| http://www.alemegel.net |
|
| Msn nickleri | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 20.01.08 11:51 | |
| aMa seNden ayRı geZen yüRek değiL beDen oLdu ! ..
Önce sen sev sonra ben =))
Unuttum sanma sakın.... Her köpek havladığında aklımdasın...
İçiMdeKi bEn haLa seN kRizLerİnDe...
~√V^√~√V^√V'^~hani senin için atıyodu ya----------------bak durdurdum..
-Kopyala Tarzımı Yapıştır Hayatına
Kalbim online×× Aklim offline×× Gönlüm beschäftigt×× Hayatim abwesend..
ÖLüM SoRuN DeĞiL AmA KeFeN TarZım DeĞiL | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 20.01.08 11:53 | |
| ßén Ciğér OLmaktan ßıktım..Siz Kédi OLmaktan ßıkmadınız mı
0raLarda ßéndén yOk , dü$ünSén anLarSın ! ßuraLarda Séndén cOk ßi GörSén $a$arSın
Hayat Né Garip öküzLér FaLan...
öLmék tatLıydı ßaLdan
ßirBirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık...(L)
ßir$éyLér ßana iLk a$kımı hatırLatsada son a$kım séndın asLa anLamasanda
"ßén séni séviyorum ama..."Larına kar$ıLık, "...ama ßén séni séviyorum"Larım vardı.. qittikcé dévrikLé$ti.. SiLdim héßsini..
SakLa yaraLarını kaLBim $imdi éskiyén ßir hayaLdén qéLdim
oLmassa oLmasım 'SéN' yokSun i$Dé
sén sért ritmLérdé méLankoLik sözLér söyLérkén, fazLa "acı" oLur, kaLdıramaz kimsé o müziqi...
N dünyaLar yıktm séni ßuLmak icn, N umutLar unuttum sana güLmék icn! Sénsé ‘ayrıLık’ dédin én ßa$ında.. AğLa ağLa $mdi yaLnızLığına!! ağLa..
ßu da sana son sürprizim oLsun.$imdi, séninLé ya$anan günLéri até$é vériyorum,ßéni güzéL hatırLa.Gidiyorum…!
Hér haLinLé Hér haLimdin Gözümdén Dü$tün.. Zatén Hİc ßnm oLmadın Hatta Ödünctün | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 20.01.08 11:54 | |
| Sévdiğim, kimsé séni ßénim kadar séwéméz, ßéndén ßa$ka hic kimsé uğrunda öLéméz!! İstérsén cék git éLLér kıymétini ßiLmés.
İnsanı İnsan édér Gayrét iLé caLı$mak fakat i$in zor yanı caLı$maya aLı$mak
AyrıLıkLarı ayrıntıLar incitir.
cok ßıkarsan Hayattan ßir mézarLığa git, öLüLér ii ßiLir ya$amak güséLdir
ßir gün Duyamazsan Sésimi GécéLérindé ßiLirsin ki Véda £démém SévdikLérimé !! SéssizLikté wédadır séwgi doLu kaLpLéré ..
Yan kaLBim yan.. Gidén unutuLur, sén sana yan.. Sus kaLBim sus!! NasiBin yok sénin a$ktan..
Né oLur artık vurma ßéni, uzakLa$.. ßundan ßöyLé ßénim icin hüzündür a$k!!!!!
ßéLki akLım ßir dénizdi ßén ßouLdum..
Tutamadıgım éLLér éLLérin oLdu
''YaLnısım Yaqmurda ßu sokakda éLımdé Pémßé ßır sarap Sarkı SoyLésém KaranLıkda AqLarkén? '' =]
fasLa özénMé aLTında kaLıRsın (,
$uursuz ßéyinLérinizdéki,qércéği unutmu$ hayaLLérinizé ßi tükürükté ßén atıyorum
ßitén, kayßédiLén hér $éyin icindé payımız ßüyük
Hépimiz sorumLuLuk sahiBi oLamayacak kadar ßénciLiz
kaLBim saBrımı durdurur vé diLimidé $éytan doLdurur
Anné,kücükkén ßi yérim acıınca öpimmdé gcsin dérdin ya.. KaLBim acıo anné hadi öpté gcsinn.. !!
Artık éminim hér $éy icimdé fiLizLénip istérsém ßüyüyor.. ßakmazsam cürüyor...
Hérkés AnLayaBiLdigi Kadar Ya$ar...Vé AnLayamadıgı $éyLéri Umursamadan ÖLüp Gidér!!!
| |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 20.01.08 11:54 | |
| ßéNim unuttuğum kadarnI sén özLérmisin?
sOnunda ßoĞuLmaq oLsada ßnm o suLarda yüzmém qérék
déğişmés huyLar ßiLirsin! ßi kérédé sén déné ALI$MAI
Çırpındıkça batarsın bataklıqa... Kurtaran kalmaz unuttuqun dışında...!!!
Yeni 1 SayFa Actım Kendime İcinde Sen Yoksun KaLBim Hayvanat Bahcesi DeqiLki İcinde KöpekLer OLsun..!
ßen à$ık olmazdım ama Senin à$kın ß1R bà$kà
İkimiz Ayrı DühyaLarda Artık KaLBim Kayıp İLanLarıyLa..
Artık Tutamıorum Gözya$Larımı. Eskisi GiBi DeiLim...
Düşündümdé. ßazı Zamanlarda ßazı İnsanları Kéndi Kadérlériné Öylécé ßırakmak Gérékiyør Öylécé Gidişlérini İzlémék.Bir Kaç Güné Kalmaz Sıyrılır Ténindén Køkum. Şair Ölür, Zaman Ölür, Aşk Ölür Kalplér Vé Kalélér Hép İçtén Yıkılır. Sana Dair ßir İhtimal Karışmadan Kanıma Artık Git. ßiliyørsun ßéni ßu Hiçlik, Séni KAN Tutar..
Çok sevmiceksin meseLa... o daha az sewerse kırıLırsn..
*yazk qnah zyansın hayataa ne aç ne tok snin umrnda zehrsn yaLan doLan we koskocaman bir paLawraaa ..
...ynemessn onLarı ..kıyamate kadar ..ezer durur sni insanLık adına .. xd
..artık yok yok sana itimad'm yok yok sana ihtiyac'm yok yok sana tahammüL'm yok sana çek qit kurtuLay'm ! xd
bni öLesiye sew demişdin sevdim artık qeLmesende oLur !! | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 20.01.08 11:55 | |
| UsaNdIm Ben Bu SeVdadaN, YaLanLarDan, DoLaNLaRdaN, SaNa HaSReT aK$amLaRdaN geCiYoRum... BuNaLdIm SaHte A$kINdAn, YaRIm kaLan RüYaLarDaN, SIkIldIm SeNiN OLmaKtAn GiDiYORUM.....!!!
ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ
Ne kadar sesizsek, ne kadar suskunsak, ne kadar dertliysek, en az o kadar da deliyiz
Zirveden yuvarlansa tutmaya gücüm yeter daglarin tasini.. fakat kaldiramam kipriklerinden akan bir damla göz yasini..
Burdan ötede yol yok Burdan öte bir köy yok Yanındaysa gözyaşın Bundan iyi vakit yok Koyver gitsin...
Üç AyaKlı saNdaLyeM DaHa faZla daYanMaz suSarSNe Oldu Ne Oldu Ne Oldu kırIlıR gider AslInda çok zOr değil gErçeKler çeliMsiZ İsTerseN...yEniDen...
Gelme artık.. Kimsemiz yok uzaklarda bekleyecek, Sana nefreti var bu şehrin, Buralarda yoktur seni sevecek… Gelme bu şehrn aşkları gerçek!
GeCiCi aSmA BeNi KaLiCi OlDuR, BoYnUmUn Izi KaLsIn YuReGiNiN iPiNdE....
sewmek nedir bilmedim ki... sewilmek nedir hiç tatmadım ki... aşk nedir hiç duymadım ki... hayat nedir hiç anlamadım ki
Boğazımızda düğümlenmiş kelimelerle; sen kendini asıyordun,Bense geceyi..
˙·٠٠•● ˙·٠٠•● BuNaLıM MoDuNDaYıM EfKaR'ıM HaT SaFhAdA
Boshwer, HepaynI MaSaL. “Hayat ve Ben” işte hepsi bu kadar…
˙·٠٠•● aNLam vErEMeDim vErEmiyORuM iNsaNLar yapıyOr hEp roL !●•٠٠
˙·٠٠•● Kamasti Gözlerim bu Bedenim hep savasti Gölgemin arkasinda Görkemim kaldi..●•٠٠: | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 20.01.08 13:52 | |
| маѓїјцапа † | ßèи ßιқтιм аŕтιқ ] : Gіdiџогцź ōĿцмé...џоĿсцĿцқ мéźåřå...
Boshwer, HepaynI MaSaL. “Hayat ve Ben” işte hepsi bu kadar…
BeyNimdeKi Tek Güc oLan NefretiME Thank yoU… NefretiMi cekeMeyeN HerkeSe f*ck yoU
˙·٠٠•● aNLam vErEMeDim vErEmiyORuM iNsaNLar yapıyOr hEp roL !●•٠٠
HerKezin Biraz Faili Oldugu MecHuL Bir Cinayetim şimdi...
[ /BuraX\] {heRŞey güzEL oluYor deRKen :: yook ya yaşamak istemiyorum ben...!!!!}
Ne İstediğimi ßulamadım Hala ßi Yanım Çek ßi Yanım Kal Der...
aAşk mı dedin bna? SAÇMALADIN!
KaLbİm KaFeStE RuHuM SoN NeFeStE!!!
Nefrete sevgiden daha cok güvenirim... cünkü nefretin sahtesi olmaz...!^^
Kendi ELLerinLe beni kaybettin..!!
Ben Seviorsam sen Bahanesin..
Çok yaratıyıcımdır acayip sorun yaratırım
ay cnm cnm canımın içi..gönLümün Pichi
Eski Günahların Gölgeleri Uzun Olur...
Bir nasihat: kendine dikkat et_Bir dilek: beni unutma _Bir yalan: Seni sevmiyorum
GitMeK çÖzEcEksE, iLLa biRi gidEcEksE, buRaLaR GitsiN sEn gitmE..!!!
kaybedebileceğim bişey yokken kendimi kaybettim...
??((-_-))???Şeytanın avukatı???((-_-))?? | |
| | | TÜRK Moderatör
Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 31 NeRdEn : GoP HoBi : futbol Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Msn nickleri 20.01.08 18:36 | |
| harbi güzelmiş seninkiler pınar ellerine sağlık | |
| | | TÜRK Moderatör
| Konu: Geri: Msn nickleri 20.01.08 18:37 | |
| | |
| | | TÜRK Moderatör
| Konu: Geri: Msn nickleri 20.01.08 18:39 | |
| 'Boshwer, HepaynI MaSaL. “Hayat ve Ben” işte hepsi bu kadar…' BU MANYAKMIŞ YA.... | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 20.01.08 18:42 | |
| saol cnm
> Garip bir hale döndük sarardı rengimiz, Ne ilgimiz kalırdı geride ne halimiz..
> Gecmıs dünden bahsetmek lezzetsız.. Gelmemıs yarından hep mı sıkayetcıyız biz?
> Sensız benlık yokluk demek kalbım sana emekci..
> Gören derkı sel ağzına bına yapmak aptal işi.. Yel eserse kırmaz dişimi kalp bı körse gormez bişiyi..
> İlkokul terk sarlatanlar devlet gorevinde ahkan kesmekte..
> Yolumun önü Kanla kapanmıs.. Resmini çektim mevsim kandı!
> Nafile hamile Kadının göbegi içindeki.. Yeni yasam ümitleri Nefes alırken habersizce!
> Tek korkum var ahbab oda Allah öyle olsun başka kimseden korkma!
> Ölüme yaklaşıyor ahali insan dağlarda her gün kırılan bir can..
> Bilgi isteğim ödüllü bol tokatla, insanımda yok nezaket, yobazla aktifim bu metropolde eşgalimdi eşkıya.
> Siz içlerinde kalbimin direklerinde bayrak açtınız yüreklerimde mutluluk kanatlı saldınız semaya..
> Rüyama göz dayanmaz itibarı yok müdavim olmuş eller Hakkı tanımamak mı sevda?
> Bahse varmısın nakitle yazgı kabil oldu her gülüşse artık çekin bitik bu şansı!
> Malesef hiç olmadığım kadar huzurluyum bugün(ve mutlu) özürlerim kirada sabır gelir bi gün!
> Kafamı duvara yasladım omuzların yanımda yok | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 15:59 | |
| Ben içimde yüzbinlerce özlemimle her gün seni yaşıyorum, seni delicesine özlüyorum, sana doyamıyorum...
GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR GİDENİ BEN DEĞİL GİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR
Denzleri seviyorsn,dalgalarıda sevecksn,sevilmek istiyorsn,önce sevmeyi bilecksn,uçmayı seviyorsn,düşmeyi de bilecksn!!!
biLmesekte zengin insaLar gibi parLak taşLar üzerinde dans etmeyi,biLiriz deLikanlı gibi ALLah'ına kadar sevmeyi...!!
NdN sÖlEmEz İnSaN SevDiĞİnE sEvDiĞiNi NdN aNlamAz İNsAn yAnIndAyKn kIYmEtiNi yRn çOk gEç oLUNca PişMan OLmAK bOşUna
~²ºº6~¦ßا K¿§iÑ N¡©KiM yÚ®£ĞÌm GïB¦~²ºº7~
Son keLimem oLsun aydınLık, son nefesimde karanLık. Sor kendine: 'Hani nerde DELİKANLILIK?'... Yaptığın apaçık yaLakaLıkk...!!!
Sincap bile fındıkla oynamıyo artık yarmış ikiye açmış yanına bir büyük rakı s.kiyim böyle hayatı diyip içiyoo
Sen nasL İnsansn Beni acıLarLa Bıraktn Ya İnsafsızsn Her sözLe Kandırdn Ya Vicdansızsn Ben Sana söyLiyeym Sen İnsan biLe oLamazsn
Ne diL yeter seni anLatmaya,Ne göz kıyar sana bakmaya,Ne eLLerim dayanır sana dokunmaya,Ne koLLaırm uzanır seni sarmaya.Hiç ömür yeter mi?Bir sen daha buLmaya bitanesi...
Bir zamanLar arkandan ağLardım,Bir zamanLar snn için dünyayı yakardm.Ama şimdi şerefsizm ki bi kibrit biLe çakmm.Çünkü DEĞMEZSİN
Gerçek gülüşler sana umutlar , mutluluklar sana.Sana yaz , sana bahar rengarenk çiçekler.Bana yalnızlık , kış , kar ve sahte gülüşler yeter...!!!
!!!!!!!!!!BeNdEn GiDeN BaNa DöNeR aŞkImI fArKeTtİğİnDe!!!!!!!!!! | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 16:00 | |
| ||ııвєηι gєçмιşιмℓє уαяgιℓαмα...؟ ıı||
Bi ev vardı..Küçüktü beLki ve bizimdi..OdaLarında ışık yüzerdi..Bir gün hiç doğmadı güne$..Ve bitti..
KaLbimde KırıkLar YoLa Devam Etsemde Canımı AcıtıR..!
Güzel günler bizi bekler eywallah Dersin olur bitEr…
GeLeceksin...BeLki çok seveceksin...Zamanı geLince gideceksin...
Bakışına kanmam artık söz ver...BirLikte öLecek miyiz?
Bir [Keşke]'ye daha yer yok kaLbimde..!
HayaLine daLıp gittim bir anda...Unutmuştum ben seNi asLında...
Kim bu ben..?Kim bu susan..?
...Wazgeçtim rüyaLardan...
Ama biL başarırım...Sen oLmadan da yaşatırım ben bu AŞK'ı...!
..DuyguLarım çoK hasta..
Kimse kusura bakmasın..!Yanımda kimse kaLmasın ve kimse de surat asmasıN..!
SiL baştan yaşamaK gereK bazen...Hayatı sıfırLamak..!
UnutmuştuN HatırLarsın beLki ismimi...
Şuçum neydi..?Neden böyLe oLdu..? | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| Bu sabah bir umut var içimde nasıL oLsa geri geLirsin diye...
AnLadım birqün bitermiş herşey...Ve bitti..!
....[...AşKıNı HeLaL ET SeVdiĞiM...]...
zaman geçmişi silmeyebilir.... вυLυтLαяιй αяαѕιйDαй <3
|..gözуαѕLαяιмLα..мзzαяιйιй тαм öйüйDзуiiм bзbзGiim..|
("●")..кαLвiiм ανυcυмα ѕιgмιуσя αятιк αййзз..("●")
уαѕαуιρ нiiѕѕзтмзй gзязк..!
υzυй υzυй уσLLαя вєLкii αѕαя..!?
(..Dзяiiй giizLii αѕкLαя.взLкii уαѕαя..)
кαç узмiiй вσzDυм уαйαcαGιм «'3 [(●'●)]нiiѕѕзтмзй gзязк[(●'●)] | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| мзLзкLзяiiй ѕзняiii «3
яüуα мιυ؟!..кαвυѕ мυυ؟!
йзDзй ѕυαй нзяузя кαяαηLιк..؟! =’(
«-{тüм уσLLαя ѕαѕкιηLιgα giiDiiуσя}-»
Ĥєяىєy ىєиىĩη:.... ι|..кσякυй çσк..αѕкιй уσк..|ι
Gittikçe özüme dönüyorum...sen bana yaklaştıkça içime düşüyorum..sanki bir perde varmış kendimle aramda,geldin,perdelerimi açıyorum..
Günahın özüyse seni sevmek, Cezam, cehennem olsun... | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 16:01 | |
| Yaslanmak her dökülen yapragin arkasindan aglamak gibidir..
Nargilenin dumanina benzer hayallerim, sadece beni zehirler ve ucup gider ..
Zimmetimde kaldi Rap,Ceza sinirdaki sosyete..
Afrodizat etkisi bak bu rap te çok mu azdın al bu mikrafon senin bu ter benim sıkıca kavra ..
Dövündük her ölümün her yenilginin ardından alınan ders ne kader bela başımdan..
Çok konuşma rezil oldun hepsi mutsuz bence anahtar olmuş her bakışta kara para pençe..
Uzaklaştıkça uzaklaşır insanlar yabancılaştı, ortamlar yabanileşti, kelamlar acayipleşti, saygıysa çölde bir yerde her dilde bir aşk şarkısı
Dünya malı uçan halı bin ve de düş bitecek ol emin kurduğun her düş..
Keskin zekaların dansını izle acaba kaç cambaz yürür aynı ipte?
Kendini melek sananların hepsi cani, 7 kat dibe çekti seni de zebani.. | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 19:24 | |
| ilk bu popülerlere gitcek herhalde=)
вєи ѕєи∂єи αѕк ∂ιℓєимєк ιçιи ∂єgιℓ ѕαиα αѕкι ögяєтмєк ιçιи уαѕιуσяυм...
*αѕкιиℓα ѕαяαяιρ ѕσℓα¢αк кα∂αя ѕєνgιиℓє вαнтιуαя σℓα¢αк кα∂αя υgяυиα ¢αиιмι νєяє¢єк кα∂αя ѕєνιуσяυм ∂єѕєм ιиαиιямιѕιи...
*öуℓє вιя ¢üмℓєѕιикι иσктα кσуαмıуσяυм
*нαуαттα нєяşєу∂єи ναzgєçтιм вυиα ѕєи∂є ∂αнιℓѕιи
*ιçιм σ кα∂αя ѕєиℓє ∂σℓ∂υ кι… ιиѕαиℓαя ѕєиι göz вєвєкℓєяιм∂є göяüяℓєя ∂ιує вαкмαуα кσякαя σℓ∂υм
*gєиçℓιgιиє güνєиιρ єякєи ∂єякєи вєℓкι єℓνє∂α вιℓє ∂ιуємєzѕιи gι∂єякєи
*тєяк є∂єи∂єи αℓιиα¢αк єи вüуüк ιитιкαм ,σиα кυρкυяυ,ѕєνgιѕιz gözℓєяℓє вαкмαктιя
*нαуαт вιя тιуαтяσ ∂є∂ιℓєя вαиα∂α вιя яσℓ νєя∂ιℓєя єи zσяυ вєиιмкιу∂ι öи¢є ѕєν ѕσияα тєяк єт ∂є∂ιℓєя
*gözℓєяιмℓє ѕαиα єѕιя σℓα¢αgιмα уα ѕєиι gözℓєяιм∂єи ѕιℓєяιм уα ∂α ѕєиι кαℓвιмє иαкѕє∂єяιм
*нєяşєу уαℓαи σℓѕα кσумαz∂α αşк уαℓαи σℓυи¢α ???
*вєи ѕєиιи уüzüи∂єи çєктιgιм нєя ѕєує яαzιуιм. αмα ѕєиιи вєиιм уüzüм∂єи αzαρ çєкмєиι ιѕтємєм
*ѕєνgιуι тαşıмαк ∂єğιℓ нαѕяєтι çєкмєк zσя...güℓмєуι υиυтмαк ∂єğιℓ αğℓαмαуα αℓışмαк zσя...уαşαмαк ∂єğιℓ özℓєуιρтє göяємємєк zσя
*αѕк ιиѕαиιи нєм ∂σѕтυ нєм∂є ∂üѕмαиι∂ιя. ιиѕαиι σиυи gιвι уιкαи,σиυи gιвι ѕєνιи∂ιяєи вιяѕєу ∂αнα уσктυя нαуαттα
*ιz вιяαкαиℓαя υиυтυℓмαzмış ѕєи∂є вιяαк σ zαмαи
*мυтℓυ σℓмαуι уαяιиα вιяαкмαк, кαяѕιуα gєçмєк ιçιи иєняιи ∂υямαѕιиι вєкℓємєує вєиzєя...
*ιℓк σℓмαк öиємℓι ∂єgιℓ öиємℓι σℓαи ѕσи σℓмαк
*αѕктαи кυятυℓмαк, σиα тυтυℓмαк кα∂αя кσℓαу ∂єgιℓ∂ιя
*кα∂ιиℓαя ѕαяαρ gιвι∂ιя, ιçмєѕιиι вιℓмєѕѕєи fєиα çαяραя...
*αяα∂ιgιи αи кαувєттιgιи αи∂ιя..
*ѕєνмєуι вιℓ∂ιм υиυтмαуι∂α вιℓιяιм...
*нєя υмυт вιя özℓєм,нєя özℓєм∂є вιя ѕєνgι∂ιя..
*öℓмєк кα∂αя кσℓαу, υиυтмαк кα∂αя zσя вιяѕєу уσктυя...
*вιя güи σ ∂єℓι göиℓüи вєиι αиℓιуα¢αк αмα σ zαмαи çσσк gєç σℓυ¢αк...
*∂єgєяℓι σℓαиℓαя gєℓιѕℓєяι ιℓє вσѕℓυк ∂σℓ∂υяαиℓαя ∂єgιℓ! gι∂ιѕℓєяι ιℓє вσѕℓυк уαяαтαиℓαя∂ιя...
*νü¢υ∂υи σтσвüѕ, вєуиιи ѕöföя∂üя кαℓвιи ѕöföя мααℓιиє gєçєяѕє αѕιк σℓ∂υи ∂ємєктιя.
*нєя кαяєѕι ѕιуαнα вσуαимιѕ вιя вυℓмα¢αуιм. çözмєує çαℓιѕтιкçα, ιçιм∂є кαувσℓυяѕυи
- Ceza ewi öz yuwamız idam ipi krawatımız rapciyiz can yakarızz delikanlının hastasıyız teq kursunla adam harcarızz ...!
- pARan warsa ye iç dostlar alem qörsün, paran yoqsa ewe qit ßaßan oqlunu qör$ün
- KaLßIm rApIm nEfReTiM CeZaM $aH Ve ]V[At.. [ kAlLe$cE YaZıLmI$Hh $EnArYoM ]
- Her qece çile çeke çeke ; ÇiLeK€$ yazdımm HeR y€Re
- ßu asqın ßiletini istediqin qibi Kes nasılsa qidiorsun;çeq silahı daya sırtıma titrersem namerdim $EN WURDUN DA ßEN ÖLMEDİM Mİ ....!
-A$q ilkokulda komedi, ortaokulda trajedi, lisede dram, imam HatipTe haramm
-Küçüqqen ÇiKolAta için aqlıordum $imdi i$e $enin için
-ßir ufacıq ilqiyi a$q; iki laf edeni DO$t $ANMA
-yeminim yemin damarlarındaki kan canım olsun $enden ßaskasını $ewersem ßu can ßana haramm ol$unn
-qiden qitMi$tir qittiqi an hersey ßitmi$tirr ...!
-o KıZ ßeni a$ar çünkü o ßir ka$ar delikanlı adAm manitasızDa ya$ar ...!
-Or+amın ßittiqi yerde tarzımıZ iÇin ya$ar , $eklimiz iÇin öLüRüZZ
-DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..!
-"..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı.."
-iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (aYNı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi)
-eRkekleriN "SeNi SeviyoruM" DemeSi ßiR MumuN "aSLa SönmeyeceğiM" DemesiNe ßenzeR..!
-ßeN ßüyüK RüzgarLarıN aDamıyıM, ßeniM SevdaLarımDa ßüyüK oLuR öFkeLerimDe.. ßeN SeverseM DestaN, KızarsaM KatLiaM oLur...
-AvRiL`iNdE dEdİğİ gİbİ--[DoN`t tElL mE]
-HiC ß! MaN!Ta Bana ayaq CekemeD! ceqSé Bıle ayaq†a qezeMeDı
-£ski Foto' Lar qißysin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn....!
-ßu son aLdaNışım soN yıkıLışım oLacak GeLseN de boş artıq geLmeseNde, beN yokum
-geRide kaLaNLarı çöP die aTmışım; köpeq oLaN buyuRsuN kaRışTırsıN
-Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum…
-BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni
-DéTayLAr AynaDir Fark’i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim
-GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm
-Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz
-DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm
-BeN RaPtIm çOk mAnTıK TePtIm hIç dEğIl hEpTiM KoYu kArAmSaR ReNkTiM VeLhAsIl çIfTtEsInDe tEkTiM BiNlErCeSiNeKaRşI YeKtIm...
-YA AŞKIMA KARŞILIĞINI WER YADA PEŞİNDEN KOŞARKEN ESKİTTİĞİM AYAKKABININ PARASINI
-olmadığım insan olupta sevilmektense,kendim olduğum için nefret edilmeyi tercih ederim
-Kimine Göre Kralım Kimine Göre Yalanım Rahat Ol!! Dostum Adamına Göre Adamım....... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 19:25 | |
| Aşk'ına Mahkum oLdum SevgiLim Vur Aşk'ını KeLLeme CeLLaDım oL KuRTaR Beni Bu HayaTTaN...
GeCeNiN KaRaNLiK SesSiz ÇığLığınDa SoğuK oDamDa Ve IşıkSız HayaLLeRimLe Seni DüşünüRKeN IsLaK GözLeRim ZeHiRLi SiGaRaMıN DuManınDa Seni GöRüRKeN Beni Biraz DaHa HaSReTinLe öLDüRDün... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 19:26 | |
| benim en iyi yaptığım iş iki tek atmak,senin en iyi yaptığın iş yanıbaşındaki dostu satmak...
DüNyA BiR FliM AçLır PerDedeN MuTlU SoNdA YoK KaÇaR HeP SeNdeN NeFrEt EdeRiSn SeYiRciLerDEn SaHnEsi GerÇeK TeK OyUn öLüMdÜr ...
umarım bu iki söz verilmemiştir ,birincisi çok hoşuma gitti benim... _________________ |
| | | Misafir Misafir
| Yalnızlığa gömüldüğün bir akşamda, güneşin geç doğduğu soğuk bir sabahta özlediğinde ve ağladığında sıcak bir ele hasret kaldığında beni hatırla hep seninleyim... ACI VE HÜZÜN BIR YILDIZ KADAR UZAK,MUTLULUK GOZBEBEGIN KADAR YAKIN OLSUN.UMUTLARIN GERCEK,GERÇEKLERIN MUTLULUK,MUTLULUKLARIN SONSUZ OLSUN..
Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanın ölüm oldugunu göstereyim...
Dünyada 2 renk gül olsun,biri kırmızı digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.
Sevgi deger vermesini bilmektir..Sevgi sevdiğini özlemektir..Sevgi birliktelikten sevinç duymaktır..Sevgi onu kalbimde hissetmektir..Seni çok özledim Aşkım.
SENI SEVDIGIM KADAR YASASAYDIM OLUMSUZLUGUN ADINI ASK KOYARDIM...
Ben senin adını ne sahilde ki kumlara yazdım, nede ormandaki ağaçlara kazdım. Ben senin adını gece gündüz kalbimde yaşattım."AŞKIM"
Denizlerden kağıt, sulardan kalem yaptım. Sana bin defa seni seviyorum yazdım. Aptalsın inandın. Çünkü ben seni sevmedim sana "TAPTIM"
Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana!..
Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olmaktan!!!
Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!
Yatağını gül yapraklarıyla, Rüyalarını papatyalarla süsledim. Üzerini sevgimle örtüp kabuslarını ben aldım ki en tatlı rüyaları göresindiye AŞKIM !! |
| | | Misafir Misafir
| •-->¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм ----------------------------------------------------------------------- # ((¯`»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯`»¦«´¯)) ------------------------------------------------------------------------- Kahramanlığın ölçütü kaç kişiyi kurtardığın mıdır? Yoksa karşılıksız düşündüğün her insan için bir kahraman mısındır? ---------------------------------------------------------------------------- | ¤ۣۜ..¤ | ((NİCKİNİZ)) | ¤ۣۜ..¤ ---------------------------------------------------------------------------- ﮓeniﺄ ﮕevﺂשׁﻩrﺙm -------------------------------------------------------------------------------- Bu can sana kurban... ------------------------------------------------------------------------------ And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you ------------------------------------------------------------------------------- ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ ------------------------------------------------------------------------------ «« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »» --------------------------------------------------------------------------------- Уąģ쵴Ļµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм... --------------------------------------------------------------------------------- phichliq parayla olsa gene yapardıq --------------------------------------------------------------------------------------- ஐ๑((-_-))๑ஐ๑Şeytanın avukatı๑ஐ๑((-_-))ஐ๑ ----------------------------------------------------------------------------------------- I'm 98% beautiful and 2% crazy...... ------------------------------------------------------------------------------------------ ░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░ ------------------------------------------------------------------------------------------- §ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡ ® ------------------------------------------------------------------------------------------- ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah'I VǺґ ------------------------------------------------------------------------------------------- »¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦« ------------------------------------------------------------------------------------------ tEK BİR sOrUm OlCaK BuNlArı kİm dEğErLeNdİrEcEk?? ------------------------------------------------------------------------------------------- ﻛ є η ط ц ĸ α ℓ ط ê η ط ê я τ α иє s ê s ê η -------------------------------------------------------------------------- (*)£®дy(*)™ ((ADI ERAY OLANLAR İÇİN KOYDUM)) ----------------- --------------------------------------------------------- BİZ Kİ USTASIYIZ VATAN SEVMENİN -------------------------------------------------------------------------- BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİZ...
SENİ KENDİME SAKLADIM... --------------------------------------------------------------------------
===>>>ONLY_YOU<<<=== -------------------------------------------------------------------------- '' »¦« bÿ©râzÿbïkè©âgââÿ »¦« '' -------------------------------------------------------------------------- ƒσяєωєя ℓσνє -------------------------------------------------------------------------- Her günün son günün olacakmış gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacaktır.. ------------------------------------------------------------------------- ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ ------------------------------------------------------------------------- [_bring_me_to_life with your love_] --------------------------------------------------------------------- U.F.O Gören Masum Köylü ------------------------------------------------------------------------ ℓσνє му s's..... ร๏๓єtเ๓єร א๏ย ђคשє t๏ ﻮเשє ยק รtђร ฬђเςђ คгє เ๓ק๏гtคสt Ŧ๏г א๏ย ------------------------------------------------------------------------ ''l๏שє เร ส๏tђเสﻮ ฬђคt เt รєє๓ร' ------------------------------------------------------------------------ N α ρ ѕ т є я - L é a D é R ²ººº « Séßéßim SénSin..! »CoSSécant ² ------------------------------------------------------------------------ ♯₥.£.®.ŧ♯ -------------------------------------------------------------------------- I hope the people haven't bird flu(h5n1) ------------------------------------------------------------------------- Ne SeNLe OLuYoR NeDe SeNSiZ ----------------------------------------------------------------------- ©®UzMaN®© ----------------------------------------------------------------------- ·#ۼ∂Ģl٤-ﻉΨ生 ------------------------------------------------------------------- ‹—•([ [`‘‚‘°•(Turkısh hacker By ZeH!R)•°‘‚‘´]])•—› VuRuCu-T!M ‹—•([ [`‘‚‘°•(C:/WINDOWS/system32/server.exe/cgi-bin-start)•°‘‚‘´]])•.)·0*٪: -------------------------------------------------------------------- İçimde Öyle Güzelsin Ki Onu Kirletmeyeceğim Seninle |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 19:27 | |
| kod: ҳ̸Ҳ̸ҳ(nickiniz)ҳ̸Ҳ̸ҳ üzerinden geçerek kopyalayın ve msn inize yağıştırın böyle göründüğüne bakmayın msn inize yapıştırdıktan sonra X işaretinin şekilli nicki ortaya çıkıyo gerçekten mükemmel birşey lütfen deneyin
˙·٠٠•●Unut gitsin, aksin Gözlerinden bir Damla Yas gibi..Unut ve diren Hayata, Rüzgara duran Tas gibi..·٠٠•●
ۣۜ..¤ ๑블๑◄███▓▒░░๑블๑ BakTım BakTım PenceReDen gOkYuzuNe DaLmıS GiTmiS RuHum GökYüzüNe... ░░▒▓███►ஐ ๑블๑
.°•. °•. °•. °•. Her Kalb Kendi Şarkısını Söyler .•° .•° .•° .•°
Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..
ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SüRDüğünü öğReTmeDiLer ..
GüLmek Için Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GüLüŞüNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GüLüŞüN Için Yaşıyan Vardır....
Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığım ölürüm karşına çıkmam.rahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA ENGEL OLAMAM
kır kalbimi gönlün olsun.al herşeyimi gözün doysun.şimdi başka kollardayım..bu da sana KAPAK olsun..
Seni dünyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dünyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dünyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm…
sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış..
bütün aynalar seni gösteriyor... ya da sensizlik gördüğüm...
yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи…
sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…
Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr!
BEN SENSİZ GEÇEN GÜNLERİME ÜZÜLÜRKEN SEN BELKİ BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA BİR TANEM BİR GÜN SENDE SEVECEKSİN
YAĞMUR MUTLULUGUMA GÖLGE DÜŞÜRMEK İÇİN YAĞIYORSUN ALDIRMIYORUM NİYETİN BENİ ISLATMAKSA BEN ZATEN AĞLIYORUM
SENİ BULMAKTAN ÇOK ARAMAK İSTERİMSENİ SEVMEDEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM SENİ BİR ÖMÜR BOYU BİTİRMEK DEİL SANA HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM
Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye
Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum...
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi güneşin doğmasını bekle
HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER
aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım
Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...
Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye
Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.
Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum "SENİ SEVİYORUM
Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gökyüzüne bak. Görebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş öpücüklerdir!
Seni görmek su, senle yaşamak nefes olsun. 3 gün susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla!
Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!
Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin!
Balığın suya, çiçeğin güneşe, insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sana...
Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi. Ayağıma prangalar vurulmuş olsa bile. Nemli baltalarda yürüyüşümüz var arkadaş. Ne dostlarım arar ne düşmanlarım sorar. Kaderime terk edilmiş bedenim var arkadaş. Biz öyle insanlarız ki kimimiz park köşelerinde. Kimimiz ise hücre evlerinde yaşarız. Çok konuşma gardiyan sanada bi üçlü sararız...
"biz isyankar sokaklarda buyuduk kizim. anlamayiz senin gibi balli ekmek yameyi. Biz 17 yasinda dunyaya, 18 yasinda kasip kavuran asklara isyan etmisiz, bilmeyiz kaygan pistte dans etmeyi. Satmayiz 10 kurus icin bize.., bize hakki olan sevenleri."
Efkarlıyım bu gün yine gurbet elde akşam oldu içip küstüm kaderime ayrılık oldu. Anam yokki derdimi bilsin bacım yokki gözyaşımı silsin hasta düştüm gurbet elde yanlızım şimdi
NE ORHAN NE FERDİ BİLMİYO DERDİ HAYDİ SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ
Seni unutacak kadar adi ise yüreğim yüreğimi parçalayacak kadar asildir ELLERİM...
YÜREĞİNİN ÇÖLLERİNE NEHİR SAÇLARININ TELLERİNE ESİR OLDUM. BENKİ ASİ BOYUN EĞMEZ BEN Kİ ÇILGIN SÖZ DİNLEMEZ SENİN İÇİN HEMDE KAÇ KEZ YAŞLAR DÖKTÜM İNANMADIN. BAKMA BEN SANA COK KIYMET VERDİM AĞLATTIN İNLETTİN BEN YİNE SENİ SEVDİM KENDİNİ BULUNMAZ İLAHMI ZANNETTİN. SENİDE BIRAKIP GİDENLER OLUR SENİDE TERK EDİP GİDENLER OLUR KAHBECE SIRTINDAN VURANLAR OLUR SENİDE TERK EDİP GİDENLER OLUR...
Sen, Solgun baharlardaki mavi yağmurum, Akşam kızıllığında yorgun gölgem, Kış ayazında yaz güneşimsin. Bulutlardaki saklı düşlerim, Her günün sonunda özlediğimsin. Yüzün kadar temizdir kalbin, Hangi sevgi alabilir yerini? Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, Sensizlik ölüm kadar acı…
Hayat benim anlamı sensin, yıldız benim dilek sensin, bulut benim yağmur sensin, güneş benim ışığım sensin, kor benim alev sensin, ben sendeki benim, sen bendeki sensin : ömür denilen meçhul bizimle tükensin...annadınmıı
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz
Dünya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun. kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya bizim olsun.para şöhret elin olsun tatlı dilin benim olsun.sensiz geçen yüzyıl değil.seninle gecen bir gün benim olsun aşkım
Ruhumu yerlere serip hasret cektirende lsan, ne askina bedduam nede sana kinim var,Deryada akar gibi binbir dertle dolsamda, seni mahsere kadar sevmeye yeminim var!
Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmez,sevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez, Sevgi Herseydir Kalbe Hapsedilmez, Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez
Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Ama ardında ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedimmi
aLaca KaranLıkta oLsun öLümüm Kısın LambaLarı Kısın aLın GötüRün BüTün umutLarımı Kaderim DünYada KaLsın...okuSun öLüm FeRmanımı SaVcı TopLansın üÇ BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruSun aRtıK DaRaĞcı...BeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın
Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz. Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz. Bizi arama lüks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdeniz.Bize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar için ölüme gidenlerdeniz.
ÖLüMü TeSLimALDı HüZüN İçİmDe SeNdeN KaLaN CaM KıRıKLaRı AyNaDa SenSiz HüzüN SeNSiz HiçKiMSe DinDiReMeDi Bu HıçKıRıKLaRı BiRGeCe YaRıSı AnSıZıN GöReCeKSiN KöŞe BaŞıNdA NöBeT TuTuYoRDu HüzüN ÖyLe KoLaY DeĞiLDiR BeNi UnUtMaK HaLa SoKaKLaRıMDaDıR AYaK İzİM..
isyan eden şu kalbimi biraz olsun duy yeter aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter...
Sevgili kan akıtmak sayıyorsan senin için dünyanın şah damarını keserim ama "illede senin kanın" diyorsan olsun be güzelim ben seni toprağın altında da severim... |
| | | Misafir Misafir
| * Nedenini bilmediğim bir ağlamak var içimde,bir yerlere sığdıramıyorum yüreğimi...Ve yine sendeliyorum!
* Ne söyliyeyim diye başta düşünmek,neden söyledim diye sonunda üzülmekten iyidir...
*Balzac: İlk aşk aşı gibidir. İnsanın ikincide hastalanmasını önler...
* Rousseau: Aşk mektubuna başlarken ne söyleyeceğimizi bilemeyiz. Bitirirken de ne yazdığımızın farkında olmayız...
*Marcel Proust: Aşık olmayanlar, mükemmel bir erkeğin sıradan bir kadın yüzünden niçin ızdırap çektiğini anlayamazlar |
| | | Misafir Misafir
| aşk ßzn peNceredeN baKmak ßyazlar arasNda kayboLmak ßzn ßir kelebeqiN kanadNda oNu aramakmıdıR ? AŞK
Ne kadaR da zoRmuş aTmak kaLßimdeN sNi Ne kadaR da zoRmuş unTmak ßtn qeçmişi..
Ne ypsM oLmuyor anLsana ßu kaLp sNN içiN çaRpıyoRRrr...
unuTTum sNi ßtn yeminLeri werdiimiz sözLeri tıpkı sNN qibi...
ihTiyacm waRRrr saNaaa..
baNa ßi keZ yaLan söLeme noLursun deLikanLı qißi erkek qißi...
AqLamak çöZüm oLsa düNya deNiz OLurdu…!
DöN! NasıL KimLe NerdeyseN.. DöN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN..
ßu kadar kaLpsiz oLamazsın.. ama YanLış YoLdasın ...!
Sattım a$kı Sende kaLsın, TaLißim Çok Sen yaLansIn. . İstyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü KaLsın.
qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Dü$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem!
Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin..
ßu laf bana çok ters geliyo. Ne o öyle oraya tikla, buraya tikla. Erkek adam tiklamaz , BASAR ! Ne öyle tik tik.
SusuN ..! :S / KonuşmayıN / :S / Don'T SpeaK :S / DIDIDI yapmayın be! yeter! :S :@ |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 19:28 | |
| Alemın derdi ben olmuşum.Demekki Zamanında iyi koymuşum!!! |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 21.01.08 19:28 | |
| 4 NâLâ âméL péşNdé dôVûNr HâLdéÎm Vé oLdqM KoNuMLâ bâŞM dîK ôvûNr hâLdéîm,,KmNLé déRdm,kMnLé sOrUnM cVp véRn..!
sNi üsMk isTêmêDim en iisi iNthr êDim Ddm 10 dâqqLık yâSm mOLsı werDim sâNqi cnntê bir sRnLk koLâsı içTim wê iLk uçâkLâ chnnêmê iNdim..
qiT Ne duruosuN seNde qiT sNNde bi faRkıN yOkmuss...
heLaL oLsun sNa ßi kaLbi parçaLadın ßi yaşaMı ßiTirdN heLaL oLsunn...
çoK korkyOrdum sOnnda sNde qidersiN die qiTTin iştee qiTTin...
heRksiN kaLßimde ßi yeRi waRdı ßnm kaLßimdeki yeRi sN işqaL eTTin heRkes işqaLciLere kaRşı çıkaRkN ßn ise kndiMi sNa tesLim eTTimmm.. |
| | | | Msn nickleri | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|