Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
Konu: °°Grup 84°° 22.01.08 13:56
Affet
Off yine kapalı tüm kapılar Sor beni en uzak meyhaneye Sorda al cevabı varmıymış baskası Sahibi olsun yüreğimin Hatam var elbet ama asla büyük ask ezdirmez kendini ezilmez Affet ne olur bu saf deli yüreğimi Ağla ağlaki sula kurak bedenimi Olmadımki senden baskasıyla asla Kastınmı var söyle bu cana
Olmadımı kalamadınmı yanımda Sensiz bir hiçmişim ben aslında Hadi gel gel kurtar canımdan Sıcaklığın hep benimle yanımda
pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
Konu: Geri: °°Grup 84°° 22.01.08 13:57
Belki Birgün
sevmeyi bir yana bırak aşık olmayı sen oyun sandın kaç gündür uykusuzum haberin var mı .?
yok.!
benim gibi kaç kişi girdi de hayatına beni beğenmez oldun yoksa yaşın mı büyüdü kadın mı oldun .?
belkise birgün gelir herkes dengini bulur sanada senin gibi güzel temiz biri aşık olur
yine olmadı tutunamadık birbirimize ne oldu hadi söyle haytallerimize yok.! her kavgamız senin planların senin umutlarındı, bunlara uyan birin bulursan bana da söyle
belkide birgün gelir herkes dengini bulur sana da senin gibi güzel temiz biri aşık olur
pinar_gs OrGeNeRaL
Ölurum Hasretinle
gördünmü bak bizden öteside varmis yasananlarin hepsi meger birer yalanmis kaderimde budami vardi sevdigimi baskalariyla göreceksem eger kör olsun bu gözler görmeyim bidaha kaderimde budami vardi sedigimi baskalariyla göreceksem eger kör olsun bu gözler görmeyim bidaha yaaar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hic yasayamamki ölürüm hasretinle yaaar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hic yasayamamki ölürüm hasretinle
geceler uykusuz gecer oldu ömrumde anilar birer birer batirir hanceri kalbime kaderimde budami vardi sevdigimi baskalariyla göreceksem eger kör olsun bu gözler görmeyim bidaha kaderimde budami vardi sevdigimi baskalariyla göreceksem eger kör olsun bu gözler görmeyim bidaha yaaar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hic yasayamamki ölürüm hasretinle yaaar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hic yasayamamki ölürüm hasretinle _________________
pinar_gs OrGeNeRaL
Son Mektup
Bırakmaz yakamı hiç bir aşk Sonunda ne oldu bize bak Ayrılmak için çok erken Yarım kalacak sevdalar
Ayrılmak için çok erken Can dayanır mı buna derken Başım koyduğum kucak nerde Salıp kurtul beni derde
Bedenden koptum birpare Elinde taş olacak bak Yanındayken ben bi'çare Yaşanmaz olmuş sevdalar
Saatler durmuş gözümde Zaman yara çok derinde Ellerim buz gibi oldu bak Ateş teninde nafile
Hasretin çekilmiyor Bu soğuk gecelerde Sensiz hiç yaşamadım ki Bu körpe boş şehirde Ah bir bilsen sevdiğim Bu sana son mektubum İster at ister ister oku Ben yine sana mecburum
Ah bilsen sevdiğim Bu sana son mektubum İster at ister oku
KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
Konu: Geri: °°Grup 84°° 22.01.08 14:42
güzel olmuş
pinar_gs OrGeNeRaL
Konu: Geri: °°Grup 84°° 22.01.08 20:13
begenmene sevindim
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
Konu: Geri: °°Grup 84°° 22.01.08 23:19
grup 84 mükemmel bi grup hiç magazin olaylarına da takılmıyolar... tebrik ediyorum walla albümleride süper ... seninde ellerine sağlık pinar_gs
pinar_gs OrGeNeRaL
Konu: Geri: °°Grup 84°° 23.01.08 22:15
evet haklısın saol yorumun için
Misafir Misafir
Konu: Geri: °°Grup 84°° 23.01.08 22:15
saol canım
cadI Moderatör
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 32 NeRdEn : istanbul mEsLeK : öğr€nc! Kayıt tarihi : 20/01/08
Konu: Geri: °°Grup 84°° 23.01.08 22:47
teşekkürler emeğine sağlık
pinar_gs OrGeNeRaL