iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR. 29.01.08 14:34 | |
| Avrupa Kıtasal Olimpik seçme turnuvasında,seçmelere katılan dört sporcumuzda Olimpiyat oyunlarına katılmaya hak kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.Başta Bahri Tanrıkulu ve Servet Tazegül olmak üzere Azize Tanrıkul ve Sibel Güler yürekten inandıkları Olimpiyatlara Katılmak düşüncesi içinde çıktıkları tatamide gerek salondaki ve gereksede televizyonları başında bu müsabakaları seyreden sporseverleri sevinç göz yaşlarına bogdular.Bu güzel başarayı kazanmamız için ellerinden gelen her şeyi yapan Başta Federasyon Başkanımız Metin Şahin,Genel Koordinator Ramazan Elçin,Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin,Milli Takım Antrenörleri Şakir Bezci,Cihat Kutluca,Muammer Cambaz'a,Bütün Federasyon yetkililerine,Gençlik spor genel Müdürü Mehmet Atalay Bey'e ve hiç şüphesiz mükemmel dövüşleriyle bu başarıyı ülkemize armagan eden Milli sporcularımız BAHRİ TANRIKULU,AZİZE TANRIKULU,SERVET TAZEGÜL VE SİBEL GÜLER'e ve onları son nefeslerine kadar destekliyen mükemmel taraftarlarımıza Teşekkür ediyoruz. İyiki varsınız. Varlıgınızla,mücadelenizle bizlere gurur kaynagı oldunuz.TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR. | |
|
KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR. 29.01.08 15:17 | |
| bayragimizin en tepede oldugunu görmek gurur verici | |
|
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR. 29.01.08 15:22 | |
| l.n beni tutmasalar ben ağlıycaktım.. (düşünsene olum üst üste 3 kere istiklal marşı hangi ulusal turnuvada okunmuş ki... | |
|
KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR. 29.01.08 15:25 | |
| | |
|