| http://www.alemegel.net |
|
| Msn nickleri | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 27.01.08 14:48 | |
| ħ@¥@ţ ¥ø£ůMůż@ ß@®įķ@ţ ķů®ů¥ø$@ $@ğ ©€ķįþ ߀ķ£€M€$įñįđ€ ßį£į®įż
<<● Zor zamanlar geldiğinde hep kaybedersin gerçeği, sana imkansız görünsede TÜM ÇÖZÜMLER ELLERİNDE...●>> | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 27.01.08 14:51 | |
| # Kan kaybında Boğuldu insanlık..! # _________ ѕσηѕυz мυу∂υ уüяü∂üğüмüz вυ ѕσкαкℓαя уα ∂α вιя ∂üş мüу∂ü уαşαмαк؟ ______ уαℓαηѕαη уαℓαηı ѕєωєяιм єℓιм∂є ∂єğιℓ... __________ нαуαт мαяѕ єттι üѕтєℓιк zαя тυтαяαк уιηєє... вєηѕє ѕıкıℓ∂ıм нєρ уєк αтмαктαη кα∂єяєє!!!... ______ UzaK DuR YaKıNıMa..Bu MesaFe Beni BoZaR.. kimseLeR YaNaŞMaSıN..YaLnızLık PayLaşıLmaZ.. _____ benı yanlız bırakın..!! lanet olası bazı ınsanlardan nefret edıyorum.. ______ İçiMdeKi bEn haLa seN kRizLerİnDe... ________ ıyılıge daır ne varsa satmıs ınsan oglu seytana..! | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 27.01.08 14:53 | |
| MutLu sonLa ßitén hikayén oLamam..(!)
éLLérindén tutsam iyiLé$méz yaram.. Yüzüné ßaksam.. Aynı a$kLa ßakamam..
Bénim Havam Karné'i aLana Kadar
Kalbini kıran sözcükler değildi hiçbiri Sen duymak istediklerini duydun bahanendi gerisi
ya kaLBimi aL avuçLarInda ya$at qöR ßeni, yada aL kaLBini nefesimLe ßeRaBer soLuksuz ßIrak ßeni..
Yøяqµñµm Gî†méLéяîñ Tµmµñé..
K a t i L o L u r m u b i r i n s a n i ç i n d é k i n i ö L d ü r ü r s é ? | |
| | | dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 30.01.08 23:19 | |
| ELimde Acının Öyküsü War BedeLi Çoktan Ödenmi$...
var mI Hiç kuLLanıLmamı$ sıFır bi yüreK
İNSANLAR TÜRK FİLMLERİNDEKİ ÖLÜM SAHNELERİ KADAR SAHTE!!! , kir qöstérméyén rénkLériniz sizin oLsun ! ’karanLıqın’ tam icindé ßir ßa$ımayım ...
YaLnızLık ßi qerekSinimDİR
ßırakın KanLarım Dursun Yerde . . qüç aLıyorum onLardan Sadece
Kesersin ßiLekLerin kesiLmez .. işte o zmn anLarsın iki Kere ÖLünmez ! ! !
ELini wermiyor HaYat
ÇocukLuqumda Korktuqum o YaLnızLıqa a$ıqım $imdi
MutLuLuk NoTaLarını Duyamıorum Artık
KişiseL iLetinizin oLabiLmesi için Önce KişiLiqinizin oLması qerekir Yorulduqum Sen DeiLsin __ Kendi Y0k oLuşLarım __
Kim !stemez MutLu oLmayı ama MutsuzLuqa da war mısın_?
Hayat CeheNnemmi$ dE Haberimiz Y0kmu$ öLümLé ya$am aRasındaKi incé çizqiniN tam oRtasınDayım ya$amaK içiN seßéßim yoK..öLmeK içiNsé çokK
Kaybetme Kendini __ Kendi Renqini __ ßari Sen SoLma __ heryer SİYAH
YaLnızLık qüLümser Ek$i Ek$i Suratıma ßen YaLnızken we aqlarken . . . Demek ki YaLnız DeiLmişim Kendimi YaLnız Sanırken
Susuyorum Artık Daa Fazla ßatmamak için KaranLıqa .. ama tutuamıyorum ki KaLbimin ince çıqLıkLarını .. yawaş yawaş saqır oLuyorum yokLuqunla ..
ßir kaÇ DamLa qözya$ı aKar qözümDen ama NapabiLirim ki ßenimde Ruhum KaYıp HayaTın İçiNde .. KaLbım kıRık paRam paRca ßır HaLde ama KaranLıqın $arTı ßudur MuTLu oLmaLıyıM beLkı De
Kime ne karman Corman hayatımdan _?? kime ne yaLan doLan masaLLardan _?? BEN MUTLUYSAM ...
ßen Sensiz ßir Hiçsem Sen ßensiz ßir pichsin
kaderi düşün yaptıklarını sonra?? git ve agla
ßır DamLa qözYa$ı DeniZde KayboLur uNuTuruM ßen Her$eyi aCı Çekmek mi ? ah kimin umrunda.. sadece kendımı ıstıyorum ben . yanmaz yuregım bu sekılde
Rüzqar aLır qöTürür ßeni Sonsuz karanLıqa .. Canım yaNar ÇıqLıkLarLa .. ama HiÇ aCı yoK.. üzMeZ ßeni aqLamak .. aLı$mı$ ßedeNim SonuÇta
KaranLık şart KoşMuş yaLnızLıqı ßana .. aYnama ßakTım Yine Kimse yoK .. ßi kız Sadece we bikaç Su DamLası DöküLür YeRe.. Kan KıRmıZı Kan SoqukTa.. Kimin umRumDa..
Sen Sustun ßen aqLadım ,aqLadıkça iÇim aCıDı wee KaRaR werDim qözyaşLarım heLaL deiL sana __hakkımı aLacaqım__
ßuqun Oturdum ÖLümü Düşündümm . Daa 16 sında we Hayat ßöLe qüselken
YokLuqumLa ii qeçinmeye bahh .. warLıqım bi daa Asla Senle oLmayacakk
YakLaşabileceqini Sandıqın kdr uzaqımdasın .. hhss ... Sana mı KaLdım !!!
____HuzuR İsyanDaaa___
YazdıkLarımı ALınma Sakın Üstüne !! Ruhu oLmayan Sözcükler Ne ifade Edebilir ki Yüreqine
ßuqünümde yanımda oLmayan yarınımda hiç oLmasın
ßoştur Dünya ßoştur ... ALdırmazsan Herşey Hoştur
Sadece ßana öZeL deiL y0k oLma SeansLarı
YaPma ße azRaiL MarioNun ßiLe 3 Canı war
||AsLa KayßettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu..!!! ||
kaybedeCek dü$Leim yOk ki pe$Lerinden ko$ayım . . bütün derdim , keLimeLerLe benim ..
Seni KayBeTmeK ßi kaZanÇtıR
Söz Sna aRtıK HayaTın uCunDan TutmuyCam Boqazına SarıLaCamm
eğitim şart ! ßiz, sisteme karşıyız !..
SöLe cAnıM sEvGiLim hAyAt bizE oYUn oYNuyOr oLaBiLir mi? yOrgUn giBi biR hALin vAr dUygULarıN kArı$ık oLaBiLir mi . . .??? | |
| | | dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 30.01.08 23:24 | |
| qüzéL ßi rüyayı qérchék sanmı$tım. séni sévdiim ichin ösür diLérim..
kir qöstérméyén rénkLériniz sizin oLsun ! ’karanLıqın’ tam icindé ßir ßa$ımayım ...
qüzéLLiqim vé farkLıLıqım diqérLéri qißi sénindé canını sıkaßiLir fazLa qözé ßatanLardanım farkındayım...
’ Kác öLüm wársá qözéé áLdm háyáTımıı cöPé áTtm Tüm RüyáLar Káßus Y!né Korkuy0ruMmM..!
qécici asma ßéni kaLıcı öLdür... ßoynumun izi kaLsın yüréqinin ipindé...
\" kaLmak aqır qéLdiqindé qitméLi insan...!\"
öLüy0rum s0n ßir kéz séni Séwiy0rum déSéné . !
ßirqünİncéParmakLıßiréLqéLipDüzéLticékHér$éyißénCh okAyrıLıkYa$adımOYüzdénßiti$ikYazdımHér$éyi!!
Sén.. küchük chocuk éLindé ayı$ıqı .. Ko$up qéLdin ßo$ yurduma éLimdé a$k yanıkLarı .. Tuttum éLLérini Sımsıcak, sımsıkı éLLérim sustu, korktu Vé titrédi ..
Nokta Konmu$ ßitmi$ én qüzéL Hikayém...
néfés sénLiqindiR oLmadıqın an öLüm ßnLiqndiR
Artık qitmé démicém zatén iicé hazırsın ßu séFér
Sıvı DéqiL Katı HaLdéyim Hép!Kö$éLérim Var.
Sadécé Tanrıya Vé Kéndimé YaLan SöyLémiorum..
YakLa$aßiLécéini Sandıın Kadar Uzaımdasın Hassyktir .. Sanamı KaLdım .?!
ßo$ konu$ana söyLéyécék sözüm ßo$ insana harcıycak zamanın yok
ßuLa$tın Hér Yérİmé İchimdéKy Sén O Kadar KoskoJamanky..
Madémki AyrıLıqa Hüküm qiymi$ ßu Yürék , O Zaman ÖLmék İchin Ya$amak qérék..
aCımıcakSın aCıncak haLé duSérSin , aqLamıcakSın aqLanacak haLé duSérSin , Sonunu sén yazCakSın yokSa yazıLcak haLé duSérSin..
$ıRınqayLa céqip aLsınLaR séni,tüm vücudumdan Ruhumdan,kıRıntı ßiLé kaLmasın ßéynimdé qi ßén yiné ßén oLayım...
qörméméyé caL$tkLarm tamda qördkLérm asLnda...
*ööLé qit ki..ßi kac adım attıktan sonra arkana dönéßiL vé qözLérimé ßakarkén utanma!!!
* Hérqün ßiraz daha zorLa$arak cıLdırtmaksa ßéni niyétiN... SyktiRqiT
HéR sözümz dudakLarda qüLü$ oLdu.. Dönmék ihtimaLi yok artık o qüLü$Lér dü$ oLdu...!!
qéchmi$imi chöpé attım karı$tıranLar köpéktir
YoKLuquMLa iYi qéCiNMéYé ßaK VaRLıqıM ßiR DaHa aSLa SéNLé oLMaYaCaK
K!MS€ uMRuMDa D€q!L SaD€C€ K€ND!M€ oYNuYoRuM SÖZ ßİTTİ.... SöZ ß!TT! $!MD! T€oR!Y€ q€cT!M TaKıL ßaNa
KoPCaKSa KoPSuN !P ß!TC€KS€ ß!TS!N ߀NY S€FM€Y€N VaRSa... SİKTİR OLUP qitsin cOKDA TIN
߀N!M YaPTıqıM T€K $€YH q€L€N q€L!R ߀N S€c€R!M q!D€N q!D€R ߀N T€P€R!M
ßi qün qéri dönmék istér ßırakın dönsün né kayßéttini qörsün
Hêr qêcên qùn ßirâz Dâha Aciyør Canim.Hêr qécên qùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim...
' KayßédéßiLécéqim Hic ßi$éy Yokkén Kéndimi Kayßéttim '
ßu qözya$LarımLa qidécéksé Cénnété biriLéri... ßén HıckırıkLarımı HéLaL éttim BiLé!!
Pi$manım Hérkézi İnsan Sanıpta SacmaLadım...
Né İstédiqimi ßuLamadım HaLa ßi Yanım cék ßi Yanım KaL Dér...
ßıktım Hér$éydén Sénin Yüzündén Kahrétsin...
UmutLara Kanma UmutLar ßiqün İmkansızLa$ır Hayatı Toz Pémßé Ya$ıorum Sanma Hér Rénk ßiqün SiyahLa$ır..!
ßuqün Oturdum ÖLümü Dü$ündüm, Daha On6sında vé Hayat ßöyLé qüzéLkén...
ÖLüm qéLdiqi zaman yanıma qéLmé. ßén azraiLLé hésaß kitaß yaßarım...
' Sén SuStun,bHén aqLadım.. AqLadıkca icim acIdI.. wHé karar wérdim qözya$LarIm héLaL déqiL Sana,hakkımı aLacaım...!!
Kara kaßus yiné ak$am yéméqindé ßizdé. KaranLıkta,soqukta ßéLki ama séssiz wé uzakta. Yaqmur mutsuz, ay acı ichindé. AqLıyorum ßéLki ama yanLızLıkta chok choook uzakta...
KaranLık Déh$ét Féricidir. Ama Korkuttuqu İchin DéiL,oLanLarı sakincé vé ték ßa$ına dü$ünmé oLanaqı sunduqu ichin.
éqér hayatım kiraLıksa,satın aLmak ichin uqa$mam.chünkü ichindé i$é yarar hichßi$i yokk...
KaranLık $art Ko$mu$ YanLısLıqı ßana.Aynama ßaktım Yiné Kimsé Yok.ßi Kıs Sadécé Vé ßi Kach Su DamLası...döküLür yéré kırmızı kan soqukta! kimin umrunda..??
Rüzqar aLır qötürür ßéni sonsus karanLıqa.Canım yanar chıqLıkLarLa.Ama hich acı yok! Üzméz ßéni aqLamak. ALı$mı$ ßédénim sonuchta!
ßir damLa qöz ya$ı dénizdé kayßoLur,unuturum ßén hér$éyi,acı chékmémi??Ah kimin umrumda!Sadécé kéndimi istiorum ßén.yanmaz yüréqim ßu $ékiLdé....
kadéri dü$ün, yaptıkLarını sonra??qit vé aqLa...!!!
ßir Kéré qittin Ya Artık ßin Kéré Dönséndé ßo$...Sén ßéndé ßittin Artık Ömrüncé Sévséndé ßo$...!
HayaT asLında basiTTir .. Zor qéLirSé ßas-ittir . 0 da oLmadı Ha S*Tr .. xP
1 ya$imda bibéron icin aqLardim, 5 ya$imda $ékér icin aqLardim, $imdiysé A$kim icin aqLiyorum !:[
Chok ßıktıysan Hayattan ßir mézara qit ÖLüLér ii ßiLir Yashamak qüséLdir..
Né masaLım , Né Dé ßir shiir.. KéLiméLéré AnLam YükLéméktén Vasqéchtim.. AnLatasım Yok , AnLayasım Yok. séndé ßéndé Artık ÖyLésiné ßirisin ishté.
߀nimm farkImm ßurdAa ßa$LıyOrr; séviLmédiqim anDa déqiL saYqımIı kAyßéttiqiNN andA ßitérsiNN..
ßéN sénsiz ßir Hichsém séndé ßénsiz ßir Pichsin
kimé né karman corman hayatımdan kimé né yaLan doLan masaLLarımdan bén mutLuysam
SusuyoruM ArtıK Daa FazLa ßatmamak İchin KaranLıına Ama Tutamıorum KaLbimin İncé ChıqLıkLarını YavA$ YavA$ Saqır OLuorum YokLuunLa**
Bir kach damLa qözya$ı akar qözümdén ama napabiLirim ki bénimdé ruhum kayıp hayatın ichindé kaLbim kırık param parcha bir haLdé ama karanLıqın $artı budur mutLu oLmaLıyım béLki dé
YaLnızLık qüLümsér ék$i ék$i suratıma bén yaLnızkén vé aqLarkén démékki yaLnız déqiLmi$im kéndimi yaLnız sanırkén
Kötümsér ßir $ékiLdé ßakan Yok ßana KaranLık ßakar Ama O İidir AsLında Chünkü Dü$ünmé Fırsatı Vérir İnsana..! | |
| | | KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 31.01.08 0:23 | |
| | |
| | | iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: Msn nickleri 31.01.08 11:26 | |
| | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 31.01.08 12:26 | |
| Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış bana.ne derdimi soran var ne tanıdık bir çehre.ne tarafa uzansam ellerim boş kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor
biR zamanLaR sSenin içhin aqLardım biR Zzaman Dünyayı yakaRdım am4 $imdi $eRefsizimki seninN içhin ßi kiBrit biLe çaqkmam
bırakma beni sewdiğim,gidişine dayanamam,hasret gözyaşlarımla kendimi awutamam dönerim dersin ama kadere inanmam bıraktığın anılarınla ben sensiz yaşayamam
Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.
biz ne çakır gibi rajon ne polat gibi kelle keseriz biz sadece dostlarımızı allahına kadar seweriz
BİZ VURULUNCA DEGİL UNUTULUNCA ÖLÜRÜZ
Bizde bilirdik sevgiliye pırlanta almasını.....ama dostlarımız açtı yedık içtık pırlanta parasını
Bîzî BîR AllÂh BîrDê DostLÂrımız BîLsîN , ZâHmêT oLmâZsa qêRîsî îLêrLêsÎn.!!!
Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.
Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende kiymet bilmez
buda sana kapak olsun ii oturttum helal olsun tipin yok ki şeklin olsun hadi cnm ikile yolun açık olsun
Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.
Cehennemin ortasında tek gülüşlük cennetimsin
Daha boyun bir karış.Otur hanfendı olmaya çalış.Peşimde dolaşma otur dersine çalış --
DeLiYiZ DoLuYuZ SöZüMüZ GeÇeR ŞiFa ÇoCuĞuYuZ ŞeKLiMiZ YeTeR ŞiFa meRKeZ aKıLLı oLSun HeRKeS
Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez
Deniz ya kudurmalı ya durmalı hançer ya sonuna kadar girmeli ya kanına girmeli sevecekse insan ya ölümüne yada hiç sevmemeli
Derde nerde Care Bende aqLarım sacmaLarım cok o zaman qıtme yaLvarırım.adiL deqıL bu hayat=yaLnızLıqım yettı artık bu qece beLkı Kafama sıkarım..
Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım
dunyadakı herkes serefsız be gulum ama sen ustune alınma cunku sen herkes deılsın ama herkesten daha SEREFSIZSIN
DÜN GECE DOLAŞIRKEN SOKAKLARDA, HER SAAT İSMİNİ KAZIDIM DUVARLARA, YİNE TESLİM OLMUŞTUM AKŞAMLARA, SENİ DÜŞÜNDÜKÇE DALIYORUM RÜYALARA
Dün güllerle seni karşılaştırdım. Güller güzel ama sen daha güzelsin. Bütün vücudumu ateşlere at yansın. Ama sadece kalbim kalsın. Çünkü içinde sen varsın..
Dünyada ki bütün çöller bir avuç kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve bütün denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin..
ECELE SÖZLÜ , ÖLÜME NİŞANLIYIZ , TESADÜFEN GELDİK , MECBURİ YAŞIYORUZ
Eey mezarcı; bir mezar kaz ki iki kişilik olsun, etrafında renk renk çiçekler olsun, ben yatayım yanımda sevdiğim olsun , istersen tüm varlığım senin olsun...
Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim
en büyük hayalim seni görmek,en büyük dileğim seninle olmak,en büyük korkum seni görememek,en büyük umudum seninle bir ömür boyu yaşamak cnm ii geceler..
Erkeklerin kalbi mezar gibidir bi giren bi daha çıkamaz,Kadınların kalbi beş yıldızlı otel gibidir giren çıkan belli olmaz
Esaret Baglarında Gül Olmaktansa Özgürlük Daglarında Diken Olurum
Farkımız tarzımız istanbullu olmamız-ya tam sustururuz ya kan kustururuz huyumuz kurusun bu alemde ne kural tanırız nede kral | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 31.01.08 12:27 | |
| Fırtınan şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim. bUdA SaNa KaPaK oLsUn
giDen gitti | gittiği gün bitti | giDeni ben diil | giDen beni kaybeTTi
gözlerim kaldı sende istesem verir misin?seni seviyorum desem bende seni dermisin?yaprak değil çiçeğim,hayal değil gerçeğim.sana son sözüm sevgilim seni daima seveceğim
GÖZLERİN GÖZLERİMDE, ELLERİN ELLERİMDE, KALBİN İÇİMDE VE RUHUN BEDENİMDE OLDUĞU SÜRECE SENİ SONSUZA KADAR SEVECEĞİM.
Gül Bahçesinde Geçsede Ömrüm, İnan Senin Üstüne Gül Koklamam Gülüm, Seni Koklamak Olsada Ölüm, İnan Uğrunda Ölmeye Değer Be Gülüm.
Gül nedir ki ? Solup gider. Gün nedir ki ? Gelip geçer. Ateş nedir ki ? Söner biter. Sana olan sevgim sonsuzdur ancak mezarda biter…
güller güzeldir ama senin kadar değil, seni herkes sever ama BENİM kadar değil.
güller nasıl kuruyor susuz kalıca ümitler nasıl tükeniyor çağresiz kalınca benimde dünyam kararıyor sen yanımda olmayınca
Güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin. Sevgi kadar masum sevilecek kadar özelsin…
Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır...
Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun
Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor..
Haberin yok ölüyorum Sen gelirken ben gidiyorum Dermanım yok ölüyorum Ayrılırken ben içiyorum | |
| | | dark_princess
| Konu: Geri: Msn nickleri 09.02.08 22:15 | |
| Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır.
*Dünya bir gündür, o da bugündür!
*Sen, sen ol! Asla biz olma.
*Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme!
*Azdan az, çoktan çok gider.
*sadece şahlar hamleleri önceden sezer.
*hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır
*özgürlük, sonu meçhul bir firardır.
*Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
*Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
*Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur.
*bela, kişinin sevdiklerinden gelir.
*HERGÜN SENİ DÜŞÜNMEK VE YOKLUGUNU FARKETMEK NASIL ACI VERİYOR BANA BİLİRMİSİN..BİR GÜN SENDE SEVERMİSİN SENİ SEVMEK İSTİYORUM KALBİM DURANA KADAR PEŞİNDEN KOŞMAK İSTİYORUM DİZLERİM ÇÜRÜYENE KADAR SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM DİLİM TUTULANA KADAR SENİ ÖPMEK İSTİYORUM DUDAKLARIM KURUYANA KADAR SENİNLE ÇIKMAK İSTİYORUM SONSUZA KADAR CAVEBINI BEKLİYORUM ÖLENE KADAR SEN VARYA SEVGİLİM. AVRUPA KADAR MODERN. *AMERİKA KADAR GÜZEL. AFRİKA KADAR SICAKSIN. NE VARKİ SEVGİLİM . ANTARTİKA KADAR UZAKSIN..
*Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur...
*Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir.
*Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin
*Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.
*İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...
*Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
*Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var.. İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
*Güneşin doğduğu da bir gerçek batdığı da... Kalbimin atdığı da bir gerçek, günün bitdiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...
*Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.
*seni günde bir kez düşünüyorum o da benim 24 saatimi alıyoo
*Eğer geceler uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gün düşlerinde kavuşacağının yeminini vermişsen gönülden, işte o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadaş...
*Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir.... *Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım
*Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..
*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye..
*Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler...
*Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR
*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.
*Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..
*Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?
*Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!
*Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..
*Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba Dünyada bir çok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...
*Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!
*Gecenin sessizliğini dinle içinde beni bulacaksın.. Karanlığa bak yüzümü göreceksin.. Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSİN..
*Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında...
*BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....
*Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir.
*Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!
*Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir. Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı? Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil ölmekte değil özleyipte görmemek zor...
*Sev ama yürekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide götür, gittigimiz yer kara toprak olsun
*Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum
*Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!
*gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir.
*Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.!
*Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!! Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demisbençekilirim
*Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm Düşlerim vardıgörmekten korktuğum,hislerim vardı söylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum
*Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir. Aşık bir insansan mantığını unut, mantıklı bir insansan aşkı unut. Hem aşık hem mantıklıysan kıskanırım seni ben.
*Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdiğini söylemeyecek kadar gururludur.
*Gidene kal demeyeceksin.gidene kal demek zavallılar****alana git demek terbiyesizlere.dönmeyene dön demek acizlere yakışır...
*Sadece çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem.
*Polis bi gün 3 arkadaşın evine baskın düzenlemiş.Sizi uluslararası kaçakçılıktan tutukluyorum demiş.Adamlarda ;"Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?"demiş.
*GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM..
*DUNYADA UC SEYI SEVDIM. SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI. SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DİYE. | |
| | | dark_princess
| Konu: Geri: Msn nickleri 09.02.08 22:15 | |
| ● KaBuL EtTim HaTa BenDe , GeLme ÜsTüme ÖLdüm ZaTen KaÇ GüN ÖnCe AyNı AnDa SuSunCa, AyNı AnDa KonuşTuk DuyMazDan GeLdiySek BiLe...
● KaBuL EtTim HaTa BenDe, BeN GörDüm ÖnCe ÖLdün ZaTen KaÇ GüN ÖnCe...
● TaMaM YeTer HerSey isTeDiğin GiBi oLsun TaMaM BeN ZaTen ÖLdüm , KaLan SağLar SeNin olsun...
● Ne Aşk Var, Ne MutLu SonLar Buz GiBi YaLnızLık Var GüCün YetMez ıSınMaya HapSoLunca yaLnızLığa...
● Beş PaRa eDeR mi VarLığın ? Ki YokLuğun BeNi AcıtSın ALem EğiLsin ÖnünDe, Ben EğiLmem...
● Sen ÖğRettin BaNa AğLaMayı Başıma YasTık BaSıp HıçkırMayı ALem AffetSe SeNi BeN AffeTmem...
● YapMa, DokunMa Kim DokunDuySa SaNa...OnA Git NerDe UnuttuySan BeNi...OrDa KaL EzDirMem KenDimi SaNa...
● Ve UğraşMak AnLamSız YüzünDeki YaBancı Her GeÇen Saniye BaNa DaHa YaBancı . Ve BöyLe oLmaSın BiLdiğim GiBi KaL SeN Her GeÇen SaNiye Daha da ZorLaşMasın Ve GüLümSe SimDi...
● HakLıyDın Hep Sen, AcıLar BeDava, MecBurDuk Hep UzakTan BakMaya
● OyuNun En GüZeL YeRinDe ZiL ÇaLınCa ÜzüLürDük Ya...ÖyLeYiM... | |
| | | dark_princess
| Konu: Geri: Msn nickleri 09.02.08 22:16 | |
| вιяιηє güνєηмє∂єη öη¢є çσк ιуι ∂üşüη !! ηє мαℓ σℓ∂υğυ ѕσηяα∂αη σятαуα çıкαвιℓιя:::
“нιç уüzüη∂єη ∂αяıℓмαк, нєя güzєℓ şєує αℓıηмαк, вιтιк νє мυтѕυz αηıℓмαк” αℓıη уαzıм σℓ∂υ..
…gєℓ gєℓмє öηємℓι ∂єğιℓ αмα вєкℓєтмє тαмαммı ℓαη!!!…
нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм…özηєѕιz,zαмαηѕız,zαя ƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz….
вαzєη özüя ∂ιℓємєк вιℓє ιşє уαяαмıуσя.. кαняєтѕιη нєя şєує
нєєєєєєу! ηє ∂υяυуσяѕυη вє, αт кєη∂ιηι ∂єηιzє. gєяι∂є вєкℓєуєηιη ναямış αℓ∂ıямα …
вσğαzıм∂α кιℓιтℓєηιρ кαℓ∂ığı ιçιη ѕöуℓєηмємιş вιя ѕüяü ѕöz¢üк ναя ιçιм∂є..
нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı.. єкѕιкѕιz.. α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι..
..ηєуι єякєη уαşα∂ıуѕαм, нєρ σηα gєç кαℓıуσяυм..
вєη, вαşтαη αşαğı вιя αğ.. ѕєη, тєρє∂єη тıяηαğα güηαн.. νє “αşк”, уєя∂єη göğє вσş !!
αятıq ∂αуαηαмıуσяυм єѕкιѕι qιßι ѕєω∂ιм αмα тєякιℓ∂ιм qözуαşℓαяıм ∂υямαк ßιℓмє∂ι кαℓßιм ѕιℓ∂ιкℓєяιηι ѕιℓємє∂ι ηє∂єη’ιηι ßιℓмєк ιѕтєямιѕιη ؟
1 gιяℓ, 1 ¢яу нєєууσσσ α∂αмıм тнιѕ ιѕ му ѕтуℓє…
düşüмdє isтαивuLuи dörт вir yαиı sєиiиLє кαpLı
vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr.
нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи
вüтüи αyиαLαя sєиi gösтєяiyoя…yα dα sєиsizLiк göяdüğüм…
αииє вєи мαиyαк oLduм
yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи…
yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor…!!!
sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…
Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr!
yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα
sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış…:
yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα | |
| | | iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| | | | HandsSinner Admin
Mesaj Sayısı : 549 Yaş : 31 NeRdEn : napcan..! bizemi geliveycen..! mEsLeK : Bilgisayar Bölümü Öğrencisi HoBi : Rap, GEzmek..! Kayıt tarihi : 29/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 09.02.08 23:06 | |
| Valla bn msn nıcklerımı dınledıgım sarkıda dıkkatımı ceken sozu hemn koyuyorum mesela suan.. Dogu Bosphorus - Şeytana Tutsak sarkısını dınledım ve siyah la yazılan soz dıkkatımı cektı ve hmn yazdım suan aynen ole ;D ' (•̪●) Hands Sinner | İçimden gelen işte bu dinle çek git..! Kafama takılan o**spu s**tirgit..! | |
| | | dark_princess
| Konu: Geri: Msn nickleri 10.02.08 0:11 | |
| | |
| | | HandsSinner Admin
Mesaj Sayısı : 549 Yaş : 31 NeRdEn : napcan..! bizemi geliveycen..! mEsLeK : Bilgisayar Bölümü Öğrencisi HoBi : Rap, GEzmek..! Kayıt tarihi : 29/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 10.02.08 0:21 | |
| Şarkı sozu sadece..! Dogu Bosphorus - Seytana Tutsak (Outro) | |
| | | dark_princess
| Konu: Geri: Msn nickleri 17.02.08 21:36 | |
| KaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi..!
"..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı.."
KalaNa GiT, GideNe KaL DemeM..!
SeNi SeviyoruM DiyebilmeK, DünyanıN eN GüzeL eSeridiR..!
eSkideN PiyaSa NerDe ßiZ oRDa, aRtıK ßiZ NerDe PiyaSa oRDa..!
DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..!
aSlanlaRa SöZ VerdiM, ÇakallaRa YeM oLmaM..!
DağlarıN TepesiNe, eŞkiyanıN aLnıNa, KızlarıN KalbiNe "öLümsüZ MehmetçiK" YazacağıM..!
öYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 295 oLsaDa "FiRaRıM" YakıN..!
aKıLLı oLupTa DünyanıN KahrıNı ÇekeceğiMe DeLi oLurum DünYa ßeniM KahrıMı ÇekeR..!
SeN SeN oL ßiR iNsaNa HattindeN FazLa DeğeR VerMe, eĞeR HattindeN FazLa DeğeR VerirseN o iNsaNı ÇoK ÇabuK KaybedersiN..!
ßakMa ßaNa öYLe ! NefretLe DoluyuM..!
TıpKı ŞairiN DediĞi GiBi eVlaT,euroalem.com ßiZ Ki uStasıyıZ VataN SevmeniN..!
KolaY oLmıcaK SeNi uNutmaK... ßelKi GeCe GündüZ aĞlıcaM... Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM, SensiZ YaşamaYa aLışcaM...
öLüM, öLüM DediğiN NediR Ki GülüM ßeN SeniN iÇiN YaşamaYı GöZe aLmışıM..!
DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..!
iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (aYNı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi)
HayaT YaşandıĞı KadardıR, GeriSi Ya HatıralarDa BiR iZ YaDa HayallerDe BiR uMuttuR..!
eRkekleriN "SeNi SeviyoruM" DemeSi ßiR MumuN "aSLa SönmeyeceğiM" DemesiNe ßenzeR..!
"..ÇaY ßardağınDa ßırakılaN DudaK PaYı KadaR ßiLe uZaK KalamaM GözleriNe.."
iÇiNe DerT oLacaK SaNa SoN ßakışıM..!
-~~~ηαѕıℓ вιя ѕєν∂αуѕα вυ “кαяşı” кσуαмαм~~~ !!!…υğяαşмα вαвα уσяgυη…!!!
….çσк ѕєν∂ιğιм вιя уαℓαη∂ıη….
нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη…!!!!
яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує “şєутαη ιşι” ∂ιуєηℓєя.¢єναρ νєяιη :”şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є?”
ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη…ஐ๑
çσктαη υzαкℓαşтıм, вıяαктıм вιя уєяℓєя∂є, υηυттυм ѕєηι αşк.. нαтıяℓαт кєη∂ιηι вαηα !!
HEP KALANLARA GIDENLERI KATTIM! BIR GUN YERINE GECEMEDILER. O KALANLARA GIDENLERI KATTIM YINE BIR TANE SEN EDEMEDILER. ZOR GELDI AYRILIK ALISAMADIM
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla…!!!vazgeçmez unutma…!!!
Aşkın şarabından Bilmeden içtim, Sevda yolundan bilmeden geçtim…
Aşkın bir alevmiş bir ateş parçası…Bilmeden Gönlümü ateşe verdim…
Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş…Bin defa ölüpte hiç ölmemekmiş…
şarabı Zehirmiş içtikçe öldüm..Yolu hep uçurum düştükçe öldüm…
Ateşe gönlümü yaktıkça öldüm…
Son verdim kalbimin işine..Olmaz olsun onun aşkı sevgiside..
hergün yeni bir aşk arıyor. kendini bilmemki ne sanıyor…
Şiirimin dili ağıtlardan süzmeli türkülerde yanık yanık duy beni…
Mısralarım hasretlerden ateşli, boynu bükük menekşeden sor beni…
Çekemiyorsan gülün nazını, ne dikene dokun ne gülü incit. | |
| | | dark_princess
| Konu: Geri: Msn nickleri 17.02.08 21:43 | |
| •. °•. °•. °•. Her KaLp Kendi Şarkısını SöyLer .•° .•° .•° .•°. BuGüNü yaşıyorsam yarının sEni bana getireceğine inandığım içindir.. AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henüz,AnLaşack DostLarm Tükenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Geçr,Her şeye rağmen Yaşamak GüzeL!! GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa kaLana qit deMék TerBiyésizLeRe DönMeyene DöN demeK AciZLeRe HakedéNe YoL VeRMek Size YaKı$ıR ● HakLıyDın Hep Sen, AcıLar BeDava, MecBurDuk Hep UzakTan BakMaya … Nokta Kadar Menfaat İçin , VirgüL Kadar EgiLmem … Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør Canim.Hêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim… Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın çünkü inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!! Yanıyorum kendi derdime…Ne var elimde kalan…Bu dünya ztn yalan… ««BeNi kayBetmeYi Ba$aRaNı,kaZanMak İçİn asLa uĞra$mAm»» kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên? CêkêmêyênLêrê AcârIm YoLumu. GüVeNdIgIm tEk $Ey aYnAyA BaKtIgImDa gÖrDüGüM Ve yUkArIyA BaKtIgImDa gÖrEmEdIgImDiR..! dostLarm wardı hayaLLerm qiBi..hayaLLerm wardı dostLarm qiBi..ikisi de yaLndı sefdiim qiBi..qosLern yaLndı nefretm qiBi.. ölüm ċıqlıklärını dïnlëmëk käpıdän öbür täräfın ïnän ö kädär ëqlënċëlï bïr sëÿ dëqïl bëbëïm karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi Sénin O Haincé védandan SonRa ßen çoktan véda ettm aşklara karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim! ßu laf bana çok ters geliyo. Ne o öyle oraya tikla, buraya tikla. Erkek adam tiklamaz , BASAR ! Ne öyle tik tik. Ne ßir Kızı Kendimize köLe Edecek Kadar KüçüLdük Ne De ßir Kızın uğruna köLe oLacak Kadar aLcaLmadık ! Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin.. ‘ Önce Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CümLeLeri.. öLümden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım.. İnsanLarın gözLeri öyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez. . ! Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir! qenc Ya$ımda kaLBimi a$k’a Dü$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem! Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. . . Sattım a$kı Sende kaLsın, taLiBim Çok Sen yaLansIn. . İstyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü Kalsın. | |
| | | dark_princess
| | | | | Msn nickleri | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|