| <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> 26.01.08 13:19 | |
| Şarkıların en beğendiğiniz Bölümü yazılıcak fakat bu yazılaR Şu anki ruh halinizi Yansıtacak... | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> 26.01.08 13:19 | |
| ben başlıyım
heSapLar neye yaRar
baNa SEN lazimSin
haSretin akLa zaRaR
beni duymaLisin... | |
|
| |
dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> 26.01.08 18:54 | |
| ben dewam ediim :D bir derdim war artık tutamam içimde gitsem neree kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadm hiç anlamadlar | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> 01.02.08 12:27 | |
| =) o melek yüzün benim güler yüzüm şimdi geçmişim hüzün sensiz yaşanmış herbir gün senden başka artık düşemem aşka | |
|
| |
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> 01.02.08 12:31 | |
| Yo! günes dogdu derken Birde baktim karanliklar çökmü$ sehrin üstüne; Buralarda ayaz var
Silahsız Kuvvet
Buralarda Ayaz Var | |
|
| |
dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> 08.02.08 1:02 | |
| Sen bilirsin aslında Aklımdan geçenleri Zaman herşeyi çözer Şu beklemek olmasa | |
|
| |
HandsSinner Admin
Mesaj Sayısı : 549 Yaş : 31 NeRdEn : napcan..! bizemi geliveycen..! mEsLeK : Bilgisayar Bölümü Öğrencisi HoBi : Rap, GEzmek..! Kayıt tarihi : 29/01/08
| Konu: Geri: <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> 08.02.08 2:30 | |
| Bir melek ol bana altın kanadını tak, Dışarda yağmur elim ıslak Son dudak opüşünü unutamam asla Yaslanırım hatıram 12 ocak..! | |
|
| |
MakberNatsu Onur Üyesi
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 37 NeRdEn : istanbul mEsLeK : müzisyen(rapper) HoBi : hersey=) Kayıt tarihi : 05/02/08
| Konu: Geri: <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> 08.02.08 8:50 | |
| tek dal dumansa bir nefes yeter ve mutluyum giderken aç güzel olur kitabe sevgı saganak buyumek ıstedım ben artık yasım yok anla yagmur altı bak dusuncem ortak oldu onla......
kahın ve hain | |
|
| |
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> 08.02.08 11:37 | |
| Bil ateştir biraz suyla söndürülmesi mümkündür Tırnaklarını aşındıran çözemediğin bu kör düğümdür Üzgünüm bir hayli vesselam Vuslatım gelmez mihman Bekleyim gurbetteyim ne deyim sagopa kajmer--vesselam | |
|
| |
HandsSinner Admin
Mesaj Sayısı : 549 Yaş : 31 NeRdEn : napcan..! bizemi geliveycen..! mEsLeK : Bilgisayar Bölümü Öğrencisi HoBi : Rap, GEzmek..! Kayıt tarihi : 29/01/08
| Konu: Geri: <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> 08.02.08 14:55 | |
| okulda ogrenırdım eksı artı yer degıstırırdı sımdılerde boyleyım, ve lakın eksılerdeyım oldugunca negatifim hayalperest bir rengim işte bn boyleyım melankolık bi besteyım sigaramı ver bana | |
|
| |
iSyAnBuL Admin
| Konu: Geri: <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> 08.02.08 14:57 | |
| bu şehir insana tuzak kuruyor bu şehir insanı hayli yoruyor, bu şehir insanı hep kandırıyor.... ceza&candan erçetin--şehir | |
|
| |
HandsSinner Admin
| Konu: Geri: <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> 08.02.08 14:58 | |
| mc sago + kaf kef kırık cocuk bız asi yılları gerımızde bıraktık moruk...! kırık cocuk - sagopa | |
|
| |
HandsSinner Admin
| Konu: Geri: <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> 08.02.08 15:20 | |
| Guneydogu kan dolu askerıme kursun İşlemez şehidime cennetinde uyusun Parası olan bedellı yapsın olmayan vurulsun Adaletmı l an bu Başbakanım duysun Biz gideriz, vatanıma kurban olsun bak bu can Anne sakın ağlama sağ olsun canım vatan kan kırmızı rengımızdır bayragımız inmez o**spu cocugu dinle..! Bu vatan bolunmez..!
Makber Firarda
harika bır sarkı TAVSİYE edıorum..! | |
|
| |
semsak OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 30 NeRdEn : sultançiftliği mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik,gezmek, Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> 11.02.08 20:01 | |
| AUF DEN ASTEN İN DEN GRABEN İST ES NUN STİLL UND OHNE LEBEN UND DAS ATMEN FALLT MİR ACH SO SCHWER WEH MİR .OH WEH UND DİE VÖGEL SİNGEN NİCHT MEHR | |
|
| |
iSyAnBuL Admin
| Konu: Geri: <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> 11.02.08 22:16 | |
| ben kalemimle sustururum click click been SENA | |
|
| |
iSyAnBuL Admin
| Konu: Geri: <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> 19.02.08 16:59 | |
| kardeşim nöbette pusuda bekle silah elinde yanındayız her zaman askerim kardeşim iştimada Ağrıda doğu bosphorus---makber firarda(kardeşe selam olsun) | |
|
| |
| <(*ŞarkıLardan Kesitler *)> | |
|