| Candan Erçetin | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Candan Erçetin 27.01.08 1:26 | |
| SEVDİM SEVİLMEDİM Bana düştü dünya derdi Usandım allahım Kıyamet mi kopacakmış aman Keyif benim köy seninse Bunaldım allahım Alacaksan al canımı hemen Hangisi günah, hangisi sevap Karıştım aman Sevdim sevilmedim Seveni sevemedim Canımdan böyle bezdim aman Gezdim dolaştım Zar zor ulaştım Derken kayboldum aman Derdin neyse söyle Buluruz bir çare Ağlanma, sızlanma Dök derdini ummana Gafil aç gözünü Öğren başka yol yok Cehennem de cennetin de sensin, düşünme Ona buna bulunacak bahane yok, yok | |
|
| |
dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Candan Erçetin 27.01.08 1:26 | |
| HANGİ AŞK ADİL Kİ Aşk hata değil Utanılmaz aşklardan Gün gelir hata yapmayı da özlersin Doğrular sarar Tatsızca dört yanını Bir anda Geriye dönmem yok Eski defter isteme benden Hangi aşk adıl ki Bedelini sen bul öderim Yok kimseye sözüm Hiçbir şeyde gözüm yok Aşk ölümse ölürüm Korkunun faydası yok Ben kaç bahar bilirim İzler benim tek şahidim
| |
|
| |
dark_princess
| Konu: Geri: Candan Erçetin 27.01.08 1:26 | |
| UMURUMDA DEĞİL İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi diye yıllarca Canımdan bezdim ağzını her açtığında Bakınca maziye hak ettim bunu galiba Gözün aydın bende delirdim bak en sonunda Kapıma dayanma sakın Yakarım inan yakarım Rezil olur ele güne, aldırmadan hiç kimseye Yaka paça seni atarım | |
|
| |
dark_princess
| Konu: Geri: Candan Erçetin 27.01.08 1:27 | |
| MELEK biliyorum sen bir meleksin bana yardım için gönderildin biliyorum sen bir meleksin zor günlerimde çıkageldin yüzümü güldürdün başımı döndürdün acımı dindirdin yolumdan çevirdin eğlendirdin sakinleştirdin ehlileştirdin ve daha bir sürü şey canım mısın sen benim misin her şeyim misin sen hoş geldin melek sefalar getirdin ya gelmeseydin yetişemeseydin beni bulamasaydın ne yapardım yarım kalırdım melek biliyorum sen bir meleksin seni sevmem için gönderildin biliyorum sen bir meleksin son demlerimde çıkageldin ya gelmeseydin yetişemeseydin beni bulamasaydın ne yapardım yarım kalırdım melek yanlış yapardım melek | |
|
| |
dark_princess
| Konu: Geri: Candan Erçetin 27.01.08 1:27 | |
| AĞLIYOR MUSUN? aceleci adımlar ve mutsuz tavırlar ne bu halin canım seni bir üzen mi var kiminin cazip hali kiminde alkol tesiri gününü gün ettin ama geçici hepsi ağlıyor musun kendin ettin kendin buldun bilmiyor musun ağlıyor musun elinin kınası değil bu görmüyor musun her büyük sevda tuzağa düşer ben affetsem aşk affetmez anlıyor musun acınası bakışlar ve huysuz cevaplar ne sanmıştın canım bunu hoş gören mi var kimisi endam sahibi kimi zaten yer etmedi sen çok eğlendin ama canıma yetti | |
|
| |
dark_princess
| Konu: Geri: Candan Erçetin 27.01.08 1:28 | |
| GÖKYÜZÜNDE YALNIZ GEZEN YILDIZLAR gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yeryüzünde sizin kadar yalnızım bir haykırsam belki duyulur sesim ben yalnızım, ben yalnızım yalnızım kaderim bu, böyle yazılmış yazım hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm bir yalnızlık şarkısı çalar sazım ben yalnızım, ben yalnızım yalnızım | |
|
| |
dark_princess
| Konu: Geri: Candan Erçetin 27.01.08 1:29 | |
| SÖZ VERMİŞTİN Söz vermiştin bana Yanıbaşımda yaşlanmaya Söz vermiştik bu dünyaya Ne olursak olsaydık
Kaç yıl geçti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık
Hangi bahane avutur bilmem Hangi günahın bedeli bu Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem Böyle intikam olmaz
Çok mu fazla bu sitem Ağır değil mi bu ceza Söyle kim çok gördü seni bana Böyle yalnız kalınmaz
Paylaşılmıyor hüzün Paylaşamam yolu yok bunun Anlatamam sözü yok bunun Çekilecek başa geldikçe dertler
Bir zaman bir yerde Buluşuruz yolu yok bunun Kavuşuruz yolu yok bunun Görülecek günü geldikçe
Her bir bahane avutur elbet Her bir günahın eceli bu Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem Böyle intikam olmaz
| |
|
| |
dark_princess
| Konu: Geri: Candan Erçetin 27.01.08 1:29 | |
| HER AŞK BİTERMİŞ Aşk bu, Geliyorum demeden geliyor, Gitmiyor Unutmak Öğrenmekten daha çok zaman alıyor Bilgi ceza , bilgi suç Taşımak ağır Ben aşkı 100 metreden tanırım Yeni değil bu yalnızlık Ne sokaklar ne evler bildik İyi gelir ilk zamanlar yaşadıkça Biz öğrendik Her aşk bitermiş birgün bildim Her aşk bitermiş birgün öğretildim Gözüm aynı göz, ruhum eski Sözüm aynı söz, susmam yeni Günüm aynı gün, geceler eski Tenim aynı ten, üşüyorum şimdi | |
|
| |
dark_princess
| Konu: Geri: Candan Erçetin 27.01.08 1:30 | |
| ONLAR YANLIŞ BİLİYOR Puslu soğuk hava Dökülen yapraklar En sevdiğim mevsimdi Sarı sonbahar Artık değil Kalbimde hüzün Aynada üzgün yüzüm Beni tanıyanlar Buna birisi sebep diyor Susuyorum Yaptığım birçok şeyin Hiçbir amacı yok Fotoğraflar çekmecede Anılarım direniyor Arkadaşlar nefretle Buna o sebep diyor Bir ben gerçeği biliyorum ve Gizlice ağlıyorum Onlar yanlış biliyor Kimsenin suçu değil bu Onun suçu değil bu Kader oyunu değil bu Bu benim suçum
| |
|
| |
dark_princess
| Konu: Geri: Candan Erçetin 27.01.08 1:30 | |
| BİR YANGININ KÜLÜNÜ gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin madem ki son şarkının kırık bir güftesiydim niçin yarım bıraktın neden bırakıp gittin bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin ne çok sevmiştim seni ne çok hatırlar mısın aşiyan yollarından seslensem duyar mısın hala beni düşünür ve hala anar mısın bir bahar seli gibi yolumdan akıp geçtin bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin | |
|
| |
dark_princess
| Konu: Geri: Candan Erçetin 27.01.08 1:31 | |
| CANI SAĞOLSUN sevenin de sövenin de ah edenin de ah canı sağolsun gelenin de gidenin de dönmeyenin de ah canı sağolsun bu dünyaya sevmeye geldim eşi dostu görmeye geldim mutlu oldum dertli oldum aşk uğruna sarhoş oldum hancı oldum yolcu oldum meşk uğruna sırdaş oldum güçlü oldum suçlu oldum dost uğruna yoldaş oldum hem soruldum hem sürüldüm ben ama hepinizin canı sağolsun soranın da bilenin de öğrenenin de ah canı sağolsun alanın da verenin de isteyenin de ah canı sağolsun | |
|
| |
| Candan Erçetin | |
|