SİTEMİZ KAPANMISTIR. TAŞINDI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

http://www.alemegel.net

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Oyunu Kaybettim, Dolanır Durur Ruhum.

YazarMesaj
dark_princess
Super ModeratoR
Super ModeratoR
dark_princess

mEsLeK : öğrenci
HoBi : müzik

Oyunu Kaybettim, Dolanır Durur Ruhum. Empty
MesajKonu: Oyunu Kaybettim, Dolanır Durur Ruhum.   Oyunu Kaybettim, Dolanır Durur Ruhum. Icon_minitime15.02.08 20:42

Sen bunu zaten biliyordun
her gün
her gün aski yeni bastan yazdim
belki kanim bosa akti
belki kirmizi bir kurdeleydi kanim

Yitirdin Ümitlerimi, Beklentilerimi, Sevgilerimi, Edindiklerimi, Edineceklerimi, Düş’lerimi, Duygularımı, Hayallerimi Kısacası, Gelmişimi Geçmişimi her şeyi Bitirdin. Yok olup gittin.

O kadar İnsafsızsın’ ki, Uyarmadın ßeni, En Zor Anlarım da. Beni Düş’lerimden alı koydun, Durakladım, Tek başımayım Dedim. Ve Kaybettim...

Son beyaz gülüm de soldu
Son iyiligi yaptim..

Sahip olunması gereken, Yeni bir başlangıca adım atmaya çalıştım. Son’du sana Olan hislerim. Arzularım, Beklentilerim. Kopup gidercesine Fırlattın Nefretini. Sevgimi bilmeden…

Kayboldum…
yolumu kaybettim ben…
oyunu kaybettim..
dolanir durur ruhum

Yıldım. Düştüğüm bir yoldan, Sana Uzanan bir yoldan, Geri döndüm. Gözüm kapalı Bindim Bir gemiye,Gemi’nin Durması gereken nokta da Tek başıma kalacağımı bile bile inandım sana. Ve Kayboldum. İndiğim Yer’in neresi olduğunu bilemedim, Durmam gereken nokta da olamadım. Suçlusu Senin olduğunu Bile Bile, Söyleyemedim… Şimdi ise,Tüm Sevdaları Kendime Ayırdım, Tüm Tüm Yanlışları Kendime Ayırdım, Tüm Suçları Kendime Ayırdım, Sevgimi|zi, Tek başıma Tükettim. Oyunu kaybettim…

Nasıl Bir oyundaymışım Ben. Nasıl Bir Gurur Uğruna Tüketmişim kendimi. Kaybettim Kendimi, Seni düş’leyerek uyuduğum O gecelerde, Bir Sonraki Gün Seninle Uyumak için Dua ederken, Şimdi ise,Bir daha Seni görmemek için Dua eder oldum.

Şimdi Güzel olduğun Kadar Gerçekmisin Sorusu Takılır oldu Aklıma. Kusura Bakma Diyorum Yine, Kendimi inandıramadığım için...

Oyunu Kaybettim, Dolanır Durur Ruhum.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-