SİTEMİZ KAPANMISTIR. TAŞINDI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

http://www.alemegel.net

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ahh..Biraz CesaRet !!. .

YazarMesaj
pinar_gs
OrGeNeRaL
OrGeNeRaL
pinar_gs

Kadın Mesaj Sayısı : 700
mEsLeK : ÖğRenCi
HoBi : MüZiK dİnLEmK

Ahh..Biraz CesaRet !!. . Empty
MesajKonu: Ahh..Biraz CesaRet !!. .   Ahh..Biraz CesaRet !!. . Icon_minitime24.01.08 19:28

Korkuları yenmek qerek! Ahh icimde anlatamadıqım duyqular..Öyle çevreler ki etrafımı,öyle anlamsız kalır ki bakışmalara.. İnat! İnadına yaşarım seni hayat !
Fiilen hayata qeciremediqimiz duyquları yaşamakla qecer adına ömür dediqimiz olay.. Acı verir,hüzün kokar anılar. Yinede..deriz hep. İnatcıyızdır,qururumuzu almayız ayaklar altına! Yinede..silmeyiz qecmişi bi çırpıda !

Korkuları silmek qerek! Ahh cesaret..ßiraz cesaret!! Olucak bu sefer bak az kaldı ha qayret! ßiliyorum senin de korkuların var hic yoktan bana dair. Cözemiyorsun icimdeki sen’i.. ßiliyorum korkuyorsun.Anlıyorum seni ..
Ya ellerini tutmak icin cırpınıslarım ? O kadar da mı belirsiz yaptıklarım,duyqularım! Sadece cesaret…

Kahrolasıca zaman denen illet.. Alır qötürür ne varsa,yoksa! Aşıqım bendeki sana..Sen ben olamasan da …

Oysaki neler düşünmüştüm ben sana..

ßezden bir ‘sen’ daha yaptım..İnan o beni daha cok seviyor! O daha cok deqer veriyor zamana..ßana.. O beni daha cok anlıyor.
Sarılıyorum doyasıya.. Yinede sendeki hazzı vermiyor ..

Meyhane meyhane dolaştım, aradım kaybettiqim seni şişe şişe,acı acı içtim doyasıya ! Kahrolasıca sarhoş oldum qene uqruna.. ßitmedi acılarım, içtikçe arttı bilhassa. Şerefine içiyorum sevqili, kulakların çınlar mı pekala?¿

Oysaki neler düşünmüştüm uqruna..

İstermi kalpsiz kalbin kalbimi kalbine basmaya?! Tekerleme qibi oldu belki ama, qerci boşver sen onu da anlamazsın ya!
Sorularım cevapsız kalmaya hükümlü! ßak, bendeki kalp boş kalmış dolmuyor bir başkasıyla ..!

Silqi kırıntılarına talip oldum şimdi hayatta. ßiliyorum senin icin silinmeyen bir deqerdeyim ama biraz cesaretlenseydin ya!
Kırıntı kırıntı,parça parça ümitler hazır bekler. ßir lamba ¿

Korkuları yenmek qerek! ßiraz cesaret… Sadece bir ümit,ve temiz bir kalp..İşte hazırsın karşımda durmaya !

Ahh..Biraz CesaRet !!. .
1 sayfadaki 1 sayfası