iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: -Helin Kaportayı toplatmış:) 29.12.07 16:26 | |
| Arto, yakın arkadaşı Helin Avşar'ın bir dizi estetik operasyon geçirmesini "Helin kaportayı toplattı" sözleri ile yorumladı. https://2img.net/r/ihimizer/img169/9...421x281pw0.jpgOrada Neler Oluyor programında Helin Avşar'ın geçirdiği estetik operasyonlar konuşuldu. 28 yaşındaki Helin Avşar, Almanya'ya ünlü estetik cerrah Serdar Eren’in kliniğine giderek, burun, yanak, göğüs ve dudak estetiği yaptırmıştı.
Orada Neler Oluyor'un haberine göre klinikte dudak operasyonu 1,2-5 bin YTL, burun operasyonu 4-6 bin YTL, yanak operasyonu 5-7 bin YTL, göğüs estetiği ise 8-12 bin YTL arasında ücretlendiriliyor.
"HÜLYA YÜZÜNDEN DENGESİZ" Avşar'ın geçirdiği operasyonları programın sunucusu Arto, "Helin kaportoyu toplattı" diyerek yorumlayarak, şunları söyledi: "Ben Helin'i çok seviyorum. Ama düşünüyorum da Hülya Avşar benim ablam olsaydı, ben de dengesiz olurdum. Çünkü Hülya çok baskın bir karakter. Helin'e yardımcı da oluyor ama o bir türlü istediği yere gelemiyor." | |
|