SİTEMİZ KAPANMISTIR. TAŞINDI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

http://www.alemegel.net

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Msn nickleri

+3
TÜRK
iSyAnBuL
pinar_gs
7 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
YazarMesaj
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Kadın Mesaj Sayısı : 700
mEsLeK : ÖğRenCi
HoBi : MüZiK dİnLEmK

Msn nickleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime19.01.08 22:56

Siz ßana FarkLiyim Diye güLerken , ßen Hepiniz Ayni b0xunuz die Size qüLüorum x)

Ne 0Lursan 0L GeLme , ßen mevLana değiLim ßeni Germe;)

m0deRn ZamanLarda a$k düttürüdürü müdür? x)

YoksasizHalaDenGesizLe$tiremediklerimizd enmisiniz?

HiÇbİrSeY aNlatIlMaZ YaşaNıR...

KendiNi Bana PahaLıya Satma! BeN Senin İndirimLi Günlerinide Çoq İİ
Biliyorum..

Şu GüZeL GöZlErİmDeN aKaN yAşLaR DeYeRıMı BiLmEyEnLeRe SaDaKa
OlSuNnNnNnNnN...

mutantmıyım neyim yaralarımı tamir edebiliyorum!!!

Benim isyanım kendime..

ßén iStérSem;Até$i küL, Dikéni GüL, Géceyi Gün Ederim!ßén iSterSem;ßa$ı ßédenden, KaLBi Yérinden,
Ağacı Kökünden Sökerim!ßén iStérSem;MéSkeni âLém, ALémiKraL, KraLı Soytarı Ederim!ßén iSterSem
Zamanı, aLır, Güné$i ßatırır, Kıyaméti Koparır Giderim!!!

[hayad béni unudsaDa shén unuDma..!]

ßir var bir yok bedenim, tercihimde hakkım yatar .

...´´´´´´´´¶¶¶¶´´´´´´´´´ ´´´´´´´ ´´
´´´´´´¶¶´´´´¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶´¶¶¶¶´´
´´´´´´¶´´´´´´´´´´¶¶¶¶´¶¶´´´´¶´
´´´´´´¶´´´´´´´´´´¶´¶¶¶¶¶¶´´´¶´
´´´´´¶´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´´´¶¶¶¶¶´
´´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´
´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´´
´¶¶¶´´´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´¶´´
´´´¶´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´¶´´
´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´¶´´
´´¶¶¶´´´´´´´´´¶¶¶´´´´¶¶´´´¶¶´´
´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´´
´´´´´´´¶¶¶´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´´´´
´´´¶¶¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´
´´´¶´´´´¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶¶´´´¶´´´´´
´´´¶´´´´¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶¶´´´´
´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶¶´´´¶¶´´
´´¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´¶´´
´¶´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´¶´´
´´¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´¶´´
´´¶¶´´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´¶¶´´´

Arkadaş dediğin matemetiksel olmalı,sevinci çarpmalı,üzüntüyü bölmeli,geçmişi çıkartmalı, yarını
toplamalı,kalbinin derinliklerindeki ihtiyaçları hesaplamalı ve herzaman bütün parçalardan daha
büyük olmalı...

________$$$$$$$$______$$$$$$ $$ $______ ___, ______$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$ $$$$$_____ __, _____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$__ ____, _____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$____, ____$$$$$$$$EN BÜYÜK KİM$$$$$$$$$$$______, ______$$$$$ $$$$$TABİKİ$$$$$$$$$ $$$_______, ________$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$ $$$_________, ___________$$$$$ $$$$$$$$$$ $$____________, _____________$ $$$$$$$$$$ $$______________, ____________ ____$$$$$$ $_________________, ___$$$___$ $$______$$ $______$$$___$$$____, __$$$$$_ $$$$$_____ ________$$$$$_$$$$$___, __$$$$$$$$$$$$___ GS________$$$$$$$$$$___, ____ $$$$$$$___ ______________$$$$$$$_____, __ ____$$$___ __________________$$$_______, _______$
__
iSyAnBuL
Admin
Admin
iSyAnBuL

Erkek Mesaj Sayısı : 3514
mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci
HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg-

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime19.01.08 23:55

ooo bayanlar coşturmuşsunuz ha ellerinize sağlık
:turkbayragı:
http://www.erdogantaekwondo.com
iSyAnBuL
Admin
Admin
iSyAnBuL

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime19.01.08 23:56

Alıntı :
(A)cıma yok
(N)efret war.
(T)aviz yok
(İ)şkence war.
(F)ener
(B)ahçe yok

işte örnek gs li pinar_gs
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:29

teşekkürler isyanbul

ஐ๑» Nê ô güZêLîm âGLîyOrMûsûN..? êRkêK bûGün sêVêR..yâRîn bêZêR.!SêNîn dêdigiN ô LêyLâ MêCnûN â$kLâRi bû zâMândâ Nê GêZêR«ஐ๑

AyNaYa BaKtIm UnUtUlAn BiRiNi GöRdÜm BiRdE SeN bAk UnUtAnI GöRüRsÜn.. . .

Hiç bir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin. Don Herold
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:30

ஐ๑ вιятєк ѕєη ∂єgιℓ нєякєѕ υηυтυ вєηι!!!

нєя$єуι вιяαктιм нєя$єуι αятιк ¢σк мυтℓυуυм!!

αятιк ∂öηѕєη ∂є gє¢мєzкι вυ кιяιкℓαя!!

ѕєη уσкѕυη αятιк gι∂ιуσяѕυη нι¢ gєℓмємι$ gιвι!!

gι∂ιуσямυѕυη؟ ιуι тαмαм ѕєη вιℓιяѕιη єℓνє∂α уαℓαη¢ι ѕєν∂αм!!

нαηι вιя zαмαηℓαя уємιη єтмιѕтη уα αуяιℓмιу¢αz ∂ιує нαтιяℓα∂ιηмι؟ ρєкι уємιηιη∂є ηє∂єη ∂υямα∂ιη؟

ѕєηѕιzℓιgє gü¢üм уєтмιуσя...güηℓєя ѕєηѕιz...ѕєηѕιz gє¢мιуσя

ѕєηѕιzℓιк вєηι мαнƒє∂ιуσя gєℓ ∂єѕєм gєℓмєzѕιη вιℓιуσяυм αмα уιηє∂є ѕєηι нєяѕєу∂єη ¢σк ѕєνιуσяυм...

ѕєηι вαѕкαℓαяιηιη ѕєνмєѕιηι ιѕтємιуσяυм... νι¢∂αηιη ναяѕα gιтмє...

уєтєя αятιк υѕαη∂ιм ѕєνмє∂ιgιηι вιℓιуσяυм ѕöуℓємєує gєℓ∂ιм ιѕтє, ѕєηι ιѕтємιуσяυм...

уüzüη∂єη нαтιяα вιя єуℓüℓ кαℓ∂ι вєη∂є!!

мєℓєgιηι öℓüмѕüzмü ѕαη∂ιη кι؟ кαηα∂ι кιяιℓαη мєℓєк öℓüямüѕ!!кαηα∂ιм кιяιℓ∂ι ѕєη ηєя∂єѕιη؟

вєη ѕєηι ∂єgιℓ кαняσℓαѕι σ gözℓєяιηι özℓє∂ιм!!¨

-> Bunlar Bana Aittir!<-
--Bir Buz BiLe Güneşi Görünce Eriyor..! Sen HaLa ErimEdn LanEt OlsN!
--LanetLiyorum Kalbimi yani seni..!
--KaLBimde Yer ALmAK yüReK isTeR bU alEMdE eRkeKleRDe yüRek kALdıMI şAHit iStEr!
--Sewiyorum! Seni DeqiL Beni A$ık Eden "o" Bakı$Larını
--Aynı Şehirde Nefes Almak Bana Yetiyor
--Ben sensizim..Herşeyimi Yaktım..Sıra sende!
--SensizLiqi ÖqretEne LaNeTlER olSN
--SensizLik öZlEMktir.ÖZlEMk Seni Bİr Kalemde Silecek kadar kolaymı sanıyorsun*
--Bn sensiz herşeye düşmanım
--HasretnLe ÖLüorm
--Git dedim "me"yi ekliyemedim:(
--Kalbim buz tutmu$ çözülmüor..!!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:30

ÜZÜNTÜLERİN KUMSALDAKİ AYAK İZLERİ KADAR HAFİF SEVİNÇLERİN OKYANUSLAR KADAR DERİN OLSUN

CANIM AĞLAMAK İSTİYOR YAZMAK BAHANE

BATAN GÜNEŞ UMUDUMUZ DOĞAN GÜNEŞ TESELLİMİZ OLSUN.

SEVMEMİŞTİM KİMSEYİ SENİ SEVDİĞİM KADAR ÇEKMEMİŞTİM KİMSEDEN SENDEN ÇEKTİĞİM KADAR.

AŞKINLA SARARIP SOLACAK KADAR SEVGİNLE BAHTİYAR OLACAK KADAR UĞRUNA CANIMI VERECEK KADAR SEVİYORUM DESEM İNANIRMISIN

SEVDİM SENİ BİR KERE BAŞKASINI SEVEMEM DELİ DİYORLAR BANA DESİNLER DEĞİŞEMEM.

HAYALLERE DALIP GİTMEM BEN ÇÜNKÜ TEK HAYALİM SENSİN BENİM! HİÇBİRŞEY İSTEYEMEM BEN ÇÜNKÜ BİRTEK İSTEDİĞİM SENSİN BENİM.

TALİHİM OLMADI SEVDADAN YANA!

İNSANLAR İÇİN YALNIZ 3 OLAY VARDIR. DOĞMAK, YAŞAMAK, ÖLMEK! DOĞDUĞUNUN FARKINDA DEĞİLDİR. ÖLÜM KORKUSUYLAIZDIRAP ÇEKER VE YAŞAMAYI UNUTUR.

BU DÜNYADA 2 KUSURSUZ İNSAN VARDIR. BİRİ DOĞMAMIŞTIR DİĞERİ İSE ÖLMÜŞTÜR.

TOZ PEMBE HAYALLERİMİZ VARDI PEMBESİ GİTTİ TOZU KALDI.

İNSAN HAYATI SORUYLA BAŞLAR SORUYLA BİTER ADINI NE KOYDUNUZ İLK SORU MERHUMU NASIL BİLİRDİNİZ SON SORU.

SESSİZLİK HERŞEYİ CEVAPLAR.

BEN HER KARESİ SİYAHA BOYANMIŞ BİR BİLMECEYİM! ÇÖZMEYE ÇALIŞTIKÇA İÇİMDE KAYBOLURSUN.

YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR! BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE!

ÇİÇEKLER BİLE ÜŞÜR DONUK BAKIŞLARLA.

DÜŞMANIMIN NEFRETİ DOSTUMUN SEVGİSİNDEN DAHA GERÇEKTİR.

SEVDİĞİM İNSANLARA KIZABİLİRDİM. EĞER SEVMEK BANA MAHZUN DURMAYI ÖĞRETMESEYDİ.

GARİBİM! NE BİR GÜZEL VAR AVUTACAK GÖNLÜMÜ BU ŞEHİRDE NEDE BİR TANIDIK ÇEHRE BİR TREN SESİ DUYMAYA GÖREYİM İKİ GÖZÜM İKİ ÇEŞME!...

EY GENÇ! HANİ MİLLETİN ELİNDEN TUTUP KALDIRACAKTIN GÜYA! NASILDA DALIVERMİŞSİN O KALKILMAZ UYKUYA!

YAŞADIĞIM HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMAN DEĞİLİM ÖFKEM YAŞAYAMADIKLARIMA!

KUŞLAR GİBİ UÇMAYI BALIKLAR GİBİ YÜZMEYİ ÖĞRENDİK ANCAK BU ARADA BASİT BİR SANATI UNUTTUK KARDEŞÇE YAŞAMAYI!..

HAYATI SEVİYORUM AMA SEVGİM KARŞILIKSIZ.

KALBİM 24 SAAT HİZMETİNİZE AÇIKTIR.

ÇARESİZ KALDIĞINIZDA BİLİNKİ ÇARE SİZSİNİZ.

AKLIMIZ EN BÜYÜK SERVETİMİZDİR. AMA YOKSULLUKTA AYIP DEĞİLDİR.

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖZÜME GÖRÜNME!

SOĞUK KALPTEN SICAK SÖZ ÇIKMAZ.

GÜLMEKLE KAYBEDİLEN ŞEY AĞLAMAKLA ELDE EDİLMEZ.

DÜŞMANLARINIZI SEVİN. ÇÜNKÜ KUSURLARINIZI SİZE AÇIKÇA SÖYLEYENLER BİRTEK ONLARDIR.

EĞER YAPTIĞIN İŞİ DÜŞMANIN ALKIŞLIYORSA YANLIŞ YAPIYORSUN DEMEKTİR.

DUYGULARI AÇIĞA VEREN GÖZLER OLMASA KALP HİSLERİN MEZAR TAŞI OLURDU.

SENDEN BAŞKA HİÇBİR ŞEYİ OLMAYAN BEN SENDEN BAŞKA HERŞEYİ OLAN İNSANLARA ACIRIM.

BAK GÖZLERİME GÖZBEBEKLERİM ERİDİ, BAK ELLERİME ELLERİM ÇÜRÜDÜ, BAK YÜREĞİME YÜREĞİM ESKİDİ, BAK GÜNLERCE SARDIĞIN BANA BAK TÜKENDİ BİTTİ.......YETTİ BU ACI BENİ ÖLDÜRMEYE, SONUM OLDU SON BİR BAKIŞIN CANIMA YETTİ...

BENİDE GÖTÜR GİTTİĞİN YERE

KÜÇÜKKEN ÇİKOLATA İÇİN AĞLIYORDUM ŞİMDİ İSE SENİN İÇİN

OFFF! ÇOK SIKILDIM BU HAYATIN BAŞKA KANALI YOKMU!

BEN SENİ SEVMEKTEN DEĞİL AFFETMEKTEN VAZGEÇTİM!

EN AĞIR İŞÇİ BENİM GÜN 24 SAAT SENİ DÜŞÜNÜYORUM.

SENİ SEVMEK SANKİ İBADET BANA NE KADAR ÇOK SEVSEMDE ŞANSIM YOK SENDEN YANA!

YANLIZLIK PAYLAŞILMAZ PAYLAŞILINCA YANLIZLIK OLMAZ.

ARTIK BULUTLARA YAZIYORUM HASRETİMİ, YAĞMUR YAĞINCA ANLARSIN NE ÇOK ÖZLEDİĞİMİ

SEN RÜYALARIN EN GÜZELİNİ GÖRÜRKEN TANRININ SENİ KORUMASI İÇİN GÖNDERDİĞİ MELEĞİN KANATLARI O KADAR BÜYÜK OLSUN Kİ! EN MASUM HALİNDE BİLE SANA KİMSE ZARAR VEREMESİN

KÜÇÜK KELEBEĞİN TÜL KANATLARININ PIRILTILI TOZLARI PARMAK UÇLARIMA KARIŞTI ONLAR ORDAN NE ZAMAN UÇARLAR SEN YÜREĞİMDEN NE ZAMAN?

BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNUSONSUZA DEK BİTMEYECEK.

DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR SANA ONUNCU KÖYDEN SESLENİYORUM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM.

GÖZLERİN GÖZLERİMDE, ELLERİN ELLERİMDE, KALBİN İÇİMDE VE RUHUN BEDENİMDE OLDUĞU SÜRECE SENİ SONSUZA KADAR SEVECEĞİM.

AĞIRDIR SEVMELERİM HER YÜREK TAŞIYAMAZ, BÜYÜKTÜR UMUTLARIM HER OMUZ KALDIRAMAZ, HER ŞEY OLURDA ŞU GÖNLÜM BİRTEK AŞIK OLAMAZ...

ÖMRÜM SENİ BEKLEMEKLE GEÇECEKSE VE ÖLÜM SENİ BEKLERKEN GELECEKSE BİLKİ SENİ ORDADA BEKLEYECEĞİM..

GÜZELSİN ŞİRİNSİN, ŞAHANESİN. ÇEKTİĞİM ÇİLEYE TEK BAHANESİN. MELEKMİ ŞEYTANMI BİLMEMKİ NESİN. TUZAKTAN TUZAĞA ATSANDA OLUR. BEN SENİ SEVİYORUM. SEN SEVMESENDE OLUR.

SEN DESEM SENİ BİLİRMİSİN, SEN DİYE BİR DESEN ÇİZEBİLİRMİSİN.BİR MESKEN BULAMADIM KENDİME.BÜYÜK AŞKLAR VARDIR HANİ BİLİRMİSİN.

ELLER BANA KALPSİZSİN DİYORLAR, DOĞRU ÇÜNKÜ KALBİMİN SENDE OLDUĞUNU BİLMİYORLAR.

SENİ HER ÖZLEDİĞİMDE KALBİME BİR YILDIZ ÇİZİYORUM. SENİ NE KADARMI ÖZLEDİM? ARTIK KALBİMDE BİR GÖKYÜZÜM VAR. ÇÜNKÜ SENİ SEVİYORUM.

DUYUYORUM SANA DOKUNAMAMANIN EZİKLİĞİNİ VE DÜŞÜNÜYORUM AŞIK OLMANIN REZİLLİĞİNİ. İNAN YANINDAYKEN ÇEKİYORUM EN ÇOK HASRETİNİ.

YILLARDIR SEVGİMİN ÖYLE ÇOK MUHAFIZI VE DÜŞMANI OLDUKİ İNAN BAN SENİNLE ONLARI AŞTI. VE İNANKİ SENİ SEVİYOR OLMAK BİLE BÜYÜK NİMET BENİM İÇİN.

NASIL DOLDURDUYSAN HAYATIMI VARLIĞINLA, BENDE YAZMAK İSTERİM ADIMI DEFALARCA DUDAKLARIMLA DUDAKLARINA.

UÇUMDAN DÜŞERKEN TUTUNACAK DALIM OLSAN ÖLMEKTEN DEĞİL SENİ KIRMAKTAN KORKARIM

ARAMIZDAKİ MESAFELER NEKADAR UZUN OLURSA OLSUN SONSUZLUĞA GİDEN TÜM YOLLARA ADINI YAZDIM HANGİ YOLDAN GEÇERSEN GEÇ SENİ SEVDİĞİMİ OKUYACAKSIN.

KUYRUKLU YILDIZLAR VARDIR, DÜNYAYA YETMİŞ YILDA BİR GELİRLER, İNSANLAR ONU HAYATLARI BOYUNCA YA BİRKEZ YADA HİÇ GÖRMEZLER.BEN GÖRDÜM. O DA SENSİN BİRTANEM...

AŞKIM VAR DAĞLAR BİLEMEZ, SEVGİM VAR KİMSENİN AKLI ALAMAZ, BİRDE SEN VARSIN YA BİTANEM DÜNYADA KİMSE BÖYLE SEVEMEZ.

EN GÜZEL DENİZ GİDİLMEMİŞ OLANDIR. EN GÜZEL ÇOCUK DAHA BÜYÜMEDİ, EN GÜZEL GÜNLERİM SENİNLEDİR VE SANA SÖYLEMEK İSTEDİĞİM EN GÜZEL SÖZ DAHA SÖYLENMEMİŞ OLANDIR. SENİ SEVİYORUM

BİR İLK GİBİ YAŞAYACAĞIM İÇİMDE, KALAN SON SEVGİ PARÇASINI SENİNLE, SAKIN AYRILMAYALIM AŞKIM ÖLSEM BİLE ELLERİNDE..

SEN ENGİN ACILARLA KAVRULAN BİÇARE YÜREĞİMDE, SEVGİ DAĞININ DORUĞUNDAKİ ERİŞİLMEZ BUZULU ERİTEN KIZIL GÜNEŞ.

BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN ÖLÜM OLDUĞUNU BİLSEYDİM, AZRAİLİN GELMESİNİ BEKLEMEZDİM.

BUGÜNÜ YAŞIYORSAM EĞER, GELECEK GÜZEL GÜNLERİN SENİ GETİRECEĞİNE İNANDIĞIM İÇİNDİR.

BEN SENDE İMKANSIZLIKLARINI SEVDİM. FAKAT ASLA UMUTSUZLUKLARINI DEĞİL.

BİRGÜN BİRİ ÇIKIPTA BİR ÇIRPIDA GÜNEŞE ADINI BUZLA YAZARSA BİLKİ O SENİ BENDEN DAHA ÇOK SEVİYORDUR.

BAŞINI GÖĞSÜME YASLADIĞINDA TEK BİR DÜŞMANIM VARDIR. GEÇİP GİDEN ZAMAN...

HERZAMAN MUTLULUĞUN DORUĞUNDAYKEN GÜLÜNMEZ BAZEN SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE UÇURUMUN KENARINDAYKEN BİLE GÜLÜMSEYECEKSİN.

BİR GÜN GELİP SORACAKSIN BENİ Mİ DAHA ÇOK SEVİYORSUN YOKSA TANRI'YI MI DİYE...BEN HİÇ DÜSÜNMEDEN TANRIYI DİYECEĞİM VE SEN KÜSÜP GİDECEKİSİN. AMA NEREDEN BİLECEKSİNKİ İÇİMDEKİ TANRININ SEN OLDUĞUNU....

Yağmurlu bir günde sana koşar gelirsem ıslak saçlarımı düzelt...Başımı omzuna yasla nemli dudaklarımı dudaklarına ansızın değdir.Masum ve üzgün bir çocuk gibi konuşursam.Anla sana muhtacım ver ellerini ellerime yalanda olsa Seni seviyorum de....

Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum,üzerine tüm duygularımı yüklediğim,yıldızı al,yüreğimden yüreğine yollar var,hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla...

KAC ZAMANDIR AGLAYAMADIM SANA AFFET BENI , HER CAGRISINDA BASKA SESLER ÖRTTÜ SESINI KALBIM SENINLE ÖZLEMIM SENINLE AH BIR KAVUSSAM SANA DOLDURSAM ICIMI SENINLE SENI COK SEVIYORUM

Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!

Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin.

KARANLIK GECEDE ÖNEMLİ DEĞİLDİR YILDIZLARI GÖRMEK,GÜNDÜZLERİ YILDIZLARI GÖREBİLMEK MARİFET, AŞIK OLMAK ÖNEMLİ DEĞİL, BİR ÖMÜR BOYU SEVEBİLMEK MARİFET

Seni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar parlak,yıldızlar kadar ulaşılması zorsun
ama yıldızlar milyonlarca sen bitanesin

ISKELEMIN AYAGINDAKI BALIKLAR GETIRDI HABERINI,DEDILER KI 'BIR DENIZ KIZI HABER UCURDU SANA'INANAMADIM,GOKYUZUNE BAKTIM ;MARTILAR GULUMSEDI BANA!

"UMUT YAZIYORUM BIR KIR CICEGININ TAC YAPRAGINA.NICE SOGUKLARA DAYANIYORDA BIR SOZUNLE KIRILIVERIR DIYE KORKUYORUM...

Benim için insanlar ikiye ayrılır sevdiklerim ve diğerleri sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır çok sevdiklerim ve diğerleri çok sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır SEN ve diğerleri

Senin için yazdığım şiirlerin birinde bir mısrada gizlenen bir kelime olsam ve Sen şiiri okurken beni söylediğinde tatlı dudaklarına konan öpücük olsam.

Ne dünden daha az Ne yarından daha çok Seni bugünde, Dün olduğu gibi Yarın olacağı gibi Çoooooooooooooooook seviyorum.

Meleklerin saçları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kuştüyü vadiler. Bulutlara öyle baktım. Ama şimdi yalnıca güneşin önünü kesiyorlar, yağmur ve karla kaplıyorlar her yeri. Çok şey var yapabileceğim, bulutlar çıkmasalar yoluma...

Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır. Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır...

Ben, bir insanı sevme cesareti gösterdim; sen ise, bir "insan olma" cesaretini bile gösteremedin...

Seni düşünür , seni özlerim , sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , bir sonbahar serinliğinde... Seni , senden uzakta , sensiz ,seninle yaşıyorum.

En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar. Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun.

Kaplanla göz göze gelmiş bir ceylan gibi , ürkek bakışlarımda sensizlik , ıskalanmış hayallerimde gençliğim ,eremediğim vuslatlarda ümidin.

Sokakta bir kız gördüm takıldı gözlerim gözlerine, Aşığım zannetti beni kendine, Halbuki ne bilsin, Benziyordu GÖZLERI GÖZLERINE.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:31

*sevilmediğini anlamak o kadar zor olmamalı yada buna inanmamak APTALLIK OLMALI !
*fahişe gönüllerin kahpeliyi koymaz bize bizi unutanı bizde unutturuz kehpece
*SiLDiKLERiM vardir bir de, !!!onlar YANLI$LARIM ve Pi$MANLIKLARIMdir *Adlari anilmaz, hatirlari sorulmaz Sadece ""BEDDUALARIMDIR..
*biz annenizin size bahsettiyi o kötü çocuklarız
*UnuTma Hayat Game Over Oldukltan Sonra Try Again die Bir Secenel Olmucak
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:31

(U)gєηє вєηι уαℓηιz вιяαкιρ gι∂ιуσяѕυη...вιℓмιуσяѕυηкι вєηι ηє ¢σк üzüуσяѕυη!(U)

ѕєνѕєуdiη üzмєzdiη!...вєηi вιяαкιρ giтмєzdiη!

нєяѕєуιη вιя ѕσηυ ναяdιя...ιѕтє вυdα ѕєηιη ѕσηυηdυя!!!

รєשєภ รєשเlเг๓เร...คl๔คภคภ คl๔คtเг๓เร...ﻮเ๔єภlєг ﻮєгเ ๔öภ๓єz๓เร!

нàηι ¢σк ѕєνмιѕdιη؟...вιяιcιк ѕєνgιlιηdιм؟...αѕlα υηυтαмαм dєяdιη؟...αηlαdιмкι ѕєηdє нєяѕєу уαlαηмιѕ!

вαηα кαℓвιмι gєяι νєя!...ѕєη вєηιм αѕкιмι нαкєтмιуσяѕυη!

αdαℓєтѕιz αѕк!...

>>>(SEVDINIZIN ISMI)<<< ѕєвєвιмѕιη ѕєη вєηιм!

ѕєη уσℓυηα вєη уσℓυмα...ιѕтєя αяα ιѕтєя αяαмα вιттι вυ αѕк αятιк gєяι ∂öηüѕü уσк!

öуℓє вιя gє¢єякι zαмαη ηє уαѕαη∂ιgιηι вιℓє αηℓαмαzѕιη!...

вєηι ѕєνмєк уüяєк ιѕтєя!...ѕєνємєzѕιη αн ѕєνмє ∂ємє∂ιм мι؟...¢σк αgℓαяѕιη ¢σк уαηαяѕιη güηαн вєη∂єη gιттι ∂ємє∂ιм мι؟...

๒เг๔คђค รєשєгรє๓ єﻮєг töש๒є!...

αşкѕıη ѕєη!

вєη ѕєηι ∂єℓιℓєя gιвι ѕєν∂ιм ναzgє¢мєує¢єк∂ιм αмα кυѕυяα вαкмα вєвєgιм ѕαятℓαя вυηυ gєяєктιя∂ι!...

кιz∂ιηмι ¢єк∂ιм gιттιм ∂ιує؟?

αηℓα∂ιм мüмкüη ∂єgιℓ вυуüz∂єη...вυ αтєѕι вι∂αнα уαкмαм, gι∂єякєη αя∂ιмα вαкмαм!

cαηιмιη ι¢ι кαℓк уαяαмι ѕαя!...gєlмєzѕєη ölєcєgιм!

ѕєη вαηα уαя σlмαzѕαη кιяιlιя кαηαdιм кσlυм!

кαdєя вυуѕα вαѕтαη уαzαмαм!вєη нαуαттα ѕєηѕιz σlαмαм!öldє вєвєgιм ölєуιм!

...(L)кöя αşιк(L)...

вιz gözüмüzü вιя α¢dιк!...

zαмαηιη∂α αѕк ιℓє уαηαякєη ηє σℓ∂υ ¢αηιη gιвι ѕєνєякєη؟ вαк нєяѕєу ηαѕιℓ тєяѕιηє ∂öη∂ü!؟!

вυηυ gι∂єякєη ∂üѕüη¢єк∂ιη!

ѕєηιη вαηα кüѕ σℓ∂υη∂α вιℓє вιятєк вєη ∂єgιℓ ααℓєм вιℓιуσя cιcιм!

вєη вöуlєуiм!

ČÁŃıŃ ŚÁğŐĹŚÚŃ

нєρ ѕєηι ∂üѕüηüуσяυм...ιѕтємєк∂єη ναzgє¢ємιуσяυм...

inşallah bunlar verilmemiştir...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:32

Bir zencinin rengini degistirmenin tek yolu, beyaz adamlara beyaz yurekler vermektir. PANIN
Bırakın adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun. Freud
Bircok insan mutlulugu burnunun ustunde unutugu gozluk gibi etrafta arar. DROZ
Bircok insanin kabul etmesi, birseyin gercek olduguna delil sayilmaz. S.MAUGHAM
Birtek kişiye yapılan bir haksızlık, bütün topluma yapılan bir tehdittir. Montesquieu
Borcun iyisi vermek, derdin iyisi ölmek.
Borç ödemekle,yol yürümekle tükenir.
Borç yiğidin kamçısıdır.
Bozuk karakterler kendilerini fikir hayata veremezler. A.CARREL
Bozuldugu zaman, insandan daha korkunc yaratik yoktur. SOPHOKLES
Brutus'un yasadigi yerde sezar olmeye mahkumdur. SCHILLER
Bu kitabın kaç dakikada okunduğunu bırak. Kkaç senede yazıldığını düşün !....A.Nihat Asya
Buyuk zekalar birlikte dusunur. MALCOLM X
Bülbülü altın kafese koymuşlar "vatanım" demiş.
Denizi sev, ama kıyıda dur....George Herbert
Ders alinmis basarisizlik, basari demektir. M.S.FORBEY
Dev eserleri taslar degil, isler meydana getirir. J.T.MOTLEY
Deveyi yardan ucuran bir tutam ottur. REFIKI
Duymak istemeyen kadar kotu sagir yoktur. ITALYAN ATASOZU
Dünyanın en tehlikeli yaratığı sadece hukuk bilen hukukçudur Anonim
Dürüstlük en iyi siyasettir....Japon Atasözü
Düşene gülen acıyandan çok bulunur....N.Kemal
En guzel ogut ornek olmaktir. MALCOLM X
En imkansiz zannettigimiz sey hayatta basimiza gelendir.

ALINTIDIRRRRR

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:32

1- anılcak bir 'adın'bile yok

2- ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!

3- » DÜşman keLİMEsiNİN aNlaMINı ArkadaŞ SıfaTıNı taŞİyanLarDAn ÖğREnDİm..!!!

4- Hayat denen şey dilimin ucunda!

5- Kimi zaman gülüp geçtiğin, kimi zaman batıp gittiğin sokakların çatısı yok.

6- Beklerken bütünleşmişim soğuk mermerin rengiyle meğer bu sokağın bir taşıymışım kaç yabancı basmış üstüme...sayamadım

7- Kal derken gitmeleri haykıramadım. Kapımın önündeyim,beklerim ben.. Zaten kalkmayı başaramadım

8- YAŞADIĞIM HİÇ BİR ŞEYDEN PİŞMAN DEĞİLİM, ÖFKEM YAŞAYAMADIKLARIMA

9- sil вαşтαи вαşlαмαк qεяεк вαzεи,нαчαтı sıfıяlαмαк..

10- уαğмυяℓυ ѕσкαкℓαя∂α нαуαтıмı αяıуσяυм

11- ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ

12- İmzaya gereq yok eskiler Bizi Tanır…

13- hyt ceheNneMmişthe Haberimiz yokhMu$

14- bИy yaИLı$ áИLá¥áИ heR$e¥dЭИ ИèfRèt èđioRuМ...

15- [NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİm...çÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas..!]

16- kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên?

17- kan kaybedio hayatım,can çekişio hayallerim.yasamak zor gelio artıq bana.nerde hata yaptım die düşünüorum

18- yüreinde kül olmuj iki hece olarak kalıjam artıqq

19- bitiorum her nfste..NE HALİM VARSA GÖRDÜM!!..çOq kOştum Çoq yoruLdm..Ve simdi bnde dştüm....

20- düşlerm başka..gercekler baskaaa..ama Umrumdada deiiiLL!

21- Anlatamadigim birseyler var , hep baska baharlara biraktigim ... Ucurumlari tam a$arken kırılıyor kanatlarim..

22- ***İYİ DOSTLAR BİRİKTİRDİMM HEPSİ AİLEM OLDU***

23- masallar gerçek deil nekadar hayal etsende..

24- istiklal boyunca gözünde yaşlar sadece arkasına bakmaktan korkar!!!

25- Deği$ir her$ey deği$ir daha oynanmadı son eL!

26- ஐ๑ ع١٥٧

27- hiç kimse görmesn tanımasın beni..bu gece çekemem boş muhabbetleri..dokunmayın bırakın kendi halime ..rüsgar nerden eserse hesap kitap yok bu gece

28- Hiç kimse için hayal kırıklığına uğramadım çünkü kimse için hayal kurmadım!

29- нαуαтıмα gιяєη нєякєѕ вι мυтℓυℓυк кαттı...кιмιℓєяι gєℓιякєη кιмιℓєяι gι∂єякєη..

30- "ỳapıℓαи ві çّoκ şєỳi αffєđєвiℓiriм αмα αffєττiğiм hiçві şєỳi μиμτмαм..."

31- bİzİm RaHaT eTtĞiMiZ yErDe KiMsE İsTiHaRaT EdEmEz...KeYfE dEğİl KrAlInA dEĞiL aLaYıNA gİdErRrR...

32- zamanla tanırsın insanLarı yiter hayaLerin birer birer gerçeği görüp nefreti tadarsın

33- Kaybetmediin şeyi aramassın ve ben asla kaybetmem..

34- CêkêmêyênLêrê AcârIm YoLumu.

35- Arkamdan konuşanların hepsi arkada takılmaya devam etsin!

36- ιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα уα ∂üşмαи.....уα нιç уσкмυşυм gιвι υиυтυя.....уα ∂α çıкмαм αкℓıи∂αи

37-ÖleN BenDiM giDeNse SenDiN…

38- anladımki dostluklar yalan, sen olamazsın bu canımı acıtan beni sırtımdan vuran
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:33

ѕöz ßιттι şιмdι ѕυѕмα zαмαиı !!
dιLѕιzdıя ßєиιм ѕєνмєLєяιм...özLєує¢єğιмι ßιLѕємdє ѕєѕѕιzdıя gιdιşLєяιм...υмυdυм ιѕуαиdα ιѕуαиıм кαяαиLıктα...

HayaT ßir EMANETSE ßırAKTIGIN YERDEYİZ HayaT ßir OYUNSA KRALİNİ OYNARİZ HayaT SevMEKSE ÖLÜMÜNE SEVERİZ

biz 10 yaşında hayata,16 yaşında aşkımıza,18 yaşında dünmyaya rest çekmişiz.... satmayız bes kurusa ne askımıza nede kankamızı.!

++++++gercekler acıdır ve gercekler acıtır..!

Dünyada Eşim Benzerim Yok Ama Benzemeye Çalışan Ezik Çok !!!!

Sevmeye €ngel değiL mesafeLer.. Geçici ßu ayrıLık.... ßir rüya farzet.. Sonunda zafer bizim oLacak Saßr€T..

*dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq

*Hayatımın gerçek öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack'indeyim

sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS!''Bir yazar demiş ya''sen git aşk bana kalsın..
bende diorumki"BEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN..!

*Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Sonra Seni Kim Tanır,yolun aCık oLsun git güLe güLe

*Gecnın 1 Yarısı Başlıyrsa Çığlıgım Duyulsun Diye Dgl Duyulmdnda Sevmeyı Bılıyorsa Bu Yürek Görmdn'de Svmeyi Blr

bEN hEp oLduĞum yERdeYim vE oLduĞuM giBiyiM...!!!

*Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alıcağın Olsun..Oda Değmez Sanaa...

*İşini Şansa ßırakmak İstiyorsan ßir Zarda Sen At Zarlar ßenim Elimde Oyunu ßen Kurarım Sıkılırsam Senden Oyunu ßen ßozarım!!

*canım sıkkın ßu araLar .. kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde daLıp gidiyorum..ßir yerLerde ışık war;görüyorum ama dokunamıyorum

*ßeni çeken çeker çekmeyen çeker gider...kopacaksa kopsun ßitecekse ßitsin ßeni sevmeyen warsa ...tir(YASAK KELİME) oLup gitsin

Kalbe vurdum kiliti ...tir(YASAK KELİME) ettim aşkı!!

ßαηα уαяıηıη gєтιяє¢єğι кιşι ѕєη ∂єğιℓѕєη єğєя,уяη σℓмαѕıη вgη вαηα уєтєя...!!

яυнυм вєηι тєякєттι уαηℓızıм....

ßU DünyaDa KonuKsuN ßu DünYaDaN KopUksuN

Beni Beyninden Silmiş Olabilirsin Ama Kalbinde Hala Ben Hüküm SÜRÜYORUM..

Ne olur artık vurma beni, uzakLa$.. ßundan ßöyle ßenim için hüzündür a$k!!!!!

.....YAKIP BÜTÜN AŞKIMI KÜLÜ MAZİYE GÖMDÜM YAŞANILAN SEVDAYI SENİ KALBİME GÖMDÜM......

n e g ö z l e r i n d e b i a n l a m n e d e s ö z l e r i n d e b i ç i k a r a r a r i m , h a y a t i k u r a l l a r a g ö r e d e g i l k a f a m a g ö r e y a s a r i m . . . !

FOrMat ATtım ANıLaRıma.........

Ooofff n yaptm bn sna, nicin boguosn Yalan A$kınla..Can yakmaksa, yaktin iste.. İntikamsa, aldin iste..Bitirmekse tükendim biLe

нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı.. єкѕιкѕιz.. α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι..

SenSiz`dè Dü$ermi$ Takvimden GünLer

- †єяк є∂iℓмiş уαşαη†ıмıη ßiя ∂υяαк ö†єѕiη∂єѕiη

KaLK qeL desem.."qeç oldu diyeceKsin"..qeLme desem.."yanında Kim war"??

♣ TaSh kaLpLisiN Ama ߀Nim DünyaMda TeKsin iShtEe ♣

SeVmeq ELßette GüseL Seni Sevmem >YanLısHtı<Son>>

- вiz вu αℓєм∂є ¢αy∂αиℓığα καи κǿyαя, вı¢αкℓα καяı$тıяıяız! ∂ǿѕт ∂єяiz cαи vєяiяiz.. αиcαк ∂ǿѕт uиuтuиcα öℓüяüz!!!

-..//..¢нαтℓαq αη∂ ∂єηqєѕiz..//.. (__*fıNdıq kuRdu__ ) « Mαηια¢*mMm... «

oDamıN hayaLeT!siN sess!ZL!qiNe aqLaRıM!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:33

$en$iz bu hayat y€rin dißine ßat$ıN VER COŞKUYU .......

ßiLem€zdik $ewerek ayrıLacağımızı... biLemézdik birbirimizdéN kopacağımızı qeri döN dé$én hiç düşüNmed€n qeri dönerim çünkü $eNi ßirtek seni CANIMDAN çhok $ewerim ...

ℓαηєт єттιм уαѕα∂ιgιм ση¢α α$кℓαяα ѕαкιη ∂öηмєуιη gєяι кüѕкüηüм вαкι$ℓαяα!!

вєη ηєƒєѕ αℓιякєη вιℓє »»»αzяαιℓι««« кαяѕιм∂α göвєк αтαякєη göя∂üм!!!

qŌzüмü kıRpı0ruм s0иu oLмaŷan kaRanLıqa…·CiLvé yaPı0ruм écєLé….! kuŷRuk saLLıorum âżŖâiĿ’є. . .!

dünyada ilk baki$ta dogruluguna cok güvendigim $eylere ikinci kez dikkatle bakmanin geregini anliyacak kadar cok akillandim

Acilen Toparlanmaliyim üstümden koca bir ask gecti bi kac hafta tatile cikmaliyim aklima gelirsen sana yazarim

кαяdєşιм gєяι dυямαуιη уαℓαηdα вєηιм dσğяυdα вєηιм

düηüη нαтαѕιηι вαηα ѕσямαуιη dσğяυ уαηℓιş dιує αкℓιηιzι уσямαуιη çαℓιşιη

BIR AVUCTU ARADIGIM, YUREGIMI KOYACAGIM, BIR CIFT GOZDU, GOZUMDEN SAKINACAGIM BAKMAYA KIYAMAYACAGIM. NE SAIRLEIN MISRALARINDA NEDE PICASSONUN MONALISASINDA.

YURUYORUM YINE SOKAKLARDA, YAGMUR YAGIYOR SACLARIMA, SUZULUP KARISIYOR GOZ YASLARIMA, DAYANAMIYORUM YOKLUGUNA, GEL GOTUR BENI UZAKLARA.

AKLIMDAYDIN GUN GECEYE DEVRILDIGINDE, GECE UZUNDU, YAGMURLUYDU, HAVA SOGUK SEN UZAKTIN! OYSA BIR SEN VARDIN ICIMI ISITACAK.

GECE YORULMUS OTURUR BASUCUMDA, YALNIZLIKSA UYUYA KALMIS YATAGIMDA, GOZ YASLARIM BIR ARKADASTAN ODUNC, AGLAYIP GERIVERECEGIM...

GONUL ISTERDIKI CAGRILARIMIZA CAGRI ATILSIN. GONUL ISTERDIKI SEVDIGIMIZ ARASIN! HERNEYSE GONUL BUNADA ALISIRSIN!

YALNIZLIGIN BOYLESI HAYAL ETMEK BILE MUMKUN DEGIL, AMA GERCEK, HAYALIN OTESINDE. BIR SU DAMLASI YALNIZ BIR OKYANUSUN ICINDE, OYSA BINLERCE DAMLAYLA IC ICE!

ISSIZ BASI BOS DERYADA GEZIYORUM. YALNIZLIGIN ADINI SENIN ADININ YANINA YAZIYORUM, YAZIYORUM DURMAKSIZIN, HAYKIRIYORUM DUNYAYA BICARESIZLIGIMI!

KENDIMIZE UZAK BIR RUZGARIZ BIZ, UZERINE KUS KONMAYAN AGACLAR GIBI DURDUGUMUZ YERDE OLUR GIDERIZ. BIR BASKA ALEMDE KENDIMIZ OLMADAN ESERIZ.

BIR CICEGIN ACMAK ICIN SEBEPLER BULDUGU GIBI, YASAMA DAIR SEBEPLER BULMAK ICIN YASIYORUM. EGER BIR GUN GELIRDE YASAMAK ICIN BIR SEBEP BULAMAZSAM OLMEK ICIN BIR SEBEP BULMUSUM DEMEKTIR.

ELLERIMI HER UZATISIMDA BOSLUKTA KALIYOR, HER GUN KURDUGUM DUSLER HEP BOSA CIKIYOR, NE OLDUGUNU BILMIYORUM AMA, BIRILERI DUSLERIMDE HICKIRARAK AGLIYOR.

YOKLUGUN SIRTIMA SAPLANDI BIR BICAK GIBI AKITIR TASA, TOPRAGA KANIMI DUNYA SENINLE AYDINLIK VE GUZELDI SIMDI BIN GUNES DOGSA GOTURMEZ KARANLIGIMI.

BIR YERLERE VARMADAN, NASIL BOYLE HIC DURMADAN AKIP GIDIYOR GUNLER. YASAM DIYE VERDIGIN BUMU SOYLE. O MU SIRTIMA SAPLADIGIN HANCER!

DAYANMAK ZOR YALNIZLIGINA AKSAMLARIN, UNUTMAK MUMKUN DEGIL SENI BIR SARKI GIBI AGIR AGIR ILERLEYEN BU ZAMAN ICINDE, HER AN BIR SARHOSLUKTUR SENSIZLIGIN VERDIGI.

SU ANDA HICBIRSEY MUMKUN DEGIL. SU ANDA HERSEYDEN AYRI, HERSEYDEN UZAK VE HERSEYDEN MAHRUMUM BEN. SU ANDA SADECE YALNIZLIK VE KAHIR.

ANLATSAM DERDIMI KIMSE ANLAMAZ, PERISAN HALIME GOLGEM ACIMAZ, OLSEMDE ARDIMDAN BIR KUL AGLAMAZ, BIR DOST ARIYORUM BULAMIYORUM!

GECENIN KARANLIGI ODAMA VURUYOR, YASADIKCA YALNIZLIGIMI HISSEDIYORUM, OYLE ACI VERIYORKI BANA, ACIMI KADEHLERLE PAYLASIYORUM.

KIMSESIZ CARESIZ BIRIYIM BEN, KADER BANA GULMUYOR KI BITSIN CILEM, NE YAPSAM NE ETSEM BILMIYORUM BEN, SENI DUSUNMEZSEM BITMIYOR CILEM...

BIRAKIP GITMEK NE GUCMUS MEGER SANA MUTLULUK HUZUR DILERIM SENI SEVMEK BIR SUCSA EGER SENI SEVDIGIM ICIN OZUR DILERIM.

HER GUNUMDE AYRI CILE, DERT USTUNE DERTLER DILE, BULAMAZSAM DERMAN BILE, INAN DERTLER YETMEZ BANA...

ѕєη σℓмαѕαη уαѕαямι вυ кαℓρ ѕαηιуσяѕυη؟ уσкℓυgυηα αℓιѕмαк вєηι мαнƒ є∂ιуσя!!

αℓℓαнтαη тєк ιѕтє∂ιgιм ѕєηι öℓмє∂єη ѕση ∂єƒα göяєуιм!!!

нєя ∂αкιкα ιѕмιηι ƒιѕιℓ∂αуαη ∂υ∂αкℓαя вєηιм мι؟

ѕєηι вιяαкιρ gι∂ємєм αя∂ιм∂α ѕєν∂αη ναя...

ѕєη σℓмα∂αη ηєяєує кα∂αя уαѕαяιм вιℓмιуσяυм...

υzαтмα єℓℓєяιηι υzαк σℓѕυη ιѕтємєz вєη∂єη αℓ∂ιкℓαяιηι νєямєує gü¢üη уєтмєz!!

вυ göηüℓ ѕєηιη ι¢ιη вєℓкι∂є вιя нι¢тι!!

¢σк σℓυуσяѕυη вöуℓє gιтмєкмι σℓυя!!! нєя gι∂ιѕιм∂є кєη∂ιηι вєη∂є υηυтυуσяѕυη!!

вєуηιм∂єкι ѕση кυяѕυηℓα νυя∂υм кєη∂ιмι gєℓιρ αℓα вιℓιяѕιη ємαηєтιηι!!!

тσρяαк ιѕℓєѕιη ѕєηιη вσѕℓυgυηα!!!

ѕєηι υηυтαвιℓ∂ιм мι ѕαηιуσяѕυη؟ ¢σк уαηιℓιуσяѕυη!!

єgєя gєя¢єктєη ѕєνιуσя σℓѕαу∂ιη єη αzιη∂αη вιя тєℓєƒση α¢αвιℓιя∂ιη!!!

öуℓє gιт кι вєη∂єη вєη∂є ιηαηαуιм...öуℓє νυя кι вєηι,υмυ∂υ υηυтαуιм...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:34

bİLsEydİm rUhUnUn sAtILIk oLdUğUnU sAnA EmEk wErİymİydİm..
SADECE OZUR DILEMEK ISTEMISTIM. YAPAMADIM SACMA GURURUMA YENILDIM AMA SESSIZCE CEKIP GITMENE DE DAYANAMADIM. BENI AFFET OLUR MU? COK UZGUNUM!
Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. Hiç bu kadar uzun susmadın sevdiğim. Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanında!
...kãNky ãLéM qÖth oLmuSh...oRtãLıqh bıR suRu koLpãyLã doLmush...séNı séfıoRm sösLéri héR ıbNéNın ãsıNa sãKız oLmushh....

SeN SeNi SeWeNi qöRmeyeCeK KaDar kÖrSeN o Da saNa SewqisiNi söyLemeyecek kadaR qururLuduR...

qüLü sewiyoRum SeNi qördüqüm içiN qeceyi sewiyorum rüyaMa qirdiiN içiN SeNi sewiyorum bNi sewdiiN içiN...

öfkeNİ yaprakLara yaz soNßahaRda döküLsün deRdiNi Rüzqara söyLe estikçe uzakLara qötürsüN sewqimizi kaLßiNe yaz SENİNLE GÖMÜLSÜNNN!!!

ßir deLiniN seNi öpmesiNe iziN wer ama ßir öpücüün seNi deLi etmesiNe iziN werme...
'Gitmeye de bilirim. Gitmeyi de bilirim...'

Ayrılık bile ağlardı ayrılığı yaşasaydı utanırdı ettiğinden felek aşkı tanısaydıı..

AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henüz,AnLaşack DostLarm Tükenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Geçr,Her şeye rağmen Yaşamak GüzeL!!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:34

*biz 10 yaşında hayata,16 yaşında aşkımıza,18 yaşında dünmyaya rest çekmişiz.... satmayız bes kurusa ne askımıza nede kankamızı.!
*Dünyada Eşim Benzerim Yok Ama Benzemeye Çalışan Ezik Çok
*biz truzimci değilizki her limanda sevgilimiz olsun
*melek yanımda yüzünü saklar,felek yüzüme kaş çatar
*HayaT ßir EMANETSE ßırAKTIGIN YERDEYİZ HayaT ßir OYUNSA KRALİNİ *OYNARİZ HayaT SevMEKSE ÖLÜMÜNE SEVERİZ
*hayat acıdır biberde acıdır o halde hayat biberdir
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:35

aşkın şarabı herkese sunulmaz...

Şerefsizliğine boncuk takda nazar değmesin..!

...ѕєνgιηιη gü¢üηü αѕℓα кüçüмѕємє...

sAnA cÜmLeLerİm yEtmEz dEmİ$tİm $İmdİ sEnİ Allah'a hAwaLE eTtİm...!

KaLbimi Yakıp gittin…ama içinde sen olduğunu unuttun...bundan böyle kalbimde küllenmiş biriSinden baska birsey yok

Hayatta nefret edilecek insan çok ama sen nefret edilmeyi bırak adı anılmaya bile değmeyen insanlardan birisin

Ne ara Ne de Sor ßundan Sonra, Sakın Çıkma ßir Daha Yoluma.. Seni siLdim, sni gömdüm içimde en kuytu KaranLığa.!!

Dilim Özgür Bugün Herkesi Kırabilirim Bana Hak Ver.. Ne Hissettiğimi Bulamadım Hala Bir Yanım 'Çek Git' Bir Yanım 'KaL' der ...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:36

!!!KolumdA var JİLET YarasI , OdA bir GÜZELİN HatırasI , SevdimdE ne OldU , EFES ZengiN OldU!!!

"Kendine iyi bak" derler ve giderler. Tutkuyla sevenler, bazen birden fazla söylerler bunu.

(U)DEMEK ŞİMDİ GİDİYORSUN, BENİ BÖYLE TOZ GİBİ DAĞITIP MERDİVENLERİN DİBİNE(U)

^'^//canım dediklerim canımı aldı//^_^

waRMI ceSARetiN AŞkA,,bAK şiMDi kALBime ParamPArça

:::::BoŞ HAYATIN BOŞ İŞLeRi::::::
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:36

вєиι вαиα ѕσя уüяєqιмє кσя ∂üѕüяєи ѕєи αиıℓαяα ѕσя вιя ∂ιиℓє!!!

ѕєиѕιzℓιgє нє¢ αℓıѕαмα∂м αffєт

HeLe bi geL askm

karanLıq bu sokakLarda sesimi duyaN Y.o.K

нαуαттα вιя кυмαяα вєиzєя αмα σуиα∂ıqи кυмαя ∂єğιℓ ∂υуgυℓαяıм

вєиє вєи кαℓ∂ıм уιиє

уαктıη ѕєνgι ∂єηєη ∂υуgυℓαяıмı уıктıη ∂αgℓαя gιвι υмυтℓαяıмı ¢αℓ∂ıη вυgüηüмü уαяıηℓαяıмı gєℓ ¢αηıмı∂α αℓ α¢ıмıуσяѕαη

вυgим уαяıи σℓѕα уα∂α нєρ уєиι вαѕтαи уαѕαмк иє gzℓ σℓυя нι¢ вαѕℓαмαмѕѕαи_!gєяιує иє кαℓıя∂ı уαѕαиαиℓαяı αтѕαи ѕєиι вιя∂нα уѕмк ιѕтєям αѕℓи∂α

Bi çıLqn drSne hiKayesi bzmqi

ѕαиα вöуℓє υzαккєи вιя ∂αнα ѕєν∂ιм уαиıиα gєℓєвℓѕєм вιя ∂нα ∂öимєz∂м

ηαѕıℓ ѕєηѕιzℓι ι вєη уαяαтмα∂ıмѕα вιя güη уαşαуα¢α ıη вєηѕιzℓιк вєηιм єѕєяιм σℓмαуα¢αк

geriye ne kaLdı söyLee!!!aNılar untLamz yasantıLarr

KuLa beLa geLmz haK yazMadqca_hak BeLa wermz kuL azmadıqca
Misafir
Misafir

hayattaya tozu dumana katacaksınyada bu tozu dumanıyutacaksın

onlar yokken biz vardık

Alayına İsyan, İnadına ÇARŞI, Ölümüne BEŞİKTAŞ

вυ ∂υηуα∂α ѕєνмє,ѕєνѕη∂є ∂єℓι єтмє, ¢υηкυ ѕєνєη ѕєνιℓмєz, ѕєνιℓєη∂є кıумєт вιℓмєz...!!!!

►►►►►►►!..Séßéßim SénSin..! ◄◄◄◄◄◄◄

кαdiя кıумєт вiLмєуєηє αкıтмα qözуαşLαяıηı, єLвєт ѕєηiη dє ρяєηѕєѕ σLdυğυη qöηüLLєя ναяdıя !!!

KaraNLık aydıNLıktaN, yaLaN qerçekteN kaçaR.qüNeş yaLNız oLsada etrafa ıŞık saçaR.üzüLme doqruLarıN kaderidiR yaLNızLık.KarqaLar sürüyLe, kartaLLar yaLNız uçaR.

*Sakın üzmesiN seNi karşılıksız sevqiLer.Baqrına taŞ basarsıN acıLar birqüN diNer.GideN gitsin aLdırma Ne yaNqıNLar söNer.Sakın bakma arkaNa KraLLar öNdeN qideR.

*KraLLar yokken coşaR soyTarıLar, kraLLar yokken efeLenir çakaLLar.VeriLeN her araNıN bi soNu waR.KraLLa mekaNa qiriNce köpekLer ayaqa kaLkaR.

*FaNi düNyaNıN baki padişahı deqiLiz.Biz parçaLaNmış qöNüL hırkaLarıNı yamar dikeriz.Biz dostLarLa aqLar dostLarLa qüLeriz.

* Sen gülerken yanındakilerde güler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun için öyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın öyle bir dost edin ki seni asla bırakmasın.

*Eğer herkes dost sandığı kimselerin bir de kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada pek az dost kalırdı.

Çünküsü yok, nedeni yok sevmenin
Zamanı hiç yok,
Dakikalar zaman üstü...
Sessiz bir gecenin kucağında
Yağmurlar vuruyor pencereme,
sevgin vuruyor kalbimin kıyılarına
gecenin bu sinir bozucu sensizliğinde,özlemin hep içimde..
SENİ SEVİYORUM

sadece rengine güzelliğine aldanılan bir gül uğruna ayaklar altında ezilen umursanmayan binlerce papatya adınadır bu satırlar..
...........kalpmi ki o bağrında taşıdığın..ya o gözlerinde ki ışıltı yalan değilde ne?harcadığın bunca yıl..yani beni tükettiğin yıllarım..avuçlarıma alıp sildiğim gözyaşların ne çabuk da kurudu..bir gün arkana döndüğünde ama senin için çarpan bu yürek asla ama asla olmayacak..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:37

KaLbİ oLmAyAnLaR KaLp KıRıYo CaNıMı En çOk bU yAkIyOoO

Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin.

Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ayrilacaksin.

Diledigin gibi davran, lakin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptıgının karşılıgını mutlaka göreceksin.

Yarım Kalan Bi Olayı Bitirmek Benimkisi!

BiR NeFes KadaR KısayMıs,Aşk DeDiĞin BiR ŞaKayMıŞ

Derdi anlamak mi yoksa bilmemek mi fayda..!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:37

HiC BiRi BaSKa FoRuMLaRDaN aLıNTı DeĞiLDiR

SéN RüSGaRıN ÇoŞTuRDuĞu ßiR ToZ ßuLuTuSuN ßuGüN BaNa éSéRSiN YaRıN éLLéRé !!! ....

YıRTTıM RéSMiNi aRTıK éSKiDiN. uNuTTuM iSMiNi SéN Bi .aHPésiN

KaHPéLiK GiZLi YaPıLıR GiZLi KaLMaZ

KiM SéVDi SéNi BéNiM KaDaR iSTéMéM SéLaM'ıNı, aRTıK YaNLıZıM aLDıM YoLuMu aNLaDıNMı

.öT WéRéNLéRMi ßényy SéWéCéK

DöNMéSéYDiN KéSKé GéRi GiT.HaNGi CéHéNNéMDéN GéLDiYSéN.SéWMiSTiM TaBi Bi aRaLaR İT.GiT Bu SaRKıYı DiNLéDiYSéN

aLıSMaLı aLıSMaLı YıKıLıK YéNiDéN KaLKMaYa
KaBuLLéNiP SaNa DüSéNi DüNYaYa BıRaKMaYa BıRaKMaYa

RéSiMDéKi GöSLéRiNi oYuP BaSuCuMa KoYDuM
BaKıP BaKıP TüKüRDüM SaNa SéNi uNuTTuM
aNLaMaMa YaRDıM éTTiN aSK YoKTuR We SaRıSıNLaR .oKTuR

SusmaLıydı Bugün Herkes YakaLandık Birkes Ölümse Cok Yakındı KandırıLdık Sonkez

Dostu Kaybettim Ben AğLıyorum,SakLıyorum Gözümdeki YasLarımı,Nasımı KaLdırın GörmesinLer,ÖLDÜĞÜMÜ DOSTLAR BİLMESİNLER

LaNéT éTTiM YaSaDıĞıM oNCa aSKLaRa SaKıN DöNMéYiN GéRi KüSKüNüM BaKıSLaRa !

TuTaMaDııM éLLéR éLLéRiN oLDu

HaNGi SöZü TuTTu KaDéRiM ?

YiNé SéNi DuYDuM YaZıKLaR oLSuN YiNé Béni BuLDuN aFFéTMéDiM YaLaN SöYLéDiN KaTLéTMéDiM KiMSéNiN iCiNDéKi HaYKıRıSLaRı

öLDé ÖLéYiM GüLDé GüLéYiM SéWDé SéWéYiM SéNiN iCiN SéNSiZ BéN BiR HiCiM

OLMADI ANNE AFFET ....İSTANBULLL BU LLLLLLLLAAAAAAAANNNNNNEEEEEEEEETTTTTTT

ßu SoKoK Bu GeCe CoK KaRaNLıK KiM PeKi DoSTuM aRKaMı KoLLaR ?

aSKıNıZ MaRKaLaRa éNDéXLi 2007 MoDéL YüRéK KaC $ ?

OFFF YiNé KaPaLı TüM KaPıLaR SoR BéNi uZaK MeYHaNeLeRe

aFFeT Ne oLuR Bu SaF DeLi YüReĞiMi ağLa ağLa Ki SuLa KuRaK BeDeNiMi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:38

*иαикöяє αşкι ögяєтємєzѕιи

*ѕαиα вιя тєşєккüя вσяçℓυуυм.çüикü ѕєи вαиα αşкı,αşкıи уαиıи∂α ∂α иєfяєтι öğяєттιи

*уαяαℓαяıмı ѕαямαк ιѕтєякєи кαяşıмα ¢ıктıи кαραимαуα вαşℓαи∂ığıиı нιѕѕєт∂ιğιм αи∂α ∂αнα вєтєя уαяαℓα∂ıи вєиι

*ѕєνмє вιя уαℓαи¢ιуι, çєкєяѕιи ѕσияα αşк α¢ιѕιиι...

*∂üиуαмι кαяαяттιи, ¢αиιм∂αи ¢αи αℓ∂ιи.αѕкιи α∂ι вαтѕιи , вιяαк ѕєν∂αи уüяєgιм∂є кαℓѕιи.ѕєи σяα∂α иєfяєтιмℓє уαи

*иє∂єи вυиυ вαиα уαρтιи иє∂єи ѕєи∂єи вєкℓємєz∂ιм ѕєи ∂üиуαиιи єи αѕαgιℓιк ιиѕαиιѕιи вι ∂αнα ѕαкιи кαяѕιмα çιкмα

*ιиѕαиℓαя ναя∂ιя ѕєνgιує ℓαуιктιя ! ιиѕαиℓαя ναя∂ιя ѕєνgιиιи єи уü¢єѕιиι νєяѕєи∂є αѕαgℓιктιя ...!

*иє αşкℓαя ναя∂ιя кιмвιℓιя,уαşαимαуι вєкℓєуєи....иє αşιкℓαя ναя∂ιя кιмвιℓιя,уαşα∂ιкℓαяιиα иєfяєт є∂єи

*özüя ∂ιℓєяιм ѕєиι ѕєν∂ιgιм ιçιи özüя ∂ιℓєяιм gözℓєяιиє вαктιğιм ιçιи özüя ∂ιℓєяιм єℓℓєяιиι тυттυğυм ιçιи özüя ∂ιℓєяιм ѕєиι \'\'α∂αм\'\' ѕαи∂ιğιм ιçιи

*ѕєиι çσк ѕєνмιѕтιм αмα нαк єтмємιѕѕιи

*нιçвιя ιиѕαи ιçιи αgℓαмαуα ∂єумєz çüикü ∂єgєи ιиѕαи zαтєи αgℓαтмαz!!!

*ѕєиι ѕєνιуσяυм ∂є∂ιи ιиαи∂ιм ѕαиα тαριуσяυм ∂є∂ιи güνєи∂ιм ѕσиυи∂α αиℓα∂αιм кι: ѕєиιи gιвι αℓçαк вιяιиι ѕєνмι$ιм

*ѕαимα кι αѕкιиℓα ∂єℓιя∂ιм ѕιм∂ι, иєfяєтιм вαgяıм∂α нαиçєя мιѕαℓι gєzєяιм, вυ ѕαтιяℓαяι σкυяѕαи çσк ∂αнα ιуι αиℓαяѕıи вєиιм иєfяєтιмѕιи αятıк ѕєν∂ιgιм ∂єgιℓ!

*иєfяєтє ѕєνgι∂єи ∂αнα çσк güνєиιяιм çüикü;иєfяєтιи ѕαнтєѕι σℓмαz

*нαуαтιи єи нüzüиℓü αиι ѕєν∂ιgιи ιиѕαиιи вυиα нι¢ ∂єgмє∂ıgιиι göя∂ügüи αи∂ιя νє єи вüуüк кαувιи σиυи ι¢ιи нαя¢α∂ιgιи zαмαи∂ιя

*тαияı ѕαиα öℓє вι ¢єzα ωєяѕιикι вєиιм ѕєиι ѕєω∂ιğιм кα∂αя ѕєи∂є вαşкαѕıиı ѕєω ωє σ вιя вαşкαѕı вєиιм ѕєиι ѕєω∂ιğιм кα∂αя ѕєи∂єи иєfяєт єтѕιи!!!!!

*єякєкℓєя кαℓℓєѕтιя ѕєνgι∂єи αиℓαмαz ѕιℓ gözуαѕℓαяιиι вє gυℓυм ѕєνєи αgℓαмαz....

*gєℓмє gєяι ѕєνмє вєиι уσк αятιк кαℓвιм∂є єѕкι уєяιи ¢üикü ѕєи gєℓ∂ιgιи∂є ѕєνgιмι ¢σктαи нαкєтмιѕ вιяιуℓє ραуℓαѕмιѕ σℓα¢αgιм

*вιктιм уαℓαи α$кℓαя∂αи вιктιм αиℓαмѕιz вσ$ ℓαfℓαя∂αи вιктιм вöуℓє ∂üиуα∂αи вιктιм вöуℓє ѕєν∂αℓαя∂αи..

*уαzιк уαzιк σℓ∂υ вüтüи ємєкℓєяιмє ∂єğєямι ѕєиιи gιвι кαℓρѕιzє
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:38

Sana Bu SatırLarı Gurbetten Yazıyorum ! Her Kelimemden Sonra İsminLe Başlıyorum Anlaki Herşeyimsin Unutmak İstemiyorum Kim Kimi Unutursa LeyLadan Mecnundan Beter Olsun

Geçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum…
Sen Gelmezsin Bir Türlü.. Dertlerim Türlü Türlü.. Nice Dertleri Çektim.. Bu Başka Türlü.

BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni

HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim!’

ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorum

cool Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ

uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé. .

DéTayLAr AynaDir Fark’i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim
Misafir
Misafir

GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm..

Hele bir ışıklar sönsün ..Sular durulsun . Bıçak atacağım Dağın dikine ..Kısa devre yapsın kalbim..Ellerim inatla dökülsün cıgaraya ..Sen beni ozaman Gör..Hele küssün meydan lar Kaldırımlara yağmur dökülsün ..Dağılsın Dişlerimde gülüşler ..Kaybettiklerim bi dönsün ..Sen beni ozaman gör …

BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait . .

HayaTi uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir. Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir

kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr !

Seni ben kendime KADER saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim. Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim. Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA !

CocukLArin Bir MaSaLa KanDiği Gibi BéNDé SéNin GozLéRiNé Kanmsim GuNésin YéR Yuzunu Yaktiği Gibi Gulum SéNin GozLérinDé yanmisim . .

GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir..

oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !!

Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz . .

mútluluklâr dílêrím yêní âskındâ sên bêní dú$únmedên ya$amana bak sênín dêrtlerín varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak !

Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu Dünyadan Göçersen ßilki Senden Önce Ordayım Sonsuz aSkım..!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:39

Tam KarsiYa GéÇéRKéN BirakTiğin ‘’O'’ éL BéNim ..

Kral OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider… KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim.

SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner.. SaKın dönüp bakma ardına KraL’Lar önde qider..

Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur !

GüL SuNaN Bir eLde Daİma Bir miktar GüL KoKuSu KaLır.

SéNi BoyLé SévDiğiMi BiLSéLér aSaLAr BéNi aMa GuZéLLiğin 10 PaRa éTMéZ ! BéNDéKi Bu a$k oLmassa . .

Béş PaRa éDérmi VarLiğin. . YokLuğun BéNi aCitSİn aLéM af éTsin Séni BéN AfFétMéM NéRDé unuttuySan BéNi Orda KALL..
iSyAnBuL
Admin
Admin
iSyAnBuL

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 2 Icon_minitime20.01.08 0:40

hEr BaRdA BiR HaTuNa aDaM LaZıM

Msn nickleri
2 sayfadaki 10 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki