dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Sınıf 01.02.08 14:17 | |
| | |
|
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: Sınıf 01.02.08 14:19 | |
| gecen hafta izlememiştim ama bu hafta kesin izliycem (ALLAH nasip ederse) | |
|
dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| |
dark_princess
| |
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: Sınıf 18.02.08 10:50 | |
| hiç izleyemiyorum şu filmi... ellerine sağlık | |
|
dark_princess
| Konu: Geri: Sınıf 18.02.08 10:51 | |
| Sınıf 2. bölüm özeti
Sokağın kalbinden gelen bir adam, Mücadelesine karşı cephede devam etmeye karar verirse neler olur, bir düşünün...
Umut artık okulda, Karadere Lisesi'nde öğretmenlik yapmaya başlıyor.
Ancak gidişatı değiştirmeyi başarabilecek mi, asıl soru; gerçekten herkez 2. bir şansı hak eder mi?
Umut bu kez, bir gece vakti Özlem'in evine gider. Karadere'yi terk ettikten sonra geçirdiği büyük değişimin sebeplerini, neden artık eski Umut olmadığını anlatır. Ne var ki, Özlem o gece evde yalnız değildir...
Kaya hastaneden eve döner. Umut ile aralarındaki gerginlik evde yaşanan bir soğuk savaşa dönmüştür.
Şeref, Kaya'ya hayal bile edemeyeceği bir görev verir, Kaya gün geçtikçe Şeref'e daha çok yaklaşmakta, Umut'tan daha çok uzaklaşmaktadır.
Rüya'nın başı büyük dertte. Cüneyt'in şantajları dozunu artarak devam etmektedir.
Peki Cüneyt ne kadar ileri gidecek, Rüya'nın başına neler gelecek?...
Rüya bu meselede adım adım yolun sonuna yürüyor. Cüneyt'se çoktan oraya vardı bile...
Okulda uyuşturucu satmamak için direnmeye calışıyor ama nereye kadar dayanabilecek, bu işin sonu nereye varacak? Ve o kaçınılmaz son Cüneyt'i bulduğunda, kim onun yanında olacak? Karadere'de Cüneyt'i bulduğunda kim onun yanında olacak? Karadere'de Cüneyt'e bile yardım edecek birileri çıkacak mı?... | |
|
dark_princess
| Konu: Geri: Sınıf 18.02.08 10:53 | |
| Sınıf 3. bölüm özeti
HAYAT TERCİHLERDEN İBARETTİR!
BKM Film yapımı Sınıf, heyecan dolu bir bölümle ekranda.
Sınıf, Cüneyt’in polis eşliginde gidişiyle, yas havasına bürünür. Kaya en yakın arkadaşının peşine düşecektir ama, Umut Cüneyt’i kurtaracağına söz verir. İki kardeş yıllar sonra ilk kez yakınlaşır. Ama nereye kadar?
Disiplin kurulu toplanmıştır. Cüneyt gitmeli mi kalmalı mı? Öğretmenleri, Cüneyt’in hayatının ne yönde gideceğinin tercihini yapmak üzere bir aradadır. Sadece Umut , tercini kardeşine verdiği sözü yerine getirmekten, daha önemlisi , Cüneyt’in kötü tarafta kalmasına engel olmaktan yana kullanır.
Kaya ise, tercihini Şeref’ten yana kullanacaktır: Masumiyetini kaybetme pahasına!
Sınıf, tercihlerle dolu bir bölümle, 16 Şubat Cumartesi saat: 22:30’da Show TV’de… | |
|