| sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? | |
|
+3jekerjim dark_princess iSyAnBuL 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 01.10.07 18:17 | |
| benden başlayalım ; --kur$un --Cash Flow --Killa Hakan --APO(Dj Hayri)..(RaP FaBRiC) --Sena --Makber Natsu
En son tarafından 07.02.08 11:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 23.01.08 19:47 | |
| Haluk Levent Şebnem Ferah Candan Ercetin Hilary Duff Özlem Tekin (: | |
|
| |
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 23.01.08 23:39 | |
| Ben bi iki tane daha eklicem Mozole Mirach&Sitem Depresif Bloke Sena | |
|
| |
dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 26.01.08 18:55 | |
| bnde eklicem bidee hayko cepkinn :D | |
|
| |
jekerjim YüZbAşI
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 07.02.08 11:21 | |
| Şebnem FerahÇilekeş Sertap Erener Candan Erçetin | |
|
| |
HandsSinner Admin
Mesaj Sayısı : 549 Yaş : 31 NeRdEn : napcan..! bizemi geliveycen..! mEsLeK : Bilgisayar Bölümü Öğrencisi HoBi : Rap, GEzmek..! Kayıt tarihi : 29/01/08
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 07.02.08 13:54 | |
| Sagopa Kajmer Dogu Bosphorus (gruba bi kız mc alrlarsa bn ınanıorumki Kuvvetmira ya rakip olabılecek tek grup, diğerlerinin sebeplerını acıklıcam ) MT Kolera Raffine Zet Rodosto Rulez(mozole ve sitem) Raziel pit10 Hayki
Rap Olmayan Sarkılardan..
Ahmet Kaya Alişan Ayna Demet Akalın Ebru Yaşar Edip Akbayram Emre Aydın Ferdi Tayfur Gökhan Özen Haluk Levent Recebim vs..!
Dogu Bosphorus'un Kuvvetmira'ya rakip olabılecek tek grup olmasının nedenı..!
Olympos : Cok ii MC'ler var.. Pit10, Canka, Pusat, Deniz..! eskiden sansar da vardı..! sarkılarında cok kufur var..! Sansar'ı once grubu alıolar, sonra ana avrat gider yapıolar..! sansar cıkıo..! sonra tekrar gırıo..! bole ıs olmaz..! Sansarın gırme sebebıde bnce tamamen.! Bandrollu album, Pit10'un ailesi zengin oldugundan ona guvenıodu..! Ama bı sırketle anlastı suan..! 'Adrenalın' diye bı album hazırlıo..! Bandrollu Olcak..!
Norm : Küfürsüz Sarkısı yok diyebilirim.Bi Son Uyku var o kadar..! bunlara kımse Bandrollu Album fln yapmaz...!
Rodosto Rulez : Bunlarda Kaliteli MC'ler ama..! mozole ve sitem daha once kuvvetmıra daydı eger o kadar yukselırlerse..! Kuvvetmıraya tekrar alınabılırler..!
İhtilal : İhtilal'de Hayki harıc kalitteli MC yok.! Hayki bıraksın o grubu gıtsın kendı basına solo yapsın..! Yas kadar o**spu bı kısılıge sahıp bı ınsan yoktur..! Hayki onu köpek gıbı sevıo.:! HAyki olmasa YAs bu kadar yukselemezdı..! N'olur evet de sarkısını ıstedı Aytug abiden, aytug abi bılıodu karızmanın gıtcegını yınede yaptı..! allahtan sonra Saian yardımına kostuda 'Kramp' sarkısıyla toparladı..! 6 Kasımda Yas bı tane daha sarkı ıstedı Hayki yapmayınca bu sefer gıttı Newada ile birleşip Hayki'ye diss attı..! bn olsam bı daha o kızın yuzune bıle bakmam ama Aytug abi = hayki :D 8 Kasımda 'Sen' diye sarkı yaptı..!
Solıceklerım bu kadar..! OKUYANA TEŞEKKÜR..! daha bır suru grup sayardım ama :D yormak ıstemem sızı :D | |
|
| |
iSyAnBuL Admin
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 07.02.08 13:57 | |
| nan HandsSinner naptın olum helal nan senden arada bi böle mc değerlendirmeleri alalım.. | |
|
| |
MakberNatsu Onur Üyesi
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 37 NeRdEn : istanbul mEsLeK : müzisyen(rapper) HoBi : hersey=) Kayıt tarihi : 05/02/08
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 08.02.08 8:53 | |
| sagopa kajmer eski grubum dogu bosphorus=) ve barıs akarsu | |
|
| |
semsak OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 30 NeRdEn : sultançiftliği mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik,gezmek, Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 11.02.08 19:45 | |
| benim en sevdiklerim rammstein, coldplay,placebo, sepultura,metallica. ve yılların rockcısı nirvana!!!!!!!! | |
|
| |
semsak OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 30 NeRdEn : sultançiftliği mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik,gezmek, Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 11.02.08 19:46 | |
| türk rockcılarından : hayko cepkin(1 numara),ogün şanlısoy,şebnem ferah. | |
|
| |
HandsSinner Admin
Mesaj Sayısı : 549 Yaş : 31 NeRdEn : napcan..! bizemi geliveycen..! mEsLeK : Bilgisayar Bölümü Öğrencisi HoBi : Rap, GEzmek..! Kayıt tarihi : 29/01/08
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 11.02.08 19:48 | |
| Bu sitenin adminleri Rap Müzik dinliodu dimi..! ;D | |
|
| |
iSyAnBuL Admin
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 11.02.08 22:17 | |
| | |
|
| |
semsak OrGeNeRaL
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 12.02.08 15:53 | |
| NE VAR BEN ROCK DİNLİYORUM YASAKMI ÖLÜMÜNE HATTA AHİRETE KADAR ROCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK | |
|
| |
HandsSinner Admin
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 12.02.08 19:02 | |
| 5 yıl sonra ztn butun rock muzık sanatcıları bırakcak..! ama suan en ii Mc'ler 18-19 yaslarında..! oke..! Tartısma cıkmasın..! | |
|
| |
KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 12.02.08 22:27 | |
| - HandsSinner demiş ki:
- Bu sitenin adminleri Rap Müzik dinliodu dimi..! ;D
ben arabesk te dinlerim . | |
|
| |
HandsSinner Admin
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 12.02.08 22:29 | |
| olm ona bakarsan bn Türkü de severım..!
Ahmet kaya Azer Bülbül off offf :D | |
|
| |
KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 12.02.08 22:31 | |
| nedim delikanlı adam her müzigi dinler | |
|
| |
semsak OrGeNeRaL
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 13.02.08 17:40 | |
| eee hani hepiniz tek rap dinliyodunuz. örnek ben duygusalda dinlerim | |
|
| |
HandsSinner Admin
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 13.02.08 21:10 | |
| Kızım bn suan..! Azer Bülbül - başaramadım dnlıorum..! Ruh Hali..! can sıkıntısı.! oke..! uzatmayın konuyu..! Kilitlerim.. | |
|
| |
semsak OrGeNeRaL
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 14.02.08 15:14 | |
| çok ta umrumdaydı zaten rap. ne dinliyorsonız dinleyin her zevk başka. illada sana rock dinle demiyom okey. ama sen sanki illada rap dinle diyon zorla güzellik olmaz. istediğimi dinlerim, ben bu siteye rock bölümleri felanda var mış. onun için üye oldum. benim derdim, rap la rock birbirine düşürmek değil sohbet etmek. bide amacım tartışma yapmak değil, üstüme fazla gelmeyin!!!!!!! | |
|
| |
HandsSinner Admin
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 14.02.08 17:27 | |
| Ustune Gelmedık..! Bir daha msj yazma lutfen.. | |
|
| |
semsak OrGeNeRaL
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 14.02.08 17:48 | |
| ben senin rican üzerine ve de rockla ilgili şeler var dedin, ben öle üye oldum çıkarın o zaman bu siteden beni.... çok berbat bir yer burası ne sürekli bana sitem ediyosun .... sitenin sahibi olabilirsin ama benim oratamımın asla sahibi olamazsın!!!!!!!!!!!!.....bunu böle kafana sok,,, çok ta tınımdasın sankiiiiiii | |
|
| |
HandsSinner Admin
| Konu: Geri: sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? 14.02.08 19:29 | |
| YA kızım sana bişi demedık RELAX Konu KİLİTLENMİŞTİR | |
|
| |
| sevdiğiniz şarkıcıları yazınız? | |
|