| http://www.alemegel.net |
|
| DiLviNDeN AqLaRsaN DaYaNaMaM | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: DiLviNDeN AqLaRsaN DaYaNaMaM 24.01.08 19:47 | |
| Pencerede buğusu kalmış soğuk bir gecedeydi son sözlerin.Rüzgârın uğultusundan mı,kendi korkaklığımdan mı bilmem...duy(a)madım seni Eskiden şakırdı seslerin kulaklarımda.Kulaklarım sesine aşina,sen bana...Ne yazık,eskide kaldı tüm aşinalıklar Tıpkı alışkanlıklar gibi...sen gibi
Ben bir tek harfine ne düşler adamıştım,oysa şimdi cümleler boyudur uzaklığım sana...
Seni kaybetiiğimi anladığımda yıkılıyordu şehirlerim,içim ölüyordu...Acılar kıskıvrak sarmış bedenimi,şehirlerimse sessiz sedasız viraneye dönüyordu.Gözlerimi kapattığımda kayboluyordum karanlıklarımda...Bu karanlıklar senin mi yoksa?
Balçıkta debelenmek,her çabada tekrar çamura yuvarlanmak gibi bi'şeydir bu.Ya ayaklanır dolanır birbirine,ya da yüreğin düğümlenir içinde. Boşuna bunca çaba,ille de düşeceksin işte...!
Sen giderken gözlerine yüklediğim anlamlar boyudur yalnızlığım...
Boynumun büküklüğü sana değil,yitirdiğim ve asla geri alamayacağım heveslerimedir.Payıma düşürdüğün sadece hıçkırıklar dolusu gecelerdir.
Ama yine de asıl yanmışlığım; seni çok geç tanıyan kalbimedir... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: DiLviNDeN AqLaRsaN DaYaNaMaM 24.01.08 19:48 | |
| Bir sevda dudağında tutsak kaldı özlemim uzun kara trenler alıp götürdü seni hasret boyu uzayan raylara döküldü gözlerim bütün insanlar ağladı sen giderken. bütün istasyonlar gözyaşlarına boğuldu bir ben ağlamadım inanki, bir ben ince bir duman gibi kaybolup gittin
oysa seni sevdiğimi söylememiştim daha sensiz yaşamayacağımı, sana aşkımı anlatamamıştım gitme kal, giden ben olayım gitme kal diyemedim kahrolası gururum, kahrolası dilim
arkanı dönüp giderken hıçkırıklar düğümlendi boğazıma kızdım ,bağırdım , haykırdım, isyan ettim yine de seni sevdiğimi söylemedim ardında ağlayan bir çift göz paramparça bir yürek ve dalları kırılmış bir ağaç gibi baktım ama gitme kal diyemedim kahrolası gururum, kahrolası dilim
gittin hayallerim ardında yaprak yaprak düşüyordu bir çocuk üşüyordu elleri cebinde dalında bir gelincik ağlıyordu bir dağ yanıyordu içimde [i]gitme, gidersen baharda git sonbaharda gitme yapraklar düşmesin ardında diyemedim[i] kızdım ,bağırdım , haykırdım, isyan ettim yine de seni sevdiğimi söylemedim kahrolası gururum, kahrolası dilim gitme kal diyemedim
.../ bir rüzgara açarım şimdi kalbimi bir de sulara alıp getirsinler diye sevgimi sana
bir tutam sevgiydi yaşam kalbimde bir yudum hasret oldu döküldü gözlerimde tane tane
gittin, bir tren garında ömrümü rayların arasında götürdün oturdum bir köşede öylece ağladım, kahroldum bir sessiz çığlığın yarayla buluşmasıydı gidişin ardından gitme kal, gözlerin yaralarımın tek merhemi diyemedim
dizlerim, ellerim, yüreğim paramparça şimdi suları çekildi canağacımın asitli yağmurlar döküldü dallarıma acılar topluyorum takvim yapraklarından her gece gözlerime kan oturdu ey yar!..
her gece bekleyişler öldürür beni gelmeyişler bir de eriyişler hasretinden her gece
ah! gurbet ah! sen olmasaydın ayrılık olmasaydı hasret olmasaydı ben olmasaydım sen olmasaydın aşk olmasaydı kahrolmasaydım... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: DiLviNDeN AqLaRsaN DaYaNaMaM 24.01.08 19:48 | |
| Hüzün yıldızları parlıyor yine gecemde, ne tarafa çevirsem başımı, bir SEN bakıyor bana…
Ne zaman kahretse yüreğim, ağlamaya susasa ve ne zaman iki damla belirse göz bebeklerimde, bir SEN akıyorsun, sessiz çığlıklarıyla şehri uyandıran kaldırımlara…
‘ Ne zaman seni düşünsem’ desem yalan olur… Hep aklımdasın ya! Her saniye bir SEN daha çakılıyor aklıma…
Ellerimi her uzatışımda maviye umut dilenmek için, SEN batıyorsun avuçlarıma SEN bakıyorsun bir çocuğun gözlerinde, bir bebeğin kokusunda SEN kokuyorsun, bir SEN seviliyorsun onca yüreğin arasından…
Her şey SEN oluyorsun da, o kadar SEN, bir BEN olamıyorsun sevdiğim.. Bir benim gibi sevmeyi beceremiyorsun…
Her tohum ekişimde toprağa, birkaç gün sonra SEN filiz veriyorsun. Gittiğinde bir asma ekmiştim evimin önüne, gün geçtikçe büyüdü, çardak yaptım kendi kendime.. Şimdi kapımın tam önüne düşen bir dalı var, sanırım onu kesmeliyim. Çünkü kapımdan dışarı her adım attığımda bir SEN çarpıyor yüzüme…
Neden yağmurlara benzettim ki seni? Şimdi her yağmurda, SEN yağıyorsun bu koca kente…
Sana güneşim demeseydim keşke… Her sabah yatağıma SEN vuruyorsun penceremden…
Lanet olsun! Keşke Kalbim demeseydim sana… Şimdi her an SEN atıyorsun içimde…
SEN den kurtulmanın bir yolu yok mu yar? SEN imkansızsın… BEN imkansızlıklar denizinde cılız kulaçlar atıyorum hayata dair, boğuluyorum arada bir… Yine de kıyamıyorum sana…
Keşke, ‘Bu can seninle yaşıyor’ demeseydim sana. Şimdi her boğuluşumda SEN dirhem dirhem ölüyorsun, öldürüyorsun!
Yani her şey SEN oluyorsun da, o kadar SEN, bir BEN olamıyorsun sevgili… olamıyorsun!
Yaşayabilmen için benden gitmen lazım… Yaşayabilmem için benle olman lazım…
imkansızımsın |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: DiLviNDeN AqLaRsaN DaYaNaMaM 24.01.08 19:49 | |
| Yağmur yağıyor ve sen yoksun Yağmur yağıyor! Hem de sağanak halinde! .. “-utangaç suların sırdaşı oldum/ yüreğim üşüyor, ömrüm firari-” Ama sen yoksun! .. Belki de insanların en duygusal olduğu, yalan söylemediği, sevdâlı gözlerin sislenip birer cigara yaktığı, sevginin; kitaplar arasındaki kurutulmuş güllerden kurtulup sessiz bir ceylan gibi yüreklere girdiği ve yalnızlıkların ilk karanfil yaprağında büyüdüğü, çoğu kez de hüzünle birlikte sessizlik içinde yaşanan bir andır bu...Fakat kimsecikler farkına varmaz bile... Olsa olsa ancak şairler hatırlar yağmur kokan bir sabaha karşı camlarını açtıklarını. Havada asılı kalmış bir bulutu, bir kuşun titreyerek uçtuğunu, gül yaprakları üzerinde tomur tomur gülümseyen şebnemleri, yalan yeminlerin şâhidi papatyaların göz yaşlarıyla ıslandığını ancak şâirler hisseder... “Ve bütün bunlar; aşkın güzelliğiyledir! ” derler! ..
Yağmur yağıyor! Hem de sağanak hâlinde! .. “-utangaç suların sırdaşı oldum/ yüreğim üşüyor,ömrüm firâri-” Yağıyor işte; korkarak, yavaş sesle... Hatta bazen cesaretleniyor benim gibi, ve hışımla vuruyor camlara... Sonra yine ürkek! İhanet edercesine... Offf serçeeee! ...
Yağmur yağıyor! Fısıltıyla, nazla... Bir eski hikayenin sonunu getirircesine... İnsanlar bilmiyor bu hikâyeyi, gökyüzü dilsiz! .. Hava da anlaşılamamanın verdiği kahrolası hüzün... Ah şu esrik bulutlarda geçmese gözlerimden, derken...
Yağmur yağıyor işte “ömrüm firârî” makamında... “Yüreğim üşüyor..! ” Ve ben bu gecenin 25.saatlerinde “utangaç sırların sırdaşı” oluyorum cân! ..
Yağmur yağıyor diyorum, duymuyor musun? ! .. Ve sen yoksun! .. Yağmur......... |
| | | Misafir Misafir
| ya buralardan giderim ya da bu şehre bir kötü daha eklerim kendimden ben artık yarınlardan bıktım bugunden de diğer günlerden de önümdeki yıllardan da kendimden bıktım en önemlisi
yazdım sadece bombok beyaz sayfalara yırttım attım onlarıda gecenlerde penceremden aşağıya benim gibi düştüler !! benim gibi .....
ben ağladım da kimse sildi mi gözyaşlarımı?.... yüreğim kanadı da kimse çare oldu mu?.... ben sevdim de kimse elimden tuttu mu?... |
| | | Misafir Misafir
| Ben sevdamı maviye yükleyip gönderdim sana. Ne varsa kendime dair çıkardım hepsini ve sundum ellerine. Beynimde, benliğimde, yüreğimde gizli hiçbir şey kalmasın, öylece bil beni diye. Öfkeden, acıdan, şüpheden arındım, sana koştum... Seni bulurum sandım, uzaklıkları aştım. Adını haykırdım dağlara, yankılanan sesimi bir ben duydum. çocuk gibi kayboldum koca koca kentlerin ortasında, bir başıma yabancı yüzlere baktım. Seni çağırdım gelesin diye, beni kayıp iklimlerden alıp bahara taşıyasın diye... Gelmedin....
Gülüşlerim yüzümde dondu, sensizlik gözyaşı olup aktı, yüreğim ıslandı. Yildizlara baktım, biri sensindir diye, orada da yoktun... Oysa sana koşuyordum ben. Içimde deli bir özlem, anlatılmaz bir aşk hasretiyle sana, koşuyordum... Nerede olduğunu bilmiyordum; ama, seni bulacağıma dair umudumu büyütüyordum içimde. Böyle bir sevdayı duyup da gelmemen mümkünmüydü? Ben anlatmasam sana, mavilerim anlatacaktı. Denize bakacaktın..ben, gökyüzünde..ben! Hangi kuş konsa pencerene ´aşk, aşk´ ötecekti! Duyacaktın, yüreğin coşmuş bir ırmak gibi bana akacaktı, yüreğini dinleyip bana gelecektin...Gelmedin....
şarkılar adadım sana, içinde hep sen vardın. Seni yaşatmaya, sensizliğinde de yaşamaya and icmistim, yeminimi anlatan şarkıları adadım. Her duyan hayran kaldı bu sevdaya, bir sen duymadın. ´Duygu mesafe tanımaz´ dedim, taa uzaklara, bilinmez yollara haberciler saldım. şarkılarımı ezberlettim seni bulunca söylesinler diye. Sana ulaşacağını bilsem bir mektuba posta pulu olmaya da razıydım; ama, nasıl bir kaçış ki bu, ne bir iz bıraktın ne de bir haber. Yine de gecenin ortasında, bir gün kapım çalar diye hep tetikte yattım. Uykuları uyanmaz kıldım kendime, rüyalari görülmez. Her tıkırtıda sıçradım, geleni sen sandım. Sensizlik acısı yaşatır oldu beni. Yediğim içtiğim özlem, sağ yanım hüzün, solumda yalnızlık. Sen gelecektin, tükenecekti hepsi. Ben yeniden ve hırsla sarılacaktım hayata...Gelmedin...
Simdi bunca zaman sonra, seni yüreğimde hiç kimsenin dokunamayacağı bir yere saklamışken ve sensiz de olsa hayatın acımasız çarklarında tek başıma ayakta durmaya çalışırken çıkıyorsun karşıma öyle mi?? çıkma!! Kal orada!! Gelişinin önemi yok artık... Ben yine öyle kabul ediyorum... Yani hiç gelmedin...
MEHMET COŞKUNDENİZ |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: DiLviNDeN AqLaRsaN DaYaNaMaM 26.01.08 11:23 | |
| Ne oldu bana böyle. Neden direniyorum. Neden beni istemeyen senin karşısında aman dileniyorum. Neden başka elleri tutmuyorum. Göz yaşlarımı neden kurutamıyorum. Her gece yatağa yattığımda neden ıslanıyor yastığım. Neden çıkmıyorsun aklımdan. Neden uyuyamıyorum geceleri. Şarkıları dinlemek neden yakıyor yüreğimi. Herkes gülerken ben neden ağlıyorum.
Küçücük bir yanılgıya düşüp sevgimin mantığımın önüne geçmesine izin versem belki de ölüm avuçlarının içine alacak beni. Ve aşkımın değil ölümün esiri olacağım. Neden bu hasret böylesine acımasızca yakıyor canımı. Neden susturamıyorum içimdeki çığlıkları. Neden kalbim, beynime hükmetmeye çalışıyor. Neden ben mantığımla kalbim arasında savaş veriyorum.
Ve ben böylesine yıkım yıkım yıkılırken sen neden bir kez olsun görmüyorsun beni. Neden gitmeme izin veriyorsun hayatından. Yada neden gönderiyorsun göz göre göre. Sözlerin yetmediği yerde suskunluğa bürünüyorum. Suskunluğum yüreğimde çığlıklar atarken ben yinede aşka direniyorum.
Ve sen git diyorsun. Küçücük bir umut bile vermiyorsun bana. Ve ben gidemiyorum. Neden beni istemeyen sana hayır bile diyemiyorum.
Adını koyamıyorum bu sevginin. Belki hiç sevmedin beni. Belki senin için geçici bir hevestim. Belki de benim yerimi dolduracak başka bir aşk çıktı karşına. Oysa ben, senin benden bu denli uzaklaşmanı sağlayacak hiçbir şey yapmadım. Vaktim bile olmadı seni kendimden uzaklaştırmaya.
Sen, veda etmeye bile zaman bırakmadan giderken şimdi böylece sessizden yine bana bakmalar kaldı ardın sıra. Adını koyamadım ama çok sonra anladım ki gidişin, bitişimmiş |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: DiLviNDeN AqLaRsaN DaYaNaMaM 26.01.08 11:24 | |
| Yalanmış ne varsa yaşadığımız.
Ne varsa söylediğin, ne varsa hissedilen, her şey yalanmış. Bu kadar geç mi anlamalıydım? Bu kadar çok mu bağlanmış olmalıydım?
Neden en başında değil de şimdi? Ben miydim yüreğine seçtiğin oyuncak?
Kaybolan zamanlar, yitik umutlar gelir mi geri? Issızdım. Yapayalnızdım. Çaresizdim. Karanlık ve de tükenmiştim gittiğinde. Sustum, söyleyemedim.
İçim ağlıyordu da bir damla gözyaşı dökemedim. “Seviyorum” diyemedim. Toprağın kokusunu, havanın kokusunu, çiçeklerin kokusunu hepsini bir bir çektim içime bir Senin kokundu bilmediğim.
Alâkadar olmadığım ne varsa bildim. Hepsini ezberledim. Yalnızca Sendin bir kelime edemediğim.
Sesini bilmediğim, yüzünü görmediğim, sadece hayal edebildiğim bir güzelliktin. Dolaşıyordun damarlarımda. Sen sadece kendini anlattığın kadardın.
Bir de Seni içimde büyüttüğüm kadar. Suskundum. Tek başınaydım. Âşıktım. Yanmış ve de kahrolmuştum gittiğinde.Yaşamak bile istemedim.
Ölmeye de cesaret edemedim.
“Seviyorum” diyemedim.
Dur! deseydim, kal! deseydim kalır mıydın benimle?
Gitme! Desem, dinler miydin beni?
“Sevdim Seni hem de aklının alamayacağı kadar” deseydim inanır mıydın?
Sen de beni en az benim kadar sever miydin? Of! Yanıyor içim.
Sen böyle gitmemeliydin. Hani ben vazgeçilmezindim.
Hani uğrumda her şeyi göze alırdın?
Hani “Çık gel!” desem en uzak yollardan bana varırdın?
Hani imkânsızlık denen bir şey yoktu? Hani seven her engeli aşardı?
Yeminlerin, sözlerin hani? O büyük sevdan nerede hani? Şaşkındım. Yıkık ve viraneydim sen gittiğinde.
Gitmezdin! Ya sevseydin ya da yokluğuma dayanamaz gelirdin.
Ama gittin ve ben bakakaldım arkandan. “Seviyorum” diyemedim. Yalanların, yanlışların, hataların ve de pişmanlıkların hepsi Senin olsun gelme!
Gittiğin yer, hiç olmadığın dünyamdan daha fazla mutluluk vermeyecek sana bilesin!
Affım yok! Ne sana ne de yaptıklarına. Vazgeçmiştim. Rest Çekmiştim. Savrulmuştum. Harabe ve yok olmuştum sen gittiğinde.
Yaşamadıklarıma pişmanlık şöyle dursun, yaşadıklarıma lanet olsun.
Geri dönme şansımız olsa belki söylerdim.
Tekbir şey kaldı içimde; “Seviyorum” diyemedim |
| | | Misafir Misafir
| Bir masaldı bu! Sen anlatırdın… Miş’li geçmiş zamanlardan yokluğa uzanan Dinle derdin: Ateşi,yağmuru,güneşi dinle Kekik kokulu dağlarda Bir çoban kavalında saklı Eski bir türkünün yakarışını Alev alev bir yüreğin yanışını dinle…….
Sen anlatırdın… Yanmış bir türkünün ezgisinde Diyar diyar dolaşan aşkları Oysa Yalınayak sevdalarım gezinirdi düşlerinde Bilmezdin…….. Düşlerin vardı Asırlar öncesinden uykularıma süzülen Ve gözlerin… Her mevsim yeniden yeşeren
Kim bilir şimdi neresindesin zamanın Hangi yüzyılın masalında saklısın Belki bin bir geceli Şehrazat’sın Belki Babil’in asma bahçelerinde Çocukluğumun ellerinden tutmaktasın
Bir masaldı bu! Hep sen anlattın… Çocuktum…..inandım…. |
| | | Misafir Misafir
| EVET MUTLUYUM Hiç bir zaman göründüğüm kadar güçlü olamadım... Aslında çoğu zaman göründüğüm kadar mutlu değildim.. İçimde fırtınalar kopsa bile, yüzümde hep acı bir tebessüm vardı... İnsanlar farketmedi, edemezdi.. Çünkü, en az onlar kadar kendimi de inandırmıştım yalancı gülüşlere... Sadece aynaya baktığım zaman görebiliyordum acı gerçeği...
Onlar hep beni güçlü tanıdı, mutlu bildi, gülüşlerimle sevdi insanlar beni...Öyleydim çünkü... Yıkılmazdım, mutluydum ve herşeye inat gülüşlerim vardı benim... Ta ki seni tanıyana kadar........
Seni tanıdım, kendimi tanıyamaz hale geldim... Benliğimi almıştın sanki... Eski "Ben" den eser yoktu.. Acı çektim, geceleri sessizce ağladım sadece yastığım ıslandı..Sadece soğuk duvarlar dinledi hıçkırğımı... Haykırışlarım müzik notalarında kayboldu.. Kimse duymadı, bilmedi...
Duysa da bilse de, inanmazdı kimse... Çünkü ben ağlamazdım..Acı çekmezdim.. Sevemezdim de... Çünkü ben küçüktüm...Ta ki, seni tanıyana kadar... Seninle ve kattığın şeylerle büydüğümü anladım... Çünkü ilk defa kalbim acı çekti, gözlerim gözyaşlarıyla tanıştı.. Kulaklarım hep seni anlatan müzikler aramaya başladı...Kalemi ilk defa elime alıp seni anlatmaya çalıştım..Yalnız kalmak istedim çoğu zaman... Oysa ben kokardım yalnız kalmaktan....
Ve ilk defa yalan söyledim.. Oysa yalanı da bilmezdim ben.. Temizdi benim dünyam saftı... Herkesi kandırdım ve kendimi de...Mutluluk maskemi takmış geziyorum ortalıkta.. Geceleri düşüyor gülüşüm yüzümden...Herkes beni mutlu biliyor... Eğer mutluluk buysa, evet mutluyum.... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: DiLviNDeN AqLaRsaN DaYaNaMaM 26.01.08 11:25 | |
| Kimseyi böyle sevmemiştim ben.. Kimseye içim titreyerek özlüyorum demedim... Karşıma ansızın çıktın Bana gülüşün,gözlerime bakışın Dünyama ilk kez ışık tuttu sanki..Her özledim dediğinde içimden birşeyler koptu sanki.. İşte dedim.. İşte aşk bu,gerçek sevgi bu.. İlk başta itiraf edemedim kendime Korktum,yenilmekten yine kaybeden olmaktan korktum.. Yaşadığım ilişkiler,kaybettiğim güvenim Beni aşktan ürker hale getirmişken İşte tam da bir daha asla(!) dediğim anda Sen çıktın karşıma..
Batan o güneş tekrar doğdu Ve dünyam tekrar renklendi seninle Gülüşünle,sesinle,içimi ısıtan o gözlerinle.. Tövbeliydim oysa ki ben aşka Olmaz diyordum..Olamazdı Aşk tekrar bakmazdı ki yüzüme.. Şimdi ise tek düşüncem Seninle herşeye yeniden başlamak.. Herkezin bir kaderi vardır ya Benimki de sen ol istiyorum..
Unutma ki her nerede olursan ol Bu gözler sadece senin olucak Bu kalp sadece Sen diye atıcak..
Şimdi itiraf ediyorum..Sadece kendime değil Tüm Dünya'ya.. Ben Seni Seviyorum Bana hayat verdiğin için.. Beni aşkın varlığına inandırdığın için.. Ben seni benim olduğun için Seviyorum[/img] |
| | | Misafir Misafir
| Sen giderken ben yüreğim ellerimde,gözümde yaşlar seni seyredeceğim Ta ki karanlığın içinde kaybolana kadar Sonra yavaş yavaş yürümeye başlayacağım Attığım her adım beni senden biraz daha uzağa götürecek.. İki damla yaş akacak gözlerimden yüreğime..Her damlada seni çağıracağım.. Nereye gittiğimi bilmeden yürüyeceğim saatlerce Ölümü düşüneceğim sonra Her şeye son vermeye Ama aklıma "sen" geleceksin.. Cesaret edemeyeceğim.. İki damla yaş akacak gözlerimden..Her damlada seni yaşayacağım Hiç bitmeyecek bu gece Bundan sonraki gecelerin bitmeyeceği gibi.. Sabaha kadar resimlerine bakacağım.. İki damla yaş akacak gözlerimden.. Her damlada seni hatırlayacağım Elim telefona gidecek.. Seni aramak isteyeceğim.. Sana bağırmak, haykırmak isteyeceğim.. Ama belki korkudan belki istenmemenin verdiği üzüntüden arayamayacağım.. İki damla yaş akacak gözlerimden..Her damlada seni duyacağım.... Güneş doğacak.. Kimin için acaba?? Benim için olmadığı kesin Kendimi yollara atacağım.. Kalabalığın içine karışacağım Tutunacak bir dal,sığınacak bir liman arayacağım kendime Aklıma "sen" geleceksin.. iki damla yaş akacak gözlerimden.. Her damlada seni arayacağım.. Annemler soracak.. Neden diye soracaklar.. Neden gitti?? Verecek bir cevap bulamayacağım..Bildiğim tüm kelimeler sanki senle beraber gitmiş gibi olacak.. İki damla yaş akacak gözlerimden Her damlada seni göreceğim İşte senin istediğin oldu.. İşte benim hayatımın özeti.. Her şeye rağmen ayrılmakta kararlıydın Ama bende seni içimde yaşatmaya kararlıyım.. Bırakta hiç değilse seni istediğim gibi yaşayayım Son öpüşünün sıcaklığı kalsın dudaklarımda Son söylediğin söz elveda değil SENİ SEVİYORUM olarak kalsın Sen git ben gelmiyorum SENDEN KALANLARLA BURADA KALACAĞIM İki damla yaş akacak gözlerimden Her damlada sana yeniden aşık olacağım!!!!!!!!!!! Ayrılık hiç bu kadar acı olmamıştı |
| | | Misafir Misafir
| ADI A$K ßU €ZİYETİN
Tam gögsünün ortasinda bir yerin aciyacak... Evinin seni içine sigdiramayacak kadar dar oldugunu fark edeceksin... Sokaga firlayacaksin... Sokaklar da dar gelecek... Tipki vücudunun yüregine dar geldigi gibi... Ne denizin mavisi açacak icini, ne piril piril gokyuzu... Kendini tasiyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar kücüleceksin Birileri sana bir seyler anlatacak durmadan... "Önemli olan saglik." "Yasamak güzel." "Bos ver, her sey unutulur." Sen hicbirini duymayacaksin... Göz yaslarindan etrafi göremez hale geleceksin... Ondan ölmesini isteyecek kadar nefret edecek, az sonra kollarinda ölmek isteyecek kadar çok seveceksin... Hep ondan bahsetmek isteyeceksin... "Ölüme care bulundu" ya da "Yarin kiyamet kopacakmis" deseler basini kaldirip Ne dedin?" diye sormayacaksin... Yalniz kalmak isteyeceksin... Hem de kalabaliklarin arasinda kaybolmak... Ikisi de yetmeyecek... Geçmisi düsüneceksin... Neredeyse dakika dakika... Ama kötüleri atlayarak... Onunla geçtigin yerlerden geçmek isteyeceksin... Gittigin yerlere gitmek... Bu sana hiç iyi gelmeyecek... Ama bile bile yapacaksin... Biri sana içindeki aciyi söküp atabilecegini söylese, kacacaksin... Aslinda kurtulmak istedigin halde, o aciyi yasamak için direneceksin... Hayatinin geri kalanini onu düsünerek gecirmek isteyeceksin.... Aksini iddia edenlerden nefret edeceksin... Herkesi ona benzetip... Kimseyi onun yerine koyamayacaksin... Hiçbir sey oyalamayacak seni... Ilaclara siginacaksin... Birkaç saat kafani bulandiran ama asla onu unutturmayan. Sadece bir muddet buzlu camin arkasindan seyrettiren... Butun sarkilar sizin için yazilmis gibi gelecek... Bogazin dügümlenecek, dinleyemeyeceksin... Uyumak zor, uyanmak kolay olacak... Sabahi iple cekeceksin... Bazen de "Hic günes dogmasa" diyeceksin... Ne geceler rahatlatacak seni ne gunduzler... Ölmeyi isteyip, ölemeyeceksin... Belki civi civiyi söker diye can havliyle onune cikana sarilmak isteyeceksin... Nafile... Dusuncesi bile tahammul edilmez gelecek... Rüyalar göreceksin, gercek olmasini istedigin... Her sicrayarak uyandiginda onun adini soyledigini fark edeceksin... Telefonun çalmasini bekleyeceksin... Aramayacagini bile bile... Her çaldiginda yuregin agzina gelecek... Aglamakli konusacaksin arayanlarla... Yuregin burkulacak... Canin yanacak... Bir daha sevmemeye yemin edeceksin... Hayata dair hiçbir sey yapmak gelmeyecek içinden... Onun sesini bir kez daha duymak için yanip tutusacaksin... Defalarca aradigi günlerin kiymetini bilmedigin için kendinden nefret edeceksin... Yasadigin sehri terk etmek isteyeceksin... Onunla hiçbir aninin olmadigi bir yerlere gidip yerlesmek... Ama bir umut... Onunla bir gun bir yerde karsilasma umudu... Bu umut seni gitmekten alikoyacak... Gel gitler içinde yasayacaksin... Buna yasamak denirse... Razi misin butun bunlara...? Hazir misin sonunda olüp olüp dirilmeye...? O halde asik olabilirsin _________________ |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: DiLviNDeN AqLaRsaN DaYaNaMaM 26.01.08 11:26 | |
| A$KIN 29 HARFİ A Herkes için bir keredir. O yüzden başta olandır. O yüzden başlatandır. O yüzden aşk A’dır… B Büyüktür aşk Aşk çocuktur. Asiliğin en yakışanı,hesapsızlığın en şovalyesidir. C Coşmaktır aşk… Sen hiç Leyla’yı gördünmüdür O yüzden buralıdır O yüzden dağlarda gezen ceylandır.. Ç Çaresizliktir,aşk… Çareyi unutmanın çaresizliğidir. Çıkışsızdır aşk. Köprüden geçerken son çıkışı hep geçmektir. D Darmadağındır,aşk… Hesaba,endazeye,tartıya,ölçüye gelmez. En büyük sermayesi,bildiği gibi olması,en vurucu yanı canının çektiği gibi varolmasıdır. E Endişlenmektir,aşk… Başkalarının ne düşündüğünün umrunda bile olmamasıdır. Ama ya o? Onun ne düşüneceğidir aşk… F Farkında olmaktır aşk Umudunu sürekli açık tutmaktır Aşk zaten her daim bir keşfetme hali değilse nedirki? G Galibadır,aşk…(mı?) Birine galiba aşık olmazsınız Körkütük olablirsiniz ama… Ğ Ğaşiyedir,aşk… Her şeyi saran kaplayan,değşeti herşeye ulaşan günde bir himmet aramanın,aşkın anayasasını oluşturan muhabbetin bir işe yaramasını ummaktır. H Hakikattır,aşk… İstemektir,kesitisiz arzu etmektir. Geçeceği yollarda,yüzünü görmek umuduyla saatlerce beklemeyi göze almaktır.Sevdiği çiçeğin adını öğrenmek için deli gibi ansiklopodi karıştırmaktır. I Iscacık benekleridir çocukluğumuzun,aşk… İlk uykusuz gece İlk defa gökyüzüne salıncak kurup dünyanın hayhuyuna yüz çevirmektir. İ İlktir aşk! İlk erkeğin,ilk kadına,ilk bakışıdır… J Jilet kesiğidir,aşk… Aşk,adamı berhava eder. Aşk,insanın elinden jilet yumuşaklığında tutar K Kaderdir,aşk… Aşka irade tesir etmez… L Leyla’dır,aşk… Leyla kadar yakın ve bir okadar da uzaktır aşk.. M Masumuyettir,aşk… Aşka düşmek tüm kötülüklerden,tüm hatalardan,tüm yanlışlardan azad olmaktır… N Nefestir,aşk… Aşksız yaşayamaz insan Aşk sevgiliyi derin derin içine çekmektir… O Olağanüstüdür,aşk… Ne beklenen gelir,ne gelen beklenir… Ö Öfkedir,aşk… Yönetendir,karar verendir, Tutarsız kılandır aşk… P Paylaşmaktır,aşk… Hayatı çoğaltmak için paylaşmaktır,sahip olduğun herşeyi… R Rüyadır,aşk… Hiç bitmesin istediğimiz bir rüya… S Siyah beyaz bi filmdir aşk. Siyahı fazladır nedense… Ş Şimdi gitmektir aşk… Bütün sabahları,bütün senli günleri şimdi alıp götürmektir. T Tutkudur,aşk… Seni akşam ilk defa beklemektir… U Umuttur,aşk… Aşık unutmaz ve dahi unutulan aşk değildir… Ü Üzülmektir,aşk! Aşk delidir deliliği sever… V Ve aşktır! Bir vahadır insanı en ümitsiz çöllerde bile suya erdiren! Y Yaşamaktır,aşk… Böğründe en derin hatıralrı taşıyandır… Z Zaferdir,aşk… Tek bir şarkıyla,tek bir şiirle,tek bir kırmızı gülle kazanılan… |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: DiLviNDeN AqLaRsaN DaYaNaMaM 26.01.08 11:27 | |
| ߀N S€ND€ KALD!M Benim değilsin ve belkide hiç bir zaman benim olmayacaksın... Sensizlik ok gibi saplanıyor o sensiz geçen gecelerde... Tam vazgeçtim diyorum ama her seferinde sen çıkıyorsun karşıma... Bazen kalbimden çıkarıp atmak geliyor içimden sensizliği... Yapamıyorum, elim yetişmiyor... Kimi zamanda uzanıp tutuvermek istiyorum, sıcaklığını hiç hissetmediğim o ellerine...uzanamıyorum... Belki bir soluk kadar yakınsın bana; ama biliyorum ki varlığın bir okadar uzak... Beynim unutup başka limanlara demir atmak istesede; Kalbim bekle diyor...gidemiyorum... Bazen unutmalıyım diye yazmak istiyorum kağıda; Ama kalem bile engel oluyor... yazamıyorum... Benliğime öyle bir kazımışım ki seni; Silmek istiyorum ama... silemiyorum...
Gözyaşlarımın içinde sakladığım sevdiğim!!! Kaybetmek istemiyorum seni ama... tutamıyorum...ağlıyorum... Ne yazık; attığım her adımda, tuttuğum her dilekte sen varsın... Unut deselerde bana, acı veren seni... Bırak deselerde gerçekleşmeyecek hayalleri...
Ben sende kaldım...unutamıyorum...bırakamıyorum seni... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: DiLviNDeN AqLaRsaN DaYaNaMaM 26.01.08 11:27 | |
| Özlüyorum seni. Gücüm yetmiyor unutmaya Özlüyorum elini tutmayi sesini duymayi Boynuna sarilip omuzunda aglamayi Nedensiz sevinçleri Hasret dolu sevgi dolu simsicak düslerimi
Özlüyorum
Gücüm yetmiyor unutmaya Seni aramazsam unuturum sanmistim Girmez sanmistim hayalin beynime Geceleri düslerimde Gündüz baktigim heryerde seni
Özlüyorum..
Renkler gitmenle soldu Kirmizi kirmiziligini unuttu Mavi maviliginin farkinda degil Beyaz yanliz sen giydiginde güzelligini haykiriyormus
Özlüyorum
Bu özlem bu bekleyis hiç bitmiyecek Ruhumda sana açan eflatun renkli çiçekler solmayacak Olmasanda sensiz sensizligi yasatacagim Sensiz seninle olmayi basaracagim Sonun yaklastigini hissettigim gün Beyaz,bembeyaz mendilimi sallayarak Sensiz yasamin kahrediciligine veda ederek Seninle sonsuzluga kavusacagim |
| | | pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: DiLviNDeN AqLaRsaN DaYaNaMaM 26.01.08 12:17 | |
| | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: DiLviNDeN AqLaRsaN DaYaNaMaM 26.01.08 12:31 | |
| |
| | | KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: DiLviNDeN AqLaRsaN DaYaNaMaM 26.01.08 12:34 | |
| | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: DiLviNDeN AqLaRsaN DaYaNaMaM 26.01.08 12:36 | |
| |
| | | | DiLviNDeN AqLaRsaN DaYaNaMaM | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|