| http://www.alemegel.net |
|
| Msn nickleri | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 18:45 | |
| ÇoK FaRK VaR ßeN-$eN-O RaP FaRKı VaR $eN-ßeN-O GüÇ FaRKı VaR $eN O !S!M FaRKı VaR ßeN !!.. ..!!
вηα ηє к∂я ѕυяєя α¢вα ∂ιє ѕямα ѕηα ηαѕℓ αηℓтαвℓям σℓєηє к∂я ∂є∂м уα вσ$νєя ѕηı σℓ∂ктη ѕηяα∂α ѕνєвℓям
Durumum Çevrim içi...Beynim Meşgul...Ruhum Hemen Döncek...Aklım Dışarıda...Elim Telefonda...Kalbim çevrim dışı...
. ҳ̸Ҳ̸ҳ || ßeN HaYaTı CeVrIm Dı$ı Ya$ıoRuM HaYat ßeNi £nGeLlese NoLuR || ҳ̸Ҳ̸ҳ
вιzι вσℓмк ιѕтуη ναя вzι вσℓєвıℓ¢к уσк вzι gσммк ιѕтуη νяѕα вυ ıмкѕηѕız уѕαѕıη вαяıѕ уαѕѕη σzgяℓк ѕιz вσѕνєяıη яαρмıкı ѕяυηυηυz..
öℓüмη öηüηє gєçмк σℓмαz уσк ιѕуαη αη¢к вηα кαℓρ ∂уηмαz αη¢к ƒякıηα νямαк gякıякı нєянηgι вιя ѕυ¢ℓυ αяηмαz
вη ѕαηα мє¢вυям ∂ιzℓєяιη∂η σℓυşη вιя ѕякı ∂єıℓ вυ нıѕѕт ѕηı вgηισям αмα вıкмα σℓαѕıℓığıм тякıує∂кι i$ѕz σяαηη∂η укѕєк ..
мαнкυмѕυη уαρтığıη ѕυçα кαяşı ραямαкℓıкℓαяα кαçα νυяgυη αмα ѕєηιη ∂є ∂öηєкѕє яυнυη вяι вєηι ѕυѕтяѕη
KaNkA DuR BuRdA KaLbImI DeŞiYoLaR BeNi sEvDıGıMe pI$MaN EdEr oNlAr
^ ҳ̸Ҳ̸ҳяαρ∂є є∂єρ уσк кιм вιzι ιѕтєя αℓαуıηα ιѕуαη ιηα∂ıηα ƒυ¢к ßu$HhH . ^ ҳ̸Ҳ̸ҳ
[c=47]HaDi bZi bO$VeR OzNtI GnCtIk sErSrI De bNa bIz bNu sEcTk hKlI SzUmU AkLn aLmAyCk sN BnI DuRdR RaP DrMaYcK[/c]
Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ..!!!
^ ҳ̸Ҳ̸ҳ AyAGa dU$tUk G.T OldUk! bU sEFeR yEn!Ld!K ߀ KaNkY...!!!^ ҳ̸Ҳ̸ҳ
||......... aH ßµ Â$|{ σIÃh €¯|¯mëz ßeñ¡, ØÑuñ§a Um®|_|nd dêğÏI!.... ..........||
۰۪۪۫۫B۰۰۪۪۫۫I۪۫۰۰۪۪۫R۪۫۰۰۪۪۫۫T۰۰۪۪۫۫A۪۫۰۰۪۪۫۫N۪۫۰۰۪۪۫۫E۪۫۰۰۪۪۫۫M۪۫۰۰۪۪۫۫S۪۫۰۰۪۪۫I۪۫۰۰۪۪۫۫N
ßu track te SeVg!M PatLaR HePsi YaLan SeNi KaDeRiMe YaZmI$LaR ß! SeN ßİ! BeN G!ß! BuLDuN HeR ßiRi En KıYaK OyUnCuLaR
Son track bu sna kos bensız uzaga bana askım deme aynısı olmasn hayır ıstemem serefine serefsiz sana bu disstir..!!!!!!! |
| | | KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 18:48 | |
| | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 18:58 | |
| okuma o zmn zorla deil ya biz ekliyoruz | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 19:00 | |
| вıктıм вüѕвüтüη нєя şєу∂єη, ѕєηιη уüzüη∂єη, кαняєтѕιη..
Bende Anın Kalmasın Bu kalpte Yerin Öldü Zaten... Ben Yarınla Yaşayamam ki Fark etmez Gelme zaten..
ßir kişi tanıdm çok vefasız ve de artık sözLr anLmsz.. Kaybettn bni, bnde kendimi..Sna bndn SoN 1 söz: 'Kim Sevdi Seni ßnm Kdr?!'
Dilim Özgür Bugün Herkesi Kırabilirim Bana Hak Ver.. Ne Hissettiğimi Bulamadım Hala Bir Yanım 'Çek Git' Bir Yanım 'KaL' der ...
gözℓєяιмє çιz∂ıм ѕєηι...
Ah verin eLime de kırayım, cadının derisi kara eLini.. Seni gidi diLLeri fitne fücur kıyametin geLsn =)
ÖSS’ye hazırlanmak bisiklette gitmek gibidir, pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Hiçbir şey yıLdırmadı dünyayı doLaşırken. Tek bir yerde yoruLdum; a$k incitti ruhumu.
Tüm hataLar bnm, tüm yanLı$Lar bnm, tüm cezaLar bnm.. Sewgimizi tek ba$ıma tükettim.!!
Gözdn uzksa gönldn de uzak, eskidndi gidne yas tutmk!! Aşk dediğin ne ki hormanal tepki
Ne ara Ne de Sor ßundan Sonra, Sakın Çıkma ßir Daha Yoluma.. Seni siLdim, sni gömdüm içimde en kuytu KaranLığa.!!
Son günLerde pamuk prensesin gözü ya$Lı, Özrüm içimde pranga yemi$ zanLı.. Sanırım en son Karadeniz'de gemiLerim battı.!!
Sen geceyi bana beLa ettin, ben sensiz her şeye Lanet Ettim.!!!
Seviyorsan, buLutLara takıL qeL.. Yine Gidersin !?
Bu bir masaLdı.. Hep sen anlattın ! Çocuktum, İnandım..
Hala akLımda, adın... ßir dursan, bir dinLesen !! ßir dursana ah bir dinLensen.. Yakışmaz mı İstanßuL bize!?
Senin gülün için harcadığın zaman var ya, işte gülünü bu kadar önemli yapan şey odur. Saint Exupery
Ya gittikLerinden, ya wakitsizLikten.. ßir çarem oLmadı, sewdikLerimden.!!
Ne UnutabiLdim, Ne aLı$abiLdm.. ßöyLe geçior günLerim.. ßen o, gönLü geni$Lerden deiLm.!! |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 19:01 | |
| |
| | | KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| ben okumazsam kise yorum yapmaz | |
| | | Misafir Misafir
| ben bazı şekiller koymak istedim..
-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦-¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦-¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤- -¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦-¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦--¦-¤-¦ ©º°¨¨°º©o¸.•´||`•.¸¸.•´||`•.¸o ©º°¨¨°º©o¸.•´||`•.¸¸.•´||`•.¸o ©º°¨¨°º©o¸.•´||`•.¸¸.•´||`•.¸o ©º°¨¨°º©o¸.•´||`•.¸¸.•´||`•.¸o ©º°¨¨°º©o¸.•´||`•.¸¸.•´||`•.¸o ©º°¨¨°º©o¸.•´||`•.¸o©º°¨¨°º©o¸ .•´||`•.¸¸.•´||`•.¸o©º°¨¨°º©o¸ .•´||`•.¸¸.•´||`•.¸o©º°¨¨°º©o¸ .•´||`•.¸¸.•´||`•.¸o©º°¨¨°º©o¸ .•´||`•.¸¸.•´||`•.¸o©º°¨¨°º©o¸ .•´||`•.¸¸.•´||`•.¸o©º°¨¨°º©o¸ .•´||`•.¸o©º°¨¨°º©o¸.•´||`•.¸¸ .•´||`•.¸o©º°¨¨°º©o¸.•´||`•.¸¸ .•´||`•.¸o©º°¨¨°º©o¸.•´||`•.¸¸ .•´||`•.¸o©º°¨¨°º©o¸.•´||`•.¸¸ .•´||`•.¸o©º°¨¨°º©o¸.•´||`•.¸¸ .•´||`•.¸
@@((@) .•´¯`•.¸¸@.•´¯) (¯`'•.¸(¯`'•.¸ ¸.•'´¯)¸.•'´¯) (¯`'•.¸(¯`'•¸@.•'´¯)¸@'´¯) (_¸.•'´(_¸.•@ `'•.¸_)`'•.¸_) •´¯`•.¸¸@.• (¯.(¯`'•.@¸•'´ ¯)¸.•'´¯) (¯`'•.@¸(¯`'•¸@.•'´¯)¸.•'´¯) (_
¸@}->--`•.¸¸.•´¯`•.¸ @}->--`• ¸.•´¯`•.¸ @}->--`•.¸¸.•´¯`•.¸ .•´¯`•.¸@} ¸@}->--`•.¸¸.•´¯`•.¸ @}->--`• ¸.•´¯`•.¸ @}->--`•.¸¸.•´¯`•.¸ .•´¯`•.¸@} ¸@}->--`•.¸¸.•´¯`•.¸ @}->--`• ¸.•´¯`•.¸ @}->--`•.¸¸.•´¯`•.¸ .•´¯`•.¸@} *******¯`•.*¸*¸*.•´¯*`•.¸ •´*¯`•.**¯`•. *****o©º°¨¨°º©o*********¸*¸*.• ´¯*`•.¸•´*¯`•.**¯ ******o©º°¨¨°º©o*******`•.*¸*¸ *.•´¯*`•.¸•´*¯`•. *******o©º°¨¨°º©o******
¤º°`°º¤¤º°`°º¤¤º°`°º¤ ¤º°`°º¤¤º°`°º¤¤º°`°º¤ ¤º°`°º¤¤º°`°º¤¤º°`°º¤¤º°` °º¤¤º°`°º¤¤º°`°º¤¤º°`°º¤¤º°`°º¤¤º°`°º¤ ¤º°`°º¤¤º°`°º¤¤º°`°º¤ ¤º°`°º¤¤º°`°º¤¤º°`°º¤¤º°` °º¤¤º°`°º¤¤º°`°º¤
»©« »©« »©«»©« »©« »©« »©« »©«»©« »©« »©« »©« »©«»©« »©« »©« »©« »©«»©« »©« »©« »©« »©«»©« »©« »©« »©« »©«»©« »©« »©« »©« »©«»©« »©« »©« »©« »©«»©« »©«
¤º²°` ¯`°²º¤æ=¬«.,¸_- -_¸,.»¬=椺²°` ¯`°²º¤æ=¬«.,¸_--_¸,.»¬=椺²°` ¯`°²º¤æ=¬«.,¸ 椺²°` ¯`°²º¤æ=¬«.,¸_ -_¸,.»¬=椺²°` ¯`°²º¤æ=¬«.,¸_ -_¸,.»¬=椺²°` ¯`°²º¤æ=¬«., 椺²°` ¯`°²º¤æ=¬«.,¸___ 椺²°` ¯`°²º¤æ=¬«__
@)))--))--)----- @)))--))--)----- @)))--))--)-----
.•¨`*:•. LOVE.•¨`*:•. .•¨`*:•.*¨`*:•. .•¨`*:•..•¨`*:•. LOVE.•¨`*:•. .•¨`*:•. .•¨`*:•.*¨`*:•. .•¨`*:•..•¨`*:•. .•¨`*:•. .LOVE•¨`*:•. .•¨`*:•.*¨`*:•. .•¨`*:•..•¨`*:•. .•¨`*:•. ..•¨`*:•. LOVE•¨`*:•.*¨`*:•. .•¨`*:•..•¨`*:•. .•¨`*:•. .•LOVE:*¨`*:•. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 19:02 | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 19:02 | |
| •-->¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм ----------------------------------------------------------------------- # ((¯`»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯`»¦«´¯)) ------------------------------------------------------------------------- Kahramanlığın ölçütü kaç kişiyi kurtardığın mıdır? Yoksa karşılıksız düşündüğün her insan için bir kahraman mısındır? ---------------------------------------------------------------------------- | ¤ۣۜ..¤ | ((NİCKİNİZ)) | ¤ۣۜ..¤ ---------------------------------------------------------------------------- ﮓeniﺄ ﮕevﺂשׁﻩrﺙm -------------------------------------------------------------------------------- Bu can sana kurban... ------------------------------------------------------------------------------ And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you ------------------------------------------------------------------------------- ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ ------------------------------------------------------------------------------ «« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »» --------------------------------------------------------------------------------- Уąģ쵴Ļµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм... --------------------------------------------------------------------------------- phichliq parayla olsa gene yapardıq --------------------------------------------------------------------------------------- ஐ๑((-_-))๑ஐ๑Şeytanın avukatı๑ஐ๑((-_-))ஐ๑ ----------------------------------------------------------------------------------------- I'm 98% beautiful and 2% crazy...... ------------------------------------------------------------------------------------------ ░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░ ------------------------------------------------------------------------------------------- §ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡ ® ------------------------------------------------------------------------------------------- ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah'I VǺґ ------------------------------------------------------------------------------------------- »¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦« ------------------------------------------------------------------------------------------ tEK BİR sOrUm OlCaK BuNlArı kİm dEğErLeNdİrEcEk?? ------------------------------------------------------------------------------------------- ﻛ є η ط ц ĸ α ℓ ط ê η ط ê я τ α иє s ê s ê η -------------------------------------------------------------------------- (*)£®дy(*)™ ----------------------------------------------------------------------
BİZ Kİ USTASIYIZ VATAN SEVMENİN -------------------------------------------------------------------------- BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİZ... -------------------------------------------------------------------------- SENİ KENDİME SAKLADIM... --------------------------------------------------------------------------===>>>ONLY_YOU<<<===
-------------------------------------------------------------------------- '' »¦« bÿ©râzÿbïkè©âgââÿ »¦« '' -------------------------------------------------------------------------- ƒσяєωєя ℓσνє -------------------------------------------------------------------------- Her günün son günün olacakmış gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacaktır.. ------------------------------------------------------------------------- ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ ------------------------------------------------------------------------- [_bring_me_to_life with your love_] --------------------------------------------------------------------- U.F.O Gören Masum Köylü ------------------------------------------------------------------------ ℓσνє му s's..... ร๏๓єtเ๓єร א๏ย ђคשє t๏ ﻮเשє ยק รtђร ฬђเςђ คгє เ๓ק๏гtคสt Ŧ๏г א๏ย ------------------------------------------------------------------------ ''l๏שє เร ส๏tђเสﻮ ฬђคt เt รєє๓ร' ------------------------------------------------------------------------ N α ρ ѕ т є я - L é a D é R ²ººº « Séßéßim SénSin..! »CoSSécant ² ------------------------------------------------------------------------ ♯₥.£.®.ŧ♯ -------------------------------------------------------------------------- I hope the people haven't bird flu(h5n1) ------------------------------------------------------------------------- Ne SeNLe OLuYoR NeDe SeNSiZ ----------------------------------------------------------------------- ©®UzMaN®© ----------------------------------------------------------------------- ·#ۼ∂Ģl٤-ﻉΨ生 Yorum size kalmış....Beğenirseniz dewamı gelicektir. (Daha önce verildiyse şimdiden özür dilerim.)
*Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum....
*Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..
*İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur.
*Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile Düğün Gelir Bana!!! Sensizlikten Çok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Önce ALLAH Sonra Sen Benim İçin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!!
*Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!
*Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!
*Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..
*Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba)
*ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SüRDüğünü öğReTmeDiLer
*BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN ÖLÜM OLDUĞUNU BİLSEYDİM, AZRAİLİN GELMESİNİ BEKLEMEZDİM
*BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....
*Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında...
*Hayatta üc seyi sevdim: Seni; Kalbimi; Ümit etmeyi... Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...
*GüLmek Için Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GüLüŞüNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GüLüŞüN Için Yaşıyan Vardır....
*Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığım ölürüm karşına çıkmam.rahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA ENGEL OLAMAM.. °«[Cã§ãÑøvã]»° /\¯ ®øMëø ¯ /\ { §@Ñ@L ßø¥ } ¯`° ¢åPkIÑ° `¯ { D£vÎL } [[[ ®øßiÑ ]-[øøD ]]] ¯°²¤ m¥§t£®¥ ¤²°¯ [[[ åñGëL]]] Rë@LL¥ LøVë °±° Lµ¢K& °±° {{{ Gë¢ë Kµ§µ }}} ± A§L@ñ ¥ü®ëK£î ± ¯°¯ `§T@® W@®§` _°_ ¯°²¤ ]-[îPî ØñLîÑ€ ¤²°¯ { PL⥠± ßØ& } [[[ ¤ TîîK¥ ¤ ]]] RøÑ@LDø ° 9 ° ¯°²¤ Më®MåîD ¤²°¯ L@Cø§Të___® ÑîKë___® {{{ €ÑtëL }}} Dëãt]-[ WøM@ñ / ßø¥ ¯°²¤ PøKëMøÑ ¤²°¯ °-_-WøLF-_-° ±± M€®¢ëDë§ ±± °°°Fø®€v€R LøVë°°° ¯°²¤ DëLî ¥ü®ëK ¤²°¯ [[[ MëMøLî ]]] ¤°± ¢®@Z¥ ±°¤ °°° §îRîÑë °°° ¤¤DîåB£Ø¤¤ °°°F€ñ€rßâ]-[¢£°°° ~~߀§îKTâ§~~ ««Gå£åTå§åR奻» «W€bM@§Të®» ¥åKı§ıK£ı P®ëѧ ]-[øø£îGåÑ M€T壣îCå :::]-[µñTë®::: °°§]-[åDøW°° «««DåMî€Ñ»»» Pø££îC€ ²°°¹ ¯`°D®åCµ£Ã°`¯ «±°::R€î§::°±» §åVåG€°Gå®DëÑ §Cø®PîØñ§ *´¯`*ßøZKµ®T*´¯`* ««£ôV€®»» -¬=©ÄÑåVã®=¬- ¦¦¦-}-{øKkÃßãZ-¦¦¦ ±±«[Pâ£&Ä¢Ø]»±± ´¯`§µPë®M€ñ´¯` ´¯`§µPë®G´¯` ¯`°²¤ßÄTmëѤ²°`¯ ¦~° Pî§KøpÂT °~¦ *´¯`*©Ä§µ§*´¯`* 椺{Gµ€§T}°²ºæ ¯`*Gµë§§*´¯ *=¤º°GëZgîÑ°º¤=* ~^~[ßô©ëK]~^~ (¯`'·.«P£å&€®».·'´¯) ¯`'·.Fë®®ãRî.·'´¯ ¯`°¤º²«Pø®$]-[뻤º¯ ®~~ßµ®§â²ººº~~® «»Mµ®å']['«» ßê$îKTâ$ Çâ®$ *´¯`*ÂpØ££ø*´¯`* ~}-{âîM ®ëVîVø~ «U|_']['®Ä¯Ã§£åÑ» ']['øMm& ¯ }-{î£FîGëR DøÑñà Kå®ÃÑ ®ÃLp}-{...LâµRëÑ «{ÑîghT Rîdë®» «···ºFI2èéDøMº···» !!^\!!@Liéñ!!/^!! #^^prøÚd³GÏ®£° ''DéVi£ of ¥Oú® héå®'' {{ UncONscıOUS }} ~W¥¢£€ff~ v~ÃfRåiD ¤f L¤\/é~ 7']['h }-{øµ§ë ']['â®Kã]\[ Mµ§']['@Fâ §â]\[å£ Dا'][' GôK}-{å]\[ Â}-{m€'][' €ß®µ Få']['m ¥$€ °M€£']['ëM° °²¤PîÑâR¤²° ±Di)_ëK± ç)_ı ««GíZëM»» [[[µZÄ&£ı]]] C£µBbë® ¬=椺²°`JíGø£ô`°²º¤æ=¬- Díë§È)_ ']['®íBµ]\[ ¢Ø©µgµ Dâ£Gı¢ D®âgØÑ G£âd¥â']['ö® ']['ë®Mi]\[ª']['ôR §âVâ$¢ı §ëMpÃ']['îK ®ØmÃñ']['ík Ù']['âÑgé Kâ®íZmÃ']['íK §ø§&ë']['íK *´¯`*KôKô]\[å*´¯`*
~~((-_-))~~_¯¯\_/¯¯_ (( C £ L A L )) _¯¯\_/¯¯_ |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 19:03 | |
| Kalpli Nickler
♥ Seni Sevdiğimi Düşündükçe Ölmeyi Diliyorum Tanrıdan... Her Seferinde Kalbim Başka Bir İsyan Çıkarıyor... Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Söker Ayaklarımla Çiğnerdim... Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Söküp Çiğneye Bilmek... Yapabildiğim Tek Şey Seni Sevebilmek..
♥
♥ Birgün Hayatın Bütün Güzelliklerinden Vazgeçip Ölüme Sessiz Sedasız Gitmek İstersen Yanıma Gel. Yanıma Gel ki; Sana Sensiz Yaşamanın, Sensiz Olmanın Ölüm Olduğunu Göstereyim.
♥ Benim Kalbimi Kırmak Suya Yazı Yazmak Kadar, Gönlümü Almak İse Güneşe Dokunmak Kadar Zordur. Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Şimdi Güneşin Batmasını Bekle.
♥ Gül Bahçesinde Geçsede Ömrüm, İnan Senin Üstüne Gül Koklamam Gülüm, Seni Koklamak Olsada Ölüm, İnan Uğrunda Ölmeye Değer Be Gülüm.
♥ Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Güzel Gözlerinin Hasretindendir.
♥ Seni Yıldızlar Kadar Çok Seviyorum. Onlar Kadar Parlak ve Onlar Kadar Yakınsın Bana, Tek Fark Onlar Milyonlarca Sen Birtanesin.
♥ Rüyaların En Güzelini Görürken Tanrının Seni Koruması İçin Gönderdiği Meleklerin Kanatları Öyle Büyük Olsun ki En Masum Anında Bile Sana Kimseler Zarar Veremesin
♥ Gözlerin Nehir, Kirpiklerin Köprü Olsun. Ben Tam Üzerinden Geçerken İpler Kopsun, Düştüğüm O Yer Dudakların Olsun.
♥ Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum..
♥ Dünyanın dört bir yanında dostlarım var dostlar ki bir kerecik selamımı almamışlar bir kerecik selamlarını almamışım ve yine dünyanın dört bir yanında düşmanlarım var düşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım..
♥ Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim...
♥ Gerçek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna göre,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir.
♥ Bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkür ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun için!!
♥ Seni sevmek acıların en büyüğü olsa gerek,seni düşünürken gözyaşı dökmek yaşanabilecek en büyük sevinç demek.
♥ Bir serçeydim sürüden ayrılmış, gökyüzünde kaybolmuş, o ise bir kartalmış avlanmaya çıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş ♥ Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak kadar takımdır...
♥ Hissizler, Hareketsizler yol alamazlar, Uyuyanlar hedefe ulaşamazlar, hele azmini iradesini yitirenler asla uzun zaman ayakta kalamazlar.
♥ Kristalin bedelini göze almayan,onunla oynamasın
♥ Ne zaman gelirsen gel,başıma taç olursun. Sen benim eski değil , eskimeyen DOSTUMSUN...
♥ Ya Sözlerin Aklımda, Ya Da Aklım Adında, Ya Hayalin Karşımda, Ya Da Sesin Kulağımda, Ya Ben Çıldırıyorum, Ya da Çok Özlüyorum, Ya Özlemek Çok Güzel, Yada Özlenen Çok ÖZEL...
♥ Sözlerin büyük, yüreğin küçük! Hataların yanlışların çok,doğruların yok! Bir şeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsun..Kendine göre şanslı, bana göreyse zavallısın!
♥ İçinde öyle bir umut taşıki onu senden kimse alamasın.gözlerin hep gülsün.onuda kalbinde öyle bir saklaki gerçekten isteyen bulsun.
♥ Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz.. Unutma gülüm sevmek daima beraber olmak değildir, sen yokken bile seninle olabilmektir..
♥ Dertlerin kum tanesi kadar küçük, sevinçlerin nisan yağmurları kadar bol olsun ve öylesine mutlu ol ki gözünden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadakan olsun..
♥ Hoççakal Allah a emanet ol tabii ki Allahın varsa?Hoşçakal aşk sende kalsın sanmam ama işine yararsa?
♥ Ağlamak çocuklara, affetmek ise Allah a mahsus. Beni birgün aldatırsan çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem...
♥ Dünyanın en güzel şeyini sana vermek isterdim, Fakat seni sana nasıl verebilirim ki?
♥ Kalbinde yer yoksa Güzelim ! farketmez ben ayaktada giderim.
♥ O vefasız kalbin hissetmesede.. Sana bu şarkıyı dinleteceğim.. Bu aşkın uğruna ömrüm bitsede.. Sana sevmeyi öğreteceğim...
♥ Hayat bir şekilde elbet devam edecek birde içinde sen olsan işte o zaman her yer yeşerecek.
♥ Güneşi sevdiğini söylüyorsun güneş çıktığında perdeleri örtüyorsun.Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıktığında kapıları kapatıyorsun.Yağmuru sevdiğini söylüyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun.Korkuyorum çünkü beni sevdiğini söylüyorsun.
♥ Günahın özüyse seni sevmek cezam cehennem olsun
♥ Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim?
♥ Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.
♥ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim?
♥ Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.
♥ Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır
♥ Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi?
♥ Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın!..
♥ Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
♥ Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için?
♥ Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!
♥ Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun... Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun.
♥ Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları?
♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir.
♥ Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum. Ama bir şeyi bil ki seni çok seviyorum?
♥ Bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim için. Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum.
♥ Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem?
♥ Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin...
♥ Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin
♥ Doğan her günün sabahında, içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak..
♥ Ben sevdanın sokağında oturuyorum? Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum.
♥ Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan.
♥ Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim.
♥ Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten.
♥ Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa.
♥ Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir gün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim.
♥ Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım
♥ Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Geldiler mi?
♥ Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek iÇİN
♥ Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki...
♥ Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın.
♥ Bazı rüyalar diğerlerinden çok uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor
♥ Hasret kapımda nöbetler tutuyor. Sevgilim uzak bir şehirde gözlerim onu arıyor...
♥ Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni...
♥ En güzel yarınlar senin olsun, sen buna layıksın ömrün mutluluklarla dolsun. Eğer gün gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlım canın sağolsun.
♥ Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.
♥ Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.
♥ Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim.
♥ Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondur.
♥ Mutlu olmayı biliyorsan, sevmeyi bileceksin gerçekten seviyorsan, ömrünü vereceksin.
♥ Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an hiçbir şey seni sevmek gibi değil...
♥ Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim...
♥ Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim...
♥ Seni ben değil gözlerim seçti, onlar sevdi onlar beğendi. Sen benim değil onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın...
♥ Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryüzüne hiç güneş doğmazdı.
♥ Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an çünkü hiçbir şey seni sevmek gibi değil!
♥ Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım.
♥ Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi... Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice günlere birlikte olmak dileğiyle...
♥ Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi...
♥ Sevginin olduğu yerde mantık olmaz derler... Ne kadar doğru! Seni o kadar çok seviyorum ki aklım başımdan gitti... Birlikte daha nice sevgi dolu mutlu günlere sevgilim...
♥ Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi... Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha bir ****** oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer!
♥ Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin. |
| | | KRAL Admin
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 19:03 | |
| yaptık larınıza benden baska giren mi var san ki | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 19:04 | |
| Kral artık uğraşmıcm snnle dilvincm defam edelim biz dunya koca mekan acıması binlerce insan sokaklarda savunmasız bursa
dunya içinde bir alt küme sucun mechul gidersin güme
aglarım kimseler duymaz sesimi hakırırım yıldızlara ismini.
kac sokak var gördügümde agladım bilirmisin yanlızlıktan migdem bulanır geldesem gelirmisin
arabam yok ama sesimi kesmeyi bosuna esmeyin dönmesemde rapten vazgecmeyin
ask dedigin yalan olmam ona teslim.
gidersende geriye dönme dönersen de üstüne fazla bir sey giyme
tutamadıgı verdigim sözlerimi silmedim yaslı gözlerini | |
| | | KRAL Admin
| sana ugraş diyen mi var kızımmmmmm | |
| | | Misafir Misafir
| bende ya ne yazarsa hyazsın umursamıycam yok saycam onu |
| | | KRAL Admin
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 19:05 | |
| saysani z sanki ne olur coluk cocukla ugrasiyoruz yaaaaaaaa | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 19:06 | |
| msnde bana artislik yapma kanka , seni bilinç altında tedirgin ederim.
bana msn de numara yapma kankaaa bilgisayarını virüsle kıstırırım.
bana ayak yapma kanka, bak bilinç altında çekirdek yerim.
neden msn e geldiğin halde çevrimdışı pusuda bekliyorsun kanka ? seni çevrimdışı kıstırırım.
Msnde ifadelerimi görüyormüsün ? kendimi nasıl ifade ettiği idrak ediyormüsün ? bize gelsene...
(titreşimden sonra)Neden dün çevrimdışı oldun ?Neden beni sattın kanka ? bu matkapı görüyor müsün ?(duvara doğru dıııırrrrrrr...)
Bana neden pencerini kapattııın kanka ? yoksa benim ileti penceremi beğenmiyor müsün ?bende discovery yüklü olduğunü bilmiyor müsün ?Anladın sen anladın...
Webcamde arkandaki kimmm? yoksa beni aldatıyormüsün ? arkandakini tenhada kıstırırım.
plus yüklü msne nickimi matkapla yazsam bak tam süper olacak kanka...
Msn de yazıyı bıçakla yazsam tam super olacak kanka...
Sana msnde yazarkene bıçak elimde kalmış, gelsene bize... | |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 19:07 | |
| biraz şen biraz deliyim hoş görün ben liseliyim
*mart ayların çingenesi matematik derslerin işkencesi
*ben sanki zayıf almak için doğmuşum.
*kırk öğrenci bir olmuş bi öğretmeni kandıramamış
*benim havam karneyi alana kadar
*aşk çağlatır zayıf ağlatır.
*en faydalı ders boş geçen derstir en güzel günler tatil günleridir
*iki dersi çok severim biri müzik biri beden çünkü kızlar diyorlar ki ya pop ya top
*yıllarca dolmamışsa beynimizdeki ders hanesi neye yarar en deneyimli fen dershanesi
*senin için fizik bitmiş kimya okeye dönüyor farkında deilsin
*seviyorum seni boş dersleri tatili sevdiğim gibi | |
| | | KRAL Admin
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 19:08 | |
| bana mı gönderme yapiyosun | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 19:17 | |
| hadi pınarcım son hızla devam!=)
єу αşк!! нαzıяıм ѕση нαмℓєηι уαρ
Odam! Sanki kafes,firar etmiş nefes Her geceyi tabutlarda geçirmeyi bilmez herkes..!
---- Çektiğim Sıkıntılar Kadar Güçlüyüm----
\\\/// / _ _ \ (| (.) (.)|) _________.OOOo__()__oOOO._________ _I___I___I___I___I___I___I___I___I___I_ ___I___I___I___I___I___I___I___I___I___ _I___I___I___I___I___I___I___I___I___I_
kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar ! haDe BB :/
yaşaNmadan çözüLmeen sıR " benim "
UmRumdışı - Zıt (Y)
ßisde böLe qüseLim ya kaBuLLeniR ßuRda kaLırsIn yaDa aRqanI döneR yoL aLırsıN _________________ |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 25.01.08 12:43 | |
| αzяαiiLD℮й кσякмα..σ вiiя ℮мяii у℮яiiй℮ g℮тiiя℮η..
«((..göйüLLüм..))»
«|_iiçiiмD℮кii iiуiiLiiкL℮яiiмiiй D℮DiiкσDυѕυйυ уαραй ѕ℮утαйLαяιм_|»
ѕ℮νм℮Diiм ν℮DαLαяι. «’3
öйc℮D℮й $αнDαмαяιмDιй αтαяDιй..!!!
●ѕözL℮яiiй Dυмαй●
| |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 25.01.08 12:46 | |
| __[SuskunLuğumu kusMak istiYorum]__
Hani senden başka kimsenin hükmü yoktu?
Kulağını çınlatan bir kişiden mahrum kaldın, Yazık!
Aşkı Yazarken Bazen Ellerim Acıyor..Tıpkı Yüreğim Gibi..
"Beni baktığın yerde asılı tut...Yoksa düşerim..."
Bir anlık değil bir ömürlük!..
Senin gözlerine asilik bulaşmış...
Benim sözlerime bir cümle yapışıp kalmış
üRpetiCi bi kaSım qeceSiydi , kahroLaSı ..
qeL..ihtiyacım var sana ..
"yeti$"Ler anLamsiz
öLen bendim .. qiden SeN ..
Yüreğimin sende kaldığını Kapı çarptığında farkettim...... * * | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 25.01.08 22:31 | |
| (u)--[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]--(u)
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR!
Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim.
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin.
Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin.
Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa...)
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR!
×÷•.•´¯`•)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(•´¯`• .•÷
BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!!
Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir...
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...
BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...!
9 Ayak ucumda basladi sevgi... ...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin.
Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor..
Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM
Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce
Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim...
Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.
Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...
Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin.
(f)//*+*(*)_Gözler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f)
Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez.
Gül nedir ki solup gider. Gün nedir ki gelip gider. Ates nedir ki söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter...
ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BÜYÜK DAG BULAMADIM
GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn...
Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar
Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti
Sensizligi Gökteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!!
Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, Oda sana sevgisini söyleyemeyecek kadar GURUR
•?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> .... «« .!!•?•??•?• |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 25.01.08 22:31 | |
| Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum.Güneşim Desem Güneş Batıyor.Hayatım Desem Hayat Kısa.Gülüm Desem Oda Soluyor.Sana Canımmmm Demeliyim,Çünkü Bu CaN sENİnle YaşIyO...
Sen benim içimde kalan nefes,Anlatamadıgım duygularımsın
kavuşmak ölüm ise hasretin zulüm, elbet kavuşuruz bekle be gülüm, tek sana aittir kanayan şu gönlüm,ben yolumu çoktan çizdim, ya sen yada ölüm,aşkım
Sen dardaysan ben zordayım, sen ateşteysen ben kordayım, bir gün bu dünyadan göçüp gidersen, BiLKi SENDEN ÖNCE ORDAYIM
SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL...SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN...
BEN SENI SECTIM SEN BENIM ICIN YALAN DUNYADAKI TEK GERCEKSIN...
INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDILER,HEPSI GOKTEYDI AMA BEN SENI GUNESIM SECTIM VE BIR GUNES ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM.
SEN GOZUMDEKI BIR DAMLA YAS OLSAYDIN SENI KAYBETMEMEK ICIN HIC AGLAMAZDIM..
GUNUN 24 SAATI UYUDUGUM ICIN BANA DELI DIYORLAR AMA BU DELILER SUREKLI SENI RUYAMDA GORDUGUMU BILMIYORLAR...
GOZLERINDEN SUZULEN BIR DAMLA YAS OLMAK ISTERDIM. GOZLERINDEN DOGUP, YANAKLARINDAN SUZULUP, DUDAKLARINDA OLMEK ICIN...
SERT RUZGARLAR KARANLIK GECELERI SEVERMIS , AYNEN BENIM SENI SEVDIGIM GIBI...
HUZUNLERI KARLARA YAZDIM,GUNES CIKINCA ERISIN DIYE,SENI KALBIME YAZDIM ORADAN HIC SILINMEYESIN DIYE...
AŞKIMIZ ICIN KAN AKIT DERSEN DUNYANIN ATAR DAMARINI KESERIM ILLE DE SENIN KANIN DERSEN BEN SENI KARA TOPRAKTA DA SEVERIM...
En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar.
Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun
Biliyor musun, seni gökyüzündeki yıldızlara benzetiyorum. Ama tek farkın onlardan milyonlarca var. Ama sen bir tanesin.
Dün güllerle seni karşılaştırdım. Güller güzel ama sen daha güzelsin. Bütün vücudumu ateşlere at yansın. Ama sadece kalbim kalsın. Çünkü içinde sen varsın bir tanem.
Mutluluklar seninle olsun. Yanlızlıklar benimle... Git...Ama birgün aklına geleceğim!..
Hani gözler vardır ya sözleri anlatır, hani sözler vardır ya gözleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri geç anlaşılır; bir de aşk vardır ya seni anlatır...
Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır.
Seni yüz kişi seviyorsa bilki içlerinde ben de varım. Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim. Seni bir kişi seviyorsa o benim. Eğer seni hiçkimse sevmiyorsa bilki aşkından ölmüşümdür!
Bırakıp gittin beni..Seni unuttum sanma, zaman alışmayı öğretti belki ama unutmayı asla...
Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gözlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDİM ...
Bana '' Seni Seviyorum '' diye yalanda söylesen, bu yalanı dünyanın bütün gerceklerine değişmeye razıyım..
Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.
Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir. Ölürümde yalvarmam Aşkım Asaletimdir
Eger birgün gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cünkü kursunu beynimde....!!!
YAPRAKLAR DOKULUR,GULLER SOLABILIR,SENI HERKES UNUTABILIR,BEN ASLA!
sana gelemediğim gün,bilki öldüğüm gündür....!!!
akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime,varsın deli desinler,dünyalar benim olsun..
Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez.
Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter.
Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var.. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 25.01.08 22:32 | |
| 1- Netten 500 MB’lik bir dosya indirirken, bitmesine iki dakika kala elektrikler kesile de mosmor ol inşallah!
2- Chat yaparken kapı zilin çala!
3- Mause’ni kedi yesin!
4- İçtiğin çay klavyeye dökülsün!
5- Arama motorlarına giremeyesin!
6- Hitin düşsün, liste sonu ol!
7- Posta kutuna iki ay mail gelmesin!
8- Üç vakte kadar bağlantın kopsun inşallah!
9- Klavyenin sesli harf tuşları basamaz olsun da, sevgiline mektup yazamayasın!
10- Windowsun çöksün MSN, ıcq’un kopsun da ele güne muhtaç ol innnnşallah!
11- Kafana harddiskler kadar taş düşsün!
12- Kodlarını yanlış yazasın da web sayfası yapamayasın ya rabbim!
13- Askerliğini uzun dönem yapasın da, 15 ay nete bağlanamayasın!
14- 2 senedir yazmaya çalıştığın 500 sayfalık roman dosyana virüs girsin de, edebi hayatın bitsin!
15- bütün beddualarım tutsun da iflah olamayasın inşallah Gönderen EfSaNe zaman: 02:56 |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 25.01.08 22:32 | |
| anılcak bir 'adın'bile yok
2- ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!
3- » DÜşman keLİMEsiNİN aNlaMINı ArkadaŞ SıfaTıNı taŞİyanLarDAn ÖğREnDİm..!!!
4- Hayat denen şey dilimin ucunda!
5- Kimi zaman gülüp geçtiğin, kimi zaman batıp gittiğin sokakların çatısı yok.
6- Beklerken bütünleşmişim soğuk mermerin rengiyle meğer bu sokağın bir taşıymışım kaç yabancı basmış üstüme...sayamadım
7- Kal derken gitmeleri haykıramadım. Kapımın önündeyim,beklerim ben.. Zaten kalkmayı başaramadım
8- YAŞADIĞIM HİÇ BİR ŞEYDEN PİŞMAN DEĞİLİM, ÖFKEM YAŞAYAMADIKLARIMA
9- sil вαşтαи вαşlαмαк qεяεк вαzεи,нαчαтı sıfıяlαмαк..
10- уαğмυяℓυ ѕσкαкℓαя∂α нαуαтıмı αяıуσяυм
11- ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ
12- İmzaya gereq yok eskiler Bizi Tanır…
13- hyt ceheNneMmişthe Haberimiz yokhMu$
14- bИy yaИLı$ áИLá¥áИ heR$e¥dЭИ ИèfRèt èđioRuМ...
15- [NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİm...çÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas..!]
16- kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên?
17- kan kaybedio hayatım,can çekişio hayallerim.yasamak zor gelio artıq bana.nerde hata yaptım die düşünüorum
18- yüreinde kül olmuj iki hece olarak kalıjam artıqq
19- bitiorum her nfste..NE HALİM VARSA GÖRDÜM!!..çOq kOştum Çoq yoruLdm..Ve simdi bnde dştüm....
20- düşlerm başka..gercekler baskaaa..ama Umrumdada deiiiLL!
21- Anlatamadigim birseyler var , hep baska baharlara biraktigim ... Ucurumlari tam a$arken kırılıyor kanatlarim..
22- ***İYİ DOSTLAR BİRİKTİRDİMM HEPSİ AİLEM OLDU***
23- masallar gerçek deil nekadar hayal etsende..
24- istiklal boyunca gözünde yaşlar sadece arkasına bakmaktan korkar!!!
25- Deği$ir her$ey deği$ir daha oynanmadı son eL!
26- ஐ๑ ع١٥٧
27- hiç kimse görmesn tanımasın beni..bu gece çekemem boş muhabbetleri..dokunmayın bırakın kendi halime ..rüsgar nerden eserse hesap kitap yok bu gece
28- Hiç kimse için hayal kırıklığına uğramadım çünkü kimse için hayal kurmadım!
29- нαуαтıмα gιяєη нєякєѕ вι мυтℓυℓυк кαттı...кιмιℓєяι gєℓιякєη кιмιℓєяι gι∂єякєη..
30- "ỳapıℓαи ві çّoκ şєỳi αffєđєвiℓiriм αмα αffєττiğiм hiçві şєỳi μиμτмαм..."
31- bİzİm RaHaT eTtĞiMiZ yErDe KiMsE İsTiHaRaT EdEmEz...KeYfE dEğİl KrAlInA dEĞiL aLaYıNA gİdErRrR...
32- zamanla tanırsın insanLarı yiter hayaLerin birer birer gerçeği görüp nefreti tadarsın
33- Kaybetmediin şeyi aramassın ve ben asla kaybetmem..
34- CêkêmêyênLêrê AcârIm YoLumu.
35- Arkamdan konuşanların hepsi arkada takılmaya devam etsin!
36- ιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα уα ∂üşмαи.....уα нιç уσкмυşυм gιвι υиυтυя.....уα ∂α çıкмαм αкℓıи∂αи
37-ÖleN BenDiM giDeNse SenDiN…
38- anladımki dostluklar yalan, sen olamazsın bu canımı acıtan beni sırtımdan vuran |
| | | | Msn nickleri | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|