SİTEMİZ KAPANMISTIR. TAŞINDI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

http://www.alemegel.net

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

DELİKANLI VE SERSERİ NİCKLER

2 posters
YazarMesaj
KRAL
Admin
Admin
KRAL

Erkek Mesaj Sayısı : 1216
mEsLeK : öĞĞrEnCi
HoBi : fUTBOL

DELİKANLI VE SERSERİ NİCKLER Empty
MesajKonu: DELİKANLI VE SERSERİ NİCKLER   DELİKANLI VE SERSERİ NİCKLER Icon_minitime21.01.08 13:55

öpüyorsam AYRILIĞI gözünden,
söküyorsam YÜREĞİMİ göğsünden,
geçiyorsam gözlerinin içinden,
sana olan SEVDAMDANDIR bilesinnn...

ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz... TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!! Evil or Very Mad

Kadere rest cektim İSYANLARDAYIMMMMMM !!! Evil or Very Mad

Twisted Evil
Madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; O zaman ölmek için yaşamak gerek !!!

DUYMAN İÇİN DEĞİL SESLENİŞİM, GELMEN İÇİNSE HİÇ DEĞİL ÇAĞIRMALARIM,
BU YÜREK DUYMADAN SESLENMEYİ BİLİYORSA…
GÖRMEDEN SEVMEYİDE BİLİR.
Twisted Evil

aLaca KaranLıkta oLsun öLümüm Kısın LambaLarı Kısın aLın GötüRün BüTün umutLarımı Kaderim DünYada KaLsın...okuSun öLüm FeRmanımı SaVcı TopLansın üÇ BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruSun aRtıK DaRaĞcı...BeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın

Evil or Very Mad
DELİKANLI VE SERSERİ NİCKLER Aramzdakiszlerna5

Yağmuru kıskandım sana dokundu diye,rüzgara kızdım kokunu çaldı diye,kaderime küstüm bana imkansızsın diye,birtek geceleri sevdim seni rüyalarıma yolladı diye...
Evil or Very Mad
Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek nede haraç kesmektir. delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir
Twisted Evil
Eger birgün gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cünkü kursunu beynimde....!!!

Twisted Evil

bendeki a$k ate$i cehennemi kiskandirir.
Twisted Evil
Her genç delikanlının bir sevgilisi olabilir ama, Her genç kızın bir delikanlı sevgilisi olamaz...!!!
Twisted Evil
Kimine göre adamız, kimine göre yalanız. Hepiniz rahat olun biz adamına göre muamele yaparız...
Evil or Very Mad
FİRARİ SAATLERİN ARDINDAN GELEN İSYANKAR SOKAKLARIN TÖVBEKAR COCUKLARIYIZ BİZ SEVDİĞİMİZ İÇİN YASAR DOSTUMUZ İÇİN ÖLÜRÜZ VEDE HİÇBİR ZAMAN HİÇ BİR YERDE HİÇ KİMSEYE HESAP VERMEYİZ
Twisted Evil
DELİKANLI VE SERSERİ NİCKLER Gul21ml

Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün, dertlerini rüzgara yaz estikçe uzaklara götürsün, sevgimi kalbine yaz öldügünde seninle gömülsün
Twisted Evil
Bunca çilenin sonu degil mi bir avuç toprak, ölümden yana korkum yok, tek korkum UNUTULMAK
Twisted Evil
DUSLERIM VARDI GÖRMEKTEN KORKTUGUM,HISLERIM VARDI ANLATMAKTAN KORKTUGUM,SIMDI SEN VRSIN KAYBETMEKTEN KORKTUGUM
Twisted Evil
SAKIN SEVMEKTEN KORKMA,KURSUN SESI KADAR HIZLI GECER YASAMAK,AMA ÖYLE ZORKI KURSUNU HAVADA,SEVDAYI SICACIK YUREKTE TUTMAK....
Twisted Evil
DELİKANLI VE SERSERİ NİCKLER 29600667xf6pv8

uNutmayıN; HeR aŞK ßiR ßitKi iSmiyLe ßaşlaR aMa HayvaN iSmiyLe SoN ßuluR..!
Twisted Evil
havada Ucani Karada Kacani Bu Alemde Kral Benİm Dİyenİ Tanimam

Alayiniz Tek Sira Olun "" Kraliniz Bir Adim One Gelsİn!!!
Twisted Evil
aL HanÇeri vur sırtıma
VuR hADİ ACIma NaSıLSA KAHBeLiK kAç pArA
NEde oLsa KAHBeLiK son moda

Twisted Evil
Alemi Alem Yaqan 3 5 Cakalsa Bize Kral Olmak Yakışmaz
Twisted Evil
BU SEVDA BİTMEZ HASRET BİTMEZ İSTEYENE HİÇ FARK ETMEZ ALAYINA GİDER BU ALEMDE ALLAH AFFEDER KRAL AFFETMZZZZZ.....
Twisted Evil
Hey mezarcı bana öyle bir mezar yap ki toprağa dert olsun mezar taşıma öyle bir yazı yaz ki sevgilim okudukça kahrolsun

KRAL YAPARSA BÖYLE YAPARRRRRRRRRRRRRR.............?
http://www.erdogantaekwondo.com
iSyAnBuL
Admin
Admin
iSyAnBuL

Erkek Mesaj Sayısı : 3514
mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci
HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg-

MesajKonu: Geri: DELİKANLI VE SERSERİ NİCKLER   DELİKANLI VE SERSERİ NİCKLER Icon_minitime21.01.08 23:02

ellerine sağlık KRAL
http://www.erdogantaekwondo.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: DELİKANLI VE SERSERİ NİCKLER   DELİKANLI VE SERSERİ NİCKLER Icon_minitime22.01.08 19:00

saol

DELİKANLI VE SERSERİ NİCKLER
1 sayfadaki 1 sayfası