dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: öğrenci Fıkraları 25.01.08 21:01 | |
| Cesaret
Öğretmen öğrencilere sordu: - Cesaret neye denir? Birisi parmak kaldırıp cevapladı: - Bir şeyi bilmediği halde biliyormuş gibi yapıp parmak kaldırmaya denir...
Kıskançlık
Kaan okuldan eve geldi. Babası, okulda yeni öğretmeniyle işlerin yolunda gidip gitmediğini sordu. - Harika, dedi. Yalnız seni çok kıskanıyor. Babası şaşırdı: - Kıskanıyor mu, neden? - Bugün defalarca: Çocuk çocuk, senin baban ben olsaydım.... dedi durdu.
Siz Babamı Bilmiyorsunuz
Öğretmen, matematik sözlüsünde Oğuz`u tahtaya kaldırıp sordu: - Oğuz, babandan yüzde 10 faizle 200 milyon borç para alsam, yıl sonunda kendisine kaç para vermem gerekir? Oğuz hemen cevap verdi: - 400 milyon lira. - Nasıl olur oğlum, sen hiç hesap bilmiyor musun? - Bilmesine biliyorum ama, siz benim babamın ne büyük faizci olduğunu bilmiyorsunuz.
Resim Sergisi
Barışın sınıfı, bir resim sergisini geziyordu. Öğretmen heyecanla anlatmaya başladı: - İşte sanat budur, sanatçı budur. Bir ressam, bir fırça darbesi ile gülen bir yüzü ağlayan bir yüze
çevirebilir! Barış içini çekti: - O da bir şey mi, babam bunu fırça darbesiolmadan da yapabiliyor!..
Çalışmak
Öğretmen sınıfa sordu: - Eğer çalışmak eğlencelidir dersek bu hangi zamandır? Alper hemen cevap verdi: - Nadir rastlanan bir zaman hocam!...
Koca Bir Yalan
Dilbilgisi dersinde bayan öğretmen zamanları anlatıyordu ve örneklerde açıklamasını sürdürdü. - Eğer "Ben güzeldm" dersem, bu geçen zamandır. - Eğer "Ben güzelim dersem, bu ne olur çocuklar? Alper arkadan bağırdı: - Koca bir yalan!... | |
|
pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: öğrenci Fıkraları 25.01.08 21:03 | |
| | |
|
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: öğrenci Fıkraları 25.01.08 23:15 | |
| süperler yaw ellerine sağlık | |
|
dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: öğrenci Fıkraları 26.01.08 19:00 | |
| | |
|