SİTEMİZ KAPANMISTIR. TAŞINDI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

http://www.alemegel.net

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

KIZLAR NELERDEN HOŞLANIYOR

3 posters
YazarMesaj
iSyAnBuL
Admin
Admin
iSyAnBuL

Erkek Mesaj Sayısı : 3514
mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci
HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg-

KIZLAR NELERDEN HOŞLANIYOR Empty
MesajKonu: KIZLAR NELERDEN HOŞLANIYOR   KIZLAR NELERDEN HOŞLANIYOR Icon_minitime10.10.07 1:52

Kızların hoşlandığı şeyler standarttır. Bunların ne olduklarını mutlaka bilmelisiniz. Peki nedir bunlar?
Müzik dinlemek, Sinema, Cafeler, Makyaj, Dedikodu..

Tabiki kızlar bahsettiğimiz bu şeylerden sanat olanlarıyla gerçekte kesinlikle ilgilenmezler. Diğerleriyse onlar için neredeyse hayat biçimidir. Kızların hepsi müzikten hoşlandıklarını söyler ama müzikten kasıtları sizinkiyle aynı şey değildir. Kızlar için büyük önemi olan 3 sanatçı(!) vardır. Bunlar: Tarkan, Doğuş ve Cengiz Kurtoglu'dur. Bunlardan hoşlanmayan kız görmedim. Ama klasik olarak hepsi bunlardan nefret ettiklerini söyleyecektir. Sakın inanmayın. Trip atıyorlar. Demek ki yapmamız gereken şeylerden biride kızların hoşlandıkları müzik türleri hakkında az da olsa bilgi sahibi olmaktır. Bu ne işinize yarayacak? Kızı tavlamanın en kolay yolu kızla ileri derecede muhabbet kurmaktır. Bu muhabbetlerin ilk kurulum aşaması ise müzik geyiği ile olur. Bakın bi örnek verelim:2 yıl önce okulda bi kızı kesiyodum, kız metalci gibi gözüküyo. Yani en azından üzerinde IRON MAIDEN t-shirtüyle okula gelmiş. Merdivenlere oturmuş. Takmış kulağına walkmani, beni kesiyo. Peki ben ne yapıyorum. Hemen kızın yanına gidiyorum. Tanışıyor değiliz. Olsun, sorun değil, tanışırız. Kızdan walkmanini istiyorum, şahsen ben de Heavy Metal dinlerim. Amacım hemen oracıkta kızla bi metal müzik muhabbeti kurup kızla muhabbeti koymak. Ama o da nesi? Bu kız bana walkmanini verdiğinde ben dumurdan dumura koşuyorum. Çalan kaset:Cengiz Kurtoğlu Klasikleri... Kopmamamak için kendimi zor tutuyorum ve hemen anında taktiği değiştirip Cengiz'ci moduna giriyorum. Kız iki günde tav oluyo, bi süre çıkıp ayrılıyoruz. Bu olaydan çıkartılacak çok önemli dersler var: Kızlar hiçbir zaman gözüktükleri gibi değildir. Kız tavlamak istiyosak her zaman uydurmaya hazır olmalılıyız Kızın suyuna gitmezsen asla kızı tavlayamazsın

Kızlar çoğunuzun sandığı gibi yakşıklılığa değil karizmaya önem verir. Yani çok karizmatik bir erkeğin kız tavlama şansı çok yakışıklı bir erkekten yüz kat daha fazladır.
http://www.erdogantaekwondo.com
Gaziatml
Misafir

MesajKonu: Geri: KIZLAR NELERDEN HOŞLANIYOR   KIZLAR NELERDEN HOŞLANIYOR Icon_minitime10.10.07 18:09

hadi len:D
KRAL
Admin
Admin
KRAL

Erkek Mesaj Sayısı : 1216
mEsLeK : öĞĞrEnCi
HoBi : fUTBOL

MesajKonu: Geri: KIZLAR NELERDEN HOŞLANIYOR   KIZLAR NELERDEN HOŞLANIYOR Icon_minitime21.01.08 14:35

bizene kızlaedan biz kafamiza göre takılırızzz uleeee
semsak
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
semsak

Erkek Mesaj Sayısı : 108
mEsLeK : öğrenci
HoBi : müzik,gezmek,

MesajKonu: Geri: KIZLAR NELERDEN HOŞLANIYOR   KIZLAR NELERDEN HOŞLANIYOR Icon_minitime12.02.08 15:47

DEDİKLERİN BAZI KIZLAR İÇİN GEÇERLİ. ŞAHSEN HİÇ ÖLEE EEEE DEĞİLİMMMM
iSyAnBuL
Admin
Admin
iSyAnBuL

Erkek Mesaj Sayısı : 3514
mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci
HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg-

MesajKonu: Geri: KIZLAR NELERDEN HOŞLANIYOR   KIZLAR NELERDEN HOŞLANIYOR Icon_minitime13.02.08 13:09

tabi öle...
semsak
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
semsak

Erkek Mesaj Sayısı : 108
mEsLeK : öğrenci
HoBi : müzik,gezmek,

MesajKonu: Geri: KIZLAR NELERDEN HOŞLANIYOR   KIZLAR NELERDEN HOŞLANIYOR Icon_minitime18.02.08 21:01

hep öleeeee

KIZLAR NELERDEN HOŞLANIYOR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SPOR AYAKKABI SEVEN KIZLAR BURAYA