Kızların hoşlandığı şeyler standarttır. Bunların ne olduklarını mutlaka bilmelisiniz. Peki nedir bunlar?
Müzik dinlemek, Sinema, Cafeler, Makyaj, Dedikodu..
Tabiki kızlar bahsettiğimiz bu şeylerden sanat olanlarıyla gerçekte kesinlikle ilgilenmezler. Diğerleriyse onlar için neredeyse hayat biçimidir. Kızların hepsi müzikten hoşlandıklarını söyler ama müzikten kasıtları sizinkiyle aynı şey değildir. Kızlar için büyük önemi olan 3 sanatçı(!) vardır. Bunlar: Tarkan, Doğuş ve Cengiz Kurtoglu'dur. Bunlardan hoşlanmayan kız görmedim. Ama klasik olarak hepsi bunlardan nefret ettiklerini söyleyecektir. Sakın inanmayın. Trip atıyorlar. Demek ki yapmamız gereken şeylerden biride kızların hoşlandıkları müzik türleri hakkında az da olsa bilgi sahibi olmaktır. Bu ne işinize yarayacak? Kızı tavlamanın en kolay yolu kızla ileri derecede muhabbet kurmaktır. Bu muhabbetlerin ilk kurulum aşaması ise müzik geyiği ile olur. Bakın bi örnek verelim:2 yıl önce okulda bi kızı kesiyodum, kız metalci gibi gözüküyo. Yani en azından üzerinde IRON MAIDEN t-shirtüyle okula gelmiş. Merdivenlere oturmuş. Takmış kulağına walkmani, beni kesiyo. Peki ben ne yapıyorum. Hemen kızın yanına gidiyorum. Tanışıyor değiliz. Olsun, sorun değil, tanışırız. Kızdan walkmanini istiyorum, şahsen ben de Heavy Metal dinlerim. Amacım hemen oracıkta kızla bi metal müzik muhabbeti kurup kızla muhabbeti koymak. Ama o da nesi? Bu kız bana walkmanini verdiğinde ben dumurdan dumura koşuyorum. Çalan kaset:Cengiz Kurtoğlu Klasikleri... Kopmamamak için kendimi zor tutuyorum ve hemen anında taktiği değiştirip Cengiz'ci moduna giriyorum. Kız iki günde tav oluyo, bi süre çıkıp ayrılıyoruz. Bu olaydan çıkartılacak çok önemli dersler var: Kızlar hiçbir zaman gözüktükleri gibi değildir. Kız tavlamak istiyosak her zaman uydurmaya hazır olmalılıyız Kızın suyuna gitmezsen asla kızı tavlayamazsın
Kızlar çoğunuzun sandığı gibi yakşıklılığa değil karizmaya önem verir. Yani çok karizmatik bir erkeğin kız tavlama şansı çok yakışıklı bir erkekten yüz kat daha fazladır.