KRAL Admin
Mesaj Sayısı : 1216 NeRdEn : GaZi mEsLeK : öĞĞrEnCi HoBi : fUTBOL Kayıt tarihi : 11/01/08
| Konu: DELİKANLI VE SERSERİ NİCKLER 21.01.08 13:55 | |
| öpüyorsam AYRILIĞI gözünden, söküyorsam YÜREĞİMİ göğsünden, geçiyorsam gözlerinin içinden, sana olan SEVDAMDANDIR bilesinnn...ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz... TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!! Kadere rest cektim İSYANLARDAYIMMMMMM !!! Madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; O zaman ölmek için yaşamak gerek !!!
DUYMAN İÇİN DEĞİL SESLENİŞİM, GELMEN İÇİNSE HİÇ DEĞİL ÇAĞIRMALARIM, BU YÜREK DUYMADAN SESLENMEYİ BİLİYORSA… GÖRMEDEN SEVMEYİDE BİLİR.
aLaca KaranLıkta oLsun öLümüm Kısın LambaLarı Kısın aLın GötüRün BüTün umutLarımı Kaderim DünYada KaLsın...okuSun öLüm FeRmanımı SaVcı TopLansın üÇ BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruSun aRtıK DaRaĞcı...BeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın Yağmuru kıskandım sana dokundu diye,rüzgara kızdım kokunu çaldı diye,kaderime küstüm bana imkansızsın diye,birtek geceleri sevdim seni rüyalarıma yolladı diye... Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek nede haraç kesmektir. delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir Eger birgün gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cünkü kursunu beynimde....!!! bendeki a$k ate$i cehennemi kiskandirir. Her genç delikanlının bir sevgilisi olabilir ama, Her genç kızın bir delikanlı sevgilisi olamaz...!!! Kimine göre adamız, kimine göre yalanız. Hepiniz rahat olun biz adamına göre muamele yaparız... FİRARİ SAATLERİN ARDINDAN GELEN İSYANKAR SOKAKLARIN TÖVBEKAR COCUKLARIYIZ BİZ SEVDİĞİMİZ İÇİN YASAR DOSTUMUZ İÇİN ÖLÜRÜZ VEDE HİÇBİR ZAMAN HİÇ BİR YERDE HİÇ KİMSEYE HESAP VERMEYİZ Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün, dertlerini rüzgara yaz estikçe uzaklara götürsün, sevgimi kalbine yaz öldügünde seninle gömülsün Bunca çilenin sonu degil mi bir avuç toprak, ölümden yana korkum yok, tek korkum UNUTULMAK DUSLERIM VARDI GÖRMEKTEN KORKTUGUM,HISLERIM VARDI ANLATMAKTAN KORKTUGUM,SIMDI SEN VRSIN KAYBETMEKTEN KORKTUGUM SAKIN SEVMEKTEN KORKMA,KURSUN SESI KADAR HIZLI GECER YASAMAK,AMA ÖYLE ZORKI KURSUNU HAVADA,SEVDAYI SICACIK YUREKTE TUTMAK.... uNutmayıN; HeR aŞK ßiR ßitKi iSmiyLe ßaşlaR aMa HayvaN iSmiyLe SoN ßuluR..! havada Ucani Karada Kacani Bu Alemde Kral Benİm Dİyenİ TanimamAlayiniz Tek Sira Olun "" Kraliniz Bir Adim One Gelsİn!!! aL HanÇeri vur sırtıma VuR hADİ ACIma NaSıLSA KAHBeLiK kAç pArA NEde oLsa KAHBeLiK son moda Alemi Alem Yaqan 3 5 Cakalsa Bize Kral Olmak Yakışmaz BU SEVDA BİTMEZ HASRET BİTMEZ İSTEYENE HİÇ FARK ETMEZ ALAYINA GİDER BU ALEMDE ALLAH AFFEDER KRAL AFFETMZZZZZ..... Hey mezarcı bana öyle bir mezar yap ki toprağa dert olsun mezar taşıma öyle bir yazı yaz ki sevgilim okudukça kahrolsunKRAL YAPARSA BÖYLE YAPARRRRRRRRRRRRRR.............? | |
|
iSyAnBuL Admin
Mesaj Sayısı : 3514 NeRdEn : G.o.Paşa mEsLeK : Radyo DJ-Öğrenci HoBi : -TaeKWondO-TrAiNiNg- Kayıt tarihi : 28/09/07
| Konu: Geri: DELİKANLI VE SERSERİ NİCKLER 21.01.08 23:02 | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: DELİKANLI VE SERSERİ NİCKLER 22.01.08 19:00 | |
| |
|