iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Sevgilinizi Elinizden çalanı ne yapardınız? 22.10.07 11:13 | |
| Sevgilinizi Elinizden çalanı ne yapardınız?Soru bu yorumlarınızı bekliyorum?Ben olsam (şimdi diyeceksinizki çalan kişiye kötülük yaparım) evet gider her ikisininde kafasına birer mermi sıkarım benden sevdiğimi alacak kadar cesaret edecek birisi olursa ve sevdiğim beni bir başkasına tercih edebiliyorsa benimde gözümü kırpmadan icabını yapmam gerekir biz Anadolu çocuğuyuz bizde sevgiler mezara kadar sürer.Böyle bir senaryoyu kafamda canlandırmak bile istemiyorum ama gözüm kararırsa hiç bir şey görmem!İhanet hiç bir zaman cezasız kalmaz ve ihaneti katiyen affetmem bizim kitabımızda bu kelimeye yer yoktur! | |
|
semsak OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 30 NeRdEn : sultançiftliği mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik,gezmek, Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: Sevgilinizi Elinizden çalanı ne yapardınız? 28.02.08 17:09 | |
| sevgilimi elimden çalsalar. bende mutlaka intikamımı alırım. artık olursa böle bişey çalan kişi korkmalı benden. anında plan yapıp uygulayabilirim. | |
|
SirhoT Moderatör
Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 31 NeRdEn : GaZi--GoP mEsLeK : gençlik-öğrenci HoBi : Fight Kayıt tarihi : 13/10/07
| |
sarı sheker BiNbAşI
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 32 NeRdEn : คภкคгค mEsLeK : öğяєη¢ι HoBi : мüѕιк тν мѕη fαℓαη Kayıt tarihi : 03/02/08
| Konu: Geri: Sevgilinizi Elinizden çalanı ne yapardınız? 29.02.08 19:14 | |
| ya bnm sewgilimi elimden çalan kıza yazık. mutlaka intikamımı alırım çünkü o kızdan normal olarak. . . . | |
|
KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: Sevgilinizi Elinizden çalanı ne yapardınız? 01.03.08 0:34 | |
| BEN OLSAM KAFASINA SIKARIM EN TEMİZ İŞ | |
|
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| |
KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: Sevgilinizi Elinizden çalanı ne yapardınız? 01.03.08 0:42 | |
| etkisinde kalmişim | |
|