| Bilgisayarlarda Ladin virüsüne dikkat ! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Bilgisayarlarda Ladin virüsüne dikkat ! 08.02.08 12:52 | |
| El Kaide'nin lideri Bin Ladin, bilgisayarlar için tehdit durumunda.. En çok arananlar listesinin ilk sıralarında yer alan El Kaide terör örgütü lideri Usame Bin Ladin, bilgisayar virüsü oldu.
Avustralya polisi, Ladin resimli virüslü e-postaların dünyada dolaştığını belirterek, "Usame Bin Ladin asıldı ya da öldürüldü yazan e-postaları kesinlikle açmayın" dedi. Ekli dosyalar taşıyan bu e-postaların açılması halinde bilgisayara virüsün girerek tüm sistemi çökerttiğini belirten yetkililer, "Bir daha bilgisayarı onarmak da mümkün olmuyor" uyarısında bulundu.
Sabah | |
|
| |
KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: Bilgisayarlarda Ladin virüsüne dikkat ! 08.02.08 14:26 | |
| simdide pc lere bulaştılar | |
|
| |
HandsSinner Admin
Mesaj Sayısı : 549 Yaş : 31 NeRdEn : napcan..! bizemi geliveycen..! mEsLeK : Bilgisayar Bölümü Öğrencisi HoBi : Rap, GEzmek..! Kayıt tarihi : 29/01/08
| Konu: Geri: Bilgisayarlarda Ladin virüsüne dikkat ! 08.02.08 14:40 | |
| bnm ıcın sorun yok :D istedıklerı kadar vırus atsınlar..! umrumda deıl..! | |
|
| |
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: Bilgisayarlarda Ladin virüsüne dikkat ! 08.02.08 14:43 | |
| | |
|
| |
HandsSinner Admin
Mesaj Sayısı : 549 Yaş : 31 NeRdEn : napcan..! bizemi geliveycen..! mEsLeK : Bilgisayar Bölümü Öğrencisi HoBi : Rap, GEzmek..! Kayıt tarihi : 29/01/08
| Konu: Geri: Bilgisayarlarda Ladin virüsüne dikkat ! 08.02.08 14:45 | |
| olm Format denen bişi var + ole bı vırus yapabıleceklerne ınanmıorum..! bnm pc'm her turlu vıruse karsı korumalı =) kendı ellerımle yaptım | |
|
| |
KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| |
| |
HandsSinner Admin
| Konu: Geri: Bilgisayarlarda Ladin virüsüne dikkat ! 08.02.08 15:21 | |
| hanıfı yollasana kardesım..! | |
|
| |
KRAL Admin
| Konu: Geri: Bilgisayarlarda Ladin virüsüne dikkat ! 08.02.08 15:27 | |
| acidim vaz gectim kapişşş | |
|
| |
HandsSinner Admin
| Konu: Geri: Bilgisayarlarda Ladin virüsüne dikkat ! 08.02.08 15:32 | |
| bak bn bu hanıfı ye dmın vırus yolladım :D sonra acıdım ıptal ettım alıodu salak..! | |
|
| |
KRAL Admin
| Konu: Geri: Bilgisayarlarda Ladin virüsüne dikkat ! 08.02.08 15:34 | |
| nan mesut harbiden salo sunlan kendini kandiriyom sen yolladiginda bendemedimmi gelmedi diye biliyodum o.l sen giderken ben geliyodum gülüm | |
|
| |
HandsSinner Admin
| Konu: Geri: Bilgisayarlarda Ladin virüsüne dikkat ! 08.02.08 15:37 | |
| ya hanıfı..! senı bılıoruz..! oylama yapalım ıstersen..! anket ac bı yere.! | |
|
| |
| Bilgisayarlarda Ladin virüsüne dikkat ! | |
|