN YAPMIŞ YAPACAĞINI ŞAŞIRMADIM BİLİYODUM MALIMI ZAFER Mİ KAZANDIN SANDIN ORDA BURDA ADIMIMI ANDIN HADİ AYVRUM HAVANI ALIRSIN PİŞMAN OLMA SOKUL ONA ÇOK YAKIŞIRSIN AŞK BİZİM NEYİMİZE HADİ DERS ÇALIŞALIM
BÜTÜN KREMİTLERE SENİ ÇOK ÖZLEDİM DİYE YAZDIM İNŞALLAH BİR GÜN SENİN KAFANA DÜŞER DE SENİ ÖZLEMENİN NE AKDAR BÜYÜK BİR ACI OLDUĞUNU ANLARSINNN
MEYİ HİÇ UNUTMA HER ZAMAN LÜMSE LÜNCE AYDINLAT DÜNYAYI LEREK YAŞA :)LEREK ÖL BUNU TATLI LÜMSEMENLE OKU VE ŞÜNÜN DEĞERİNİ BİLEN HERKESE YOLLA...
İŞDE GÖRDÜK SENİ DÜNYA NE GERÇEKSİN NEDE RÜYA BİR RESİM ÇİZİLMİŞ SUYA SAHTA IŞIK SAHTE BOYA BU SAHTE DÜNYADAKİ EN GERÇEK VE EN GÜZEL İNSANA SEVGİLERRR |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 22:43 | |
| Sevmeye NiyetLiysen İyi Düsünmelisin, AgLamayı Ögrenip GüLmeyi ßiLmeLisin, Ask Kumar Gibidir Dikkat EtmeLisin, Oynadığın Zar DeiL ßiLmeLisin
$izofrence yaş----- yoLda$ oLsun ßu nefret doLu keLimeLerim.ßir tokat oLsun..!!!
h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi...!
eğEr iNtiKam aLmIş oLsAydım sEnİ affEdeRdim
BeyNimdeKi Tek Güc oLan NefretiME Thank yoU… NefretiMi cekeMeyeN HerkeSe f*ck yoU
˙·٠٠•● aNLam vErEMeDim vErEmiyORuM iNsaNLar yapıyOr hEp roL !●•٠
ßen senin duymaqq istemediqin heR$eim..ßiLipde øLmasını istemediqin her kesinLiqq ßen'im..!!
ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü .!!
ölüm ċıqlıklärını dïnlëmëk käpıdän öbür täräfın ïnän ö kädär ëqlënċëlï bïr sëÿ dëqïl bëbëïm
karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi
Ne ßir Kızı Kendimize köLe Edecek Kadar KüçüLdük Ne De ßir Kızın uğruna köLe oLacak Kadar aLcaLmadık !
öLümden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım..
bИy yaИLı$ áИLá¥áИ heR$e¥dЭИ ИèfRèt èđioRuМ...
SÖZ Bizde øRTAM Bizde TAKLİT yøk Bizde MEVZUDA Takmıyøruz Geri VİTESE ! KømaLardayıZ efkarLIyIZ
Sevme ßeni Kızım Toz Toprak Kokarım, Sarkı Türkü ßiLmem Siir yazarım, Elini Uzatma Sakın Silah Diye Tutarım, Girme Rüyama Kızım Kafana Sıkarım, Cünkü ßen Allahına Kadar deLikanLiyim
ZoNquLdaq'Lıyız ßiz KaraKoL EviMiz KeLepCe KoL SaATimiz RaKıyı SusuZ AsKı Sonsuz SevERız
§ìmdí Âglíyø®µm Kéñdì HãLímé ßèñ â$kìñ Kãh®íñî ¢èkém£z OLdµm..
вєηι уıρяαтмα ¢αηıмıη ιçι вєηι αgℓαтмα...уıℓℓαя zαтєη вöуℓє gє¢єя вαяι ѕєη уıкмαααα
HücreLerimi yerine koy ! şakası yok savunmasızlığın |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 22:44 | |
| ßìr Gµn Görµrsèn ßénì yıkıLmıs Harap ßìr Kösèdè vé ArkadashLarın $orar$a Kìm ßµ Ayya$ Diyè Hì¢ ¢ekìnmèdén $øyLè ¦ O ßènìm è$érìm:
ßirqün anLarSın hayaL kuRmayı, ßékLéméyi, ümit Etméyi... LanéT édéRSin ya$adıqıNa, maziDén Né kaLmı$Sa yırtaR ataRSın, Séni Sévdiqimi i$té o zaman anLarSın....
ße$ Para Eder Mi VarLıqın? ki yOkLuqun ßeni AcıtSın...
ѕєνєη ѕєνєя ѕєνмєуєη уσL αLıρ gι∂єя! ßєηιм ∂üηуαм нєя тüяLü ∂öηєя .
вєηιм ηє∂єηLєяιм ѕєηιη ηє∂єηLєяιηι ηє∂єηѕιz вıяαкıя...
AnkaraLı değiliz altimizda Porsche olsun, Alanyalı deiliz kolumuzda Rus olsun, BiZ Yeni ßosnaLıyız bırakta kafamız güzel olsun..
Cüzdanım Esrar doLu gidiyorum hayat kumarına, dünyaLarı kaybettim güLüşün 10 numara. Asmışım bi Resmini karşımdaki duvara, her sana bakışımda yakarım bi Cigara...
ßîzdé SâßâH oLmâz , ßîzdé GünéŞ Dôğmâz, ßîz ¬¡§¥ãNKãR¬'ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz... TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îStekLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz!!
Bana güvenen doslarımın dostluklarını yitirdim.... Gerçeğin huzurunda ben pişmanım ****netsizim...
Kanatlarım olsun istedim ben ama hiç uçamadım, kanadım oldu denedim yerin dibine çakıldım.
ARTIKyokYOKsanaİTİMADIMyokSANAihtiyacımYOKsanaTAHA MMÜLÜMyokDEFOLkurtulayım! DEFOLDEFOLDEFOLDEFOLDEFOL
AŞKNveOBSESİFkompülsifBOZuKLUĞN-kimysl-profllriBİRBRNEbenzyr ANLM:aşk&aklHASTLĞNIbirbrndnAYIRMKzordr ANLAMI:aptllkETMYNaşktnUZKdurn
Artık loş ışıklar başımı ağrıtıyor.. herşey canımı yakıor..ne yapmalıyım bilmiorum.. biri bana akıl versin n'olur dayanamıorum artık.. gülemiorum.gülsemde içten gülemiyorum.. emin ol seni çok özlüyorum..
bunca kalabalık ortasında yalnız kaldın mı hiç sen? kalbine bi ağrı saplanıp dalıp gittinmi bilmeden ...
*en büyük düşmanım yalnızlık,en salak duygum kararsızlık...
*hayat aynı günü iki kere yaşayamıyacagın kadar kısadır
Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam
Artık bu şehir başkadır Herkes beni aldattı gitti Artık bu şehir başkadır
Artık bu şehir başkadır Herkes beni aldattı gitti Artık bu şehir başkadır
Akıyorsa gözyaşım kurumasın Coşup seven gönlümse durmasın Dost bildik anılarım çağırmasın
sanaUZAKTANbakıyorARTIKgözlerim...
" Yanımda hüzün,ardımda izler var katliamdan Önümde rüzgarla salınan bir yığın korkuluk
AZRAİL KAPIMDA VOLTA ATIP GEZERKEN,, AMAN BİRAZ ERKEN GEL,ÖLÜMDEN DE ERKEN.
BENDE KİN YOK,NEFRET YOK,YOK BENDE KASEM,, HEYBEM SEVGİ DOLU,SEVGİ DOLU KASEM.
UĞRAŞTIĞIM HER ŞEY BOŞMUŞ, YENİDEN BAŞLIYORUM, BANA BENİ UNUTTURAN, BAŞIMI TAŞLIYORUM.
TEK MESELA ZEVK ALMAK TEK HEDEF HAZSA EĞER HAYAT NE YAŞAMAYA NE DE TATMAYA DEĞER...
DURRSUNNN İSSTERR DÖNNNSÜÜÜNNN DÜÜNNNYAAA ETRAFINNNDDAA HHİİ ÇFAARKKTMEZZ ÇÜNNNKÜÜÜ ARTTIIKK SENNN YOKSUUNNN YAAA
Alone,alone people alone live and Alone,alone people alone die!...
DURRSUNNNn İSSTERRr DÖNNNSÜÜÜNNNn DÜÜNNNYAAa ETRAFINNNDDAAa HHİİÇç FAARKKTMEZZz ÇÜNNNKÜÜü ARTTIIKKk SENNNn YOKSUUNNNn YAAa
Neden duvar örmekte, kendimizi tepelemekte, bastırmakta üstümüze yok ? biraz da kendimizi şımartsak artık ! Kim örüyor acaba duvarları, içimizdeki diğer benlikler dışarı çıkmasın diye. > Neden bu kadar kapalıyız maceralara mesela? >
kisiselbirseydegilbuyasamakzorburalardakimdendibuy aradiyekalbinesordugundagercegiistiyorsandiyecekle rimiunuttumgaripgeliyordostlarizbirakmadankaybolun cabilirimgerigelmezleramaenguzelgunleriydionlarhay atiminbazenbirfisilticikarbagirmayacalisincatekbir umutbileyokmuinsangecmisleyasayincasonkezinanayala nolsadabazenbirruyayeterkendimikandirabilirimikimi zdegorursekeger
.SsEeNn İiMmKkAaNnSsIıZzSsIıNn SsEeNnSsİiZzLlİiKk İiMmKkAaNnSsIıZz AaAşŞşKkK İiMmKkAaNnSsIıZz ...!
Ağlıyorum, kızıyorum, sessiz çığlıklarım göklere çıkarken, boğazımda bir düğüm ve ben yine susuyorum…
adını kalbime askla yasmıstım aldırma bir gün silerim bu güzel rüyayı gerçek sanmıştım seni sevdiğim için özür dilerim
sevgime aldanma ya çeker giderim yada çektirir giderim yalan dünyan sana kalsın ben kendime yeterim
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
bilir misin bildiğimi?bilmessin bildiğimi... bilseydin bildiğimi anlardın sevdigimi
duyamadım duyduramadım sevdigimi....
acımasızca geçen zamandan geriye kalan sadece acılarımızdır
fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim
bizi ancak ölüm ayırır diyorduk soyle bitanem hangimiz olduk?,
geçmiş mi daha iyi?yoksa biz mi kötüye gidiyoruz?
al ***ür eskici kalbimi benim neyim yok sorma bir daha gözümdeki yaslardır tek servetim acıyıp bakma bana
sana merhaba dedim elveda diyememki...insan bir kere sever bir daha sevemeski...
kim o gözlerindeki yabancı hani ben olacaktım yalancı...
ortasında kalbimin bir yer actım senin icin istersen sonsuza kadar gelme ben yine beklerim
sevme sevsinler değer versinler ağlama ağlatki değerini bilsinler
beni ben yapan herseye tesekkur ederim
kusur bulmak en kolay iştir çünkü ne yetenek ister ne de zeka...
dun bildiklerimi bugun bilmek isterdim
►...YaNLıZLıqıM YaNıMDa KiMse OLmAdığınDaN DiiL YaNLıZLıqıM YaNıMDa SeN OLmaDığıNdAndıR...◄◄ --- Bu hayata inat korkusuz kalkarsam bigün yatagımdam sana söz ellerimin ellerinde oldugu tek varlık sen olucaksın …. -----
Yalnızım,yalnızlıqım beni dinlemekte,şuan içimden bir bulut akıp geçmekte,yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR BANANE…!!!
-------- Dua ediolar benim için üzülürken üzdüklerim ve beni en çok sevenler için noluur kızmayın bana hayatta kalacağım "SENİN İÇİN"
İÇİMDE HECE HECE BİRİKTİRDİĞİM TEK NEFESLİK ÇIĞLIĞIN SAHİBİDİR İSMİN!!!!.....
KARANLIK DÜNYAM, DERTLER VE BEN, AKLIMDAKİ TEK DÜŞÜNCEM MUTLULUK VE SEN.
!!!!!!!!unutma hayat yaşanıldıgı kadar vardır gerisi ya hafızalarda ki mutluluk yada için de ki umuttur!!!!!!!!!!!
Seni beni sevdiğin için deil senii beni sevip değer verdiğin beni anladığın için seviyorum Seni sen olduqn için SEVİYORUM bitanem
önce aynalar fark edecek yokluğumu en sona sen kalacaksın öyle bir anda kavrıycaksın kii yokluğumu iş işten geçmiş olacak
en tahammülsüz halimdeyim en çılgın ve dermansız halimde bir yudum suda bile tat yok içmeye KAYBOLMANIN EN KEYİFSİZ HALİNDEYİM
Dalında kendiliğinden çatlayan narlara benzer yüreğim
Geçmiş artık mazi oldu dönmenin hiç anlamı yok sen gittiğin yerde mutlu ol seni bekleyen o sevgili artık yok
Ben yaşananları yaşandığı yerde bıraktım ama merak ediyorum senin kalbin ne yapacak iyi şanslar sevdiğim ihtiyacın olacak
yanlda kimse olmadıından deil benm yanlızlığm.yanlız olduumu söleyeceğim kimsem olmadığından yanlızım ben...
mutlu olmak mı istiorsun? o zamn çok sahplenmedn çok sahiplenmedn çok ait olmadn yaşayacksn...
benm içn hayat kapalı bir kutudan ibaret,her ilerleyşimde köşeye çarpıorm...
bir zamanlar seni herkesten esirgedim şimdi herkese bagışlıyorum..
NASIL İNANIRIM SANA...BU YÜREK AĞIR BANA SEVGİN ÖYLE UZAKLARDA NEFES ALSANDA YANIMDA... BU AŞK FAZLA SANA!!!!
onumde dız coken daglar wraken gıdıpte kucuk tepelere yalwarmam...!!!!
YILDIRIM GİBİ DÜŞTÜ HASRETİN KUCAĞIMA.YAKALANDIM SUÇÜSTÜ.KIYDIM GENÇLİK ÇAĞIMA!!!
Sevdimde Ne Oldu Efes Zengin Oldu...!!!
DeLiKaNLı TeRKeTMeZ TeRKeDeNiDe aFFeTMeZ...!
Gıttın vefaSız bıttım saNıyOrsun Kımın yUreyındeN..Kimİ koVuyoRsUn...?
seven severr...sevmeyen yolll alırrr giderrr...benım dunyam her türlü döner...
Ask iki insani sevindirir.ücüncü kisiyi üzer
BU MESAJ OZEL BI FREKANSLA GONDERILMISTIR.ZEKILERDE HAFIZA KAYBI APTALLARDA KISA SURELI KORLUK IBNELERDEDE BI ANLIK GULUMSEME YAPAR...
beni seviyormusun dedim seviyorum dedi ne kadar dedim ölesiye dedi ispatla dedim öldü enayi
evde kalmış kızlar müjde.......... adınızı,yaşınızı,boyunuzu,kilonuzu yazıp 2111\'e gönderin aileniz yerine turşunuzu biz kuralım......... (dikkat...ilk 10\'a girene turşu bidonu hediye......)
Kara Biber Kırmızı Biber Beni Unutursan Geber
birini sevdim kanser oldu, birini sevdim verem oldu, birini sevdim kamyon çarptı , kafamı bozma seni de severim haaaa
AşK YaSaK SeVgI YaSaK NeYmIş eFeNdIm yAşIm uFaK
AŞK NEDİR BİLİYORMUSUNUZ???KARŞINIZDAKİNİ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI ZANMANLA ENAYİ OLDUĞUNU ANLAMAN ARASINDA GEÇEN ZAMANDIR....
aşk ölmeyi kabullenmektir, ölmeyi kabul edenler enayidirrr...
Kopya bir sanattır.Yakalanmadığın sürece^^
SENİ SEVİYORUM DİYORSUN MADEMKİ SEVİYORSUN CEHENNEME BİLET ALDIM SÖYLE GELİYORMUSUN?
herşeyi bilme, haddini bil yeter
seni sewdiğim kadar dersleri sewseydim profösör olurdum
karar vermiştim sana dünyanın en güzel en şirin en nadide en göz alıcı hediyesini gönderecektim ama postacı amca ÇIK O PAKATİN İÇİNDEN dedi
kalbimde herkes engelli bitek sen onlinesin
Yerin kulağı var derler. Benimde kulağım var. Peki ben yermiyim. Hayır yemem!
dünyada ınsanlar sevgisizlikten ölecekler bunada en çok hayvanlar gülecekler
matematik ustune tarih ustune fizik ustune gelmeyin ulen ustume ustume
erkeklerde yalan çok sevmeye gelince yürek yok
sakın sevme arkadas YASIYAMAZSIN öyle ağırki sevgi TASIYAMAZSIN
sen değil sevgime nefretime bile layık değilsin...
Hayat Yalansa Gercek Sen Ol...!!!
Ne kadar komik olmaya calısırsanız o kadar boş insan olursunuz.....
demeyin bana aşk da neymiş yaşayın görürsünüz.
canım sıkılıyor canım yanımda yok diye.canımı düşünüorum beni düşünüormu diye?acaba canımında canı sıkılıormu canı yanında yok diye |
| | | | Msn nickleri | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|