dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Şebnem Ferah-Artık Kısa Cümleler Kuruyorum 24.01.08 13:02 | |
| Sizi bilmem, ama ben karar verdim. Su gibi duru olup hep akmaya, Başka sular tanıyıp, çoğalmaya, Dalgalanmaya, taşmaya...
Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk Artık Kısa Cümleler Kuruyorum atlatır oldum.
Yalnız mıyım insanlar içinde? Arkadaşlarım, aşklarım içimde. Yara aldım bundan iki yıl önce, Hiç susmadım, şarkı söyledim günlerce
Artık kısa cümleler kuruyorum, Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda. Kabullendim herşeyi olduğu gibi. Yola çıktım, yarınlara...
Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk Artık Kısa Cümleler Kuruyorum atlatır oldum.
Bakıyorum aynaya her gece, İçim rahat, biraz yorgunum sadece. Hayatıma giren herkese, Yaşanmış her şeye
Teşekkürler büyüyorum sizinlee Teşekkürler, büyüyorum sizinle... | |
|
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: Şebnem Ferah-Artık Kısa Cümleler Kuruyorum 24.01.08 13:04 | |
| önceleri dinlerdim ama artık modası geçti(kendi düşüncem.. | |
|
dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Şebnem Ferah-Artık Kısa Cümleler Kuruyorum 24.01.08 13:11 | |
| dark_princess katılıyorum cnm sana ellerine sağlık | |
|
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: Şebnem Ferah-Artık Kısa Cümleler Kuruyorum 24.01.08 13:16 | |
| | |
|