SİTEMİZ KAPANMISTIR. TAŞINDI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

http://www.alemegel.net

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kız Tavlama ...

2 posters
YazarMesaj
Hands_Sinner
ÜsTeĞmEn
ÜsTeĞmEn
Hands_Sinner

Erkek Mesaj Sayısı : 11

Kız Tavlama ... Empty
MesajKonu: Kız Tavlama ...   Kız Tavlama ... Icon_minitime26.12.07 23:14

Simdi de sirada kizi tavlamaniz için hayati önem tasiyan bir baska konu var. Kiza sürekli "senin beynini okuyorum" tribi yapacaginiza göre kiz hakkinda maximum bilgiye sahip olmaniz lazim.Mesela gidip bi sekilde kizin dogum gününü ögrenin . Bunu yapmanin en kolay yolu baska ve samimi olmadiginiz bi arkadasiniza sordurmaktir.

Bi sekilde kizin dogum gününü ögrendikten sora hangi burç oldugunu kesin olarak ögrenin ve baska bir zaman kiz bi sey yaptigi zaman "Zaten bu senin burcunun en belirgin özelligi "diye baslayin.Hangi durumda bunu kullanacaginiz önemli degil. Astrolojinin en güzel tarafi tamamen uydurma üzerine kurulu bir bilim olmasi. Kiz "Hayir,bu benim burcumun özelligi falan degil" derse(ki demez ama hani derse diye yaziyorum) "Ben Amerikanin en büyük astrologu Bilmem kim'in kitabinda böyle okumustum.Ama yine de gider baska kaynaklardan da arastiririm" dersiniz olur biter.

Uydurmakta sinir tanimayan bizler için hiçte zor bir sey degil.Zaten kizin bundan önce soracagi "Sen benim burcumu nerden biliyosun ki?" 10 puanlik uzman sorusuna vereceginiz "Uzun süre astrolojiyle ugrastim ve insanlarin hareketlerini gözlemleyerek hangi burca dahil olduklarini anlayabiliyorum." cevabi az önce sormasi muhtemel olan soruyu zaten eler.Ama kiz bu sefer de "Peki dogum günüm ne?" gibi az önceki olagan üstü zihin okuma(!) gösterisini yapan size küfür içerikli bir soru soracaktir.

Sakin nasil olsa gerçek tarihi biliyorsunuz diye direk tarihi sölemeyin,bu yeterince etkili olmaz.Bunun yerine mesela kiz 22 ekim dogumluysa "kesin birsey söylemem için dogum yerini bilmem lazim ,ama sanirim 19 ile 23 Ekim arasi bir tarih çünkü Mars her yil bu tarihlerde Akrep burcunu etkisine alarak astrofizyolojik semptomlarin gelismesine neden olur buda sana asiri duygusallik olarak geri döner." diyin. Tebrikler yine bir tasla kus katliami yaptiniz.Bu konusma sayesinde hem kiza inanilmaz derecede astrofizik bildiginizi, hem onunla asiri derecede ilgilendiginizi hem de onun asiri duygusalliginin (Unutmayin bütün kizlar kendini asiri duygusal sanar) kaynagini kanitlamis oldunuz. Kizin gözünde artik ilahsiniz.

Kiz sizin az önceki gösteriyi nasil yaptiginizi çözemeden(Ki asla çözemez) siz hemen "Bana dogum yerini söylersen sana ayrintili bir yildiz haritasi çikarabilirim" diyin.Kiz hemen atlayip dogum yerini söyleyecektir. Sizde hemen bir kalem kagit çikarin ve kagidin üzerine anlamsiz sekiller daireler falan çizin.Sonra uzun uzun düsünüyormus gibi yapmak suretiyle kagida bakin.Kagidi ters çevirin ,düz çevirin,bi kaç bisey daha çizin.

Ve sonra kiza dönüp "22 Ekimde dogmussun.Yükselen burcun Aslan strenekopotolojik gelisimin inanilmaz.Insanlar seni mutlu saniyorlar ama çok büyük bir sorunun var.Çok yakinda hiç beklemedigin birinden bir çikma teklifi alacaksin,çok düsüneceksin ama sonunda sende ondan hoslandigini farkedip kabul edeceksin ve çok mutlu bir iliskiniz olacak. "diyin.Kiz kendini kaybetmis bir sekilde size bakiyor olacaktir.Sizde onun gözlerinin içine bakin.

Dogum tarihi tam olarak sölemeniz kizin diger söylediklerinizede inanmasini saglayacak.Birincisi kimsenin yükselen burcu kesin degildir.Yanilma sansiniz yok.Ikincisi strenekopotolojik gelisimin astrolojiyle alakasi yok(merak ediyosaniz söyliyim, kemik gelisimi demek) ordan da yirtarsin,üçüncüsü daha öncede söyledigimiz gibi sürekli büyük bir orana sahiptir,bunuda bildiniz,ve son söylediginize de inanmamasi için hiç bir neden kalmadi.Tabiki burada çikma teklif edecek olan siz oluyorsunuz.))))))

Böylece kizin bilinçaltina bir erkek ona çikma ettikten sonra bir süre düsünmesi ve sonra kabul etmesi komutunu yerlestirmis oluyorsunuz. Artik siz istesenizde o komutu ordan silemezsiniz.Kizin gözünde artik siz Cooperfieldsiniz.

(ç)aLınTıdIr..
iSyAnBuL
Admin
Admin
iSyAnBuL

Erkek Mesaj Sayısı : 3514
mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci
HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg-

Kız Tavlama ... Empty
MesajKonu: Geri: Kız Tavlama ...   Kız Tavlama ... Icon_minitime27.12.07 11:06

lan miller derslerim kötüye gidiyo diye araya mesafe koymaya çalışıyo...
ama bu başlıktakiler baya işe yarar şeyler.
http://www.erdogantaekwondo.com

Kız Tavlama ...
1 sayfadaki 1 sayfası