| Msn nickleri | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 23.01.08 14:04 | |
| Hiç bir kız erkeğe boyun eğmez...hiç bir erkek tek damla gözyaşına değmez!!!
Tüm Kaşarlar Eriyecekse Küresel Isınmaya Evet (H)
KayBoLsam... hiÇ oLsam... yada ... hiÇ oLmasam .. ?
çâkâllîk kôpêklîktêñ îyîdîr !
K.bkma sevqiLim GaLaTaSaRaY aşkı senden önCe geLir
ne 'yagmur dinler ne çamur dinler' ' severse gönülden sever bu alemde ANKARAGÜÇLÜLER'....
Ben izlerim seni yıldızlarla beraber ama sen kacarsın ...gözlerin bir imkansız bende bunun peşindeyim
ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ.*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ®*. ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ®™؟؟? | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 23.01.08 14:05 | |
| alısmısım yalnızlıga herks bnı yuzstu bıraktı nede olsa bu acımasz dunyada yapayalnz kaldm sevdıgım ınsn bıle bnı anlamdı
Things I Loved Before , Are Now For saLe..!
DIŞ GÖRÜNÜŞÜMLE ALGILAMA YÜREĞİMLE ALGILA TABİİ YÜREĞİNN VARSA(yüreği olmayan sevmek nedir bilmeyenler yazmasın bana) ...
(̅_̅_̅_̅_̅(̅_̅_YaLnıZLıĞı SiGaraYLa;SevgiYi RaKıYla;GeÇmİşİdE ÇekTiĞiM FaÇaLarLa ÖğReNdİm(̅_̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅(_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅(ڪے~ ~. | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 23.01.08 14:06 | |
| Bu msn ye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.
Huzur özür dilemeli, bana uğramadığı her gün için...
H erseyim S in(ÖMRÜM SENİ BEKLEMEKLE GEÇECEKSE VE ÖLÜM SENİ BEKLERKEN GELECEKSE BİLKİ SENİ ORDADA BEKLEYECEĞİM..)
' SuSmAk baZєη Eη bÜуÜk hAуKıяıŞtIя!
°•. °•. °•. °•°•. °•. °•. °•°•. °•. °•. °•°•. °•. °•. °• | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 23.01.08 22:19 | |
| bu SevDa kaLbiMe Bir G-e-C-e-k-o-N-d-u
Kendine iyi bak derler ve giderler bu bir veda değildir çoğu zaman !!!
кєη∂ιηє ιι вαк...ѕαηα вιşєу σℓмαѕıη...
SeN BeNiM OkuNMaMıS YüReĞiMe, YaZaMaDıĞıM SaTıRLaRıMDıN...
deniz yokken mavinin rengi neydi??
geceyi yaşarım doğmaz güneşim zamansız küllendi yanan ateşim.Maziyi ararım böyLe yaşanmaz Nerede Bitecek Benim Hayatım
^^вєвєкℓєяιη gözℓєяιуℓє ѕєνмιşтιм ѕєηι..^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 23.01.08 22:19 | |
| ey ıstanbul ! ne kaldı benden alacagın. onu benden aldın.. bır gunahkar yuzunden yalnız kaldım.. sokaklar bos sımdı o yokken yanımda.. ustu kalsın bırak.. alacagım yok senden
hayat parmaklarımın ucundan kayıp gitti.durduramadım. ugrastım.olmadı. ya ben acemiyim yada hayat çok tecrübeli.
·#·$#0080FF ॐ๑ ऐ ๋MeLancholy™| 0 rh - | ·$7 SoNbAhAr ·' - ·#·&·$4 Romantizmalara Hapsetme beni
...Birden Masal Oldugunu Unutmusum
ßen böyle ağlarken o mutlu, ben yapayanlızken o sevda dolu, tanrım sevmenin bedeli bumu?Ben o vefasızdan davacıyım.....!!
Gucunuz yetmedi mi ?! --- uzaklarda ... $$$$
şimdi başkette karlı sokaklar kaybolan yııların izini saklar biir tozlu plak gibi o hatırlar..
GİTTİN YÜREĞİM SENSİZ KALDI NEREYE BAKSAM YALNIZLIĞIN VARDI.
ya kendini bırak ban yada beni bana bırakta yasayayım bu nasıl ayrılık birdaha gelmede alısayım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 23.01.08 22:20 | |
| ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak!
Bu acıYı yaŞattın baNa, sen yaşaMa sevdiğim, sen yaşama!
ayrıLdığımız güN terK etti beNi mutLLuLuk..
Güneş doğmuş, güneş batmış.. Artık bana uzak bu kelimeler, sen yanımda yokken günlerin ne anlamı var ?
Ayrılığımızın sabahında seni düşünüyorum, acaba affeder misin, günahkar sevgilini?
Özlüyorum! Elin elime değdiğinde, ellerimin titreyişini özlüyorum..!
Sacinin kokusu hala yastigimda, Kahrolasi bir yalnizlik ortasinda..
Yazacagin üc bes satir... Yüzün varsa hala!
уαяıм кαℓαη вιяşєуℓєя ναя!
haTa seNin kanınDa vaR!
Saçmalayıp duruyorum... Bazan kendimden korkuyorum !
BiriSi vaR mı kaLBinDe doğRu söyLe, ArkadaŞÇa soruyoRum..!
Farzet seninle hiç tanışmadık..
Aynı şehirDe nefeS aLmak biLe baNa yeTiyor..!
En çok beni severmiş o, Beni aramış, gözleri giderken!
Ben acı satın alırım, Göğsümde bak onca yara var.. Ben acı satın alırım, Yitirilmiş umutlardan...
Ben gülüş satın alırım, Yüzümde bak onca çizgi var... Ben gülüş satın alırım, İçimdeki çocuklardan!
Bir kez daha dayanamam, Göğsüm nasır ama taş değil...
O eski aşklar geride kaldı kaldı artık.. Getirir mi geriye onu bilmem...
Ah o günlerim bir daha gelmez.. Acımasız şu yıllar..
Senin gibi beni kimse sevmedi.. Bekledim Gittiğin günden beri
●๋•Teq rakibin kendinsin bu ölümlü hayatta insan insanın aynasıysa eğer görmq istersen kendini baqmalısın bana
●๋•Korktukça tutsak wazgeçdiqçe özgürsün
●๋•Ölünüzü,dirinizi,hergün birinizi,bir gün hepinizi...
●๋•Ne sewiyorum diyene inan nede ölüyorum diene ağla
●๋•Yaşamanın olduğu gibi ölümünün yolunuda kendin seç
Neye yarar,sözcükler!... Kalpleri kanatmaktan başka!...
....Geçici HaYAtımdaN KaLıcı KiM BiLemediM....
hER GüN BİRaz dAHa YOk EDiyoRUm KEndİmİ..!!!! Her GÜn DİbE...daHA dİBe...EN dİBe bATMak Ne ACı..!! bEN müHim DEğiLİm...RUhuMa iYİ baKın...!!!
Yavaş yavaş gidiyor benden hayat; damarlarımdan çekiliyor içimdeki sen ! bense düşüyorum hiçlik ötesi bir hayata
Şimdi...Dayanamaz oldum bu yürek sancılarına artık kaldıramıyor bedenim senin uğruna olsada...
Susmayın biliyorum, ben bir yalan dünyada Gürültülü yaşadım, sessizce ölüyorum"...
Dü$Lermde pusLu ßi intikam biLeklermde ßayat ßir intahar øySa öLünücek ßir$ey yokmu$ Sen qidnce ya$anacak ßi$ey øLmadıqı kadar!)
ıyılıge daır ne varsa satmıs ınsan oglu seytana
YaRattıĞıN M€L€Ğin €LL€RiNi BıRaKMa... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 23.01.08 22:20 | |
| Ne diL yeter seni anLatmaya,Ne göz kıyar sana bakmaya,Ne eLLerim dayanır sana dokunmaya,Ne koLLaırm uzanır seni sarmaya.Hiç ömür yeter mi?Bir sen daha buLmaya bitanesi...
Bir zamanLar arkandan ağLardım,Bir zamanLar snn için dünyayı yakardm.Ama şimdi şerefsizm ki bi kibrit biLe çakmm.Çünkü DEĞMEZSİN
Gerçek gülüşler sana umutlar , mutluluklar sana.Sana yaz , sana bahar rengarenk çiçekler.Bana yalnızlık , kış , kar ve sahte gülüşler yeter...!!!
Iyi niyetime hep kendimi verdim degisemez artik cok zor Durumuna baktim kendine dikkat dostlari tanimak cok zor
Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm
Bana ” Seni Seviyorum ” diye yalanda söylesen, bu yalanı dünyanın bütün gerceklerine değişmeye razıyım..
Sana gelemediğim gün,bilki öldüğüm gündür
Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey dur.
Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur…
Seni Hayatın Kurallarına Göre Değil Kafama Göre Yaşadim
!!!/// ( @@ ) °°O-(_)O°°
sıradan bi insanım... ama insanımm
........ , . - . - , _ , ....... ......... ) ` - . .> `( ....... ........ / . . . .`\ . . \ ........ ........ |. . . . . |. . .| ........ ......... \ . . . ./ . ./ .........T ........... `=(\ /.=` ......... ............. `-;`.- ............Ü ............... `)| ... , ........ ................ || _.-| ........ R. ............ ,_|| \_,/ ........ ....... , ..... \|| . .............K ....... |\ |\ ,. ||/ ............. .... ,..\` | /|.,|Y\, ............İ ..... -...-._..\||/ ............. ......... >_.-`Y| ..............Y .............. ,_|| ............... ................ \|| ...........E ................. || .......... ................. || ...........M
DAHA ETKİLİYİZ.....ÇÜNKÜ BİZ TOPHANELİYİZ..
(A)cıma yok (N)efret war. (T)aviz yok (İ)şkence war. (F)ener (B)ahçe yok
a$q AqLatır Dert SöLetirmiş!!... Ey hayat a$ksız sen N'sin kieee
En BüYüK a $ K A$kIn AdI B € $ i K T a $ AKILLI OL Ç@R$ı BURADA !!!
Geçmek biLmiyo zaman düşLerin ardından geride kaLan sadece bir awuç yaLan bu da benim kayboLan hayaLLerim…
Öhöm Öhöm..ALo PiJ Hattindasiniz $how war x]
KraLLa Gez KraLiçe OL , SoytariyLa Gez ŞakLaban oL .
benim için hiçqimSe vazqeçiLmez deiLdir...
[duyqu qöreLmesi geçiRioo]
DuRmaz İnsaN haYvan oLunca ,) _________________ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 23.01.08 22:21 | |
| unutmadığın sürece unutulduğunu sanma, söz de yalan çoktur ama göz de asla, sıradan insanlar zor hatırlansada, özel biri olduğunu unutma..!
hasar vermiyor artık en deli fırtınalar...sır oldu gönlüme sen ve senden kalanlar...
artık demir atmak günü gelmişse zamandan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan....
Kötü günlerimde katkısı olmayanların İyi günlerimde hissesi yoktur !!! ...
Karlı bir çam ormanında nefes almak bahtiyarlığına benzer seni sevmek..
HANİ SÖZ VERMİSTİN.. HANİ DÖNMEK YOKTU... KOYUP GİTTİN BENİ.. BENSİZ ÖLMEK YOKTUUU...
Kendimi nokta kadar hissettiğimde bakıyorum ki en anlamlı cümlelerin sonuna gelmişim
yoq canımın içi kaLbim dayanmzz oLduu $imdi!nede sewmi$im emanet ßu yürek sanki..kaLbim ağLıyor |
|
| |
KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 23.01.08 22:22 | |
| COK UZUN OLMUŞ BUNDAN SONRA KOYMAYIN BENCE | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 23.01.08 22:29 | |
| ya 1000 mesaj olcak popüler başlıklara taşıncak kafan basıyomu anlayabiliyomusun? |
|
| |
KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 23.01.08 22:39 | |
| COK UZUN OLMİŞ BENCE BUKADAR YETER | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 23.01.08 22:42 | |
| anlamıyor boşuna yorma kafanı sn Tarih: 23 Oca Çrş, 2008 20:56 Mesaj konusu:
-------------------------------------------------------------------------------- ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ ____ Her günün son günün olacakmış gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacaktır.. __________ N α ρ ѕ т є я - L é a D é R ²ººº « Séßéßim SénSin..! »CoSSécant ² __________ ░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░ _________ ஐ๑((-_-))๑ஐ๑Şeytanın avukatı๑ஐ๑((-_-))ஐ๑ _________ Bir gün yağmura yakalanırsan benden kaçtığın gibi yağmurdanda kaç çünkü bulutların arasında kaybolan aşkı için ağlayan benim.. _________ Sen dünyaya sürgün gönderilmiş bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim birdaha cennetine dönemeyeceksin.. | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 23.01.08 22:44 | |
| Günün 24 saati uyuduğum için bana deli diyorlar ama bu deliler sürekli seni rüyamda gördüğümü bilmiyorlar... _______ кöşєאเ ๔öภรє๓ ölü๓ ๔üz ﻮเtรє๓ ђคאคt ﻮölﻮєlєг เçเภ๔єאเ๓ уαşαмαк ιçιη уαℓναямα∂ıк öℓмєк ιçιη уαℓναямαуız.. _______ вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş вαтıуσя ∂ємєктιя. __________ αѕℓα вιяιℓєяιηιη υмυ∂υηυ кıямα, вєℓкι∂є ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяı тєк şєу σ'∂υя. ________ нαуαттα є∂ιη∂ιğιм тє¢яüвєℓєя, ує∂ιğιм кαzıкℓαяıη тσρℓαмı∂ıя. ______ вєуαzıη кα∂єяι кιяℓєηмєк, ѕιуαнıη кα∂єяι ѕυçℓαηмαктıя. ________ ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя. ________ Sensiz KaranLık Heryer GözLerim KapaLı,Herqun Ruyamda Gorduqum Bu hayat FarkLı.. _________ ..:::on nefesi çektim çukuru kaz::::.. ________ яαуıηα кσу∂υм нαуαтıмıη тєк ναgσηℓυ тяєηιηι, gιтмє gєℓмє αℓємιη∂є тєк νє ѕση ѕєƒєя∂єуιм | |
|
| |
cadI Moderatör
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 32 NeRdEn : istanbul mEsLeK : öğr€nc! Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 0:05 | |
| Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL...KaLaCaK oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN yOlUnU BeLiRlEmİşTiR ZaTeN... AşK dAmArLArImdA DoLaŞaN kİmYaSaL bİr EtKi...bEn aŞıK Değİlİm OĞlum BenİMkİ EtkİYE tEphki... yAlNız ÇOCUklar aĞLAR Ve yalNIz TanRI aFFeDeR.bİRgÜN BEni aldAtıRSaN ÇoCUk dEĞiLiM aĞlaMa,tANrı dEğİlİm aFfFETMem... DünyaDa 3 şEY bİR DAHa gEri DönmeZ!!!1-SöYLeNEn söZ;2-gEçeN zamAn;3-bennNN:) ELeştirmE BeNİ bEğENdiySEn taKdİR Et..HoşunA GİTMioRMuyUm kaFaNA tAKmA ****** eT biR çığLıKTı YaLnIzLığıM;hepİNiZ mİ sağıRdıNıZ? hayAt biR OyUnSa kUraLlArı beN kOyArıM etRAFtA ARtİST ÇOq amA YönetmEn Bİzİz HabErlErİ YOq HAyATta 2 KÖR tANIorUm.1.Sİ sEndEN BaşKAsInI göRemEyen bEn;2.si beNi GöReMeYen seNN AşK İyİ biR Şey OlSayDı düNyadAKi İLk cİnayEt ONuN yÜzündEn İşLenmEzdİ... Ben SENİ UNutMAK iÇiN SeVMeDİm amA NiÇin sEwdİğİmİ uNutTtUm KOPyALA TaRZImI YapIşTıR hAyAtınA eĞEr bİRGün sevdİğİN iNsaN öLüRsE OnU doğDUğU YeRE Göm yanİ KalbiNe bunlarda bendenn | |
|
| |
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 0:09 | |
| | |
|
| |
cadI Moderatör
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 32 NeRdEn : istanbul mEsLeK : öğr€nc! Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 0:21 | |
| saol yorumun için isyanbul :D | |
|
| |
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 0:22 | |
| demek renkler dikkatini çekti ...süpersin | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 10:39 | |
| .....DışıNı SüsLeR içiNi TakmaZ oLmuşSuN...... ..:::on nefesi çektim çukuru kaz::::.. aLı$amadım VeDaLaRa... | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 10:41 | |
| Ta$ oLsan diLe geLirdin.! İ$te öLe sewmi$tm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmi$sin, Geç Fark ettim
katLanmayi biLmeyen a$kı çekemez.. a$ka mahkum oLmu$ garip güLemez!. | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 17:38 | |
| σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz.
öℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη öℓ∂üктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !! . вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş вαтıуσя ∂ємєктιя.
αѕℓα вιяιℓєяιηιη υмυ∂υηυ кıямα, вєℓкι∂є ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяı тєк şєу σ'∂υя.
нαуαттα є∂ιη∂ιğιм тє¢яüвєℓєя, ує∂ιğιм кαzıкℓαяıη тσρℓαмı∂ıя.
αуηı ∂ιℓι кσηυşαηℓαя ∂єğιℓ, αуηı ∂υуgυуυ ραуℓαşαηℓαя αηℓαşαвιℓιя.
∂σѕтυη ∂σѕтυм∂υя, ∂üşмαηıη ∂üşмαηıм.
ѕσηυηυ ∂üşüηєηℓєя кαняαмαη σℓαмαz.
нєяşєуιη, zαмαηı ναя; уαşαмαηıη, ѕєνмєηιη, нαттα öℓмєηιη вιℓє..
вєуαzıη кα∂єяι кιяℓєηмєк, ѕιуαнıη кα∂єяι ѕυçℓαηмαктıя.
∂üηуα вιя güη∂üя, σ ∂α вυgüη∂üя!
вιz вєℓιмιzє ѕιℓαнı ѕιℓαнℓα νυяυℓмαк ιçιη кσу∂υк.
ѕєη∂єη вιя тαηє ∂αнα уσкѕα, єуναℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Olmasa mektubun..yasdıkların olmasa..kim inanır senle ayrıldığımısa...
sanma unutulur... kalp ağrısı zamanla....herşeyi unutarak...yaşanır sanma...
neydi bi arada tutan şey ikimizi...birleştiren şey.. ellerimizi...
bırak bana anlatma...imkansız sevgimizi...sevmek birşeyi...göze almaktı..
harcanmış zamanlar yeniden yaşanmaski...geç kaldıktan sonra...arama boşunaa....
merak ediyorum...ne yapacaksın...benden sonraki o alaycı gözlerin..eğlenerek bakacak mı başkasına aklın bendeyken hala... | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| bu yüzün arkasında saklıdır başka bir ben...derdini söylemeyen,kendini boğmuş bir ben...
gitmessen sana dokunurum sahiplenirim seni..sana aşkı yaşatırım.daha küçük aşklara katlanamazsın benle ölürsün..
elimi birden tutmaz oldu nasıl diye çırpınırken beni bi anda sevmez oldu..bi an bile ayrılmasken..şimdi görmek hayal oldu...
bırakıp gittiğin kalbinse elbet birgün geri döneceksin...
sadece onları sevmei sevdim..hepsini onlarsız yaşadım da..bir seni sensiz yaşayamıorm..bu aşkı tek kalpte taşıyamıorum..sana yemin güzel gözlüm..bir tek seni sevdim..we seni severek ölücem..elweda birtanem..
hadi silahı bırak, yaşamana bak hayat zor
yüzünüzü gerdirip önünüze bakmayı unutun
pek çok serseri geldi geçti, şimdi hiçbiri yok esti bitti ama gör bak ben gene buradayım
sen korktukca gül solar ama ben korkmam
Sonra sana donup baba acaba bu ne desin
Bence sen bi kıvır hadı jurı cossun | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 17:39 | |
| Bence sen bi kıvır hadı jurı cossun
Ömür bi girdap eskilerde bir kelepce koluma hakim
Kimi zaman göğüs gerersin kimi zamansa - kayıp o ruha teslim Nefsim gölge boylarında.
Nedeni sahim nedeni bilemedimki derdim neydi
Anlatır bi şair ruhu ellerinde kurban ve
Göz kapaklarında derman olsa kime ne fayda
Bir nefes hayat verin bu adama yokki hiç gücüm
Öcüm damarlarımda gezinen rap yuvarlardımda...
çaresizlik dizlerimde pusuda bekleyişte sakin | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 18:42 | |
| Tam KarsiYa GéÇéRKéN BirakTiğin ‘’O'’ éL BéNim ..
Kral OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider… KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim.
SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner.. SaKın dönüp bakma ardına KraL’Lar önde qider..
Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur !
GüL SuNaN Bir eLde Daİma Bir miktar GüL KoKuSu KaLır.
SéNi BoyLé SévDiğiMi BiLSéLér aSaLAr BéNi aMa GuZéLLiğin 10 PaRa éTMéZ ! BéNDéKi Bu a$k oLmassa . .
Béş PaRa éDérmi VarLiğin. . YokLuğun BéNi aCitSİn aLéM af éTsin Séni BéN AfFétMéM NéRDé unuttuySan BéNi Orda KALL.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Msn nickleri 24.01.08 18:42 | |
| YeNi BiR SaYFa AçTıM KeNDiME SaDeCe AkLıMDa Ve KaLBiMdE Bi ŞeY KaLDı O Da SEN!...
SeNi BaŞKaLaRıNa VeRMeM KaRaNLıĞa GeRi DöNMeM!...
IsRaRLa İsTiYoR SeNi Bu KaLP UnUtMuYoR BiR An OLsUn!...
BiLKi;KaDeR ELbEt SeNiNDe YüZüNe GüLüMSeYeCeK!..
[b]Ne OLuR AnLaMaYa ÇaLıŞ BeNi YoKSa ÖLdÜrÜrÜM KeNDiMi!... |
|
| |
| Msn nickleri | |
|