SİTEMİZ KAPANMISTIR. TAŞINDI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

http://www.alemegel.net

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Msn nickleri

+3
TÜRK
iSyAnBuL
pinar_gs
7 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
YazarMesaj
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Kadın Mesaj Sayısı : 700
mEsLeK : ÖğRenCi
HoBi : MüZiK dİnLEmK

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 20:02

evet arkadaşlar bütün msn nicklerini buraya yasalımm
єу αşк!! нαzıяıм ѕση нαмℓєηι уαρ

Odam! Sanki kafes,firar etmiş nefes
Her geceyi tabutlarda geçirmeyi bilmez herkes..!

---- Çektiğim Sıkıntılar Kadar Güçlüyüm----

\\\///
/ _ _ \
(| (.) (.)|)
_________.OOOo__()__oOOO._________
_I___I___I___I___I___I___I___I___I___I_
___I___I___I___I___I___I___I___I___I___
_I___I___I___I___I___I___I___I___I___I_

kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar ! haDe BB :/

yaşaNmadan çözüLmeen sıR " benim "

UmRumdışı - Zıt (Y)

ßisde böLe qüseLim ya kaBuLLeniR ßuRda kaLırsIn yaDa aRqanI döneR yoL aLırsıN

kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên?

|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅] VoLume ıııııııııııııııı[]ıııııı %85 Bass ıııııııııııııııııı[]ıı %95 |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅]

YoKLuĞuN vArLıĞıN bİr, DüNüM yOk YaRıNıM sIRR...

Çiçeklerin en güzeli gül,güllerin en güzeli sen..çiçeklerden gülü güllerden seni seviyorum..
-------------------------------------------------
Hani uzakta yıldız parlak gelir ya insana uzakta olduğun için tutkunum sana... Hani en güzel imkansız gelir ya insana imkansız olduğun için aşığım sana...
Yanlızlığım yanımda kimse olmadığından değil , yanlızlığımı paylaşacak kimse olmadığındandır.
Kimsin sen? Yaşamak isteyipde yaşayamadığım umutlarımsın. Farkında olmadan yıllardır beklediğimsin belkide... Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin sevdiğimi söyleyebildiğimsin.
Kuyruklu yıldızlar vardır; Yetmiş yılda bir yaklaşır dünyaya... insan ömrü boyunca ya bir defa görür ya hiç... Ben gördüm o da sensin Bitanem...
Benim ömrümde bir ırmak vardır köpüklerinde hayallerimi yüzdürdüğüm, Benim ömrümde dostlarım vardır günler ayrı geçince üzüldüğüm...
Bulutlara yükledim özlemimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yagmurlar yağdırdım gözyaşlarıml¤¤¤¤üçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi?
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe dokunmaya benzer! Sen o suya yazı yazdın şimdi güneşim doğmasını bekle!!!
Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar pırıl pırıl ve yine onlar kadarışıl ışılsın. Ama aranızda tek bir fark var onlar bin tane sen bir tanesin.
En feci olay:"yanlızlık", En acı olay:"ölüm", en üzüntülü olay:"unutulmak", En soğuk cevap:"hayır", Fakat en sıcak kelime:"seni seviyorum",En önemli şey:"SEN"
iSyAnBuL
Admin
Admin
iSyAnBuL

Erkek Mesaj Sayısı : 3514
mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci
HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg-

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 20:05

Alıntı :
Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar pırıl pırıl ve yine onlar kadarışıl ışılsın. Ama aranızda tek bir fark var onlar bin tane sen bir tanesin.

BU ÇOK HOŞUMA GİTTİ
http://www.erdogantaekwondo.com
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 20:11

saol cnm begenmene sevindm

~Git Demek koLay...Unutmaqq ZoR..!~

#SenDe KıRdın KaLbimi...ŞimDi SenDe Çek Gitt..!!!#

Kötü diye bir şey olmasaydı, cehennem boş kalırdı. sen beni kırmasaydın, bu can uğruna fedaydı...seni cok seviyorum

Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.

Sevmek ölmektir bence, bende sewmiştim ölmeden önce.

Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...

Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, ömürlerin sonu hep karanlıksa, al dünya bu aşkı. . .Sende kalsın!

Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum "SENİ SEVİYORUM"

Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni çünkü sen sahte deilsin!

ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak!

Bu acıYı yaŞattın baNa, sen yaşaMa sevdiğim, sen yaşama!

ayrıLdığımız güN terK etti beNi mutLLuLuk..
Misafir
Misafir

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:14

Gözleri kanlı çekmiş esrarı,yürüyor sokakta bir delikanlı,bakışları mahsun ama belalı,hayata küsmüş ama dostlarına sevdalı,bir insan görürsen beni hatırla

Bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında,beni arasan ya ordayım yada tam karşısında !!

Ben silah şarjöründe taşınan kurşun gibi,aynı bedene sıkılan iki soğuk mermi gibi sevdim seni sevdim !!

Dinle !! Sosyete Kızı Dinle !! Sanmaki Serseri Ağlamaz !! Serseri Bir Ağlarsa Kimseler Susturamaz !!

Bu arada ben zaten öleceğim Bırakta uğrunda öleyim !!

Hiç kalmadı esrarımız çakal kaynar etrafımız hep bağlandı yollarımız baharımız kışa döndü

Nefes nefes çekilen ,Duman duman üflenen esrara değil be güzelim sana müftelayım sana

Tane tane yutulan,Çay içinde patlayan Haplara değil be güzelim sana müftelayım sana

Bir çift zarla oynanan atıpta göğsüne vurulan kumara değil be güzelim sana müftalayım sana

sevene can feda sevmeyene elveda

Senide GÖMDÜM !! Sende ÖLDÜN !! Haddini Bilmeyen Herkese Küstüm !!

Anlaman gerek yaşayıp hissetmen gerek benim gibi deli bir yürek yok gülüm !!
NOT:ALINTIDIR
Misafir
Misafir

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:14

Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!! S.S.M.

Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim … !!!S.S.M.

Seni dünyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dünyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dünyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm… S.S.M.

Seni unutmayı düşündüm bu gece bir sigaranın üzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım seni duman duman atacaktım seni içimden rüzgâr savuracaktı küllerini fakat… seni unutmayı düşünürken nerden bilirdim ki seni her nefeste içime çektiğimi S.S.M.

yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK müMKün deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa S.S.M.

yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα
sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...:

yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα

"vebalı bir hücre gibi vücuduma giriyor 'buz' soğuğu duygular.

düşüмdє isтαивuLuи dörт вir yαиı sєиiиLє кαpLı

vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr.

нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи

BU ALEMDE HERKESE İSYAN SANA AŞK VAR … !! S.S.M.

ölüm öncesi yorgunluk var gözlerimde.... gölgem bile boğmak için fırsat kolluyor
düşüмdє •$1isтαивuʟuи •$47döят •$1вiя •$47yαиı •$1sєиiиLє •$47кαpʟı

öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє….göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor

BeN HayaTTa eN çoK öLmeyi SevdiM: S.S.M.

bütün aynalar seni gösteriyor... ya da sensizlik gördüğüm...

вüтüи αyиαʟαя sєиi gösтєяiyoя…yα dα sєиsizʟiк göяdüğüм…

αииє вєи мαиyαк oʟduм

"aklımızı ve irademizi nefsimizden üstün tutabileceğimiz için bizler insan olarak yaratılmışız"

çarmıha gerilmekle eşdeğermiş "elveda"nı engelleyememek

yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи…

yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor…!!!

sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…

Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr!

köşeye oturmuş esrar çeken,çarşaf paketi cebinde gezen,canı sıkıldımı adam kesen AŞIK GÖRÜRSEN BEN! HATIRLA S.S.M.

BEN SENSİZ GEÇEN GÜNLERİME ÜZÜLÜRKEN SEN BELKİ BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA BİR TANEM BİR GÜN SENDE SEVECEKSİN S.S.M.

SENİ SEVMEK ACILARIN EN BÜYÜĞÜ OLSA GEREK SENİ DÜŞÜNÜRKEN GÖZYAŞI DÖKMEK YAŞANABİLECEK EN BÜYÜK SEVİNÇ DEMEK S.S.M.

YAĞMUR MUTLULUGUMA GÖLGE DÜŞÜRMEK İÇİN YAĞIYORSUN ALDIRMIYORUM NİYETİN BENİ ISLATMAKSA BEN ZATEN AĞLIYORUM S.S.M.

SENİ BULMAKTAN ÇOK ARAMAK İSTERİMSENİ SEVMEDEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM SENİ BİR ÖMÜR BOYU BİTİRMEK DEİL SANA HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM S.S.M.

Seni düşünür, seni özlerim, sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır bir kez şeytanın bacağını beni hatırla, bir son bahar serinliğinde… Seni, senden uzakta, sensiz, seninle yaşıyorum… S.S.M.
Misafir
Misafir

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:15

Galatasaray

Bas Koymusuz Cimbombom'un Yoluna,sari Kirmizi Rengine Olurum Cimbombom.avrupa'da Destan Yazdi Aslanlar,fatih'in Aslanlariyla Kukresin Cimbombom!
Fenerbahceli Misin? Allah Baska Dert Vermesin(!)
Herkes Fenerli Dogacak Ama Birgun Herkes Cimbomlu Olecek...
Bir Gun Herkes Fenerli Olacak , Geri Kalan 364 Gun Ise Galatasarayli...
Belki Bir Gun Baskalari Da Super Kupa'yi Kazanir.. Ne Dersiniz Hos Olmaz Mi?
Cimbomlu Arkadaslar..fenerliler Bize Mutesekkir..biz Olmasak Avrupa Takimlarini Seyredemeyecekler...
1905 Te Dogdu Askimiz ,sari Kirmizi Akar Kanimiz,cimbombom Feda Olsun Sana Canimiz Olene Kadar Hep Senin Yanindayiz
Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis.
Avrupa Fatihisin Galatasaray..turkiyenin Gururusun Galatasaray.. Gokte Yildizsin Gonullerde Ay, Bu Senede Sampiyonsun Galatasaray..
Cimbombom Diyerek Sana Yuz Koyduk,sarinin Yanina Kirmizi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk,cimbombom Sen Bizim Herseyimizsin
Gercekleri Tarih Yazar, Tarihide Galatasaray.
Aslan Terbiye Eden Fenerbahceli Taraftarin Ne Hale Geldigini Birak Turkiyeyi Dunya Gordu. Sen Ki Kucuk Bir Kanaryasin Aslanla Ugrasmak Senin Neyine..
Istersen Eglenelim Davullarla Zurnalarla. Istersen Giriselim Zincirlerle Sopalarla... Laylay Laylay Laylay..
*Yerlerde Surunduk, Cok Gece Uyumadik, Stadin Onunde Betonda Yattik, *Stadlarda Ismim, Kalelerde Resmim, Vazgectim Hayattan Besiktas'im Icin, Oyle
*Bir Sevda Ki Tarif Edilemez, Kalplere Yazmisiz, Inan Hic Silinmez, Dunya Hep *Donuyor, Omrumuz Bitiyor, Besiktas Sevgisi Bizde Hic Bitmiyor!
*Nasil Ki Bu Milletin Tacidir Yildizla Ay,yuksel Taa Arsa Kadar Sanli Galatasaray...
*Sapsariyla Kirmizi Kalbimizin Yildizi ,sampiyon Ol Cimbombom Al Bizim Canimizi...
*Fenerli Olmak Ayip Degil, Yeterki Caktirma..
*Adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan ..
*Kalplerde Yildiz,gonullerde Ay, Sampiyonsun Galatasaray
*Cim Bom Bom'um Benim Biricik Sevgilim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim, *Seninle Aglarim Seninle Gulerim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim.

FenerbahÇe

Bana Kartali Veya Cimbomu Tut Cennete Gireceksin? Deseler, Ben Bir Fenerbahceli Olarak Cehenneme Girmeye Raziyim Derim..!
Sensiz Hayat Bir Iskence Dilimdesin. Gunduz Gece Satir Satir, Hece Hece Sampiyonsun Fe-ner-bah-ce
1907 De Dogdu Askimiz, Sari-lacivert Renkleri Oldu Sarkimiz, Sporun Her Dalinda Bizim Sanimiz, Hic Bitmedi-bitmeyecek Bizim Askimiz!! Catlayin Cimbomlular Bu Yil Fener Sampiyoooooonnnnnnnnn!
Avrupa Avrupa Duy Sesimizi Iste Bu Fener'in Ayak Sesleri !!!
Cimbom Sana Kadikoy Extra Large...
Atam Izindeyiz Biz De Fenerbahceliyiz
Ben Herkesin Icinde Tekim Cunku Ben Fenerbahceliyim!!
Fenerbahce Sen Cok Yasa Canim Feda Olsun Sana. Hic Birseye Degisilmez Senin Sevgin Bu Dunyada. Lalalalaylaylay...
Bu Sene Son Olmali,arkasi Olmamali Soyletme Artik Fener Aci Hasret Sarkisini.
Yagmurlarda, Camurlarda, Istanbul 'da, Deplasmanda. Senin Icin Cektik Cefa, Hakkimiz Bu Mu Kanarya ?
Haydi Bastir Sanli Fener Senin Sevgin Omre Bedel Ne Kupalar Ne Oduller Ne De Cimbomlu Geceler Bu Dunyada Tek Istegim Var Mutlu Ol Yeter. Bir Sevgi Bu Anlatilmaz Anlatsanda Anlasilmaz Fenerli Olmayan Bilmez Bunu Hicbir Kitap Yazmaz Bu Dunyada Bir Buyuk Var Kabul Edilmez!
Mac Yaparken Sahada Sari Kanaryalar, Rakip Takima Krampon Toplatirlar! Siki Dur Karsi Defans! Fener Geliyor, Sut Ve Goool Aglari Deliyor!
Kalpleri Fetheden Renkler,yasa Fenerbahce! Turk'un Kalbi Senle Atar,yasa Feenrbahce! Mazinde Bir Tarih Yatar,yasa Fenerbahce! Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce!
Cihatlar,lefterler,canlar,fikretler Hala Sevilen Birer Abidedirler! Hic Bir Kulupte Olmayan Bu Dostluk, Yillar Yili Hep Sampiyon Olduk!
Canlar,yilmazlar,lefterler Geldi, Cemil, Ziya, Selcuk, Alparslan, Osman Oguz, Aykut, Ridvan, Engin Ve Niceleri! Bitmez Fener Efsaneleri!
Sari Lacivert Rengimiz Bizim!, Gurur Verir Tarihin Fenerbahcem Atamiz'in Sozunden Belli Degil Mi, En Buyuk Sensin Fenerbahcem!!!
Bir Fenerbahceli Dunyaya Bedeldir, O Da Atamizdir!!!!!
Gulersem Sevincim, Aglarsam Gozyasim, Olursem Topragim Ol Fenerbahcem
Senin Sevginle Geldik Bu Dunyaya Konusmayi Ogrendik Ilk Sozumuz Kanarya
Ne Okulu Bitirmek, Ne Bir Genc Kizi Sevmek, En Buyuk Dilegimiz Seni Sampiyon Gormek!

BeŞİktaŞ

*besiktasliysan Ogun, Degilsen Itaat Et...

*edirnenin Yollari Tastan , Varmi Buyuk Besiktas'tan.

*delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz.besiktasim Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun...

*1903'de Doldu Yurekler, Yer Siyah Gok Beyaz Sampiyon Besiktas.

*yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden.

*semtimiz Erkekler Semti, Asik Eder Herkesi, Uzerimden Eksilmesin Bayragimin Golgesi, Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz,ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz...

*gun Dogdu Hep Uyandik Stadlara Dayandik Besiktasin Ugrunada Bayraklara Donandik Semtimiz Erkek Semti Asik Eder Herkesi Uzerimde Eksilmesin Bayragimin Golgesi Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz Ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz.

*bazen Huzun,bazen Kader Senin Sevgin Bir Omre Bedel.besiktas Sen Bizim Herseyimissin.

*besiktas Diyerek Sana Yuz Vurduk,siyahin Yanina Beyazi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk Besiktas Sen Bizim Her Seyimizsin ..

*gel Gunduzle Gece Olalim Gel Gokyuzunde Yildiz Olalim Seninle Sampiyonluklara Kosalim Haydi Bastir Kara Kartal'im.

*yakisir Sana Yakisir,sana Sampiyonluk Yakisir,sen Alemde Teksin, Degisilmezsin,besiktas Sen Bizim Herseyimizsin!

*basin One Egilmesin Aldirma Kartal, Aldirma.en Buyuk Sen Degilmisin Aldirma Kartal, Aldirma Kartal Aldirma...

*dunyada Iki Tur Taraftar Vardir:bjk'li Olanlar,bjk'li Olduklarinin Farkina Varamayanlar.

*kara Kartalsin Goklerde Uzarsin 100 Yildir Yasarsin Cekemeyenler Kiskanalar Catlasin Bir Allahim Birde Sen Varsin.

*siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin.
Misafir
Misafir

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:15

*Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır.
*Dünya bir gündür, o da bugündür!
*Sen, sen ol! Asla biz olma.
*Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme!
*Azdan az, çoktan çok gider.
*sadece şahlar hamleleri önceden sezer.
*hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır
*özgürlük, sonu meçhul bir firardır.
*Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
*Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
*Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur.
*bela, kişinin sevdiklerinden gelir.
*HERGÜN SENİ DÜŞÜNMEK VE YOKLUGUNU FARKETMEK NASIL ACI VERİYOR BANA BİLİRMİSİN..BİR GÜN SENDE SEVERMİSİN
SENİ SEVMEK İSTİYORUM KALBİM DURANA KADAR PEŞİNDEN KOŞMAK İSTİYORUM DİZLERİM ÇÜRÜYENE KADAR SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM DİLİM TUTULANA KADAR SENİ ÖPMEK İSTİYORUM DUDAKLARIM KURUYANA KADAR SENİNLE ÇIKMAK İSTİYORUM SONSUZA KADAR CAVEBINI BEKLİYORUM ÖLENE KADAR
SEN VARYA SEVGİLİM. AVRUPA KADAR MODERN. *AMERİKA KADAR GÜZEL. AFRİKA KADAR SICAKSIN. NE VARKİ SEVGİLİM . ANTARTİKA KADAR UZAKSIN..
*Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur...
*Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir.
*Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin
*Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.
*İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...
*Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
*Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
*Güneşin doğduğu da bir gerçek batdığı da... Kalbimin atdığı da bir gerçek, günün bitdiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...
*Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.
*seni günde bir kez düşünüyorum o da benim 24 saatimi alıyoo
*Eğer geceler uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gün düşlerinde kavuşacağının yeminini vermişsen gönülden, işte o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadaş...
*Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir....
*Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım
*Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..
*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye..
*Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler...
*Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR
*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.
*Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..
*Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?
*Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!
*Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..
*Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba
Dünyada bir çok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...
*Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!
*Gecenin sessizliğini dinle içinde beni bulacaksın.. Karanlığa bak yüzümü göreceksin.. Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSİN..
*Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında...
*BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....
*Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir.
*Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!
*Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir.
Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı?
Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil ölmekte değil özleyipte görmemek zor...
*Sev ama yürekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide götür, gittigimiz yer kara toprak olsun
*Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum
*Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum
bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!
*gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir.
*Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.!
*Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!!
Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demisbençekilirim
*Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm
Düşlerim vardıgörmekten korktuğum,hislerim vardı söylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum
*Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir.
Aşık bir insansan mantığını unut, mantıklı bir insansan aşkı unut. Hem aşık hem mantıklıysan kıskanırım seni ben.
*Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdiğini söylemeyecek kadar gururludur.
*Gidene kal demeyeceksin.gidene kal demek zavallılar****alana git demek terbiyesizlere.dönmeyene dön demek acizlere yakışır...
*Sadece çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem.
*Polis bi gün 3 arkadaşın evine baskın düzenlemiş.Sizi uluslararası kaçakçılıktan tutukluyorum demiş.Adamlarda ;"Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?"demiş.
*GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM..
*DUNYADA UC SEYI SEVDIM. SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI. SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE
*seni denizdeki canlılara anlattım. benin canım sevgilim balıkları bile aglattın
yetermi..
Misafir
Misafir

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:16

*Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye.

*Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum...

*Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yüreğin acıyorsa.

*Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi güneşin doğmasını bekle

*Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...

*Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.

*1 Gün 1 çılgınlık edio seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoqsa sende sewer misin?

*Sevmek ölmektir bence, bende sewmiştim ölmeden önce.

*1 gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin.

*Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!!

*HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER.

*Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever...BAŞKASINI!

*aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım

*Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak!

*Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...

*Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla

* Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye
Misafir
Misafir

Msn nickleri Empty

*Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım.

*Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, ömürlerin sonu hep karanlıksa, al dünya bu aşkı. . .Sende kalsın!

*Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.

*Sen gelipte pişmanım desem, bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim. Seninde benim gbi sevmeni isterdim!

*Ağlamak çocuklara affetmek Allah'a mahsustur. Aldatırsan çocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem.

*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum "SENİ SEVİYORUM"

*Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gökyüzüne bak. Görebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş öpücüklerdir!

*1 gün 1 elimde gül 1 elimde silah yanına geleceğim. Ya o gçülü alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun!

*Seni görmek su, senle yaşamak nefes olsun. 3 gün susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla!

*Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!

*Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin!

*Balığın suya, çiçeğin güneşe, insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sna.

*Sen her gece yatağımda düşündüğüm, şiirlere konu die seçtiğim gönlümn tek yari. Haydi bekletme beni. Biraz olsn düşün senin için çarpan kalbimi.

*Sana bir gül sundum kokla ama soldurma. Sana ömrümü sundum yşa ama harcama. Sana kalbimi sundum sev ama parçalama.

*Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni çünkü sen sahte deilsin!

*Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi.

*I love your eyes çünkü onlar very nice, 1 kerecik look at me ondan sonra don't forget me, kalbim tik tak for you because I LOVE YOU =)
Misafir
Misafir

Msn nickleri Empty

BiR KaÇ KoMik SöZ DaHa . . .

*Anasına bak babasından dayak ye =)

*Geçen gün düşündüm, evet dedim ben seviyorum umarım sende seviyorsundur. Öyle ya kim sevmez ki dondurmayı

*Seni TC kanunlarının aşk maddesi gereğince izinsiz kalbime girmenden dolayı dolayı seni ömür boyu kalbime hapsediyorum.

*Tanrım kör oldum! Artık kusura bakamıorum.

*Sizde bit şampuanı war mı ? Kirlendi hayvancıklar.

*Bazı parazitler bağırsakta yaşar. . .Bağırmasakta.

*Taksime cami yapmasınlar; başkasının taksisine yapsınlar*Dün bir Amerikalı gördüm. Abi nasıl İngilizce konuşuyo görecen

*Depresyondayım, stres amcam

*Dış görünüşe önem vermem, röntgen filmi çektirip gelin

*Asansör bozuktur. En yakın asansör karşı apartmandadır

*Mozomlar ikiye ayrılır: Kibar mozomlar ve kro-mozomlar

*Size deniz anası taklidi yapayım mi..? Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim.

*Boşluktaki fil'e ne denir? Fil in the blanks!

*Yıkanan Ton'a ne denir? Washington!

*Geçen gün bir taksi çevirdim; hala dönüyo!

*Kitabım ewde kalmış, çünkü onun bi kocası yook!!

*Limon deyip geçme çünkü parola limon değil

*Zil çaldı mı? Hayır zil masum.
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:17

×$×є×η×i×<>×$×є×v×i×у×o×я×υ ×м ×

Degerlimi (?)Degerimi(?) Aşıkmı (?)Sevmekmi(?)İstemekmi(?)Arzu etmekmi(?)

' qözümden akan yaşLar deqerimi biLmeyen $erefszLere sadakam oLsn..

YokLuĞun CeHennEmİn ÖbÜr AdıDıR...

kendımden vazqeçtim ama qeçemiyorum senden

Dön sebebim olma gayrı Dön dünleri burda öldür.. göm geçmişi sildim çoktan Yar adın emir gibi haktan...

oyuncakları bırakıp yüreklerle oynayalı oyunların adı aşk kaldı...

isim] (F)»»(L)««..:: (K)ρє0ρℓє ωαℓк ιη αη∂ συт σƒ му ℓιƒє... 0ηℓу тяυє ƒяιєη∂ѕ ℓєανє ƒσσ∂ρяιηтѕ(K)::..»»(L)««(F)

(l)Love me now,(R)Hate me never,(k)Be my friend(*)Friends forever

_$girls-stuff$_(L)

*XxX*(*) (isiM) (f)(l)(f) α ∂яєαм ¢σмє тяυє ωнєи ι ѕєє α fяιєи∂ ℓιкє уσυ (f)(l)(f) *xXx*

|[(w)don`t tell me how to pick my friends!*(w)]| i`m good at that, remember(f)~??=»»{i picked you(f)°}|

I like my friends and I`ll never forget them

(R) (#) (L) The only way to have a friend is to be one!! (L) (#) (R)

[ (L) ]Just think of me as the pages in your diary...[ :-* ]

(F)(L) When I See Your Eyes(L)(F)I Always See Your Smile(K)(F)Friends For Ever(K)(L)
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:17

ey ıstanbul ! ne kaldı benden alacagın. onu benden aldın.. bır gunahkar yuzunden yalnız kaldım.. sokaklar bos sımdı o yokken yanımda.. ustu kalsın bırak.. alacagım yok senden

hayat parmaklarımın ucundan kayıp gitti.durduramadım. ugrastım.olmadı. ya ben acemiyim yada hayat çok tecrübeli.

·#·$#0080FF ॐ๑ ऐ ๋MeLancholy™| 0 rh - | ·$7 SoNbAhAr ·' - ·#·&·$4 Romantizmalara Hapsetme beni

...Birden Masal Oldugunu Unutmusum

ßen böyle ağlarken o mutlu, ben yapayanlızken o sevda dolu, tanrım sevmenin bedeli bumu?Ben o vefasızdan davacıyım.....!!

Gucunuz yetmedi mi ?! --- uzaklarda ...
$$$$

şimdi başkette karlı sokaklar kaybolan yııların izini saklar biir tozlu plak gibi o hatırlar..

GİTTİN YÜREĞİM SENSİZ KALDI
NEREYE BAKSAM YALNIZLIĞIN VARDI.

ya kendini bırak ban yada beni bana bırakta yasayayım bu nasıl ayrılık birdaha gelmede alısayım
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:18

ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak!

Bu acıYı yaŞattın baNa, sen yaşaMa sevdiğim, sen yaşama!

ayrıLdığımız güN terK etti beNi mutLLuLuk..

Güneş doğmuş, güneş batmış.. Artık bana uzak bu kelimeler, sen yanımda yokken günlerin ne anlamı var ?

Ayrılığımızın sabahında seni düşünüyorum, acaba affeder misin, günahkar sevgilini?

Özlüyorum! Elin elime değdiğinde, ellerimin titreyişini özlüyorum..!

Sacinin kokusu hala yastigimda, Kahrolasi bir yalnizlik ortasinda..

Yazacagin üc bes satir... Yüzün varsa hala!

уαяıм кαℓαη вιяşєуℓєя ναя!

haTa seNin kanınDa vaR!

Saçmalayıp duruyorum... Bazan kendimden korkuyorum !

BiriSi vaR mı kaLBinDe doğRu söyLe, ArkadaŞÇa soruyoRum..!

Farzet seninle hiç tanışmadık..

Aynı şehirDe nefeS aLmak biLe baNa yeTiyor..!

En çok beni severmiş o, Beni aramış, gözleri giderken!

Ben acı satın alırım, Göğsümde bak onca yara var.. Ben acı satın alırım, Yitirilmiş umutlardan...

Ben gülüş satın alırım, Yüzümde bak onca çizgi var... Ben gülüş satın alırım, İçimdeki çocuklardan!

Bir kez daha dayanamam, Göğsüm nasır ama taş değil...

O eski aşklar geride kaldı kaldı artık.. Getirir mi geriye onu bilmem...

Ah o günlerim bir daha gelmez.. Acımasız şu yıllar..

Senin gibi beni kimse sevmedi.. Bekledim Gittiğin günden beri

●๋•Teq rakibin kendinsin bu ölümlü hayatta insan insanın aynasıysa eğer görmq istersen kendini baqmalısın bana

●๋•Korktukça tutsak wazgeçdiqçe özgürsün

●๋•Ölünüzü,dirinizi,hergün birinizi,bir gün hepinizi...

●๋•Ne sewiyorum diyene inan nede ölüyorum diene ağla

●๋•Yaşamanın olduğu gibi ölümünün yolunuda kendin seç

Neye yarar,sözcükler!... Kalpleri kanatmaktan başka!...

....Geçici HaYAtımdaN KaLıcı KiM BiLemediM....

hER GüN BİRaz dAHa YOk EDiyoRUm KEndİmİ..!!!! Her GÜn DİbE...daHA dİBe...EN dİBe bATMak Ne ACı..!! bEN müHim DEğiLİm...RUhuMa iYİ baKın...!!!

Yavaş yavaş gidiyor benden hayat; damarlarımdan çekiliyor içimdeki sen ! bense düşüyorum hiçlik ötesi bir hayata

Şimdi...Dayanamaz oldum bu yürek sancılarına artık kaldıramıyor bedenim senin uğruna olsada...

Susmayın biliyorum, ben bir yalan dünyada Gürültülü yaşadım, sessizce ölüyorum"...

Dü$Lermde pusLu ßi intikam biLeklermde ßayat ßir intahar øySa öLünücek ßir$ey yokmu$ Sen qidnce ya$anacak ßi$ey øLmadıqı kadar!)

ıyılıge daır ne varsa satmıs ınsan oglu seytana

YaRattıĞıN M€L€Ğin €LL€RiNi BıRaKMa...
Misafir
Misafir

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:19

Gözyaşlarının değerini bil,onları haketmeyenler için ağlama...

İnsan yüreği, kaç yaşında olursa olsun ancak ona açılan yüreğe karşılık verir.

BU GÖNÜL GÜN GELİR AĞLAMAYI UNUTUR,GÜN GELİR GÜLMEYİ UNUTUR,GÜN GELİR SEVMEYİ UNUTUR AMA BU GÖNÜL ASLA SEVDİKLERİNİ UNUTMAZ

Kader beyaz kağıta sütle yazılmış yazı, elindeyse sıyır beyazdan beyazı. Tanrımdan umuyorum ki seni kaderime yazmış olsun...

Gizli gizli aglardim , gözlerimden sakli, Aglar aglar yanardim , atesimden sakli, Yanar yanar severdim , Sevdigimden sakli , sevdigimden ayri.
Misafir
Misafir

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:19

Sen Bnm Farkımı Fark Edemedin!Ama Artık Farketsende Farketmez!Çünkü bnm farkımı farkedenler senden çok FarkLı

After this,I don't wanna see stupid boys !!!!! Oh Boy,Are You Man Enough For Me ??

Bende Mecnun'dan füzun aşıklık istidadı var
Aşık-ı sadık benem Mecnun'un ancak adı var

Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...

'Gitmeye de bilirim. Gitmeyi de bilirim...'

İçimde dağları deviren gizleri yazdım sana,aslında bu hikayenin de biteceği hep aklımda..Sana veremediğim bütün sözler artık son satırlarımda..

İçimin en iç yanı bendeki bir enkaz yığını Seni terk etmenin bile başkaydı tadı!Sana hasretlenmek ztn bana mübahtı.Baksana bu ayrılık ikimize de çok yakıştı..!

''Nsl Değdi Ellerin Onun Ellerine ?GiT! Bir Daha Dönme Geri,İstemem Bundan BöyLe Ellerini..Git...''

Git..Bir daha Dönme Geri,İstemem Bundan Gayri Ellerini ! Git Yollar Snn olsun Yıllar bnm BıRaK BeNi !!!

Boşwer,Hep aynı MasaL 'Hayat ve BeN' İşte O kdr :-D

Artıq ne gözlerim,ne gülüşüm,ne ellerim ne de KaLbİm snn..Artıq hepsi bnm!

İki rayı gibiyiz bir tren yolunun yakın olması neyi değiştirir son istasyonun ?

Burlarada Senden Çok Bir Görsen AnLarsın..Oralarda Benden Yok Bir Düşünsen Anlarsın !!

Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Herkes Sana Benzeyecek !

~S~I~K~I~L~D~I~M~ Y~A~L~N~I~Z~L~I~K~T~A~N~

:|KiM O GöZLeRiNDeKi YaBaNCı ?! Yakanı Bırakmaz Ellerim. . . Hani Ben oLaCakTıM Y A L A N C I:@ Başının TaCı !

Yaşamaksa Yaşıyorum ELbetteYokluğunu KabuL etmek böylesine Zorken,Hiç OLmama İhtimaLini Düşünemiyorum BiLe..........

Ne Kaldı Geriye Ztn Bir sürü Boş HaTıRa..Yaşamak DeiL ki Bu GörüntüLer VaR AdeTa!!

Sana (F)GüLüm Demiştim Ya,O GüL (W)SoLdU..Hani Bu SoN Demiştim Ya O GüN Sondu. .

Yağmur mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsa aldırmıyorum, maksadı yüzümü ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum...

Keşke Sen Ben Olsan; Seni Sevmenin Ne Kadar Zor Olduğunu Anlasan Keşke Ben Sen Olsam; Bu Kadar Sevilmenin Tadını Çıkarsam...

Baharla Hazan Birleşemez Ortada Yaz Var..Sen BaharınLa Çiçeklen,Ben Hazanımla Solayım Sevgili YaR...

Sen Sorgularken Beni Kafanda,Ben Gözlerine Bakıyordum KuşkuyLa!Bir Tek Sözün Bağlardı Beni Sana,Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda...

UNUTMAYA ÇALIŞMAK NE KÖTÜ KADERMİŞ,YALNIZLIĞA ALIŞMAK KALBİ MÜHÜRLEMEKTİR!!!AğLaMa KaLBiM BüYüDüN ArtıK...

İŞTE BÖYLE SEVGİLİ BİZ ARTIK SENİNLE HARİTADA İKİ KÜÇÜK SU LEKESİ...HİÇBİR NEHİR KAVUŞTURAMAZ BİZİ...

Ben Sizi Seviyorsam Bundan Size Ne¿?

Anladım,ben her şeyi yoruyorum..Belki de Hep senden bekliyorum!Değişmedim sadece susuyorum,Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum!

İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR Diye..Sonra GüLdÜm HaliMe ÇoCuK MuSuN KıZıM DiE

ÖLÜM VER Allah'ıM VeRMEE AYRILIK

GiDeN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GüN GüCüM BiTeRdE İsYaN EdErSeM...BeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GöMünnnnnnnnnn!!!

SenLe BeN BaTI-DoĞu , AmA DüNYa YuVaRLaK

BiR Lodos Lazım Şimdi Bana,BiR Kürek bir de Kayık..Söverim gelmişine geçmişine Ayıpsa AyıP!!
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:41

Ne diL yeter seni anLatmaya,Ne göz kıyar sana bakmaya,Ne eLLerim dayanır sana dokunmaya,Ne koLLaırm uzanır
seni sarmaya.Hiç ömür yeter mi?Bir sen daha buLmaya bitanesi...

Bir zamanLar arkandan ağLardım,Bir zamanLar snn için dünyayı yakardm.Ama şimdi şerefsizm ki bi kibrit biLe
çakmm.Çünkü DEĞMEZSİN

Gerçek gülüşler sana umutlar , mutluluklar sana.Sana yaz , sana bahar rengarenk çiçekler.Bana yalnızlık , kış ,
kar ve sahte gülüşler yeter...!!!

Iyi niyetime hep kendimi verdim degisemez artik cok zor
Durumuna baktim kendine dikkat dostlari tanimak cok zor

Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm
Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm

Bana ” Seni Seviyorum ” diye yalanda söylesen, bu yalanı dünyanın bütün gerceklerine değişmeye razıyım..

Sana gelemediğim gün,bilki öldüğüm gündür

Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey dur.

Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur…

Seni Hayatın Kurallarına Göre Değil Kafama Göre Yaşadim

pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:41

!!!///
( @@ )
°°O-(_)O°°

sıradan bi insanım... ama insanımm

........ , . - . - , _ , .......
......... ) ` - . .> `( .......
........ / . . . .`\ . . \ ........
........ |. . . . . |. . .| ........
......... \ . . . ./ . ./ .........T
........... `=(\ /.=` .........
............. `-;`.- ............Ü
............... `)| ... , ........
................ || _.-| ........ R.
............ ,_|| \_,/ ........
....... , ..... \|| . .............K
....... |\ |\ ,. ||/ .............
.... ,..\` | /|.,|Y\, ............İ
..... -...-._..\||/ .............
......... >_.-`Y| ..............Y
.............. ,_|| ...............
................ \|| ...........E
................. || ..........
................. || ...........M

DAHA ETKİLİYİZ.....ÇÜNKÜ BİZ TOPHANELİYİZ..

(A)cıma yok
(N)efret war.
(T)aviz yok
(İ)şkence war.
(F)ener
(B)ahçe yok

a$q AqLatır Dert SöLetirmiş!!... Ey hayat a$ksız sen N'sin kieee

En BüYüK a $ K A$kIn AdI B € $ i K T a $ AKILLI OL Ç@R$ı
BURADA !!!

Geçmek biLmiyo zaman düşLerin ardından geride kaLan sadece bir awuç
yaLan bu da benim kayboLan hayaLLerim…

Öhöm Öhöm..ALo PiJ Hattindasiniz $how war x]

KraLLa Gez KraLiçe OL , SoytariyLa Gez ŞakLaban oL .

benim için hiçqimSe vazqeçiLmez deiLdir...

[duyqu qöreLmesi geçiRioo]

DuRmaz İnsaN haYvan oLunca ,)
Misafir
Misafir

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:43

emeğine sağlık canım
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:52

saol cnm snnde

bir başkasına bakarken beni düşün ama bana bakarken asla bir başkasını düşünme...

this love has takn its toll on me she said goodbye too many times before

see you at bitter end from the time we intercepted feels more like suicide

HayaT ßir EMANETSE ßırAKTIGIN YERDEYiZ HayaT ßir OYUNSA KRALINI OYNARIZ HayaT SevMEKSE ÖLÜMÜNE SEVERiZ..! :

:'( iNSaN Sarhoş oLunca Her Şeyi uNuTuRMuS aMa Ben Seni uNutmadım..!

In The ParKta Gezerken,Cigarettiyi Icerken,FaTHer Gördü Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü..!

Haydi Eller Havaya Başlayın Oynamaya Dünya 3 Günlük Dünya Değmez Kafa Yormaya
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:52

кαçмαуα çαℓιşтιgιη gєяçєк вιяgüη кαяşιηα çιкα¢αк νє ιşтє σ güη кαçι¢αк уєяιη σℓмαуα¢αк

...[İmkansız hayallerden başka tutunacak bir şeyim kalmadı]...

Kalpsiz ...... şu an çıkıp gelsen sana sırtımı dönecek gücü bulamam... keşke bana ne yaptığını bilseydin...

Ne Kaldı Senden Geriye Biliyormusun ?...
Yüzlerce Şiir , Binlerce Ayrılık...

vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα qiriyor "вuz" soğuğu duyquLαr.

Gidecek yerim Olsaydı giderdim. Kapını aç ne olur, kapını çalan BENİM.....
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:53

Bu HaYaTTa KöPekLeR İçin ağLanmaz..!!

TaŞ oLsayDımm Bu KdR ağLamazDım..!!Sen TaŞ oLmasaYDın ßu KaDaR Can YakmazDın...!!

A$Ka YeNiK DüŞTüm AŞk Denen SaçMaLığın Oyununa ßende Dü$Tüm!!
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:53

$eYtAnA SöLeİn tÜyüNü BeNDe UnuTMu$!!

_+88________ROCK_ON~!!!______________ _+880________________________________
_++88________________________________ _++88_______________________________
__+880_________________________++___ __+888________________________+88___
__++880______________________+88____ __++888_____+++88__________+++8___
__++8888__+++8880++88____+++88___ __+++8888+++8880++8888__++888____
___++888++8888+++888888++888_____ ___++88++8888++8888888++888______
___++++++888888888888888888______ ____++++++88888888888888888______
____++++++++000888888888888______ _____+++++++000088888888888______
______+++++++00088888888888______ _______+++++++088888888888_______
_______+++++++088888888888_______ ________+++++++8888888888________
________+++++++0088888888________ ________++++++0088888888_________
________+++++0008888888__________ ________############___________ ________############___________
________############___________

"No Future" (Gelecek yok)

Ço0q $ey biLmenise qereq y0ohq. haddinizi ßiLin yeterLii .

EsKiLeR TaNıR BiZi ETiKeTe geReK Y0K..!!

Ç0k yaraTıcıyımDır... Acayip s0run yaraTırım! ;]

kmseye özenme özeniLjek birisi oL ,)..hayat boş... ne desek boş asasaxasa xD

["»( †~kяoηϊK züĞüя†K~† )«"]

Parçaları inadına dinle başkan...dinleki kopasın müdür,kopki patlayasın patron...

++Söz bizde,beste bizde,taklit yok bizde,mevzuda takmıyoruz geri vitese....++

_____888888______8888_____8 88888
_____88___88_____8__8_____88___88
_____88___88_____8__8_____88___88
_____888888_____888888____888888
_____88___88____888888____88_____
_____88___88___888__888___88_____
_____88___88___888__888___89_____

Yağmurum ol yağ ama ıslatma, güneşim ol ısıt ama yakma,rüzgarım ol sar ama savurma,sevebildiğin
kadar sev … ama sensiz bırakma…!
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Msn nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri Icon_minitime19.01.08 22:55

Yar terk-i diyaR yollarıNda şimdi kalbiM ...

gözümde değil yüreğimde tütüyorsun
hiç bir alev senin kadar yakmıyor
hiç kimse senin gibi bakmıyor
saat sabaha karşı 4
durdu artık zaman,akmıyor..

İçinde Olmadığın Bir Tek Hayalim Bile Yok!!!!

uyandim birden seninLe
qece ücü buLmami$
bir buLut durdu qozumde
hasret bize uymami$

Yürürken Adim Atmani İstemiyorum.. AnLiyormusun ßeni ???

1+1=2 diyorlar, yalan!! Sen ve Ben 1´iz Melegim...
2-1=1 diyorlar, yalan!! Sen gidersen ben kalir miyim Sevgilim?..

кiм чıкαя чıpяαтıя вєиі вєи iziи vєямєzsєм?

вυ ѕση ∂ємιşтιη уα !! уαℓαηıη вαтѕıη gιтмєм ∂ємιşтιη уα вυ gι∂ιş ѕöуℓє ηιє؟
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Msn nickleri Empty

Arkadaş dediğin matemetiksel olmalı,sevinci çarpmalı,üzüntüyü bölmeli,geçmişi çıkartmalı, yarını
toplamalı,kalbinin derinliklerindeki ihtiyaçları hesaplamalı ve herzaman bütün parçalardan daha
büyük olmalı...
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Msn nickleri Empty

önceki sevgilim google gibi çok bilmiş biriydi...
Şimdiki çok eğlenceli youtube gibi...
ama hayatımın kadını daha anasının portalından cıkmadı

portaKaLı cıBlandırdım ba$ ucuma koydum ben bir yaLan uydurdum duam duma dum

İşte gidiyorum birşey demeden arkamı dönmeden şikayet etmeden hiçbirşey almadan birşey vermeden yol ayrılmış görmeden GİDİYORUM

HaYaT_BaKtIGıN_PeNcEReYe_GöRe_AnLaM_KaZaNıR!

Gorgias...Bilgelik Sevdası...Hiçlik Felsefesi..Nihilist ve Sofistike...Belki de En Güzeli Böyle

Yalızlık Ömrüm Boyunca Tanıamdığım Bir Yabancıydı Onunla Şimdilerde Beraber Yürüyoruz Her Yeni Güne 2 Yanlız Şarkılar Yazıyoruz

Msn nickleri
1 sayfadaki 10 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki