dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Ayna - Severek Ayrılanlar 27.01.08 1:16 | |
| Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek Çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek
Gün gelir için yanar elin gider mektuplara Gün gelir beni ararsın gözün dalar uzaklara Yaz gelir sıcak olur akşam sahil yollarında Her adımda beni ararsın gözün dalar uzaklara
Rüzgar aşkımı kucağına alsa Dağları tepeleri aşsa saçlarına ulaşsa
Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı Sen benim eş ruhumsun Unutmuş olsan hissederdim Unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin Seni görmek için geri geldim Sen gideli çok olmuş Nereye gidersen git Çantanda bir resmim aklında gülüşüm olsun Ben seni gerçekten sevdim Bitmez demiştim bitmedi | |
|
jekerjim YüZbAşI
| Konu: Geri: Ayna - Severek Ayrılanlar 07.02.08 12:00 | |
| İremcm bu şarkı bizi anlatıyor ya Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı Sen benim eş ruhumsun Unutmuş olsan hissederdim Unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin Seni görmek için geri geldim Sen gideli çok olmuş Nereye gidersen git Çantanda bir resmim aklında gülüşüm olsun Ben seni gerçekten sevdim Bitmez demiştim bitmeditşkler cnmm | |
|
dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| |
HandsSinner Admin
Mesaj Sayısı : 549 Yaş : 31 NeRdEn : napcan..! bizemi geliveycen..! mEsLeK : Bilgisayar Bölümü Öğrencisi HoBi : Rap, GEzmek..! Kayıt tarihi : 29/01/08
| Konu: Geri: Ayna - Severek Ayrılanlar 07.02.08 14:10 | |
| cok severım ;D Ayna'yı :D | |
|