| Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 22.01.08 13:13 | |
| Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum..
Özlem.. En mutlu özlem… sonu olan.. sonu özlediğinle biten.. varışı sevdan olan özlemler..
Özlem Ya gelmeyeceğini, gelemeyeceğini bildiğine özlem… ya orada olduğunu bildiğin ses vermeyene özlem…. Ya özlemekten korkana özlem… ya yaşamaktan korkana özlem.. ya düşlere özlem.. ya yarını olmayacak aşklara özlem.. gideceğini bilerek sevilene özlem.. Yaşanamayacaklara özlem… İşte sonu olmayan özlem.. İşte vazgeçilemeyen özlem.. işte çaresiz bekleyişe özlem.. İnsanın içini acıtan… boşlukta yaşanan özlemler… Peki var mı bu özlemin sonu…? biter mi….? bu özlem.. Söz verirsin kendine özlemeyeceğim diye… tutulur mu bu söz…..? Kalbindeki özleme söz geçer mi……?
Özlem sevgidir… Özlem güçtür.. Özlem varoluştur. Özlem sevdandır.. Özlem bekleyiştir… Özlem içindeki acıdır.. Özlem özlememeyi hasrettir.. Özlem özlemeyeni özlemektir.. Özlem özleyeni özlemektir… Özlem gelemem diyeni bekleme güçüdür.. Özlem gidene ağıttır.. Özlem sevdana söz vermektir.. Özlem kalbine söz geçirememektir. Özlem kaçış değil var oluştur… Özlem çaresizlik değil çaredir.. Özlem vazgeçmemektir. Özlem kelimelerin yetersiz kaldığı andır. Özlem sessizliğin çığlığıdır.. Özlem yaşamındır.. Özlem gelmeyeceğini bilerek bekleyebilmektir. Özlem siyah gecelerde siyahın izi kalabilmektir.. Ve artık.. | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
Mesaj Sayısı : 700 Yaş : 31 NeRdEn : İzMit mEsLeK : ÖğRenCi HoBi : MüZiK dİnLEmK Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 22.01.08 13:13 | |
| izin vermiyor yüreğim sen gibi ikide bir çekip gitmelere
bu aşkın yaramaz çocuğusun sever oynar kırar dönüp sırtını ayırdığın parçalara bakmadan gidebilirsin
can-ın ister de dönersen ben kırıldığım noktadayım sarmalarım geriye yaralarımı
çünkü sen bu aşkın haylaz çocuğu su almaz gemisi yara almaz yanısın
hep bir diken bulunur sende büyük bir iştahla kanatmak icin düşlerimi
dedim ya sen bu aşkta gül-en yansın
gül yapraklarım hırpalanmış ellerinde buz gibi zalim bir mevsime savrulurken sürgün edersin aglayan yanı
sen ben de kabuk bağlamaz yara dur incitme daha fazla düşerim uçurumlara yüreğimde sen..! | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 22.01.08 13:33 | |
| Gözler...
Gözler ispiyoncu, kalp ondan şikayetkâr. suçu yok oysa... nasıl gizleyebilsin bir tutam alevi korlar kalbi yakıyorsa...
Gözler yalancı, bir çocuk kadar. ben yapmadım diyen annesine... bir o kadar saf, cüretkar, çabuk kaçar bilmez mücadeleyi, sabretmeyi ki herşey o zaman başlar...
haydi kapat gözlerini rüyanda görüşelim... | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 22.01.08 13:34 | |
| Sen yoksun......... Bosuna yagiyor yagmur... Birlikte islanmayacagiz ki.....
Bosuna bu nehir...... Çirpinip pirpirlanmasi..... Kiyisinda oturup göremeyecegiz ki...
Uzar uzar gider.. Bosuna yorulur yollar.. Birlikte yürüyemiyecegiz ki..
Özlemlerde ayriliklar da bosuna Oyle uzaklardayiz.. Birlikte aglayamayacagiz ki
Seviyorum seni bosuna.. Bosuna yasiyorum Yasami bölüsemiyecegiz ki ... | |
|
| |
KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 22.01.08 18:34 | |
| | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 22.01.08 18:36 | |
| begenmene sevindim defam edeceğim birasdann | |
|
| |
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 22.01.08 23:24 | |
| şiirler çok süper bayılırım kısa kısa yazılara şiirlere. | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 23.01.08 13:22 | |
| saol SEN VE BEN ********************** Gökyüzünden damla damla süzülen,
Her yağmur damlası bir buse olsun sana.
Benim gözyaşlarım siyahtır,
yakışmaz ki senin beyaz yanağına.
Baktığım her nokta sanki bir düğüm,
Kilitleniyor gözbebeklerim karanlıklara.
Sanki bir örümcek ele geçirmiş beynimi,
Dolaşıyor kıvrım kıvrım kafatasımda.
Bugün boğazımda yine bir cinayet var,
Sesimi katlediyor bu acı biçak.
Yola çıkmış geliyor kervan gibi,
Karşılıyorum acılarımı kucak kucak... | |
|
| |
KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 23.01.08 13:23 | |
| damar siirlere hastayimmmmmmmmm | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 23.01.08 13:33 | |
| Şiirler yazdım sana, gecenin biryarısında Kör, sağır, dilsizdi yüreğimde büyüyen aşk. Gün geldi adaklar adadım uğruna Kurbanlar kestim, bezler bağladım ağaçlara. Olmadı.. olamadı.. yenik düştüm sevdana!
İçime gömdüm düşlerdeki "Ela" gözleri sevgime can çıktı bedenden yılmadım Parça parça koptun içimden gün gün, Yıkıldım..ufaldım..dik tuttum başımı, ama; Olmadı ..olamadı.. yenik düştüm sevdana!
Eş koştum seni onsekizlik yüreğime Anlar, bilir , sever dedim. Sabır taşı koydum içimdeki gitmelere Sırt çevirdim "unut! dönmez..!" demelere Olmadı.. olamadı.. YENİK DÜŞTÜM SEVDANA! | |
|
| |
cadI Moderatör
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 32 NeRdEn : istanbul mEsLeK : öğr€nc! Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 23.01.08 16:29 | |
| çokk güzel şiirler bunlar :D ellerine sağlık | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 23.01.08 16:34 | |
| saol cnm :D Ben bütün şiirlerimi en çok aşık olduğum zamanlarda yazdım En çok acı çektiğim zamanlarda Hani içten içe yanarsın ya Yanarsın da duyuramazsın ya feryadını Kimseyi istemezsin yanında Yalnızlıktan ölmek istersin Aklına ölüm gelir de yapamazsın ya Geçemezsin ya canından Korkarsın ya gecelerden Sabahlar olmasın istersin ya hani Hani bazen ağlarsın ya Ağlarsın da gözyaşlarını gören olmaz İçip içip sarhoş olmak istersin ya Sarhoş olup unutmak istersin ya sevdiğini Unutmak istersin de unutamazsın ya Hüzünlü bir şarkı hatırlatır ya sevdiğini Kapı ardından gelen bir koku Kokusunu bile özler olursun ya Her telefon çalışında O arayacak sanırsın ya Beklersin ya gelmesini hani Ben de çok bekledim Çok ağladım sevgilinin ardından Çok yangınlar yaşadım yüreğimde Şİmdi anlıyorum ki Giden dönmüyor, yeri de dolmuyor Hele bir de sevgili vefasızsa Acısı da dinmek bilmiyor... | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 23.01.08 20:31 | |
| Daha dün gördüm seni düşümde, aşık oldum. Uyandım, yoktun. Uyumak istedim tekrar, Olmadı. Hepsi bu kadarmış demek. Eh, mutluluklar dilerim sana, düşümde gördüğüm, gördüğümü sandığım, seni sandığım sana… | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 23.01.08 21:08 | |
| adI hüzün oLmu$ geceLerimin yada geceLeri bekLemi$ hep hüzünLErim karanLIgInda sakLamI$Im beLki yüregimi karanLıgIna gömmü$üm kimsenin biLemedigi dü$ünceLerimi ..
daLmI$ gözLerim derin siyahLIkLara beLki sureti dogar dünyama beLki yeniden beni götürür harikaLar diyarIna beLki yine siLer gözya$LarImI usuLca .. beLki 1yILdIz kayar karanLIkLarIn arasIndan gercek oLur beLki hayaLLerim yanImda oLur beLki tek gercegim .. | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 26.01.08 13:02 | |
| YÜREK İSTER
Kollarım dolansın ince beline Dokunsun helaldir tenin tenime Zehir tattırma seven kalbime Gitmek yürek ister,sen gidemazsin.
Dilim bir kötü laf etti pervasız Sevilmek olur mu,nazsız edasız, Farkında olmadan böyle zamansız Gelmek yürek ister sen gelemezsin.
Cemre olur düşersin toprağıma Can verirsin sararan yaprağıma, Aşkın hançerini taşan bağrıma Vurmak yürek ister sen vuramazsın.
Ağlıyor bu gönlüm etmiyor kelam Vefasız aramaz göndermaz selam, Bulacağım idam olsa da cezam Ölmek yürek ister sen ölemazsin. | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 26.01.08 13:02 | |
| TOZ PEMBE
Geçecek ömrümün yılları mevsim mevsim Bitmeyecek sana olan aşkım hevesim Her zaman arayacağım soracağım neredesin Belki ben unutulacağım ama kalbimde sen hep toz pembesin | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 26.01.08 13:03 | |
| SENİN YERİN
Kim cesaret eder ki seni cennetten kovmaya Hangi gönül dayanır ki sensiz olmaya Bir ömür gelip geçerken Gözlerinden uzak kalmaya
Sen değil misin ki kalbimin ilk sahibi Solmayan bahçemin nadide çiçeği Nilgün diye aradım durdum Bulamadım hiçbir yerde o menekşe gözleri
Gözlerin miydi yalan olan yoksa sözlerin mi? Yalnız kaldığın akşamlarda beni hiç düşünmedin mi? Bu bensiz beden kaybolup giderken İçinden gizli gizli sevindin mi? | |
|
| |
TÜRK Moderatör
Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 31 NeRdEn : GoP HoBi : futbol Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 27.01.08 12:47 | |
| bnm ki de güzel isterseniz bi bakın | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 27.01.08 14:18 | |
| oke Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde
Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde
Ayrılmam, sarılırım hayallere
Ayrılmam, sevişirim özleminle
Hava ağır sıkıntıda sokaklar Sensin kaldırımlardaki bu iz Alışmaya çalıştıkça öfke gibi Hasret büyüyor göğsümde, sinsi, sessiz | |
|
| |
TÜRK Moderatör
Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 31 NeRdEn : GoP HoBi : futbol Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 27.01.08 14:37 | |
| | |
|
| |
pinar_gs OrGeNeRaL
| Konu: Geri: Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. 27.01.08 14:42 | |
| okuyan gözlerine yorum yasan ellerine sağlık =) | |
|
| |
| Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. | |
|