| Ben seni; çok çabuk özledim... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Ben seni; çok çabuk özledim... 22.01.08 13:30 | |
| Sen yoktun, qeceyi ßin yıLdıza ßöLeRdim… uykuyu kendime haRam edeRdim. Yorqun saBahLaRa qüne$siz yaRınLaRa uyanıRdı herqün yüreqim. Kime soRsam ßiLmezdi seni. Öfkem onLara değiL hep kendimeydi. ağLamaksa, içe akıtıLan qözya$ı, kimse qörmezdi.
Her yaqmuR yaqı$ında ßu kente, damLa damLa dü$eRdi özLem. ısLanmak değiLdi ßeni korkutan, o damLaLarda ßoquLmaktı. yokLuqun ßeni ßoqaRdı. öyLe zoRdu ki dayanmak, sensiz qeçen her dakika yüreğime çözüLmeyecek ßir düğüm ataRdı. sıkıLırdım, ßunaLırdım da, isyan ßiLe edemezdim, sesim çıkmazdı.
ßeni umuRsaR mıydın, ßöyLesine acı çekmemi anLar mıydın ßiLmiyoRum. Yoktun çünkü, oLsaydın ßen ßöyLesine acı çekmezdim ki… oLsaydın, özLemek denen $eyin ßu kadar zor oLduqunu ßiLmzdim ki… ah sewgiLim neden yanımda değiLsin ki…
sahi nasıL gitmi$tin sen? Niye gitmi$tin? yıLdızLara yazdıqımız sewda ßitmi$ miydi? Mawiye yükLediqimiz a$k tükenmi$ miydi? Kimdi seni çağıran yanına? ßir ßuLsam cewapLarını ßu soruLarın… çaresizLik diye ßir$ey warmı$ hayatta we ßen ßunu yeni öğreniyorum.
ßazen kendimLe sawa$ıyorum, seni sewmekten kurtuLmaLıyım diye. öyLesine karma$ık ßir denkLem ki ßu… seni sewmekten kurtuLamazsam, ßenLiqimi yitireceqim. ßen, ßen oLmaktan çıkacaqım ßiLiyoRum. kurtuLmayı ßa$aRıRsam ßu kez yüreğimdeki ßo$Luqu nasıL doLduracağım peki?
sensizLiği ya$amaya aLı$maktan da korkuyorum. Sensiz oLmaya aLı$tıkdan sonRa, ßirgün çıkıp qeLsen, seninLe yeniden oLmayı ßeceremem diye korkuyorum. ßir çözümü oLmaLı ßu i$in. War ßiLiyorum; ama, ßen ßuLamıyorum.
sewgiLim gitmeseydin, en tutukLu a$kın, en koyu sewdanın, en güseL masaLın kahramanı oLacaktım. ßen seni sewecektim, hiç ßitmeyen ßir a$kLa. Hep sana ßakacaktım, hiç yoruLmadan. Hep sana dokunacaktım, hiç ßıkmadan.
Ayaktayım we ya$ıyorum. özLeme, çaresizLiğe, wefasızLıqa we tek ßa$ına ta$ıdığım ßu a$ka rağmen ya$ıyorum. qeLeceğe dair umudumu yitirmedim henüz. $imdi her neredeysen ßa$ını gökyüzüne çevir we en parLak yıLdıza ßak… i$te oradayım ßen, seni izLiyorum. haLa yüreğindeysem, haLa ßana dair özlem warsa içinde we haLa a$kı ya$atıyorsan içinde… sewgiLim orada durma ßak eLLERİM BURADA… | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Ben seni; çok çabuk özledim... 22.01.08 13:30 | |
| Anılarımın tozunu almayı geçirdi fikrim düşüncemden. Bilmem ki gerek var mıydı? Eskirler miydi daha bir, yoksa canlılık mı kazanırlardı? "Nereden başlasam?" diye sordum kendime. Bir gölge gibi varlığın yanımdayken, yokluğundan geçmiş zamanın neresinden başlayacağımı bilemedim.
Yetmedi: Kokun eskimeye başalamış kazağındaki. Her gün/gece içime çektiğimden olsa gerek.
Ben seni; çok çabuk özledim...
Sana ait olan ne varsa dağıttım odamın her bir köşesine. Seni sen olmaksızın yaşamaya çalışmanın, keyifli bir yanınını bulup çıkaramadım kendime. Bir de ilk defa bu kadar becereksiz olduğumu farkettim. Yettiremiyorum anıları an'ıma...
Olmuyor...
Ben seni çok çabuk özledim...
Hangi anıya el atsam, önce bir sevinç kaplıyor pamuk ipliği yüreğimi. Gözlerimde, gözlerinin gözlerime çarptığı anın parıltısı. Bir heyecan içimde. Uzanmak istiyor parmak uçlarım, canımın attığı yere.
Yoksun...
Ağlıyorum....
Ben seni çok çabuk özledim...
Günler geçmiyor özlemin sağanaklığında. Korkuyorum kokunun unutmaktan. Kendime yabancılaşmaktan. El olmaktan duygularıma. Haykırıyor Deduşka, Babuşkayı çağırıyor. Deduşka Babuşkayı duyabilir belki. Biz buna şahit olmuştuk Galata'da.
Ama ben...
Ama sen...
Ben seni çok çabuk özledim... | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Ben seni; çok çabuk özledim... 22.01.08 13:31 | |
| Eğer birgün gözLerim kapanırda sensizliği en acı şekilde yaşarsam.. Dilim tutulurda; sana en önemli şeyi söyleyemezsem.. bilki yüreğim seninle! Gidiyorum sevgilim acıyı kucaklayarak çekiliyorum hayatından. acıyı yutarak boğuLmayı göze alarak bırakıyorum ellerini.. Sana seni seviyorum demiyorum diyemiyorum ama bil ki yüreğim senin! Sen,sen senim nefesimsin.
Gidiyorum sevgilim basamakları adım adım atlıyorum çıkıyorum hayatından! Seni çok özlücemi,sensizlikten çıldırıcağımı bile bile gidiyorum Çünkü sana kıyamam çünkü sana dayanamam.. o yorgun gözLerinden düşen bir damlaya canımı sererim ben.. Gidiyorum sevgilim ama aklımı sende yüreğimi sende herşeyimi sende bırakıyorum ben.. Ve unutmaki; unutmaki seni çok ama çok sevdim ben
Seni düşünüyorum sevgili... Uykunun huzurlu kollarına kendimi bırakamadığım, yatağımda uykuyu bekleyerek dönüp durduğum gecelerde düşlüyorum seni. Kelimelerden köprüler kurabilmek, bazen de söylemeden bilebilmek istiyorum seni.Senin kelimelerinde; benim içimin en derininde sakladıklarımı bulmak istiyorum. Dünyaya senin gözlerinden baktığımda; hiç yabancılık çekmeyeceğimi bilmek istiyorum. Yaşamlarımızın o incecik detaylarında bulduğumuz yakınlıkları, aynılıkları paylaşabilmek istiyorum.
Kimse bilmez, anlamaz nasılsa hepsi bende saklı kalsın diyerek biriktirdiğim bütün az'larımı seninle çoğaltacağımı hissetmek istiyorum.
Benim yaşamım yaşanamayacak kadar karmaşık olmadı hiç. Karamsar ve iç sıkıcı dönemlerim oldu. Hatta kendime acıdığım uzun dönemlerim bile oldu. Karamsar ya da iyimser olmanın sadece bir tercih etme hali olduğunu öğrendim zaman içinde. Somurttuğum da hep zifiri karanlıklar sarmaladı beni. Gülümsediğim zaman hep karşımda parlayan bir umut ışığı gördüm. Sırf bu yüzden sana dair, sadece senin olan gülücükler biriktiriyorum kocaman.
Hayat seni benden uzağa savurdu! ZamanLa aLışırım yokluğuna diyordum sevgim artar özlemim yücelir ama aLışırım diyordum.. Hayat seni benden uzağa savurdu! alışamadım... Yüreğim her sen dedikçe sabret bugünü de atlattık bugünde O'nsuz geçti ama bugünüde atlattık dedim ona.. Alışamadım... Yüreğimi ne kadar sustursamda .. Beynimi senden ne kadar uzaklaştırmaya çalışsamda olmadı, olmadı canım.. Alışamadım... O günden bu yana attığım her adımda aldığım her nefeste sen sadece sen varsın bitanem! Ne eylül'ler geçirdim sensiz ne soğuk geceLer. Seni çok sevdim ya soğuk Donuk Dayandım işte ama; Alışamadım... Hayat seni benden uzağa savurdu! Ellerini bırakmamak üzere tutucağım o günlere.. Seni Seviyorum..
Sensiz ve sensiz geçen birgün daha! Ne unutabildim ne alışabildim.Böyle geçiyor günlerim.Sabahın erken saatlerinde seni düşünüyorum,akşamın ilerleyen saatlerinde sensiz üşüyorum.Anladım ki mümkün değil, sensiz yaşamak.Ben o gönülü genişlerden değilim.Madem içimdesin,yüreğimde taşıyorum seni,o zaman yanımda olmalısın.Sensiz yaşanmayacak bu aşk ötesi yok ve seni öyle böyle değil DELİLER GİBİ SEVİYORUM....! | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Ben seni; çok çabuk özledim... 22.01.08 13:32 | |
| ..üstat, beni müsait bir şiirde indir...
bugün bir şiir bile uğramadı yanıma sana uğradı mı bilmiyorum pencere kenarında yağmuru seyrettik yalnızlığımla, balkona astığımız düşlerimizi içeri aldıktan sonra
kimsenin öğretmediği bir şeyi öğretmeni dilerdim ayrılırken ama sen herkesin öğrettiğini yineledin şimdi aşk inançlarını yitiren bir ayyaştır köprü altlarımda
deniz kabuklarından bir mumluk yapmıştım sana, vermeye zamanım olmadı şimdilerde içinde yakıyorum, sesini duyuramayan kelimelerimin yorgunluğunu biliyor musun bilmem sen cümlelerimin 1. Kordonuydun ..
..susmaya gidiyorum...birazdan dönerim..
acil servis gibi yetiştim bütün kanamalı sevdalarıma yanlarına gittiğimde, odaları boştu, çarşafları temiz bir küçük not bile yoktu...”kurtardığınız için teşekkür ederiz”
bu yüzden emekliliğimi istedim yorgun aşkların baş hekiminden tazminatım suskunluk beni ait olmadığım şehirlerde aramayın, adresimin caddesi...burukluk
..teri soğumamış bir ayrılıkla içilen özlem, ateş yapar..
dün gibi hatırlıyorum ayrıldığımız günü 24 ocak../..kış../..kıyamet../..felaket sanki herkes beni görmek için toplanmıştı şehir meydanında parmaklarıyla gösteriyorlardı../..“işte bu kadın terk edildi” naralarıyla bu günlerde../.dalgasını geçebiliyorum vedaların o günlerde../..serum kokularına bulaşmıştı bütün kılcal damarlarım
gerçekte kim olduğunu çok düşündüm, özleminin yer yer sağanak yağışlı olduğu zamanlarda galiba artık biliyorum sen../..büyümeye zamanı olmayan çocukların, dar zamanlarda attığı içten bir kahkahasın
beni beklemeye gidiyordun.../..galiba yolu şaşırdın
...bu şiire girmek hüzünlü ve yaşlıdır..
biraz önce gözlerimden düştün seni ıslattığım için üzgünüm yanaklarımda kurumanı istemezdim, dudaklarıma almışken ıslaklığını sen../..gözlerim../..ve katre
sana yaşatmak istediğim çok şey vardı, aşk’da kısa çubuğu ben çektim...
...kırgınlıklarımı kaybettim, hükümsüzdür...
sabaha karşı gittiğin için bağışladım seni sen de kendini bağışladın mı../.. bilmiyorum zor oldu indirmek resimlerini duvarlardan ki tozlanma diye albümlerde yaşatmadım seni seni../..bir “anı” olsun diye sevmedim
...ve hiç aldatmadım../..kirpiklerimle bile
çok önceleri sorduğum bir soruydu, “şiir bir aşk’ı kurtarabilir mi? ” diye otuzuma yaklaşırken gülümsüyorum da, şiir bir aşk’ın ancak bekçisi olabilir
...bu şiirde U dönüşü yapılmaz...
illegaldir bütün terk edişler, ölümlerde dahil...
...aşk dersem çık, ayrılık dersem çıkma..
dedim../..çıkmadın aşk bitti.. | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Ben seni; çok çabuk özledim... 22.01.08 20:15 | |
| Başım önde, dolaşırken sokaklarda Aradığını bulamayan bir köpek tedirginliğinde Yapışmışken yakama yalnızlığımın nasırlı elleri Yakışmışken yüzüme hüzün… Medet arayan bakışlarımı söküp atmışken suratımdan Hiçbir öpüşe hasret kalmamışken Hep hançerini taşımışken sırtımda; Hiç yaşanmamış sevdalarımın Anılara sığınma çaresizliğinden kurtulmuşken Yürekten bir bakışa özlem duymuşken Alışmışken matemine mahvolmuşluğumun Yersizliğini anlamışken çığlıklarımın Boğazıma kadar günaha boğulmuşken Gereğinden fazla ıslanmışken yanaklarım Ağlamışken… Oyuncağı alınmış bir çocuk gibi buruk kalmışken… İşte böyleyken Gidiyorum bu şehirden Oysaki… Yeni doğmuş bir bebek saflığında gömülmek isterdim Ama bırakın asil olmasın benim çaresizliğim Sizinki kadar… Başımı kaldırmam yürürken merak etmeyin Sadece dokunmayın bana Dokunmayın
| |
|
| |
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: Ben seni; çok çabuk özledim... 22.01.08 23:27 | |
| - Alıntı :
- ..üstat, beni müsait bir şiirde indir...
.... şiiri bayaa güzelmiş | |
|
| |
KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: Ben seni; çok çabuk özledim... 23.01.08 1:36 | |
| | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Ben seni; çok çabuk özledim... 23.01.08 13:24 | |
| tşkr Tak, tak -Kim o? -Ben SEVGİ, açın lütfen kapıyı -Özür dilerim ama tanımıyorum sizi -Zırrrrr... -Alo buyrun, kimsiniz? -İşte yine Sevginiz -Pek ısrarlı dostsunuz, tanıtın kendinizi -Teşekkürler öyleyse Sevgi arar, aratır Sevgi özler, özletir Sevgi sorar, sordurtur Sevgi böler, paylaşır Sevgi sarar, kuşatır Sevgi sevinç yaşatır Sevgi ağlar, ağlatır Sevgi hüzün bağlatır... Sevgi umman denizi Sığamaz dünyalara Sığdırmak istiyorsan Kalpte küçük bir nokta Sevginin denklemi yok Terazide yan ağır X'i bulmuşsan eğer Y'leri hemen bağır -Sevgi SIRdan bir kutu Anahtarı olmalı -Sevgi çorap söküğü İlk ilmeği bulmalı Para ile alınmaz Okulu da bulunmaz Satın almak istersen Piyasada sunulmaz Sevgi İS'den bir kurum Kararırsa ovulur Sevgi camdan bir giysi Kırılırsa dağılır -Sevgi ne nazlı bir şey Mutlak, yolu olmalı -Sevgi çorap söküğü İlk ilmeği bulmalı İlk ilmeği ararsan İşte sır buradadır Güzellikte arama Maddiyatta da yok Diplomanın içinde Ne kadar yanıldın bak Sevgi gönüllerdedir Sevgi gözyaşlarında Belki çocuk kalbinde Belki yaşlı bağrında Sevgi gözle görülmez Tutamaz ellerin de Uyandın mı acıyla Gecenin bir yerinde Bunları duymak için Arın sıfatlarından Maddi çıkarlarından Atla uçurumlara Uç benimle göklere Gelebilir misin Hâlâ düşünür müsün Eğer gelebilirsen Anahtarı alırsın Hâlâ düşünüyorsan Sınıfında kalırsın Sevgide sen ben yok Sevgide tek biz varız Duygularda bedende Hep o TEK'i yaşarız Ben, sen olmuşsam eğer Soyutla beni, değer Bulunduğum mevkiden Maddi çıkarlarımdan Sana gelen ben değil Benim öz benliğimdir Vazgeçmişsem kendimden Bil ki sevdiğimdendir -Sevgi gurur kutusu Özveri de olmalı -Sevgi sırdan pranga İlk zinciri kırmalı Sevgi gözde bir DAMLA Tutamazsan ÇAĞLAYAN Sabredersen bir PINAR İşte SEVGİ ben buyum Tanıttım beni sana Şimdi sıra sende Tanıt kendini bana -Sevgi gönülde bir köşk Mutlak yolu olmalı Sevginin şifresi var İlk harfini bulmalı -Sevgi bedende değil Bedendeki BEN'dedir Sevginin anahtarı Muhakkak ki SENDEDİR.... | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Ben seni; çok çabuk özledim... 23.01.08 13:24 | |
| AŞK ßİZE ÇOK YAKIŞMIŞTI Sanki gözümü kapatsam gideceksin,kaybolcaksın! Sabaha kadar qözümü kırpmadım, ßırakıp ßeni gidersin diye... Oysa söz vermiştin! ßeni bırakmayacaktın! Susma zamanı, Susmak bazen içerde bir yerde Kanamaya başLadığı zaman acıyı usuLca örtüveriyor. Ne kadar vaktimiz varsa sevqiye, Sevmeye o kadarına razı oLduk. ßeLkide aşkı aşk yapan bitimli olması..! Şimdi qeriye baktığımda , YaşadıkLarım beni ben yapmış "ßen" oLma maceramı sevdim. Her şeye rağmen üstelik..! AYRILIK...!!! Defalarca giyip prova yaptığımız ßu giysi üzerimizde hiç iyi durmadı..! AŞK ßİZE ÇOK YAKIŞMIŞTI... | |
|
| |
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: Ben seni; çok çabuk özledim... 23.01.08 13:30 | |
| aşkla meşkle uğraşmadığımdan şiirlerden bişii alamıyorum | |
|
| |
KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: Ben seni; çok çabuk özledim... 23.01.08 13:31 | |
| ask senle ugraşmiyo cnm cigerimmm :D | |
|
| |
iSyAnBuL Admin
| Konu: Geri: Ben seni; çok çabuk özledim... 23.01.08 13:33 | |
| ee ben ne diyorum böbreğim | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Ben seni; çok çabuk özledim... 23.01.08 13:34 | |
| :D
Hayır! SöyLemeyin bu şarkıyı! ÖzLendiğim günLeri hatırLıyorum, ağLıyorum... Tanrım! Kim verecek çaLınan düşLerimin cezasını??? SakızLı şekerLer eriyor dudakLarımda... ŞiirLerimde kan pıhtısı... Hangi masaLLarda yaşatır beni avuçLarı çiçek kokan çocukLarın duaLarı???... | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Ben seni; çok çabuk özledim... 23.01.08 13:35 | |
| bekledim herzamanki gibi gelmeni, eski yerimizde, soğuk kırmızı demirlerin yanında, bekledim,bekledim,bekledim, daha sonra bir sessizlik sardı ortalığı ve karardı ışıklar sessizce ölen bir melek gibi, anladım gelmiyeceğini yinede açmaya çalıştım mutluluğun kapağını, ve dokundum yavaşça pianonun kaygan tuşlarına, senin için bağırdım şimdi dünyaya, gel bana küçük melek!, sensizim şimdi, hayal kurmama yardım et!!!!........ | |
|
| |
dark_princess
Mesaj Sayısı : 746 Yaş : 32 NeRdEn : ankara mEsLeK : öğrenci HoBi : müzik Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Ben seni; çok çabuk özledim... 23.01.08 19:50 | |
| yazıların ve şiirlerin çok hoş cnm emegine sağlık (: | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Ben seni; çok çabuk özledim... 23.01.08 20:15 | |
| | |
|
| |
| Ben seni; çok çabuk özledim... | |
|