iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: emre aydın TÜM ŞARKILARI 10.10.07 1:04 | |
| Emre Aydın - Dayan Yalnızlığım Karla karışık yağar hüzün Üstüm başım hep uzun kollu Benden iyi bilirsin Anlatmama lüzum var mı ?
Gözlerim senden sonra Hep parçalı bulutlu Sen de baksan görürsün Bakmaya yüzün var mı ?
Mutlu muyduk ki ? Sade nefes aldık Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla
Kal yanımda böyle sonbahar gelince Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Dayan yalnızlığım
Uzun yola gitmeden İki koltuk ayırttım Seninkisi cam kenarı Sormana lüzum var mı ?
Farkı yok ki geçmişten İlk kez görmüş değilsin Hiç kuraya girmeden Hep kısa çöpü çekmişsin
Mutlu muyduk ki ? Sade nefes aldık Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla
Kal yanımda böyle sonbahar gelince Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Dayan yalnızlığım
kim dokunduysa sana ona git
Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana
“Yaptım çünkü aşık oldum” deme , konuşma Ona öyle demezler buralarda Alem inansa sözüne ben inanmam
Beş para eder mi varlığın ? Ki yokluğun beni acıtsın Alem eğilsin önünde , ben eğilmem
Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana
Sen öğrettin bana ağlamayı Başıma yastık basıp hıçkırmayı Alem affetse seni ben affetmem
Onlar gibi değilim ben Adam olmaı hala benden Adam kölen olsun senin , ben olmam
Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sanaGİT
Git gideceksen bekleme, farklı değilsin sende Gideceksen bekleme..
Adam olmaz , dedin senden Adam nedir , dedim içimden Farketmezdi , değişseydim Güvenseydim yada şarkı sözleri salıverseydim..
Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende gideceksen bekleme..
Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme..
Artık olmaz dedin senle Çok eskitti beni bu hikaye
Tamam dedim, Tamam kabul Laf anlatılmaz ki , gerçeğee
Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sende, Gideceksen bekleme..
Git gideceksen bekleme, Başka birşey söleme Gideceksen bekleme..
Ben üşümem sen geç beni, Sıkı giyin kandırma kendini. Bir şairin, Şiirinden ibaret tüm bildiğin büyük itimalle..
Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende Gideceksen bekleme..
Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme...Ve gülümse şimdi (Bebeğim)
Sakın ağlama , tanıdık yalnızlık , evvel Allah tanıştık evvelden Kokunu bırakma, çok sevdim kokunu , bilemezsin götür kokunu
Çocuktun hep sen , elinde balonla ... Engel miydim ben ? İğne miydim ? Bir bakmışım ki ben , elmalar düşmüş , tükenmişiz , kepenkler inmiş... Bebegım...
Ve uğraşmak anlamsız Yüzündeki yabancı Her geçen saniye bana daha yabancı . Ve böyle olmasın bildiğim gibi kalsan Her geçen saniye daha da zorlaşmasın Gülümse şimdi gülümse şimdi gülümse şimdi ve gülümse şimdi ...bebegım...bebegım... Haklıydın hep sen , acılar bedava , mecburduk hep uzaktan bakmaya Çok yorgunum ben , eski bir saat gibi ... hırpalandım Istanbul gibi ..
Bebeğim...
Oyunun en güzel yerinde zil çalınca üzülürdük ya ... Öyleyim... | |
|
jekerjim YüZbAşI
| Konu: Geri: emre aydın TÜM ŞARKILARI 07.02.08 11:54 | |
| Dayan Yalnızlığım çok güzel bütün gün dinleyebilirim bu şarkıyı... tşkler | |
|
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: emre aydın TÜM ŞARKILARI 07.02.08 11:55 | |
| hep bu tür müzik mi dinlersin? | |
|
jekerjim YüZbAşI
| Konu: Geri: emre aydın TÜM ŞARKILARI 07.02.08 12:02 | |
| | |
|
iSyAnBuL Admin
| Konu: Geri: emre aydın TÜM ŞARKILARI 07.02.08 12:02 | |
| | |
|
dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: emre aydın TÜM ŞARKILARI 07.02.08 14:03 | |
| |
|
HandsSinner Admin
Mesaj Sayısı : 549 Yaş : 31 NeRdEn : napcan..! bizemi geliveycen..! mEsLeK : Bilgisayar Bölümü Öğrencisi HoBi : Rap, GEzmek..! Kayıt tarihi : 29/01/08
| Konu: Geri: emre aydın TÜM ŞARKILARI 07.02.08 14:09 | |
| Sözleri cok ii..! Rap dısında sarkı yapanlardan...! en ii soz yazan dıebılırım..! | |
|
semsak OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 30 NeRdEn : sultançiftliği mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik,gezmek, Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: emre aydın TÜM ŞARKILARI 13.02.08 18:03 | |
| emre aydını seviyorum belki bir gün özlersen şarkısı çok güzel | |
|
iSyAnBuL Admin
| |
dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: emre aydın TÜM ŞARKILARI 15.02.08 20:23 | |
| şarkıları bncede çhok güsel sözleri felnda çhok anlamlı.. | |
|