| Bana seni çok görme ne olur gitme | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Bana seni çok görme ne olur gitme 23.01.08 20:04 | |
| Bana seni çok görme ne olur gitme…
Gecenin hüznü yüzümde yansıyor hiçbir aşk seninki gibi açı çektirmiyor yüreğimde bir bıçak acısı gibi sızlıyor bana seni çok görme ne olur gitme…
kaldıramaz bu beden sevgisizliği taşıyamaz bu yürek sensizliği nedir bu ruhunun sessizliği bana seni çok görme ne olur gitme…
gittin an benim için ilerisi yoktur niye benim kaderimde bir güzellik yoktur biliyorum bu çağresizliğimin sonu yoktur bana seni çok görme ne olur gitme…
kalbimi paramparça ettin beni aşkına deli divane ettin sonunda beni Bakırköylük ettin bana seni çok görme ne olur gitme… | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Bana seni çok görme ne olur gitme 23.01.08 20:19 | |
| | |
|
| |
dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Bana seni çok görme ne olur gitme 23.01.08 21:05 | |
| | |
|
| |
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: Bana seni çok görme ne olur gitme 23.01.08 23:52 | |
| teşekkürler dark_princess | |
|
| |
dark_princess
| |
| |
dark_princess
| Konu: Geri: Bana seni çok görme ne olur gitme 25.01.08 19:30 | |
| Beni sensizliğe mahkum edip... Beni sensizliğe mahkum edip Kaçıp giden sensin ey sevgili Anlamadın ki hiçbir zaman sana olan sevgimi Peki o gözler Söyle sevgili söyle o gözlerde mi yalandı? Bırakıp gittin beni mutlu musun bari? Beni soracak olursan ben hep aynıyım Tanıştığımız o ilk yerde Oturup ağlıyorum her gece Dönmeyeceğini bile bile Bekliyorum belki dönersin diye Siyah saçlarına ak düşmeye başlayınca Başkasının kollarında mutlu olamayınca Ben geleceğim aklına beni arayacaksın İşte o zaman sevgili vakit çok geç olacak Yanıma geleceksin elinde bir çiçekle, İçinde umut,yüreğinde sevgiyle. Ama yıllar önce bana yaptığın gibi Bende çekip gideceğim sessizce Her ne kadar seni çok sevsem de. O zaman kahrolup,yanacaksın Ağlayacaksın belki de hiç olmazsa ömründe bir kere. Ama dedim ya sevgili vakit çok geç olacak Senin aradığın deli aşık mazide gömülü olacak...
En son tarafından 25.01.08 19:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
dark_princess
| Konu: Geri: Bana seni çok görme ne olur gitme 25.01.08 19:32 | |
| Tebrik Ederim!.. Hani sen ölsen de unutamazdın Ölmeden unuttun tebrik ederim
Bir ömür geçse de ayrılamazdın Bir günde ayrıldın tebrik ederim
Ne çabuk unuttun ne çabuk bitti Kimbilir kiminle nerdesin şimdi
Bin kalbin olsa da hani benimdin Bir kalbi çok gördün tebrik ederim
Bunu senden beklemezdim yemin ederim Büyük oyuncusun seni tebrik ederim
Ne kadar sevmiştim ne kadar seni Bu deli gönlümün sendin sahibi
Ne yazık kazanıp gidenler gibi Kazanıp terkettin tebrik ederim
| |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Bana seni çok görme ne olur gitme 25.01.08 19:32 | |
| Buda ÇoK Gslmiş Btnmçok saol | |
|
| |
dark_princess
| Konu: Geri: Bana seni çok görme ne olur gitme 25.01.08 19:34 | |
| Kalp kilidi
Sessiz kaldım bu boş odalarda Duvarlar üzerime gelir oldu Saklı kaldım sana da bana da Yorgun kalbim sonbaharda duruldu
Yaz gelince gönlüm çiçeklendi O çiçekleri koparan yine sen oldun Gözümden yaş sicim sicim indi Ben sadece sen de soldum
Kalp odaları bomboş , Aynalara bakamaz oldum Sensiz bu yaz hep boş Kalbime kilidi ben vurdum.. | |
|
| |
dark_princess
| Konu: Geri: Bana seni çok görme ne olur gitme 25.01.08 19:35 | |
| begendigine sefindm cnmcm =) | |
|
| |
dark_princess
| Konu: Geri: Bana seni çok görme ne olur gitme 25.01.08 20:47 | |
| ÇÜNKÜ Karamsar değilim, Çünkü seni hayal ediyorum...
Umutsuz değilim, Çünkü sen varsın tüm umutlarımda...
Bıkmış değilim, Çünkü senden bıkmak "ölümün eşiğine" gelmem demektir...
Kaybolmuş değilim, Çünkü sen ve hayalin var yolumu aydınlatan...
Yalnız değilim, Çünkü hayalin var yanımda...
Ama her şeye rağmen ağlıyorum ve özlüyorum seni, Çünkü SENSİZİM... | |
|
| |
| Bana seni çok görme ne olur gitme | |
|