SİTEMİZ KAPANMISTIR. TAŞINDI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

http://www.alemegel.net

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

KURŞUN

YazarMesaj
iSyAnBuL
Admin
Admin
iSyAnBuL

Erkek Mesaj Sayısı : 3514
mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci
HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg-

KURŞUN Empty
MesajKonu: KURŞUN   KURŞUN Icon_minitime18.10.07 8:37

Asil adi Kadir AKTÜRK ve dogum yeri kadiköy olan kursun 21 yasinda ve basak burcu. Hobileri arasinda basketbol oynamak,müzik dinlemek insan psikolojisi üzerine kitaplar okumak ve nargile içmek yer aliyor. 1998 yilinda basladigi thai box sporu ile müsabakalara cikmaya baslayan kursun bazi ünvan sampiyonluklari,bölge birincilikleri ve 2004 istanbul,2005 türkiye birinciliklerine sahip. Talihsiz bir müsabaka ardindan 2005 yazinda ayni ünvanla sakatligi nedeniyle sporu birakmistir. Suan açikögretim üniversitesinde Halkla Iliskiler okumakta ve çocukluk yillarindan beri herkesin merak ettigi 'kursun' lakabini kullanmaktadir. Suanki kimligiyle kendine has bi stil yaratmis ve piyasadaki rapçiler arasindan kolayca siyrilmayi basarmistir. Degisik bir sound anlayisi ile yurtiçi ve yurtdisinda birçokhedef kitleye kendini kanitlamistir. 2006 yilinin Nisan ayinda Bursa'da gerçeklestirilen Hiphop Müzik Ödüllerinde ''' En Iyi Underground Mc ''' ödülünü almistir.

Su ana kadar imza atmis oldugu çalismalar ;

2000: Kanunsuz aile - ( ilk demo kaydi )

2003: Kogus 46 - ( ilk solo kaydi) Gerçekler mekani

2004: Alsancak - Derman Yok

2005: Kogus 46 - Birakin beni bana

2005: It the ***** - Geçmisle Yasamak

2005: kurSun - Bati Sahili Hikayesi 1 ( ilk solo albüm )

2006: kurSun - Günah Sehri (r&b e.p)

2006: kurSun - Kapak Olsun

2006: kurSun - Camli Odalar (r&b e.p)

KURŞUN Kursunon7fh
http://www.erdogantaekwondo.com

KURŞUN
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-