| http://www.alemegel.net |
|
| Dark_princess'den nickler..=] | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Dark_princess'den nickler..=] 01.03.08 20:29 | |
| istemem insan olanı bulamadm hepsi aynı yalan dolan ve menfaat dolu
qє¢єℓєя qє¢єℓєя qυηℓєяιмι qöмєя кαяαηℓıqαα...
уαρяαк ∂σкєη gєη¢ℓιgιмιη ѕαтıя αяαℓαяıη∂α αℓтı кıямızıуℓα ¢ιzιℓмιş, тıяηαк ιçιηє αℓıηмıѕ ѕυѕкυηℓυgυмυη вαѕ нαяƒℓєяιѕιη
·▪●●ђλұλךρЄЯЄ§ŧ μҜλךλ..!●●▪·
!!--__..эśмэѓ Ŀάđŷ..__--!!
ץάפмυѓ
YaLaN asKLaRıN SaHTe oYuNCuLaRı.. . intihar'a meyiLLi oyuncaK bebEK
Bir sarkı tuttum sevgilim bir kapı actım ikimize ikimiz çokmuşuz meger bu resme...
śэйأςөќ šєώأǿяυм
●▪٠۰▫»»!!śэйأςөќ šєώأǿяυм!!«« ٠۰▪•●
ßiras daha kaL yaLwarırım,böyLe cekıp qitme neoLur,GüLmes agLar sarkıLarım benı sensızLıqe itme ne oLur..
öLüM KapıMı CaLMaSaDa KaLbİM SeNin..!!
Bu iNadM aSKa Be SeVGiLii.saVasMda YaLnz BrKma BeNi.
tMm yeTeR yeTR HerŞeY isTeDiiN giBi oLsN.bN ZtN öLdM KaLN saGLr sNN oLsN..
KANATLARIM YOKTU BENİM AMA BENDE Bİ ZAMANLAR MELEKTİM KİRLENDİM SANA GELDİM..
yasKLandN heP saKLaNdN bu KaLpteN kovuLdN sN ısıNıp uyuMayI unuT saRıLıp aqLaMaYı da quNaydN gitTm beN..
Yeniden KaLßim kıRıK,kapıLar açık YoLum ince, yoLum uzun YaLñızlıımda yürüorum...
SaKın qeLme hazIr deiLim, deLiiim Kac qNdur..Lodosum tuttu, PoyraZm souKkK...
Dün qece seni qordum ruyamda aqlayarak uyandm tek hatırladıım nerdesin ve ne yapmaktasın şimdi ben hala seni söyluorum..
MusTakL biR masaLdı bitti işte beN ayNı haytaıMM..
DerT etMe aLısırM ßiraZ zamnLa, KosarM teK basıMa yaLıN ayakLa..
qeL qitMe bebeİm beNi terKetme öLürm snsz beNi biR koseye itMe.
qideN kaybedNdR.qittN kaybettN...!biR sehiR biLe yaKıNıma yakLsMa..!
qeL qitMe bebeİm beNi terKtme öLürm snsz beNi biR koseye itMe..!beN istedM ama sensZ biR hiçiM!Bebeim Ne oLur bıraKp giTme.!
Özenti diiLim kimseye özenmm!Kimseninde bana özenmsni istemem!Hayatımı yaşarım sıkıLmam.!İşine geLene sempatiim,geLmeyene ukaLa
*?*?*_-_You cosT notHiNg_-_*?*?* (bes para etmessin)
-•(-•Oº°‘¨вιzιмкιѕι вιя αѕkнιкαуєѕι¨‘°ºO•-)•-
●▪·(SırLarLadoLubirqecmisivarHisLeribirsaatebaqLı) ·▪●
●▪·(She'S got a past full of secrets She's got a clock on her feelings)·▪●
ölü๓ öภςєรเ א๏гﻮยภlยк שคг ﻮözlєгเ๓ ๔є ﻮölﻮє๓ ๒เlє ๒๏ğ๓คк เçเภ Ŧıгรคt к๏llยא๏г
sheytani quzeL bebEK.
{{ iNtiKaM KraLiçeSi...! }}
Ankara’da yaqmur yaqıor sen Ankara’dn qittiqn için..!Ankara’da bi hüzün,bi yas havası var sen Ankara’dn qittiqn için..
. ..αѕк вαѕıмα νυя∂υ мυρтєℓαηıм кα¢мα вєη∂єη ѕєη кαηıмα qιя∂ιη уιηє∂є нαуℓαzıм вєη..
Kanını kanıma kat oyun ßa$La$ıN Yarı$ı terK et daha qenc ya$ta$ın..
kanKa duR buRda kaLbimi deşioLarRrr... beni sevdiiMe PişMaN edeN onLarRr.. | |
| | | dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Dark_princess'den nickler..=] 01.03.08 20:32 | |
| öLümLé ya$am aRasındaKi incé çizqiniN tam oRtasınDaım ya$amK içiN sßéßim yoqK..öLmK içiNsé çoqkK...
hyaT bi sıNawSa adıMı yazaR çıKarIm..!!
HaYat BoŞ KuR OrTaMı ÇoŞ
FOrMat ATtım ANıLaRıma...
TaSh kaLpLisiN Ama ߀Nim DünyaMda TeKsin iShtEe
$en$iz bu hayat y€rin dißine ßat$ıN wer çoşkuuu!!
hEr kArEsİ SiYaHa bOyAnMıŞ Bi bUlMaCaIm...ÇöZmEyE ÇaLıŞtIkÇa iÇİmDe kAyBoLuRsUn...!
A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak...!
Ay deiL mewsim deiL '1 Ömür' Geçti Sensiz.. Keşke böyLe sewmeseydim, ağLıorum çaresiz..!
DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini SeyRedîCem ~kIpIrtIsIz ~ SâKin Qîßi GôRünCem ~ KavGasIz ØLaCaK ~ ƒIrtInAsIz ØLaCaK ~ Sa¢ma Sapan ØLaCaK ~ ØrGanLârIm ~ ß!Rß!R!ne VµRacak ~ ÂRkanDan SêSsiz ßakICam ~ ßen Ÿine Sana ÄğLIcÄM..!
gözl£r sözl£rin s£rtliğiyle yaşa bulanıp ahh çekti...s£nsiz geçen günlerin kazası yok be sevgili..
$imDi Senden Vazmı GeçmeLi..? [[MaSaL oLuP yoLa devammı EtmeLi..?]]
HéRKés Kéndini AR†iS† saniOr.Ama ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénim.isDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL.!..
$ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktu..!
BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmE....ÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr
ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor.
HeRŞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn..!!!! | |
| | | dark_princess
| Konu: Geri: Dark_princess'den nickler..=] 01.03.08 20:32 | |
| seN bEn! seWmey!pte BaşkAsıNı SewsEnde UmaRım oDa sEweR....BAŞKASINI...!!
KalaNa GiT, GideNe KaL DemeM..!
NefretLe DoluyuM..!
aKlımDa ÇekiP GitmeleR VaR Şu GünlerDe..!
"HayaT BiR HikaYe, YaşasaN Ne oLuR, öLseN Ne oLuR?"
ßen onu kaybetmedim o kendini kaybetti...!!
ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!
ßir çığLıktı yaLnızLığımM...hepiniz sağıRdınızZ....!!!!
YALNIZLIK BENİM ESKİ SEVGİLİM BEN ONU KİMLER İÇİN TERK ETTİM O BENİ HALA BIRAKMIYOR.....
UÇuruLarı tAm aŞarKen kırıLıo kAnatLarIm..
Dün ßuqün öLmüştür..buqünDe yarın öLeceq..!
seWilMek içİn, aŞk içiN, iYi oLmaK YetmiYoMuş...
YaRM_|_kLmAs_|_GErCeK_|_AsqLaR_|_BiTTi_|_DeDiqN_|_ YeRdE_|_tEqRaR_|_BaSlAr!!!
ne kaDar zormUŞ birDen birE HerşeYe "elweda" deMeK..!
kUssAm kAÇ iNtihar ÇIKar iÇİmden..? kesSem kaÇÇ aYrılık aKar BiLEKlerimDem..??
kim üzebilir bNi bNdN başqa?kim doldurablr içimdeqi boşluu bN iStemezSm?kim Sewer bNi bN kNdimi SewmezqeN?hrşy bNde başlar bNde biter!!!
Ben de Yüksek GeriLim , a$kta KöTü s!c!L!m waR... | |
| | | dark_princess
| Konu: Geri: Dark_princess'den nickler..=] 01.03.08 20:36 | |
| Sen Bnm Farkımı Fark Edemedin!Ama Artık Farketsende Farketmez!Çünkü bnm farkımı farkedenler senden çok FarkLı
After this,I don't wanna see stupid boys !!!!! Oh Boy,Are You Man Enough For Me ??
Bende Mecnun'dan füzun aşıklık istidadı var Aşık-ı sadık benem Mecnun'un ancak adı var
Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...
'Gitmeye de bilirim. Gitmeyi de bilirim...'
İçimde dağları deviren gizleri yazdım sana,aslında bu hikayenin de biteceği hep aklımda..Sana veremediğim bütün sözler artık son satırlarımda..
İçimin en iç yanı bendeki bir enkaz yığını Seni terk etmenin bile başkaydı tadı!Sana hasretlenmek ztn bana mübahtı.Baksana bu ayrılık ikimize de çok yakıştı..!
''Nsl Değdi Ellerin Onun Ellerine ?GiT! Bir Daha Dönme Geri,İstemem Bundan BöyLe Ellerini..Git...''
Git..Bir daha Dönme Geri,İstemem Bundan Gayri Ellerini ! Git Yollar Snn olsun Yıllar bnm BıRaK BeNi !!!
Boşwer,Hep aynı MasaL 'Hayat ve BeN' İşte O kdr :-D
Artıq ne gözlerim,ne gülüşüm,ne ellerim ne de KaLbİm snn..Artıq hepsi bnm!
İki rayı gibiyiz bir tren yolunun yakın olması neyi değiştirir son istasyonun ?
Burlarada Senden Çok Bir Görsen AnLarsın..Oralarda Benden Yok Bir Düşünsen Anlarsın !!
Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Herkes Sana Benzeyecek !
~S~I~K~I~L~D~I~M~ Y~A~L~N~I~Z~L~I~K~T~A~N~
:|KiM O GöZLeRiNDeKi YaBaNCı ?! Yakanı Bırakmaz Ellerim. . . Hani Ben oLaCakTıM Y A L A N C I Başının TaCı !
Yaşamaksa Yaşıyorum ELbetteYokluğunu KabuL etmek böylesine Zorken,Hiç OLmama İhtimaLini Düşünemiyorum BiLe..........
Ne Kaldı Geriye Ztn Bir sürü Boş HaTıRa..Yaşamak DeiL ki Bu GörüntüLer VaR AdeTa!! | |
| | | dark_princess
| Konu: Geri: Dark_princess'den nickler..=] 01.03.08 20:37 | |
| Yağmur mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsa aldırmıyorum, maksadı yüzümü ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum...
Keşke Sen Ben Olsan; Seni Sevmenin Ne Kadar Zor Olduğunu Anlasan Keşke Ben Sen Olsam; Bu Kadar Sevilmenin Tadını Çıkarsam...
Baharla Hazan Birleşemez Ortada Yaz Var..Sen BaharınLa Çiçeklen,Ben Hazanımla Solayım Sevgili YaR...
Sen Sorgularken Beni Kafanda,Ben Gözlerine Bakıyordum KuşkuyLa!Bir Tek Sözün Bağlardı Beni Sana,Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda...
UNUTMAYA ÇALIŞMAK NE KÖTÜ KADERMİŞ,YALNIZLIĞA ALIŞMAK KALBİ MÜHÜRLEMEKTİR!!!AğLaMa KaLBiM BüYüDüN ArtıK...
İŞTE BÖYLE SEVGİLİ BİZ ARTIK SENİNLE HARİTADA İKİ KÜÇÜK SU LEKESİ...HİÇBİR NEHİR KAVUŞTURAMAZ BİZİ...
Ben Sizi Seviyorsam Bundan Size Ne¿?
Anladım,ben her şeyi yoruyorum..Belki de Hep senden bekliyorum!Değişmedim sadece susuyorum,Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum!
İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR Diye..Sonra GüLdÜm HaliMe ÇoCuK MuSuN KıZıM DiE
ÖLÜM VER Allah'ıM VeRMEE AYRILIK
GiDeN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GüN GüCüM BiTeRdE İsYaN EdErSeM...BeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GöMünnnnnnnnnn!!!
SenLe BeN BaTI-DoĞu , AmA DüNYa YuVaRLaK
BiR Lodos Lazım Şimdi Bana,BiR Kürek bir de Kayık..Söverim gelmişine geçmişine Ayıpsa AyıP!! | |
| | | dark_princess
| Konu: Geri: Dark_princess'den nickler..=] 01.03.08 20:38 | |
| BEN COK ERKEN BUYUDUM SEN BENIM COCUKLUGUMU SÖMÜRDÜN
bıktık hep bi kaybetmekten caddelerde bos surtunmekten kazanmak ugruna olmekten...
Nedenİ Yoksun Arzularimdan BahÇe Yapsam Tohumuma Suyunu Serpedermİsİn
Uzun bir seferdeyim gücüm yetene kadar..
özüR diLérim séni üzmék istémédim. én iyisi intihar édiyim dédim, éttim..!!
canim ßiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
Sensiz KaranLık Heryer GözLerim KapaLı,Herqun Ruyamda Gorduqum Bu hayat FarkLı..
Anlatmakla Bİtmedİ Sancilandi Dİlİm, Atma Maphusa Benİ Ben SuÇlu DeĞİlİm. Tak BoĞazima İpİnİ, Yada Kes BİleĞİmİ, Sensİzlİkle YaŞayacaĞima ÖlÜme Gİdem Daha İyİ...
..::::son nefesi çektim çukuru kaz::::..
яαуıηα кσу∂υм нαуαтıмıη тєк ναgσηℓυ тяєηιηι, gιтмє gєℓмє αℓємιη∂є тєк νє ѕση ѕєƒєя∂єуιм
YeTr ki OnuR* suZ oLmaSn a$k...
ZıLGıTLaRı aĞıTLaRıN KuCaĞıNa BıRaKaN BiR şEhİrDe YaSLaNıYoRuM HüZNe... aĞıT YaKMaYı BiLMeYeN GeNçLiĞiM;aCı DeMLiYoR DiLiNdE...
Gittin, BANA BU REZİL İSTANBUL KALDI...
(•̪●)Kaybolduм ѕєηιη кαLвιη∂є ...
benim yüreğimden geçenlerin, yeri yok kimsenin yüreğinde.
··•» ·• × ßozαя мî §αήdîή αCïℓαя × ßεℓαÿα αŧℓαя Gįdεяįм × •· «•··
вιя нαуαтıη αηℓαмıу∂ıη αѕlıη∂α,αηℓαмıуℓα вιяℓιктє σ нαуαтı∂α göтüя∂üη уαηıη∂α | |
| | | dark_princess
| Konu: Geri: Dark_princess'den nickler..=] 01.03.08 20:45 | |
| anılcak bir 'adın'bile yok
2- ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspα тĩм!
3- » DÜşman keLİMEsiNİN aNlaMINı ArkadaŞ SıfaTıNı taŞİyanLarDAn ÖğREnDİm..!!!
4- Hayat denen şey dilimin ucunda!
5- Kimi zaman gülüp geçtiğin, kimi zaman batıp gittiğin sokakların çatısı yok.
6- Beklerken bütünleşmişim soğuk mermerin rengiyle meğer bu sokağın bir taşıymışım kaç yabancı basmış üstüme...sayamadım
7- Kal derken gitmeleri haykıramadım. Kapımın önündeyim,beklerim ben.. Zaten kalkmayı başaramadım
8- YAŞADIĞIM HİÇ BİR ŞEYDEN PİŞMAN DEĞİLİM, ÖFKEM YAŞAYAMADIKLARIMA
9- sil вαşтαи вαşlαмαк qεяεк вαzεи,нαчαтı sıfıяlαмαк...
10- уαğмυяℓυ ѕσкαкℓαя∂α нαуαтıмı αяıуσяυм
11- ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ
12- İmzaya gereq yok eskiler Bizi Tanır…
13- hyt ceheNneMmişthe Haberimiz yokhMu$
14- bИy yaИLı$ áИLá¥áИ heR$e¥dЭИ ИèfRèt èđioRuМ...
15- [NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİm...çÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas..!]
16- kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên?
17- kan kaybedio hayatım,can çekişio hayallerim.yasamak zor gelio artıq bana.nerde hata yaptım die düşünüorum
18- yüreinde kül olmuj iki hece olarak kalıjam artıqq
19- bitiorum her nfste..NE HALİM VARSA GÖRDÜM!!..çOq kOştum Çoq yoruLdm..Ve simdi bnde dştüm....
20- düşlerm başka..gercekler baskaaa..ama Umrumdada deiiiLL!
21- Anlatamadigim birseyler var , hep baska baharlara biraktigim ... Ucurumlari tam a$arken kırılıyor kanatlarim..
22- ***İYİ DOSTLAR BİRİKTİRDİMM HEPSİ AİLEM OLDU***
23- masallar gerçek deil nekadar hayal etsende...
24- istiklal boyunca gözünde yaşlar sadece arkasına bakmaktan korkar!!!
25- Deği$ir her$ey deği$ir daha oynanmadı son eL!
26- ஐ๑ع١٥٧
27- hiç kimse görmesn tanımasın beni..bu gece çekemem boş muhabbetleri..dokunma yın bırakın kendi halime ..rüsgar nerden eserse hesap kitap yok bu gece
28- Hiç kimse için hayal kırıklığına uğramadım çünkü kimse için hayal kurmadım!
29- нαуαтıмα gιяєη нєякєѕ вι мυтℓυℓυк кαттı...кιмιℓєяι gєℓιякєη кιмιℓєяι gι∂єякєη..
30- "ỳapıℓαи ві çّoκ şєỳi αffєđєвiℓiriм αмα αffєττiğiм hiçві şєỳi μиμτмαм..."
31- bİzİm RaHaT eTtĞiMiZ yErDe KiMsE İsTiHaRaT EdEmEz...KeYfE dEğİl KrAlInA dEĞiL aLaYıNA gİdErRrR...
32- zamanla tanırsın insanLarı yiter hayaLerin birer birer gerçeği görüp nefreti tadarsın
33- Kaybetmediin şeyi aramassın ve ben asla kaybetmem...
34- CêkêmêyênLêrê AcârIm YoLumu.
35- Arkamdan konuşanların hepsi arkada takılmaya devam etsin!
36- ιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα уα ∂üşмαи....уα нιç уσкмυşυм gιвι υиυтυя.....уα ∂α çıкмαм αкℓıи∂αи
37-ÖleN BenDiM giDeNse SenDiN… | |
| | | sarı sheker BiNbAşI
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 32 NeRdEn : คภкคгค mEsLeK : öğяєη¢ι HoBi : мüѕιк тν мѕη fαℓαη Kayıt tarihi : 03/02/08
| Konu: Geri: Dark_princess'den nickler..=] 02.03.08 18:14 | |
| çok güseller cnm ellerine sağlık. . . | |
| | | | Dark_princess'den nickler..=] | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|