SİTEMİZ KAPANMISTIR. TAŞINDI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

http://www.alemegel.net

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Msn nickleri

+3
TÜRK
iSyAnBuL
pinar_gs
7 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Msn nickleri - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime21.01.08 22:44

AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!

*Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

*Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba)

*ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SüRDüğünü öğReTmeDiLer

*BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN ÖLÜM OLDUĞUNU BİLSEYDİM, AZRAİLİN GELMESİNİ BEKLEMEZDİM

*BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....

*Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında...

*Hayatta üc seyi sevdim: Seni; Kalbimi; Ümit etmeyi... Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...

*GüLmek Için Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GüLüŞüNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GüLüŞüN Için Yaşıyan Vardır....

*Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığım ölürüm karşına çıkmam.rahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA ENGEL OLAMAM...
*bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokakalarda.....

*belki ölüm kanıtım olur sözlere...

*arkadaşlar aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı?

*kır kalbimi gönlün olsun.al herşeyimi gözün doysun.şimdi başka kollardayım..bu da sana KAPAK olsun..

*..kalbimi asıl acıtanın kendim olduğumu öğrendim

*aşk ezdirmez kendini...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime21.01.08 22:45

Ayağıma prangalar vurulmuş olsa bile. Nemli baltalarda yürüyüşümüz var arkadaş. Ne dostlarım arar ne düşmanlarım sorar. Kaderime terk edilmiş bedenim var arkadaş. Biz öyle insanlarız ki kimimiz park köşelerinde. Kimimiz ise hücre evlerinde yaşarız. Çok konuşma gardiyan sanada bi üçlü sararız

Efkarlıyım bu gün yine gurbet elde akşam oldu içip küstüm kaderime ayrılık oldu. Anam yokki derdimi bilsin bacım yokki gözyaşımı silsin hasta düştüm gurbet elde yanlızım şimdi

İnan sen gittin gideli boğazımda bir hıçkırık bekliyorum her gün seni elimdeki kadeh kırık kadehim kırık. inan sen gittin gideli sevemedi senin gibi hiç kimse beni hiiiiç kimse beni...!

NE ORHAN NE FERDİ BİLMİYO DERDİ HAYDİ SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ

Seni unutacak kadar adi ise yüreğim yüreğimi parçalayacak kadar asildir ELLERİM...

Eğer içiyorsam rakıyı , eğer gözlerim eskisi gibi değilse, yürüyüşüm değişmişse.KİME NE

YÜREĞİNİN ÇÖLLERİNE NEHİR SAÇLARININ TELLERİNE ESİR OLDUM. BENKİ ASİ BOYUN EĞMEZ BEN Kİ ÇILGIN SÖZ DİNLEMEZ SENİN İÇİN HEMDE KAÇ KEZ YAŞLAR DÖKTÜM İNANMADIN. BAKMA BEN SANA COK KIYMET VERDİM AĞLATTIN İNLETTİN BEN YİNE SENİ SEVDİM KENDİNİ BULUNMAZ İLAHMI ZANNETTİN. SENİDE BIRAKIP GİDENLER OLUR SENİDE TERK EDİP GİDENLER OLUR KAHBECE SIRTINDAN VURANLAR OLUR SENİDE TERK EDİP GİDENLER OLUR...

Ben keder üretir dert yaratırım aleme ibrettir herbir sattırım kırk yılın başında halim hatrım sorulsa ne yazar sorulmasa ne !!

Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez..

Madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; O zaman ölmek için yaşamak gerek !!

Esrarı çekmişim gözlerim kanlı yürüyorum yolda gönlüm yaralı var kolumda 3-5 jilet yarası oda ..…’in hatırası

Gel son defa sarıl bana gidiyorum uzaklara dönüşü olmaz belki bu aşkın ölüyorum sonsuz yolculukda

Sensizlik bir ok gibi canıma saplanmalı, coşmalı yanardağlar kasırgalar kopmalı, aşkın bir zehir gibi kanımda dolaşmalı, elbette aşk dediğin böyle olmalı..Ben imkansız aşklar için yaratılmışım, ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı, kayboldum kuytusunda yanlızlıkların, yaşadım en karasını sevdaların

Ne seni unutacak kadar zaman geçecek,
Nede geçen zaman seni unutturmaya yetecek,
Birakip gitsem de unuturum sanma,
Zaman alismayi ögretir ama unutmayi ASLA!!!

seni assam seni kessem azdir az
bir gittin mi pir gidersin hayirsiz
hangi dagin kurdu öldü ki geldin
sen aslinda beni yedin bitirdin hayirsiz
sen aslinda cigeri cürüttün be kalpsiz
zalim degilim ki seni vurayim
hele bir gel zalim seni koklayim ne kadar cok özlemisim be kalpsiz
ne kadar cok özlemisim hayirsizzzzzzzzzzzzzzzzz

biz, iğne oyası şiirlerin içinden süzülüp binbir çileyi dokuyan hayatlardan çözülmüştük. Yar diye yandığımıza canımız adaktı. Sevdamız yarin dudağında 3 günde paslandı. Oysa biz kalbimizi ağır sevdalara büyütmüştük...

DUYMAN İÇİN DEĞİL SESLENİŞİM, GELMEN İÇİNSE HİÇ DEĞİL ÇAĞIRMALARIM,
BU YÜREK DUYMADAN SESLENMEYİ BİLİYORSA…
GÖRMEDEN SEVMEYİDE BİLİR.

simdi cek git sevdigim arkana bile bakmadan cek git ama sunuda unutma arkana sayet bir gün bakmak istersen sadece bir mezar göreceksin
gitmeden önce arkanda biraktiklarini düsünde git , git ki gittigin yerde barinama insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

13 YaŞinda Gİrsem Kara TopraĞa Sevgİlİm Sen AĞlarmisin
DÖnse YÜzÜm Kara TopraĞa BaŞkasina GÖnÜl BaĞlarmisin

BiLİR MiSiN? <<

Tam sInIrdan kaçarken vurulmak nedir bilir misin?
Nöbetçiler ha gördü, ha görecek
Parmaklarının ucu dikenli tellere değdi değecek...
Ama... Bir adım daha atamazsın.
Uzanıp tutamazsın;
Göz pınarlarında donup kalır hayallerin
Planların, kaçışın, kurtuluşun
Ve deler sevgi dolu yüreğini
Sevgi bilmeyen bir kurşun.

Bir okyanus da boğulmak nedir bilir misin?
Batan bir gemiye el sallayamamak,
Oturup ağlayamamak,
Birkaç kulaç ötedeki
Bir tahta parçasını tutamamak,
Nedir bilir misin?

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.

Duymak nedir bilir misin?
Duymak, ama anlatamamak
Çemberini kıramamak kelimelerin.
Tam dilinin ucuna gelmişken söyleyememek
"Seviyorum" diyememek
Yani ölümü yaşamak nedir bilir misin...
Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır.

Bir çiçeği sev. bir böceği sev, bir kızı sev ama bir kere sev.

BİZ HER NE KADAR LOŞ IŞIK ALTINDA MİNİ ETEKLİ KIZLARLA DANS ETMESİNİ BİLMESEKTE MAHALLE KÖŞELERİNDE YAGMUR ALTLARINDA DELİKANLICA SEVMESİNİ HERKESTEN DAHA İYİ BİLİRİZ...

ne ıcımde senı unutmak gıbı bır hıs var nede aklımı korukleyen bır ruzgar ne senı gormeyecek kadar gucluyum nede gormeye dayanacak kalbım var

gunesı sevıyorum dıyorsun gunes acınca golgeye kacıyorsun yagmuru sevıyorum dıyorsun yagmur yagınca semsıye acıyorsun korkuyorum be sevgılım cunku sen benı sevdıgınıde soyluyorsun

Bırakma beni sevdiğim gidişine dayanamam,
Hasret gözyaşlarımla kendimi avutamam,
Dönerim dersin ama kadere inanamam,
Bıraktığın anılarla sensiz yaşayamam...

sEnLe BiRlİkTeİkEn SaAtLeRe YeTiŞeMeDiM;SeNdEn AyRıLdIkTaN sOnRa DaKiKaLaRa ErİşEmEdiM

bomboş geldi dünya bana herşey yalan anlayana...herşey yalan herşey yalan var mı beni bir anlayannnn...offffffffffffffffffffffffffffffff...:

Hayatta hiç kimse için ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmaz...Eğer bir gün ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GözyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLçaLmasın...

Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar. Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar. Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar...!

1Aşk ve ArkadaşLIk Birgün YoLda KarşILaşIrLar, Aşk Kendinden Emin Bir ŞekiLde Sorar:"Ben Senden Daha Candan ve Daha YakInIm!Sen Niye VarsIn ki Bu Dünyada.?ArkadaşLIk Cevap Verir Bu Kendini Begenmiş Duyguya;"Sen Gittikten Sonra Arkanda BIraktIgIn GözyaşLarInI SiLmek İcin"!

Sen yemeğimin tuzu, yüreğimin buzu, anasının en güzel kızı... Sen kalbimde en tatlı sızı, sen bütün varlığımın sevimli hırsızı... Sen sevdikçe sevilesi, övdükçe övülesi, öptükçe öpülesi, aşık oldukça olunacak aşkımsın

Yalnızca çocuklar ağlar ve yalnızca Allah affeder... Eğer bir gün beni terk edersen; çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem

Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş... yok be aşkım asıl ölmek "sensizlikmiş"

Rüzgar özür dilese de dal kırıldı 1 kere..

Bir Gece Ay Bana Sordu 'neden Seni Aglatan Bir Kizla Berabersin? Aya Baktim Ve Dedimki' Sen Hiç Gökyüzünden VazgeçEbilirmisin...

Bir Gece Ay Bana Sordu 'neden Seni Aglatan Bir Kizla Berabersin? Aya Baktim Ve Dedimki' Sen Hiç Gökyüzünden VazgeçEbilirmisin...

ASK SÖZLE BASLAR, DUDAK ILE BESLENIR, DOKUZ AY SONRA BABA DIYE SESLENIR.

BENI SANA KAVUSTURACAK TEK SEYIN ÖLÜM OLDUGUNU BILSEYDIM, AZRAILIN GELMESINI BEKLEMEZDIM

BIR TANEM, IKI DEGIL ÜÇ TANEM... BIRI SEN BIRI BEN BIRIDE BELLI OLACAK BENIMLE EVLENIRSEN...!

Ohh, YiNe YagMuR YaGiYoR, NeYi iSLaTMaK iSTiYoR aCaBa, BahÇe DeSeN, iSLaK... CaDDe DeSeN, iSLaK... iSLaTMaK iSTeDiGi GöZLeRiMSe eGeR, BoSVeR Be YaGMuR; oNLaR ZaTeN
iSLaK...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime21.01.08 22:45

ESqiDEn yRaMAzdIm şİmDi yRaBiLiOrUm

۩۞۩ ѕözℓєяιη вüуüк уüяєqιη кû¢ûк уαηℓι$ℓαяιη ¢σк ∂σqяυℓαяιη уσк кєη∂ιηє qöяє $αηѕℓιѕιη ƒαкαт вαηα qöяє zαναℓℓιѕιη ¤๑۩۞۩::

' (poffline) kendimi arıorken olmaktan korktuğum yerdeim...sndeyim...)

єğєя вιя güη αğℓαяsαη вαşıηı ∂ιк тυт кι gözуαşℓαяıη ѕєηι αğℓαтαη кιşι кα∂αя αℓçαℓмαѕıη

[c=#3028B7]SeN vArsIn SaDeCe SeN VaRdIn YiNe De BeN HiÇ YoKtUm AkLıNdA[/c]

Bu sNdEn sOn aRzUm SoN DıLeGıM Ne oLuR AsKıM kOlLaRıNdA CaN VeReYıM

' ·#·$6ßσşνéя,&yacute;ıLLáяá ßσşνéя,áşкLáяá ßσşνéя,áşкLя géLiя géçéя,ѕéη кáLßiηé şáηѕ νéя,giđéηé &yacute;σL νéя,кáLßiη єLßéт 1güη &yacute;éηiđéη ѕéνéя

KanLı BıçakLı diiL ßu Aşk ZanLı we YasakLı .. Dönüşünün Canı Cehenneme YaramDa qiDişiN SakLı ..
iSyAnBuL
Admin
Admin
iSyAnBuL

Erkek Mesaj Sayısı : 3514
mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci
HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg-

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime21.01.08 22:47

hey maşaallah maşaallah nicklere bak...
http://www.erdogantaekwondo.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime21.01.08 22:48

saol isyanbul baya çalışıyorum bu başlık üstünde
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime21.01.08 22:48

SaNmAkİ o GüZeL iSmİn HaLa AkLıMdA… O iSmiNiN yErİnDe ŞuAn İNANET,KALLEŞ, KAHPE vEdE ALLAHSIZ YaZıYoR oĞlUm ALLAHSIZZZ

¥ü®€ğI¥£€ §€v€n ÅDÅM Å£DņmÅz...

•$5¤ۣۜ..¤ *ஐ◄███▓•$5▒░░• ﮒεηι ηε Žάмάηά қάĎάя ﮒενεсεğιмι ﮒσямά •$5Ćϋηқϋ ηε žάмάη ό∫εсεğιмι вι∫мιγσяμм*ஐ◄███▓▒░░¤ۣۜ..¤••$5

SEREFSIZ....lafi cok mu gücüne gidiyor...peki senin yaptigin SEREFSIZLIK degil miydi...bundan sonra sana SEREFSIZ dendiginde sakin alinma cünkü öylesin.....

•••» •• BîZî KîMS[Ê] ÂYÎRÂMÂ[Z] •• «•••

SeVeNlEr BiLmEz, BaKaNlAr HiSsEtMeZ, aĞlAmAkLa yEtİnİlmEz Ve BEnİm GÖnlÜmE kolAyCa GiRiLmEz. GiReNlErSe De ÖlüNcEyE kAdAr SiLiNmEz!!!

GİdeN gİTsiN DönEn DönsÜn dÖnSüN Ki Ne KaYbEtTiĞiNi gÖrSüN!!!...

éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD....! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma s.... éDD..!

Ynmda oLsn $mdi, hiç konu$masak.. AğLasak, bin kere pi$man oLsak !! Sonra yine bozsak yeminLeri, SarıLsak.. ÖyLece kaLsak...

HeR sEçiM Bi kAyBedişTiR...bENi kAybEtmEyi sEçeNi bEn kAzANmAk içiN uğRAşmAm aRtıK...

bEN hEp oLduĞum yERdeYim vE oLduĞuM giBiyiM...!!! _YANLIŞ YAPANI ASLA AFFETMEM, FAZLASINI YAŞATIRIM_->

İsT€R Ah €T...İster Kin Duy...KeNdiNe GöRe HaKLıSın..AdıMı KöTü An...SoNuMu €LinLe YaZ...SeNDe ßiR Gün AnLaRsıN..!!!

En Çok Seni Sevdim Bitanem.Beni Hayata Döndüren Sendin Ama Tekrar Öldürende Sen OLDUN !!!

Ҳҳ Ҳ____$€Ñí_$€(v)ΥخÛM ____Ҳҳ Ҳ

ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime21.01.08 22:49

oh oh 8 sayfa oldu..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime21.01.08 22:49

% Seveni seveceksin, seven için öِleceksin... Sevmiyorum deme birgün sende seveceksin...

% Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin!

% Gün gelir aklına düşersem eğer;beni değil;sevgimi hatırla!Ağlayışımı değil;gidisini hatırla!Sensiz oluşumu değil;bana elveda deyipte, ÖLDÜRDÜGÜN GÜNÜ HATIRLA...

% Senden kalan yanlız koca bir yalan,yıkılmış umutlar harcanmış zaman,yanıyor yüreğim,hainmiş zaman sevmeye hevesim kalmadı...

% Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla...!!!vazgeçmez unutma...!!!

% Hayatında değerli bişiyin yoksa hayatında değeri yok demektir

% bu dünyada ya seviceksin ya sevmiceksin ama bişi var ki asla seveni üzmiceksin...!!!

% Senn benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olmazsın...

% Kararlarimda israrliyim. Israrlarimda inatçiyim. Inatlarimdan da VAZGEÇMEM...

% Bir kadin ya sever, ya da nefret eder; ortasi yoktur.
Misafir
Misafir

% Kadin bir çicektir erkekse etrafinda uçan pis bir böcek

% Kadinlar duygu yüklü bir gemi gibidir denizde dalgar vurdukça etrafa nese saçarlar... Bazende dümdüz deniz üzerinde sessizce kaçarlar...

% Dediklerine bakilirsa yeryüzünde aramislar aramislar, bir tek dilsiz kadin bulamamislar

% ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєçιямєz αкℓıη∂αη..gι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ öğяєη∂ιм вαвαм∂αη...вαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη....

% ßiLiyorsun Seni ßeßekLer qißi Sevdim, Seni ÇiçekLer gibi Sevdim, Seni meLekLer gißi Sevdim! Çünkü Sen tapILacak kadIndIn ßu Devirde! Oysa ßen Seni ßöyLe Sevdiğim için, Sana ßöyLe yandIğIm için , AsILacak AdamIm ßu şehirde .

% Dün üstünde yürüdüğüm çimenler, bu gün üzerimde yeşeriyor.!!!!!!!
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Kadın Mesaj Sayısı : 700
mEsLeK : ÖğRenCi
HoBi : MüZiK dİnLEmK

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime22.01.08 13:05

seniN bana baktığın kadaR hiçbir şey canımı acıtmadı inaN..!

> insaFsız sokakLarın ağLatamadığı deLikanLıyı ağLatan sensin.. Övün kendinLe..

> seN yumuşaK yatağında uyuRken ben kaLdırımLarda senin nöbetini tutuyoRum..

> seN gittiN herşeY yarım kaLdı.. SenSiz ne tadım kaLdı, ne tuzum..

> beNi iLk güLdüren sendiN.. iLk ağLatan oLmayı da sen başarDın.. Sen..

> !..>>biR gaRip aşıK<<..!

> ne umutLar gömdüm kaLbime, ne hayaLLer.. bir seni gömemedim maziYe, hayaL gözLüm..
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime22.01.08 13:06

> Garip bir hale döndük sarardı rengimiz, Ne ilgimiz kalırdı geride ne halimiz..

> Gecmıs dünden bahsetmek lezzetsız.. Gelmemıs yarından hep mı sıkayetcıyız biz?

> Sensız benlık yokluk demek kalbım sana emekci..

> Gören derkı sel ağzına bına yapmak aptal işi.. Yel eserse kırmaz dişimi kalp bı körse gormez bişiyi..

> İlkokul terk sarlatanlar devlet gorevinde ahkan kesmekte..

> Yolumun önü Kanla kapanmıs.. Resmini çektim mevsim kandı!

> Nafile hamile Kadının göbegi içindeki.. Yeni yasam ümitleri Nefes alırken habersizce!

> Tek korkum var ahbab oda Allah öyle olsun başka kimseden korkma!

> Ölüme yaklaşıyor ahali insan dağlarda her gün kırılan bir can..

> Bilgi isteğim ödüllü bol tokatla, insanımda yok nezaket, yobazla aktifim bu metropolde eşgalimdi eşkıya.

> Siz içlerinde kalbimin direklerinde bayrak açtınız yüreklerimde mutluluk kanatlı saldınız semaya..

> Rüyama göz dayanmaz itibarı yok müdavim olmuş eller Hakkı tanımamak mı sevda?

> Bahse varmısın nakitle yazgı kabil oldu her gülüşse artık çekin bitik bu şansı!

> Malesef hiç olmadığım kadar huzurluyum bugün(ve mutlu) özürlerim kirada sabır gelir bi gün!

> Kafamı duvara yasladım omuzların yanımda yok
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime22.01.08 13:06

> akLım aLmıyor senden geriSini.. Bir sen varSın birDe sevdan..

> єу αşк!! нαzıяıм ѕση нαмℓєηι уαρ..

> ya kaBuLLeniR ßuRda kaLırsIn yaDa aRqanI döneR yoL aLırsıN..

> наγаτ іςіпє dϋѕтϋqϋм віг ѕанпє..

> тαятιѕмαуι вιℓмєуєηℓєя кανgα є∂єяℓєя

> ζєнỉя καттỉ ₣єℓєκ тαтℓỉ αѕỉмα , κα∂єя ѕαя∂ỉ вєиỉ çỉℓє çαяκỉиα..!

> savuRsada batıRamayacaK gemiLerimi fıRtınan !!

> öLüM, öLüM DediğiN NediR Ki GülüM ßeN SeniN iÇiN YaşamaYı GöZe aLmışıM..!

> iÇiNe DerT oLacaK SaNa SoN ßakışıM..!

> Bana dünya yuvarlaktır dedin, dediğin doğruysa neden geri dönmedin?

> Uўκuм Fįяαяį Gεcεм Fįяαяį ßεή Fįяαяį ßu گααŧŧε

> Varlığın 5 Para Eder mi Ki Yokluğun Beni Acıtsın...

> Sen, sen ol! Asla biz olma
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime22.01.08 13:07

Beni sevmeK yürek ister.. Su içmeye benzemez, asit içmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer!

> Ben kabuSLarLa büyüDüm, hayaL etmek ne haddime ?

> arka sokakLarın çocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem oLmak.. ya aDam gibi ya aDam gibi gideRiz!

> aşkTan ne anLar sosyete Kızı.. Hiç sevmiş mi her gün öLmeyi göze aLa aLa...!

> itLe köpekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur, seni tedavi ederdim Wink

> güLmek bir tek oNa yakışıyoR..!

> aDam oL öyLe Yaz!

> Yazmak tarzım değil! çizerim (H)

> Biz akıL vermez, gösteririz.. Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz.. Değer verdikmi karşıLığını isteriz..

> bu nickler msnnicklerim.net sitesine aittir
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime22.01.08 13:07

Benim gözümde bir hiçsin artık, Nefretim aşkımı aştı bu gece.

> Şerefsizlik değil, nedir bu söyle? Küfrüm edebimi aştı bu gece.

> Bugünkü sözlerin söz müydü artık? Son sözün sabrımı aştı bu gece.

> Kolayca bitsin bu diyemedin de, Salladın savurdun basiretsizce.

> Yürümeyen neydi, ilişkimiz mi? 'Günüm sensiz bomboş' deyişimiz mi?

> Ayakların donmuş, üşümüştün de, Gece yatamamış üzülmüştüm de, Bir ay oruç tutup yememiştim de, O çizmen boyunu aştı bu gece...
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime22.01.08 13:27

gecelere sor beni gün dediğin nerden bilirki halimi?
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime22.01.08 13:27

Yolcuyuz Bu Hayatta.Sen Gel Otur Yanıma..

As™ ßöürtlέέn ®έcέLy

[[ Kucağıma bile Olsa düşmeni İstemem..

bir bir söküLen umutLarm Tükendi paradise o_O

| иüкℓeeя вαѕLıкℓı кız! |

(ќαяα + źĭήdαή) mutlu sayılmam bundandır aqlamam.

| [Aklın alırmı senin beni,yapma tatlım girme polemiğe benimle!]|

Uqra$ma;Dindiremez$in i$yanımı,neye kızacaqım,üzüleceqim,sevineceqim belli olmaz ßenim!..

orJinaL kızz (H)

SözLér Kâdınâ Bénzér âmâ, YâpıLânlâr érkek Gîbîdîr.

**DeğeRimi biLen uSta eLLerde eLmas giBi işLeniRim(!)

Son SigaramSin icemem öyLece cekmeye kiyamam icime...

And tonight it's only you and me.. (A)

FırtıNaNıN $iddeti Ne kadar ßüyük oLurSa oLsuN .. Martı Sevdiği deNizdeN aSLa vazgeçMeZ !!! ||

Herkesin iki hayatı vardı. Biri dünyaya gösterdiğimiz, diğeriyse asla görülmemesi gereken... *

۝ ρσρ¢σяη .. αƒммм .. >.<

ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ: || - KedyCk ●๋: - || ™ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

emitasyonlar çoğaldı |*
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime22.01.08 13:28

Sahnesi qerçeK Tek oyun ÖlümdüR..
_________
SokakLarda yankıLandı Sesim.. Sensizliqe aLı$amadm..
Söyle qitMeNIN Sebebi NeyDi?
_______
BİLE BİLE ÖLMEK ZOR qELİYOR.
Sonuna kdR KahRolmakTan!!
DİRENENE YOLLAR DAR qELİYOR.
ESİR olmaKTan!!
_________
A$k STOP Uzak Dur Bnden..!
_______
Nefessiz
Kaldım

A$kımın
Icınde
_______
aklımdan hiç çıkmayan biri
Nsl uzaklaRda olabiliRKi…
________
Hanqi qünahın
Bedeli bi yoKluqun..
______
Uzaklarımsın bazen Sessizce
DALARDM GÖZLERNE ANİDN..
Gittiqin qünü Hatırladıkca..
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime22.01.08 13:35

Bir Yıl Önce Bu Yola Çıktık.Kalbimizde Kelebeğin Yaşama Umudunu Taşıdık,Yorulmadık.Hala Yoldayız..
KRAL
Admin
Admin
KRAL

Erkek Mesaj Sayısı : 1216
mEsLeK : öĞĞrEnCi
HoBi : fUTBOL

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime22.01.08 18:31

güzel olmuş
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime22.01.08 18:39

tşkr

Göremezler… İzin vermezsem üzemezler… Çözemezler… Benim bir düşüm var ki asla bilemezler!

Kaderimse Çekerim, Çilemse Güler Geçerim!

Üstü sende kalsın hayat… Artık benden alacağın kalmadı!

Öyle bir cümlesin ki nokta koyamıyorum!

Sen benim farkımı fark edemedin ya artık fark etsen de fark etmez! Çünkü benim farkımı fark edenler senden çok farklı!

Bir uçurumun kenarındayken bile sırf hayata gıcıklık olsun diye GÜLÜMSE!

Dünyada hiç kimseye güvenme… Çünkü beyaz gülün bile gölgesi siyahtır!

Ben sevdanın sokağında oturuyorum… Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum!

Boş ver hep aynı masal ‘Hayat ve Ben’ işte o kadar…

Yağmurlu sokaklarda hayatımı arıyorum!

Geçici heves değil, hak edene nefes olurum!

Bu rüzgâra dayanabilmek için kaya mı olmalıyım?

Beyinde bir trafik, yaralarım fiziksel değil, psikolojik…

Akıllısı beni bulmaz, delisi benden ayrılmaz!

Aranılan teselliler neden hep meşgule düştü?

Yine dert, tasa, keder her şey beni bulur hayatın anlamı bu mudur?

Ellerini bırak avuçlarımda kalsın, sen ol yanımda yıllar ömrümü çalsın…

Bizi bizden başka kimse ilgilendirmez, kimse de bizimle ilgilenmesin gerekmez!

Aşk mı dedin bana? Saçmaladın! Seni seviyorum diyene inanma, yol ver! Beni bırakıp giden de beni her şeyden çok sevebilirdi… Boş ver!
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime22.01.08 18:40

Ayyaşa sormuşlar neden içkiyi bıraktın diye… Demiş şerefine içilecek aşk yok satılmış bütün sevgiler!

Seven unutmaz! Unutan sevmemiştir! Seven unutmuşsa sevmesini bilmemiştir…

Düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlarda öğrendim!

Bu hayat bana her gün yapılan bayat ve kötü bir espri!

İskeletler diyarında bir et parçasıyım…
KRAL
Admin
Admin
KRAL

Erkek Mesaj Sayısı : 1216
mEsLeK : öĞĞrEnCi
HoBi : fUTBOL

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime22.01.08 18:41

buda güzel olmuş devamını bekleriz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime22.01.08 18:42

teşekkürler
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime22.01.08 18:43

ben devam edicem şimdi
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

MesajKonu: Geri: Msn nickleri   Msn nickleri - Sayfa 5 Icon_minitime22.01.08 18:44

Kaybetme Kendini __ Kendi Renqini __ ßari Sen SoLma __ heryer SİYAH

YaLnızLık qüLümser Ek$i Ek$i Suratıma ßen YaLnızken we aqlarken . . . Demek ki YaLnız DeiLmişim Kendimi YaLnız Sanırken

Susuyorum Artık Daa Fazla ßatmamak için KaranLıqa .. ama tutuamıyorum ki KaLbimin ince çıqLıkLarını .. yawaş yawaş saqır oLuyorum yokLuqunla ..

ßir kaÇ DamLa qözya$ı aKar qözümDen ama NapabiLirim ki ßenimde Ruhum KaYıp HayaTın İçiNde .. KaLbım kıRık paRam paRca ßır HaLde ama KaranLıqın $arTı ßudur MuTLu oLmaLıyıM beLkı De

Kime ne karman Corman hayatımdan _?? kime ne yaLan doLan masaLLardan _?? BEN MUTLUYSAM ...

Msn nickleri
5 sayfadaki 10 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki