iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: KAYSERİSPOR'DA SEVİNÇ, BEŞİKTAŞ'TA YIKIM VAR!.. 09.02.08 22:42 | |
| KAYSERİ - Kayserispor, Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında kendi sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yenerek zirve yarışında rakiplerine bir adım daha yaklaştı.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Maçın genelinde oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu ifade eden Kafkas, "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha iyi pozisyonlar yakaladık. Önemli olan çıkışımızı sürdürmek ve zirveye biraz daha yaklaşmaktı. Gittiği yere kadar gitmek istiyoruz. İyi bir takımız, bu maçta özellikle beni sevindiren rakibe çok az pozisyon vermemiz. Teknik adam olarak en önemli ilkelerimden bir tanesidir. Şu anda iyi gidiyoruz. Beşiktaş'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise beklentilerinin dışında bir sonuç olduğunu belirterek, "Kalan maçlarımız arasında en zor deplasmanımız Kayserispor deplasmanıydı. Bugün deplasmanda iyi bir sonuçla ayrılıp önemli bir engeli aşmak istiyorduk. Sonuç itibariyle beklentilerimizin dışında bir maç oldu. Şimdi mağlubiyetin sebeplerini saymak istemiyorum. Bunların hepsi geçersiz sebepler, eğer şampiyon olmak istiyorsak, bu gibi olumsuzlukların üstesinden gelmek zorundayız. Nasıl bir olumsuzluk çıkarsa çıksın, şampiyon olacak takım bu olumsuzlukları bertaraf edip üstesinden gelmek zorundadır. O yüzden böyle bir mazeret söylemek istemiyorum" diye konuştu.Kötü bir oyun ortaya koyduklarını dile getiren Sağlam, "Bizim için kötü bir gün oldu, bugün iyi mücadele edemedik. Ayakta kalamadık. Rakibimizin bizden daha çok avantajı vardı. Bu sahada her gün antrenman yaptıkları bu sahada, işin yolunu bulup kazanmasını bildiler. Oyuncu karakteri açısından da zor şartlar da ki oyunu kaldıracak karakterde oyuncumuz yok. Düzgün zeminlerde, futbolun pozitif yanını sahaya yansıtmaya çalışan bir oyuncu kadromuz var. O yüzden bugün daha ofansif oynamaya başladık. Diğer haftalarda olduğu gibi, maça önde daha kalabalık oyuncularla başlayıp, oyunu öbür tarafa yıkmaya çalışıyorduk. Ama bugün bunu da yapamadık ve mağlup olduk. Üzgünüz ama önümüzde 13 maçımız daha var. Yolumuz uzun ve bugünkü karşılaşmadan gerekli dersleri çıkarıp, bundan sonraki dönemleri bizim lehimize dönecek şekilde kullanmamız lazım. Biz de artık bundan sonra bunu yapacağız. Rakibimizi kutluyoruz. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar ve diğer maçlarında başarılar dilerim" şeklinde konuştu.Siyah-beyazlı takımın kaptanı İbrahim Üzülmez ise Kayserispor'un maçta galip gelebilmek için daha istekli olduğunu ve sonuçta kazandıklarını söyledi. Üzülmez, "İstemediğimiz bir sonuç oldu. Oyun geneline baktığımız zaman rakip Kayserispor bizden daha çok istekliydi. İkili mücadelelerde üstün oynayarak, maçı kazanmak istediklerini ortaya koydular ve sonuçta kazandılar. Bu maçı artık unutup önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi. | |
|